Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#151 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Chmoljo »

a upravo danas gledam dokumentarac o životu današnjeg guvernera Kalifornije :D :D :D

mislim... ako mi još neko nešto kaže na Arnija ja ću ga lopatom po glavi :D
zonbirile

#152 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zonbirile »

veliki grad,veća nafaka,ali i opasnost.Jest nekako anđeo sa greškom,kada se sjetim plakata,Bogu plakati a napadoše onu balerinu,što je biva svakoj podlozi prilagodljiva.Da ti krugovi ne preferiraju anđela?
valter.ba

#153 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valter.ba »

Fakat ne kontam sto napadate Deena :roll: Momak je gradsko djete, ima svoju furku, uziva zivot, druzi se sa zgodnim zenama(ne ubrajam sponzorusu) i poznatim licnostima, jednostavno zna sta hoce od ovog zivota! I u cemu je problem ako to radi a ne ugrozava licno Vas? Jedini moguci odgovor je LJUBOMORA :evil: Mozemo li sagledati prepametni prvi post ove teme i na jedan drugi nacin? Mozemo ali necemo. Ipak moram se osvrnuti na neke stvari: Da Fudin tatica je politicar ali Fudin tatica je bio borac tj. prvoborac i stao je na liniju FRONTA a ne pozadine kada je ovom gradu bilo najzajebanije, a i taticin sincic Fudo je proveo koliko znam cijeli fucking war in SARAJEVO :thumbup: I sta je problem ako je Backovic politicar? Uvjek cu prije dati sansu ratniku nego nekom poltronu koji preko guzice dolazi do fotelje.
I nista nije slagao kada je rekao da se u Milanu krvnicki radi samo sto se ja ne bih slozio u konstataciji da Bosanci ne zele da rade, mi nemamo gdje da radimo!!!
I legendo ne interesuje me sto nosis tigraste gacice (ne limvo homice da se zna :lol: )sve dok si tako jedinstven i
originalan lol: A i ovi sto te prozvase "derpe" nikada nijedan dokaz ne iznesoshe :skoljka: .

Mahalci VOLJNO, pustite djete na miru :thumbup:

Deen za tebe savjet: vrati se Bernardi jer najbolji si bio dok si suradjivao sa doticnom damom :thumbup: a za ostalo ti se :dance:
Discball

#154 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Discball »

Da se malo samo podsjetimo ovome plaćamo doprinose

Image

Image

dok svakodnevno viđamo ljude na ulici kako rove po kontejnerima da se prehrane....

....ovaj plakat košta više od 914 KM mjesečno....
JThomas

#155 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by JThomas »

vala koliko vidim, on je prvi počeo.

mnogo mu jadnom teško u milanu o očevom trošku, pa ustvrdio da, ni manje ni više, prosječni bosanac ne radi ništa, a živi k'o kralj. beli sudi cijelu naciju po "zlatnoj omladini" s kojom se druži...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#156 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by ladyblue18 »

Bas je ovaj narod blesav, tolika se paznja predaje jednom nikogovicu.

Ali iz Protesta odlican text :thumbup:

Nego, ne treba sve gledati tako crno, kao sto vec napisah negdje, cinjenica da on sebi ne moze priustiti izlazak svake subote u Milanu znaci da tatica ipak nije pokrao dovoljno da ga sponzorise do te mjere. Aferim :D :thumbup:
SOMA

#157 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by SOMA »

dr.gog wrote:
realna do boli wrote: Rece Deen....
...."Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh ".....
Reći ću šta imam kad sretnem tog hermafrodita, počevši od donacija ministarstva i iznosa koje je keširao Seven Up,gdje je bio slatki plavi dummy plesač,a dok mu je ćaća potpisivao ili garantovao uslugu za uslugu, pa sve do pisanja kako poklapa svoj život bosanskog red carpet pizduna ala Ante Gotovac, sa iznosom koji mu mi plaćamo porezom pizda mu materina bezobrazna.

On stavljen na istu seharu sa jednom Atom, ma marš!

