Kako mogu 59 miliona ljudi da budu tako idioti?

Post Reply
livadic

Post by livadic »

a da li bi bili tako ljubezni ... :cry:

da mi ukazete na doticnog krizara ... :oops:

:D

;)
livadic

Post by livadic »

Euro na rekordnom nivou posle pobjede Busha.

1 Euro = 1,2942 Dollar

Izimaju Arapi pare iz US i ulazu u Evropu

-----------------

nek je i od njih nekog hajra ... :D :D :D

;)

manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Bojim se da bi onda bio pogrešno protumačen kao jedna u nizu osoba koja vas pokušava bezuspješno oponašati :D .
Šeha :D idemo u Blažuj da se rokačimo ali skupa je ta američka zajebancija :D :D ako i Pitt ne dođe :D :D .
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Araber ziehen Milliarden aus den USA ab

DUBAI. Arabische Investoren ziehen in den letzten Monaten verstärkt ihre Anlagegelder aus den USA ab. Der Irak-Konflikt hat diesen seit den Terroranschlägen des 11. September 2001 bestehenden Trend beschleunigt. "Wir beobachten einen Abfluss von Geldern aus den USA von sehr großem Ausmaß", sagt Terence D. Allen, Chef-Investmentbanker der National Bank of Abu Dhabi, der größten Bank in den Vereinigten Arabischen Emiraten (VAE). Schätzungen gehen davon aus, dass seit Sommer vergangenen Jahres bis zu 200 Mrd. US-Dollar aus den USA abgezogen worden sind.

http://www.holtzbrinck-schule.de/pshbs/ ... ,56/bk/65/

200 Miliardi povukli Arapi iz USA masala :D
cowboy

Post by cowboy »

BosnjakAga wrote:
cowboy wrote: Bosnjak, zaboli nas qurac za rat u iraqu, jel' ti jasno?
Pa ajd onda kod lijekara :D

Da nisi bio u zadnje vrijeme u Mostaru ? :D
E, bas si sega, svi smo se grohotom nasmijali. Hajde ba, uozbilji se, nadji sebi neki bolji forum gdje ces prodavat muda za bubrege.
livadic

Post by livadic »

moji mudzahidici & ja ... :)+:)

uvijek nadjemo zajednicki jezik ... 8) ... !!!

;)

u potpunosti podrzavam bracu arape ... :) :) :)

;)

kolega ... :cry: ... valjda ste sad zadovoljni ... :oops:

;)
bosniaque

Post by bosniaque »

BosnjakAga wrote:Araber ziehen Milliarden aus den USA ab

DUBAI. Arabische Investoren ziehen in den letzten Monaten verstärkt ihre Anlagegelder aus den USA ab. Der Irak-Konflikt hat diesen seit den Terroranschlägen des 11. September 2001 bestehenden Trend beschleunigt. "Wir beobachten einen Abfluss von Geldern aus den USA von sehr großem Ausmaß", sagt Terence D. Allen, Chef-Investmentbanker der National Bank of Abu Dhabi, der größten Bank in den Vereinigten Arabischen Emiraten (VAE). Schätzungen gehen davon aus, dass seit Sommer vergangenen Jahres bis zu 200 Mrd. US-Dollar aus den USA abgezogen worden sind.

http://www.holtzbrinck-schule.de/pshbs/ ... ,56/bk/65/
200 Miliardi povukli Arapi iz USA masala :D

da imaju ista u glavi napravili bi svoje banke sami nego ovako se evropa i amerika hrane samo od njihove kamate(kamta zabranjena u islamu) i sada kontaju uradili su dobro djelo ne uzimaju kamatu a ovi drugi njihovu kamatu koriste i sa tom kamatom jos vise pljackakaju rasturaju arapski svijet, glupi su maximalno! :x
margareta

Post by margareta »

