TSG 1899 Hoffenheim

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Corola

#151 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Corola »

nellington wrote:
Corola wrote:Pa izbaci Robbena i Riberya Bayern ni haifu nebi dobio. :roll:
Ispravak krivog navoda: utakmica u Münchenu, 25.11.2009, grupna faza Lige prvaka: Bayern je dobio M. Haifu bez Robbena i Riberyja :)
:-) herlok sholms.Gdje tekma u haifi.
Uostalom bukvalno se odmah neke stvari kontaju,bjezeci od stvarnog razloga.
Nasa navika,sto jednostavno kad moze i komplikovano. :run:
nellington

#152 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by nellington »

Ma samo cjepidlačim, svakako ne volim Hoppenheim, pa je bolje da im ne komentarišem igru :)

Za jedne ovo je priča iz bajke, o klubu koji ide kroz niže lige do vrha (10 godina nakon K'lauternovog pohoda na titulu iz Zweite), a za druge priča o umjetnom klubu sa velikim budžetom :)
HarnagaHarnaga

#153 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

Corola wrote:
HarnagaHarnaga wrote:Pa ljudi moji zar vam nije jasno da je Hofenhajm osrednja ekipa bliza dnu nego vrhu i dobro je kad izbori opstanak. Jedna polusezona ih krenula, mnogi nisu bili spremni na njihovu igru sa tri napadaca i presing na protivnickoj polovini, ali kada su procitani sve je doslo na svoje. Nije se valjda ocekivalo da Hofenhajm postane ozbiljan konkurent Bajernu, Salkeu, Borusiji, Stutgartu....
Ja sam bio uporan da je Salihovic trebao preci u Bajern, njima je bas trebao takav igrac, on u Hofenhajmu nema prostora za dalji napredak, ali eto...zadovoljio se sa nesto para i sigurnom pozicijom u klubu (sto se kako smo vidjeli lahko promjeni). Sto se Ibisevica tice, svaka cast vlasnicima Hofenhajma da su posle njegove povrede bez razmisljanja produzili ugovor sa njim kada je bilo neizvjesno kada i hoce li se vratiti, a posebno hoce li ikada biti onaj stari.
Sta su procitali koji klinac,kad je fakticki prvo krenulo sa povredom Vede pa onda i Ba i Obasi.Znaci fakticki bez spiceva.
Pa izbaci Robbena i Riberya Bayern ni haifu nebi dobio. :roll:
Ovdje poneki lupaju bezveze,bez ikakvih povezanih stvari.
Kratko i jasno povrede su ih dokusurile,bez glavnih igraca nema ni igre.
Bajernu nije igrao Robin, kao ni Svansta.... (jebemli ga kako se vec zove onaj zujov) u nekoliko utakmica prvenstva kao ni u kupu sampiona pa prodjose u polufinale i drze cvrsto vrh u budnes ligi. To i jeste odlika velikih klubova, da ne zavisi o jednom ili dva igraca pa makar oni bili klase tipa Ibrahimovica, Robina, Drogbe, Kake...a kamoli Ibisevica, Ba, Obesi...smjesni igraci. Hoffenhajm je cudo za jednu polusezonu, klub u selu sa par hiljada stanovnika zato sto se nekom bogatasu digo k. i htio malo da se igra sa svojim parama. Kad mu dokurci ode Hofenhajm ponovo u regionalnu ligu. Sta ti nije jasno?
Corola

#154 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Corola »

Dok nije igrao Roben gledali su u guz Bayeru cjelo vrijeme a jedan sada i trenutno prosjecni Bordoux mu uzimao mjeru ko Hajro krojac..Jel i tu nejasno a i Ribery mal,mal pa ga guzno crijevo boli.
i kad njih nema obicno slijedi potop.
Onako usput receno taj seoski klub je stariji i od Bayerna. ;-)
A tom sto se diglo nije se on prese-ravao sa 30 ili jos nesto miliona u kupovini gomesa ili takvog.
Vedo kupljen za milion,A Sejo za pola od toga.Eto koje su to pare. :-)
Manje je para ulozio nego Mamic u Dinamo. :lol: Tako da od tih cinicni prica drugih navijaca nema nista koji imaju mnogo vece poguzije od menadjera u svojim klubovima.
HarnagaHarnaga

