Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cuj nje
ja ovu temu vise ne citam
za one koje zele da pricamo vise o survivoru,nek mi se obrate na pp
i ja cu uraditi isto,popamtio sam ove raje sto prati redovno
cuj nje
cuj nje
Ajde bre sta vam je, pitala je devojka ko je pobedio, ima pravo da pota, a ja sam joj poslala u privatnoj poruci.
Nisam napisala ovde na temi, bas zbog toga da ne otkrivam onima koji ne zele da znaju.
Koliko sam skontao iz priče njih dvojica su se dogovorili da naredni izađu, nešto kao da ovaj put Nikola a da će Pece naredni put, da neće više da budu u plemenu.
da vam odmah kazem iskreno
ne pratim ovu temu vec par dana,niti cu dalje
samo jedna informacija za vas
veceras ce se mjesati plemena,evo sad je na tv bila najava
rekoh ja to na pocetku,da je moguce da se izmjesaju,ali me je neko odmah presjekao recenicom da je to nemoguce jer je ovo neka druga sema survovora
pozdrav
uhhhh Visnja
nego me i Njegos poceo nervirati bio je fin na pocetku pa se spandjao s Nikolom i sad je djavo...
inace sam vas htjela pitati ko je pobijedio..ali necu kaze mama ma jock to bezveze gledat cemo
S Nemanjom brate, ne s Nikolom. Inace, brate Njegos je sujetni papak par excellence a i pokvaren je poprilicno, brate. Ali brate sto ona u zutom kostimu ima dojku, brateeeee...
sofist wrote:S Nemanjom brate, ne s Nikolom. Inace, brate Njegos je sujetni papak par excellence a i pokvaren je poprilicno, brate. Ali brate sto ona u zutom kostimu ima dojku, brateeeee...
al fakat ona mala ima grudi, mlada ba tek srednju zavrsila, otkud joj onolikacke ja sve gledam kad ce joj puknuti brus!
gledam i ja. i ne samo to. kod mene se ispred tv-a skupi sav komsiluk i kad nju prikazu skandiramo "ba-ci si-su da se igra-mo, da se igra-mo, da se igra-mo, ba-ci si-su da se igra-mo, da se igra-mo, da se igra-mo...pa onda opet ali podignemo za jedan ton, ba-ci si-su da se igra-mo, da se igra-mo, da se igra-mo...". brate.
Hahahaha, ludjace!
Gledamo opet veceras..vjerujem da ce biti zanimljivo sada kako su izmijesani.
Da hoce ubrzo Visnja ispasti, njezine arogancije mi je na vrh glave! i Pece smara.
Kraljica_Suza wrote:Hahahaha, ludjace!
Gledamo opet veceras..vjerujem da ce biti zanimljivo sada kako su izmijesani.
Da hoce ubrzo Visnja ispasti, njezine arogancije mi je na vrh glave! i Pece smara.
Mislim da bi trebali zadrzati akademski nivo diskusije, brate.
Bolje i Visnja brate nego ona treba-frajer brate sto gura 200 kg na bencu. A Pece se bas uzivio...
El si gledala veceras, brate? Ispade mi Sisa. Za mene je takmicenje zavrseno.
Gledala sam, ne znam sada za koje pleme da navijam kako su se izmijesali
Na jednu ruku mi je drago da je ispala nadarena nam gdjica jer ja, kao zenska sam mogla pociniti grijeh brate da je ovo s njom nastavilo, kuzis Ma svi ce oni jedno po jedno letiti, kako god...ali je sada Manobo daleko slabiji
Folira Njegos brate, ne bi li izazvao sazaljenje i saosjecanje publike. A na ostrvu brate borba Spartanaca. Jeste li primijetili kako svi koji su izglasani zele da odu, satro dosta im je svega, a kad skontaju da ih "osveta u zivot vraca" , svi kazu "boricu se, dacu sve od sebe da se vratim u pleme". Kakvi su to foliranti, brate...
sofist wrote:Folira Njegos brate, ne bi li izazvao sazaljenje i saosjecanje publike. A na ostrvu brate borba Spartanaca. Jeste li primijetili kako svi koji su izglasani zele da odu, satro dosta im je svega, a kad skontaju da ih "osveta u zivot vraca" , svi kazu "boricu se, dacu sve od sebe da se vratim u pleme". Kakvi su to foliranti, brate...
A brate, sta su to srpski Spartanci? Ja nisam bio na tom casu istorije - je li to i Sparta vekovna srpska zemlja, ili su takmicari Srvajvora previse gledali film 300?!