Ono što je prodao od cd-ova može složiti u dječiji novčanik ,od koncerata dosta za promjenu naočala, samo mi nije jasno što se kurči prozivanjem onih za koje je svjestan da će mu se navaliti na kosti otrovnim komentarima ma koliko on to ko fol ignorisao.Sve detalje njegovog foliranja ne prenose forumski anonimusi i neurotičari, već baš njegova polupederska družina malih dokonih bogatuna, skupa sa fotkama i video-clipovima, uz pikanterije sa Brača inclusive :D :wink: .Mobiteli su čudo, a video VGA rezolucije snimi i onaj za koga nikad ne bi pomislio.

Ukoliko čita osobno evo i osobno:

Dragi naš sugrađanine Fudo ,kad ti doklinči lijeno Sarajevo, idi zajebaji svoga gay druga Dejana Miličevića,prvog pedera Beograda,pitaj ga kako se komunicira sa poganim internetom, u pauzama dok snimate još jedan uradak napućenih usana i cool pogleda ispod oka.

dakle, do-fu, otpili od sukoba sa internet smorovima dok imaš vremena :)

Osim toga, Fudo je mali mahalac , a ne čaršijsko dijete, tako da se može obratiti Expressu u vezi problema sa forumima.
Pošto je izgubio mjeru na momenat, pitanje će se ponavljati do unedogled:

Otkud ti pravo na tu lovu, što si bezobrazan kad te se za istu upita -jer nije nažalost tvoja već poklonjena privilegija,i na osnovu čega si umjetnik dostojan državne skrbi??

Broj prodatih ili sa interneta skinutih(na crno) albuma, zarada od istih, broj koncerata ne-humanitarne prirode i njihova posjećenost,slušanost na radio i tv stanicama (osim Hayata i Alfe,jer su mu babo i Švrakići nokat uz meso),bilo šta osim nalickane hermafroditne pojave metroseksualca koji je zapravo klasični ufurani bi-homić ,u malom blatnjavom balkanskom Sarajevu, a ne onim gradovima u koje ide da provlači ćaćinu karticu...

Štekovi gay lesbo i bi prirode na partijima su postali pretijesni, raja previše ljubopitljiva, pa se preselilo na Bjelašnicu i vikendice ,na Belo i Veselo....Zgrada na Marijindvoru i udobni stan u prizemlju gdje su šmrkali koku i glumili kremu ,postao je out..
Skupa sa njegovim omiljenim drugaricama i društvom utegnutih satenskih hlačica do gležnja, od Sarajeva, preko Bjelašnice, do Bračkih avanturica...hoćeš pogano,dobićeš pogano nafurani mali pizdune..

Glede kafa i nerada, zbroj njegovih kafa i izležavanja sa naočalama po sofama mafijaških caffe barova je sasvim jednak, ako ne i viši od onih na koje puca.

Samo mali biseksualac pokondirenih manira puca u prazno ,jer ga zapravo najviše olajavaju oni sa kojima se i kreće i glumi jet-set, a forumaši sarajeva najmanje.Uz sve to, počeo je i da kritikuje baš ono što je trebao da prešuti i to kao zaliven.Sad ,nek si jebe vlastite silikone, i redovito sluša priče anonimusa, a živciraće ga jer će ih čitati i slušati, kao i svaki napuhani mahalac sklon tračevima.

Zato fuck-off , a isto tako nek se jebe i onaj ko mu je potpisao rješenje. :)
Je l´ ovo spada pod kategoriju "nema komentarisanja rada moderatora" ako ovaj post prijavim?
Fuj...
valter.ba

#158 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valter.ba »

Prvi je poceo koliko ja znam pisac clanka koji je medju 50 drugih izdvojio upravo Deena za naslov. Mora da mu je nekada Deen skinuo neku curicu pa se novinarcic uzrujao :lol: :lol: :lol:
JThomas

#159 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by JThomas »

pa šta fali?

iskreno, jel tebi smiješno da neko negdje može f.b. nazvati "umjetnikom" i još mu po tom osnovu plaćati doprinose iz budžeta? pa nisu to ni tolike pare, ozbiljno, koliko je to jednostavno tragikomično, crni humor, sprdačina s zdravim razumom, nema jadničak za doprinose, nema 941 KM prihoda mjesečno, pa mu država uplaćuje doprinose, a ima za studiranje u milanu? mislim haloooooooooo?
vratnik

#160 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by vratnik »

kol'ko deen placa i kako (gotovina ili natura) pa da ga i ja branim?