Bosnakaga ti ko' beg samo sjedis na mindrluku i umjesto citaba racunas
statisticke podatke kol'ko uslo' kolo' doslo-proslo-izaslo-otislo-dolari puta ljudi puta boja koze puta boja religije podijeljeno sa poznatim i nepoznatim joooooooj kako sam sebi ne dosadis ?
Kako koliko milioni ljudi mogu biti ludi............................ :? :( :shock:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

The Islamic Development Bank (IDB)
http://www.isdb.org/

Islamska svijetska Banka

Dubai Islamic Bank
http://www.alislami.co.ae

Ima puno Islamskih Banki, nebi vjerovao koliko svijetskog kapitala Arapi drze
margareta

Post by margareta »

Kolika je tvoja provizija ? Imal tebe tu negdje ? Sta ti je jesil' nafixan ?
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

margareta wrote:Kolika je tvoja provizija ? Imal tebe tu negdje ? Sta ti je jesil' nafixan ?
zar ne vidis da te svi ignorisu kako si dosadna, ajd sad setnja vise ne javljaj mi se :D
magnifico

Post by magnifico »

bosnjakaga ti si gori i od violnetjack-a :(
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

magnifico wrote:
livadic wrote: ovo bas ne kontam ... :? ... ???

krenuo u dzihad ... 8) ... nakon rata ... :shock: ... ???!!!
ovo racunam kao previd :D
nakon rata sa ustasama dakle marta 94-te!

moju djecu treba neko prehraniti, jer u ovom slucaju to je farz kifaje to jestre otici u dzihad u afghanistan, irak, ili checheniju, dok kad je bio rat u bosni to je bio farz a'ajn , ako znas razliku u tome razumit ces me, ali ipak ako zafali ljudstva nikada nebi bjezao od toga!
a tebe ako bole moje poruke nemoj ih citati, jer ja samo pisam ono sto cvrsto vjerujem i ono sto mi je duznost...
margareta

Post by margareta »

Znaci ti si "VI" i vi me ignorisete bosnjakaga ? Znas li ti ko mene moze da ignorise ? samo onaj ko prepozna sebe u mojoj prici. Zensko sam al' sa tobom mahalat nebuloze ............ko te samo jos slusa.......utusi :x

nemam zivaca ni vremena za tebe pa mozes mirno fajtat 'sugovornike'.
kada se malo oporavim kuku ti se. :( kush
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

Bosnjak aga hvala na informaciji da te Allah dz.s. nagradi jer nisam znao za ovu http://www.isdb.org vidim nemaju branch za Bosnu podhitno treba jednu otvoriti jer zasto da se pare ostavljaju na krscanske banke kada mozemo dostojanstveno bez ikakve haram kamate na nasu islamsku banku!
ahuseino

Post by ahuseino »

magnifico wrote:
ahuseino wrote:Koliko je ljudi palo na Goebels-ovu propagandu u nacistickoj Njemackoj i fashistickoj Italiji - mislim, puno vise nego 51% stanovnistva...eh..
da li to predstavlja tvrdnju da je bush identican hitleru i musoliniju :?
Ja napisah, ..... ti protumaci ;-) .... znash ovaj "Patriot Act" i Homeland Security, jebo ti UDBU :sad: .

:shock: Cuj arapske zemlje povukle 200Milijardi sa Americkog marketa, a ja mislio da imaju "samo" $107 (iliti oko 7% Americke ekonomije). Ne znam koliko su ti ove Mackanje novine povjerljive, ali da se to desi osletilo bi se tamo do tebe gdje god da si. Bolan Saudijske plemicke porodice su BUKVALNO kucni prijatelji Bush-eva :evil:

Profesore, da Kerry bi bio puno bolji, nisi ni svjestan.
pitt

Post by pitt »

American Idiot - Green Day

Don't wanna be an American idiot.
Don't want a nation that under the new media.
And can you hear the sound of hysteria?
The subliminal mindfuck America.

Welcome to a new kind of tension.
All across the alien nation.
Everything isn't meant to be okay.
Television dreams of tomorrow.
We're not the ones who're meant to follow.
Convincing them to walk you.