#155 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

Corola wrote:Dok nije igrao Roben gledali su u guz Bayeru cjelo vrijeme a jedan sada i trenutno prosjecni Bordoux mu uzimao mjeru ko Hajro krojac..Jel i tu nejasno a i Ribery mal,mal pa ga guzno crijevo boli.
i kad njih nema obicno slijedi potop.
Onako usput receno taj seoski klub je stariji i od Bayerna. ;-)
A tom sto se diglo nije se on prese-ravao sa 30 ili jos nesto miliona u kupovini gomesa ili takvog.
Vedo kupljen za milion,A Sejo za pola od toga.Eto koje su to pare. :-)
Manje je para ulozio nego Mamic u Dinamo. :lol: Tako da od tih cinicni prica drugih navijaca nema nista koji imaju mnogo vece poguzije od menadjera u svojim klubovima.
Ma znas sta - da se ne zajebavamo - samo budala moze porediti Hoffenhajm i Bajern. Ja bi Hofenhajm primjetio onako usput da u njemu ne igraju nasi igraci pa mi je onda drugi najdrazi tim u Njemackoj (prvi Wolfsburg), ali posteno govoreci nadao sam se da ce im to biti prolazna stanica, narocito Salihovicu koji je po meni imao potencijala biti prva zvijezda ne samo BiH, nego uopste sa prostora bivse YU. Ali jok, ufatilo naseg Bosnju na sentiment i merhametluk, pa sada neka i ne zali kada ga toliko ponize pa njemu koji je sa klubom prosao nekoliko stanica do prve lige oduzimaju traku i daju je onom Australijanskom majmunu sto ima bradu ko da ga je Terminator pravio, a koji je dosao prije par mjeseci. Ako se ikada desi da odu nasi, Hofenhajm ce mi biti u rangu Braunsvajnga, Klagenfurta, Siona... Seljacki klub u seljacku ligu.
Sto se para tice, informisi se ti malo bolje - neces valjda reci da je iz neke pete lige dosao do prve bundes lige tek onako, a i onaj stadion valjda je napravljen od psenice koja se uzgaja okolo njega.
udrch

#156 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

Bezveze vam priča..
Nije vlasnik Hoffa nikakv levat koji zarađene pare baca okolo ko Mujica kad se napije..
Najbolji dokaz vam je stadion velike vrijednosti, sa 30 hiljada sjedećeih mjesta od kojih je 90% rasprodato odmah..to znači da je čovjek vidio prostor da napravi dobar klub i da zaradi lovu..i on je to učinio..vrijeme prilagođavanja je završeno, sad ide vrijeme konsolidacije..mene je iznenadilo da imaju onakvu podršku na stadionu..
Da će nakad biti konkurencija Bayernu je smiješno pričati..
U svakom slučaju meni je drago da je uspjeh Hoffa bio povezan sa našim dvojicom igrača, od kojih je Ibišević jako zaslužan za jedno ludilo koje je trajalo u našoj zemlji do poraza od Portugala u Zenici..bila su to lijepa vremena..žao mi što se povrijedi momak, jednostavno me zanimalo dali bi nastavio onim tempom..
U svalom slučaju za sahat vremena imamo priliku da ih gledamo..
k3ngur

#157 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by k3ngur »

Da li ima neko bolji link dortmund - hoffenheim, ovaj atdhe.net il stopa il nista ne prikazuje. Hvala unaprijed...
udrch

#158 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

Nije mi jasno nikako jeli ovaj gol dao Ibišević ili je autogol..stvarno se ne vidi da je ovaj igrao prije njega, ali potpisaše ga kao autogol..čovjek ubacio onog Princa od početka, samo bezveze trčao po terenu, onako sam mogao i ja..a na kraju grli Ibiševića..
k3ngur

#159 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by k3ngur »

Dobro ce biti ako Vedo ode u Stutgart, volio bih da je to istina da ga hoce kupit. Naravno i Salihovic treba da ode sto prije. Hofe je katastrofa...
zecko_kupuz

#160 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by zecko_kupuz »

Možda je malo čudno, ali se zaključak najbolje može izvesti iz Vedine reakcije. Svaki, ali svaki živi gol koji zabije, zna se da proslavlja naveliko. Kod ovog gola je odmah potrčao do Eduarda koji je nabacio loptu. Znači, bio je autogol.
Eto, malo filozofije na ovom sivom danu, za sasvim nevažnu situaciju. :lol: :lol: :lol:
udrch

#161 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

Mudro zboriš..i ja sam se toga sjetio..
Ali u njemačkj na portalima ponovo potpisaše njega, umjesto autogola..
Vidjećemo sutra valjda..
luckylaka