Dr. Gogu, kralju pera (i tastature)
:thumbup:
vox-populi

#161 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by vox-populi »

ladyblue18 wrote:tatica ipak nije pokrao dovoljno da ga sponzorise do te mjere. Aferim :D :thumbup:
Pokrace on, ima vremena. Jos je mladjahan i perspektivan. Kad mu stranka prdne u cabar na slijedecim izborima, preci ce u novu i nastaviti po starom. Kein Problem sto bi ovi moji rekli.
valter.ba

#162 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valter.ba »

dr.gog mislim da bi se trebao trajno banovati zbog rjecnika koji si tako vulgarno primjenio u ovom priprostom postu. Pored toga pozivas na linc momka koji sutra moze i biti napadnut zbog ovako glupih komentara. S kojim pravo to radis i da li si spreman odgovarati za eventualne posljedice???
tiv

#163 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by tiv »

Ja ne kontam sta ste se upalili svi oko ovog muskica.Do Vas je (Sarajlija i Sarajlijica) Da mu je ko nekad zavezao samarcinu ne bi sad pljuvao po Vama.Sjebajete dijete po forumu,jos ce mu psihijatar lijeciti komplekse, a sve opet na teret budzeta grada. Umjesto dobrog, zdravog samara.
Risto Kuglarić

#164 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Risto Kuglarić »

valter.ba wrote:Fakat ne kontam sto napadate Deena :roll: Momak je gradsko djete, ima svoju furku, uziva zivot, druzi se sa zgodnim zenama(ne ubrajam sponzorusu) i poznatim licnostima, jednostavno zna sta hoce od ovog zivota! I 1. u cemu je problem ako to radi a ne ugrozava licno Vas? Jedini moguci odgovor je LJUBOMORA :evil: Mozemo li sagledati prepametni prvi post ove teme i na jedan drugi nacin? Mozemo ali necemo. Ipak moram se osvrnuti na neke stvari: 2. Da Fudin tatica je politicar ali Fudin tatica je bio borac tj. prvoborac i stao je na liniju FRONTA a ne pozadine kada je ovom gradu bilo najzajebanije, a i taticin sincic Fudo je proveo koliko znam cijeli fucking war in SARAJEVO :thumbup: I sta je problem ako je Backovic politicar? Uvjek cu prije dati sansu ratniku nego nekom poltronu koji preko guzice dolazi do fotelje.
I nista nije slagao kada je rekao da se u Milanu krvnicki radi samo sto se ja ne bih slozio u konstataciji da Bosanci ne zele da rade, mi nemamo gdje da radimo!!!
I legendo ne interesuje me sto nosis tigraste gacice (ne limvo homice da se zna :lol: )sve dok si tako jedinstven i
originalan lol: A i ovi sto te prozvase "derpe" nikada nijedan dokaz ne iznesoshe :skoljka: .

Deen za tebe savjet: vrati se Bernardi jer najbolji si bio dok si suradjivao sa doticnom damom :thumbup: a za ostalo ti se :dance:
1. Hm. Da si pročitao tekst vidio bi da mu se doprinosi plaćaju od Naših para, ergo - ugrožava lično Nas.
2. Mogo bi ti, da te zanima nabrojat više tatica koji su bili borci tj. prvoborci i stali na liniju FRONTA, te njihove djece koji su bili cijeli fuckin war in SARAJEVO, pa sad rade za 400 maraka i plaćaju doprinose tatinom sinčiću Fudi.
vratnik