Well maybe I'm the fuckhead America.
I'm not a part of a redneck agenda.
Now everybody do the propaganda.
And sing along in the age of paranoia.

Don't wanna be an American idiot.
Don't want a nation controlled by the media.
Information nation of hysteria.
It's going out to idiot America.

BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

ahuseino wrote:
magnifico wrote:
ahuseino wrote:Koliko je ljudi palo na Goebels-ovu propagandu u nacistickoj Njemackoj i fashistickoj Italiji - mislim, puno vise nego 51% stanovnistva...eh..
da li to predstavlja tvrdnju da je bush identican hitleru i musoliniju :?
Ja napisah, ..... ti protumaci ;-) .... znash ovaj "Patriot Act" i Homeland Security, jebo ti UDBU :sad: .

:shock: Cuj arapske zemlje povukle 200Milijardi sa Americkog marketa, a ja mislio da imaju "samo" $107 (iliti oko 7% Americke ekonomije). Ne znam koliko su ti ove Mackanje novine povjerljive, ali da se to desi osletilo bi se tamo do tebe gdje god da si. Bolan Saudijske plemicke porodice su BUKVALNO kucni prijatelji Bush-eva :evil:

Profesore, da Kerry bi bio puno bolji, nisi ni svjestan.
Pogresno si razumeo Fahrenheit 911 samo Saudijci imaju u US ulozeno 880 milliardi dollara, sto je 7% Americkog BIP.

U americkim bankama imaju 3 trilliona dolara (3000 milliardi dollara) samo saudijci bez drugih arapskih zemalja ( Ujedinjeni Arapski Emirati itd.)
AlisaWonder

Post by AlisaWonder »

eh da...
uvijek mi je nekako toplo oko srca kad dodjem na ovaj forum...znam da cu cuti toliko toga pametnog...
i tako mi je drago kad vidim da ste opet u jednu temu udrobili sva svoja razmisljanja o svemu, pored toliko ostalih kategorija i tema na njima...ali nema veze, iliti nevermind sto bi rekli ameri.

a sad o temi, kad sam vec tu.
svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. ne znam koliko je tacna ta izreka, ali kad je ova situacija u pitanju tj kad se radi o velesili i kad doticni idiot ne vuce konce samo jedne drzave, onda je puno puno tuznija i ruznija prica...ako ga Ameri zasluzuju, da li ga i mi ostali zasluzujemo? i s njim sve strahote koje njemu mogu pasti na pamet...
E ovo je dobro...pamet i Bush u istoj recenici...
Ma dzaba se mi zgrazavamo, tako je kako je, mada ja licno sebi ne mogu doci, bila sam ziher da on ove izbore gubi kad bi mu prekoputa bio ma ....ko bilo...ali eto ga...jos 4 godine....nadati je se da ce ga nesto prosvijetliti...ili a ce mu neko jaci ipak stati na put...samo ne preko nasih glava nadam se...
manijak1

Post by manijak1 »

nadam se ....... :D :D ...........da će mu neko šuknut' neku aferu k'o nekad njegov babo dok je bio direktor CIA , što je šukn'o Nixonu Watergate.
A situacije su skoro identične :D Vijetnam = Irak.Pa ponovo dobio izbore :D :D pa.........ima još da bude predsjednik jedno šest mjeseci. :D
magnifico

Post by magnifico »

a da mu posalju moniku da mu popusi :shock: :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Pa mogu je poslati ali ..........znaš već pitanje je teško šta će Monica ako :D :D ne bude imala šta zapaliti ali nadam se da ćemo se složiti :D nije učinila da neko ode :D sa funkcije , a afera tipa korupcije , mita i svjesnog kriminala :D jeste.
Ja bih počeo od naftnih kompanija. :D :D
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

kazu da je bush navucen na bijelo!? jeste li vi ista culi o tome???
Post Reply