Moderator: anex

Karabaja wrote:Poklanjam mačića mješanca perzijske i obične mačke starosti 9 mjeseci sa full opremom: zatvoreni wc, grebalica, furminator, posude za hranu i ostale sitnice. Mačak je zdrav, kastiran i izuzetno disciplinovan, nažalost zbog premalo vremena koje provodim kući moram mu tražiti novog gazdu. Nema uzeti opremu, a baciti macu![]()
Kontakt 061/815-749
cule64 wrote:Poklanjam dva macka. Zuti je star 2 godine a tigrasti 1 godinu. Izuzetno umiljati, nauceni na pjesak, kastrirani, vakcinisani. Po mogucnosti ljubiteljima koji imaju iskustva sa mackama, i uz obavezan uslov da ce ih drzati u stanu. Ako se predomislite mozete ih meni vratiti. 061 803029

Ja sam razmisljala da si nabavim macu, a ovaj macan mi se jako svidja. Kako uskoro idem na odmor, ne bih ga imala kome ostaviti, javim se poslije odmora ako bude jos uvijek slobodan pa ga vjerovatno i uzmemKarabaja wrote:Ovaj mačak je i dalje na poklon![]()
Karabaja wrote:Poklanjam mačića mješanca perzijske i obične mačke starosti 9 mjeseci sa full opremom: zatvoreni wc, grebalica, furminator, posude za hranu i ostale sitnice. Mačak je zdrav, kastiran i izuzetno disciplinovan, nažalost zbog premalo vremena koje provodim kući moram mu tražiti novog gazdu. Nema uzeti opremu, a baciti macu![]()
Kontakt 061/815-749
cule64 wrote:I dalje traže topli dom !
cule64 wrote:Poklanjam dva macka. Zuti je star 2 godine a tigrasti 1 godinu. Izuzetno umiljati, nauceni na pjesak, kastrirani, vakcinisani. Po mogucnosti ljubiteljima koji imaju iskustva sa mackama, i uz obavezan uslov da ce ih drzati u stanu. Ako se predomislite mozete ih meni vratiti. 061 803029
cule64 wrote:Opet ja. Ova dva divna mačića nikako ne mogu zadržati. Bilo bi poželjno da se ne razdvajaju jer su izuztno privrženi jedan drugom (vjerovali ili ne). U svakom slučaju ja sam spreman da udomitelju plaćam svaki mjesec, dok god su živi, hranu za obojicu (recimo u rangu Whiskas-a), a uz mačiće dajem i wc, grebalicu, korpu za transport i sl. Pored svega udomitelj stiče pravo na jedno besplatno zastupanje u parničnom postupku ili odbranu u krivičnom postupku. Zadržavam pravo da ih vidim, npr. jednom u 2 mjeseca na pola sata. Mačići su zdravi, pametni, lijepi, vakcinisani, kastrirani, redovno čišćeni od parazita i vanredno dobre naravi (zato sam ih i pokupio sa ulice, šarenog prošle godine, a žutog pretprošle). U svakom slučaju možete ih uzeti pod rezervom "probe" pa ako Vam se ne dopadnu vratite ih meni. tel. 061 803029
Toffee karamela wrote:cule64 wrote:Opet ja. Ova dva divna mačića nikako ne mogu zadržati. Bilo bi poželjno da se ne razdvajaju jer su izuztno privrženi jedan drugom (vjerovali ili ne). U svakom slučaju ja sam spreman da udomitelju plaćam svaki mjesec, dok god su živi, hranu za obojicu (recimo u rangu Whiskas-a), a uz mačiće dajem i wc, grebalicu, korpu za transport i sl. Pored svega udomitelj stiče pravo na jedno besplatno zastupanje u parničnom postupku ili odbranu u krivičnom postupku. Zadržavam pravo da ih vidim, npr. jednom u 2 mjeseca na pola sata. Mačići su zdravi, pametni, lijepi, vakcinisani, kastrirani, redovno čišćeni od parazita i vanredno dobre naravi (zato sam ih i pokupio sa ulice, šarenog prošle godine, a žutog pretprošle). U svakom slučaju možete ih uzeti pod rezervom "probe" pa ako Vam se ne dopadnu vratite ih meni. tel. 061 803029
Odavno nisam pročitala nešto ovako ganutljivo, ja bih ih uzela samo zbog ove stavke da ikako mogu....

Sretne vijesti danas...Slijepo mačence je preživjelo operaciju drugog oka, a najvažnija vijest je da je na sigurnom. Aldin ga je zbrinuo kod sebe, naviklo se već na ostale mace. Postoji i solucija da ga usvoje neki ljudi iz Austrije koji su već imali iskustva sa invalidnim životinjama.SenSen wrote:@Falbala: Ja pretpostavljam da znam koga trazis, da nije mozda administrator sa ove grupe: http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 534&v=info Nadam se da je to on, pa ga mozes kontaktirati..
Sretno vam sa macom