#165 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by vratnik »

valter.ba wrote:dr.gog mislim da bi se trebao trajno banovati zbog rjecnika koji si tako vulgarno primjenio u ovom priprostom postu. Pored toga pozivas na linc momka koji sutra moze i biti napadnut zbog ovako glupih komentara. S kojim pravo to radis i da li si spreman odgovarati za eventualne posljedice???
to se zove umjetnicka sloboda, a to sto ti to ne znas citati (deene?), to je stvar tvoje nepismenosti.
Nego, koji je tvoj interes da branis sina tajkuna koji se pederise po Milanu za poreske pare?
Margita81

#166 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Margita81 »

valter.ba wrote:Fakat ne kontam sto napadate Deena :roll: Momak je gradsko djete, ima svoju furku, uziva zivot, druzi se sa zgodnim zenama(ne ubrajam sponzorusu) i poznatim licnostima, jednostavno zna sta hoce od ovog zivota! I u cemu je problem ako to radi a ne ugrozava licno Vas? Jedini moguci odgovor je LJUBOMORA :evil: Mozemo li sagledati prepametni prvi post ove teme i na jedan drugi nacin? Mozemo ali necemo. Ipak moram se osvrnuti na neke stvari: Da Fudin tatica je politicar ali Fudin tatica je bio borac tj. prvoborac i stao je na liniju FRONTA a ne pozadine kada je ovom gradu bilo najzajebanije, a i taticin sincic Fudo je proveo koliko znam cijeli fucking war in SARAJEVO :thumbup: I sta je problem ako je Backovic politicar? Uvjek cu prije dati sansu ratniku nego nekom poltronu koji preko guzice dolazi do fotelje.

To misle svi "udareni" kad ih normalan svijet kritikuje. Na sta da budem ljubomorna hajde molim te jedan jedini jedincati razlog daj. svasta...
mrtva kokoš

#167 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by mrtva kokoš »

ladyblue18 wrote:Bas je ovaj narod blesav, tolika se paznja predaje jednom nikogovicu.

Nego, ne treba sve gledati tako crno, kao sto vec napisah negdje, cinjenica da on sebi ne moze priustiti izlazak svake subote u Milanu znaci da tatica ipak nije pokrao dovoljno da ga sponzorise do te mjere. Aferim :D :thumbup:
jbg nema se za diskacha :dance: :dance: ali ima se za interneta... redovno se cita Sa-X :D
ovim putem pozdravljam deena sa pjesmom kako cemo bez tebe :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#168 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Chmoljo »

lični sam svjedok Haninih riječi, na pitanje odakle joj tako lijepe cipele: "Draga, da samo znaš šta sam morala uraditi za njih..."

:sax:
vratnik

#169 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by vratnik »

evo:

'Protest' poručuje Deenu
'Fudo, izvini za tugu i bol!'
Nakon bure reakcija koje je među forumašima portala Sarajevo-x.com i u široj javnosti izazvalo otvoreno pismo bh. pjevača Fuada Backovića Deena, poslano iz Milana gdje se on trenutno obrazuje, počela su se oglašavati i udruženja građana. Jedna zanimljiva reakcija stigla je od udruženja 'Protest' čiji je predstavnik Deenu napisao sljedeće pismo.
'Dragi Fudo,

Izložen izglednoj opasnosti da ću ti podić’ rejting te da ćeš nam nakon ove prepiske priuštit’ neki novi “genijalni” video-singl u kojem se tvoje nedovoljno razbuktalo tijelo kupa u znoju ili u vodi sa sudopera, ipak ne mogu da ne reagujem na tvoje dirljivo pismo bosanskohercegovačkom narodu kojim konačno uspijevaš zabetonirati svoje mjesto neprikosnovenih idiotskih pojava, kojih nam opet ne fali, eto, zahvaljujući i takvim likovima poput tebe.

Lijepo je to što si u Milanu, u Italiji, pa još kako kažeš da se slomi jadan od učenja. Bio ti je i vakat. U vrijeme kad svak’ normalan, bilo gdje u svijetu, uči i stiče naobrazbu ti si skakutao po dunjaluku i raspričavao kako guziš k’o lud, neizostavno utičući na buduće, kako ih sam nazivaš, “kraljeve”, šta i kako treba u životu. Sad je, nadam se, došlo malo iz guzice u glavu pa si skont’o da ne bi bilo loše imat’ i papir o završenoj školi pa kad se (ako se) vratiš, zaposliti u nekoj od parali firmi u ovoj zemlji.

Očekivano je da po povratku svoj hljeb nađeš u telecomu jer ta firma svakako i jeste mjesto gdje za uhljebljenje rekovalescenata estradnih (Sanela Sijerčić, agentica za dizanje slušalice) i političikih (Samir Silajdžić, “NE DAM OSTAVKU!” /, Semiha Borovac, “Nekad kad razmišljam” /, a prema najavama i Abdurahman Malkić, onaj što je prije rata živio u Srebrenici, a poslije rata mu je u Srebrenici vikendica). Ne bi te stavlj’o u isti koš sa ovim političkim, al’ uz Sanelu si i slika i prilika, da t’ ka’em.

Kako nam je već postalo navika i neminovnost da od dva zla biramo manje i tvoje zaposlenje na mjestu gdje “običan” čovjek ne može ni prismrdit’ bilo bi svakako manje bolno za mozak od toga da ti stanovnici Kantona Sarajevo doživotno plaćaju doprinose i to još za tvoj opskurni umjetnički rad.

Dakle Fudo, milo mi je, fakat, što si se odlučio na obrazovanje i nadam se da ćeš i u tome bit’ uzor omlaTini našoj vajnoj kao i onda kada si se napučenih usnica oglašavao “Laži me, laži, vjerovaću sve”, i u toj odluci te kao i svaki dobronamjeran Bosanac i Hercegovac podržavam.

Teško mi je vidjeti da si u nedostatku eurića pa ne možeš svakonoćno odmoriti svoju procesom obrazovanja opterećenu glavicu al’ ipak se uspije nakuckat’ makar mjesečno, pa i ti po cijeni od 150 eura za noć okusiš bar komadić sjaja.

Neukusno je što porediš napaćenu Italiju i shrvane Milaneze sa supersilnom Bosnom i Hercegovinom i trgovačkim centrom Sarajevo, a nek’ si nam rek’o da si dobar i human. Ako išta znaš o svom rodnom gradu, a prema svemu teško znaš išta o bilo čemu, onda ti je jasno da je isticanje sebe iznad ostalih redovno i neizbježno označeno jednom rječju – Papak. U tvom slučaju bi (zbog doživljaja mase) bilo Papčić, a to ti je ovdje najgora kletva, moj Futku. Gora i od one “dabogda im’o pa nem’o”.

Koristim priliku da ti se ispred svekolikog bosanskohercegovačkog naroda izvinem za svu “tugu i bol” i naš “pesimizam kojeg si žrtva” al’ to je jednostavna neminovnost u gradu kojeg j..e kako ko stigne i čiji se građani zatvoriše u kuće i spas traže na internetu jer se na ulici ubija i zabijaju noževi na redovnoj vikend-razini, dok im se zabranjuje okupljanje na mjestima gdje bi se trebao čuti njihov glas. Ali ti to ne znaš, nisi ti na takvoj puri rast’o. Pa eto, izvini što nam je lijepo, dok se ti s dušom rastaješ u milanskoj vukojebini.

Hvala ti i za cjenovnik milanske ugostiteljske ponude. Baš sam kont’o skoknut’ malo, al’ mi ne daju vizu, pih.

Također, svjetski putniče, ne mogu da ti se ne izvinem za to što “mi u TOM Sarajevu živimo k’o kraljevi”.

Vjerujem da ti je i samom poznato, ko, kad i kako brunda po kafanama, jer ništa se nije promijenilo od tvog posljednjeg javljanja za glam blam il’ red karpet, šta već. Ipak smo mi češće na dženazama, sahranama, sprovodima i centrima urgentne medicine, nego u bibliotekama, izložbama, muzejima, što u Milanu garant nije slučaj, je l’.

Ja shvatam da si ti dijete odraslo u ratu, što objašnjava dosta o tvojoj moralnoj i vaspitnoj zbunjenosti. To, iako nije opravdanje, da se uzeti za olakotnu okolnost. Isto tako shvatam da si kao dijete dugogodišnjeg političara bio “žrtva” protekcionizma i lagodnog življenja, lagodnijeg nego je to normalno mnogima u Bosni i Hercegovini, a pogotovo u stanju u kakvom se koprcaju današnji žitelji ove zemlje. Sve te ja kontam. Ono što ne kontam je činjenica da se javljaš iz Milana, gdje si na (m)učenju, umjesto da si po modnim revijama, ekskluzivnim sastajalištima i drugim mondenskim svršavalištima. Tačno mi teško dođe.

Ali, ne brini, “penziono i invalidsko” ti se i dalje redovno uplaćuju, tako da si tu objezbjeđen pa se ne moraš s pesimizmom i gađenjem osvrtat’ na političare tipa Emira Hadžihafizbegovića, glumca i kulturnog ministra u usponu.

I na kraju, molim te da ne shvatiš ovo kao eventualni pokušaj moje prepiske s tobom, a kamoli moje naglo interesovanje za tebe i tvoju jeb...vnost. Ni slučajno. S. zamolila da je malo razveselim pričom o našima u svijetu jer je jutros rasplakaše odbijenicom za italijansku vizu.

Dosljedno shrvan do bola,

Nermin Čengić'
nexo

#170 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by nexo »

ladyblue18 wrote:Bas je ovaj narod blesav, tolika se paznja predaje jednom nikogovicu.

To je njegova izjava, sto ne znaci da je cinjenica! I to je svakako njegovo preseravanje. Ja zivim u jako skupom gradu i jako kvalitetan izlazak kosta (ukljucujuci veceru, pice , no drugs) 150-200 EUR. Ako hoces da izadjes i zabavis se studentski, napijes se, ovisno koliko mozes popiti, je max 30 EUR, u Milanu, Parizu, Briselu. Ja sam zivio sa aristokratkinjom i njoj apsolutno nije smetalo piti sa mnom na takvim mjestima i ne vidim sta je problem njemu, samoprozvanim aristokratom.
valter.ba

#171 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valter.ba »

vratnik wrote:
valter.ba wrote:dr.gog mislim da bi se trebao trajno banovati zbog rjecnika koji si tako vulgarno primjenio u ovom priprostom postu. Pored toga pozivas na linc momka koji sutra moze i biti napadnut zbog ovako glupih komentara. S kojim pravo to radis i da li si spreman odgovarati za eventualne posljedice???
to se zove umjetnicka sloboda, a to sto ti to ne znas citati (deene?), to je stvar tvoje nepismenosti.
Nego, koji je tvoj interes da branis sina tajkuna koji se pederise po Milanu za poreske pare?
Probaj se ti posluziti ovakvim vokabularom i iznijeti slicne pozive na linc pa ces vidjeti sta je umjetnicka sloboda, dobio bi trenutni ban! Ovo za nepismenost samo prokomentarisem sa HALO PAPAK :lol: :lol: :lol: cuj nepismen :lol: :lol: :lol:
Nego da ti pokusam objasniti iako nisam siguran da ces shvatiti. Dok ploiticko-mafijaski lauferi kradu milione eura direktno uticuci na kvalitet zivota svih nas vi se nameracili da opalite Fudu zbog nekih 9 glava doprinosa,haaaallllooooooo :skoljka: Treba napraviti reviziju svih rjesenja i ako ne zadovoljava uslove zdravo. Ali sada dovoditi u pitanje njegovu sigurnost kada se vrati kuci je bolesno.
Treba rjesavati mnogo krupnije kriminale a ne lijeciti komplekse na djecaku koji se smekerski zajebaje kroz zivot. I ne znam fakat sta je to njegov tata pokrao a da nije procesuiran toliko godina? Recite ako znate da ne zivim u zabludi.
walkabout

#172 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by walkabout »

e necamo tako deeno :lol:
Abacija

#173 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Abacija »

nexo wrote:

To je njegova izjava, sto ne znaci da je cinjenica! I to je svakako njegovo preseravanje. Ja zivim u jako skupom gradu i jako kvalitetan izlazak kosta (ukljucujuci veceru, pice , no drugs) 150-200 EUR. Ako hoces da izadjes i zabavis se studentski, napijes se, ovisno koliko mozes popiti, je max 30 EUR, u Milanu, Parizu, Briselu. Ja sam zivio sa aristokratkinjom i njoj apsolutno nije smetalo piti sa mnom na takvim mjestima i ne vidim sta je problem njemu, samoprozvanim aristokratom.
Problem je sto Deen nije aristokrata nego malogradjanin. A takvi obicno boluju od velicine. Zato i place kad ne udje u klub od 50 eura. :-)
Margita81

#174 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Margita81 »

valter.ba wrote:Fakat ne kontam sto napadate Deena :roll: Momak je gradsko djete, ima svoju furku, uziva zivot, druzi se sa zgodnim zenama(ne ubrajam sponzorusu) i poznatim licnostima, jednostavno zna sta hoce od ovog zivota! I u cemu je problem ako to radi a ne ugrozava licno Vas? Jedini moguci odgovor je LJUBOMORA :evil: Mozemo li sagledati prepametni prvi post ove teme i na jedan drugi nacin? Mozemo ali necemo. Ipak moram se osvrnuti na neke stvari: Da Fudin tatica je politicar ali Fudin tatica je bio borac tj. prvoborac i stao je na liniju FRONTA a ne pozadine kada je ovom gradu bilo najzajebanije, a i taticin sincic Fudo je proveo koliko znam cijeli fucking war in SARAJEVO :thumbup: I sta je problem ako je Backovic politicar? Uvjek cu prije dati sansu ratniku nego nekom poltronu koji preko guzice dolazi do fotelje.

I opet:
1. koliko je on gradsko dijete moglo bi se raspravljati iskreno. Lik je seljacina ma koliko to njegov veliki neopravdani ego poricao.
2. Ako mu narod placa fcking doprinose dok on studira u Milanu i zivi zivot punim plucima kako ti detaljno opisa onda me debelo ugrozava.
Sama definicija njega kao umjetnika neke sulude umjetnosti me ugrozava. Njegovi goli posteri po cijelom gradu me isto tako ugrozavaju jer nit je on frajer kojeg iko zeli vidjet golog nit vidim bilo koju drugu poentu istih.
Nemoj vise ociju ti pisat postove podrske ovakve vrste, radije nazovi deena (namjerno pisano malim) licno pa mu se onda licno face to face zavuci u dupe. Ovako bi mog'o da i ne primjeti tvoj post znas..da ga masi gluho i daleko bilo.. :shock:
Risto Kuglarić

#175 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Risto Kuglarić »

valter.ba wrote: Dok ploiticko-mafijaski lauferi kradu milione eura direktno uticuci na kvalitet zivota svih nas vi se nameracili da opalite Fudu zbog nekih 9 glava doprinosa,haaaallllooooooo :skoljka: Treba napraviti reviziju svih rjesenja i ako ne zadovoljava uslove zdravo. Ali sada dovoditi u pitanje njegovu sigurnost kada se vrati kuci je bolesno.
Treba rjesavati mnogo krupnije kriminale a ne lijeciti komplekse na djecaku koji se smekerski zajebaje kroz zivot. I ne znam fakat sta je to njegov tata pokrao a da nije procesuiran toliko godina? Recite ako znate da ne zivim u zabludi.
Znaš šta, da je 90% komentara motivisano prvenstveno tim što raji deen iz razloga nevezanih za ovaj slučaj ide na kurac, to stoji. Al ovakvih i ovoliko reakcija vjerovatno ne bi bilo da se nakon ovog poklopio. Uzimaju drugi milione, ja uzimam 9 glava i ala himanet. Al da uzimaš tih 9 glava, nako, i onda se još buniš što te prozivaju, i objašnjavaš nam kako je tebi ustvari teško, a ovdje ljudi žive ko bubrezi u loju, i sad smo još mi bezobrazni što mu ne damo to malo crkavice, ne ide brate... ne znam jel se slažeš...?
Locked