#162 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by luckylaka »

Ma jest ovaj Hoffa neki levat pa bez veze baci 30 milioncica n ovaj seoski klub (koji u prosjeku gleda 25.000-30.000 gledalaca).Sad ce on to prodati za 20 miliona samo eto da se rijesi belaja ili ga treba navratiti na ovu temu da poslusa glas vrli navijaca seoskog kluba .Inace Bayern se moze samo zahvaliti Realu za Robena inace bi ove godine djelio istu poziciju sa Hofom.Danke Real za Robena.Gol je ipak upisan ,,tarabicu,,Vedi koji vrijedi samo 12 mil.funti(kompletnu premijer ligu mozes kupiti za malo manje)
udrch

#163 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

Naši se portali juče hvale kako je utakmice premijer lige u prošlom kolu gledalo "nevjerovatnih" 30 000 gledalaca (pola na Grbavici) i to u osam utakmica..
I ja se slažem da klub sa ovako lošim prosjekom i ovako mizernim brojem navijača jednostavno ne zaslužuje da se takmiči u bundesligi :D ..
luckylaka

#164 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by luckylaka »

udrch wrote:Naši se portali juče hvale kako je utakmice premijer lige u prošlom kolu gledalo "nevjerovatnih" 30 000 gledalaca (pola na Grbavici) i to u osam utakmica..
I ja se slažem da klub sa ovako lošim prosjekom i ovako mizernim brojem navijača jednostavno ne zaslužuje da se takmiči u bundesligi :D ..
Cak cini mi se da sve utakmice na prostoru ex yu nije pratilo malo vise od prosjeka Vrbanjuse iz Hoffenheima :-)
Corola

#165 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Corola »

Kad bi i titulu osvojili to bi bilo slucajno,sreca,Hopp kupio Ryberia,Robena,Gomesa pa zato garant. :-)
A svi ovi koji se javljaju a klubovi im sa tradicijom iako su pola kasnije nastali od ovih zemljoradnika.
I pogotovo stu vjerovatno i po usima dobili od takvih ili u najboljem slucaju gubitak bodova koji ih je kostao titule ili LS.Sta ti je zemljoradnik. :D
HarnagaHarnaga

#166 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

udrch wrote:Naši se portali juče hvale kako je utakmice premijer lige u prošlom kolu gledalo "nevjerovatnih" 30 000 gledalaca (pola na Grbavici) i to u osam utakmica..
Nidje veze ti poredjenje, bolje receno budalastinja. Bosna je na dnu evropske ( a Bogami ni na svjetskoj nije puno bolje) liste po standardu, slabo ko radi, narod se dovija, drzava nema odakle da pomegne (handri je kako ko stigne - drzavu), borci - invalidi strajkuju...a vi se jos i sprdate. Za luku se ne cudim, cudim se tebi. Da je cijena ulaznica po marke ili 25 pfeninga onda bi mozda i bilo mjerodavno to poredjenje, ovako :x
Sto se Ibisevica tice, momak mi je drag pravo, malo je tako sretnih prica, u svoj onoj nesreci koja nas je zadesila. Iz rodne Vlasenice pobjegao ispred cetnicke kame, skrasio se u Slavinovicima u izbjeglickom centru, pikao loptu pa ga prijavili u lokalni klub, onda ode u Zmaja...pa u Svajcarsku, Ameriku...nazad u Njemacku. Ma kad su mu produzili onaj ugovor posle povrede isto kao da sam ja uzeo te milione. Momcina se ne stidi reci ko je i staje, nije mu tesko da posti i trenira i igra (mozda ne vazno ali indikativno kakav karakter ima). Posebno ga cijenim od one utakmice u Belgiji kada je u momentima nadmasio i samog Marjana.
Ali brate, nije svjetska klasa i nemojte od njega ocekivati da stalno ponavlja onu sezonu kad je zabio u prosjeku preko gola po utakmici, nadam se da i on ne razmislja o tome jer tako sebi stvara jos veci pritisak. Dobar je za reprezentaciju, ili u paru sa Dzekom ili kao dzoker, i to je to. Ovdje dolazi kojekakvi jebivjetri i laju na Ibisevica ako nije naj bolji strijelac bundes lige ili oni iz suprotne krajnosti koji Vedu vide ispred Drogbe, Zlatana, Toresa, Dzeke.... Tu je Vedo, za petnaestak golova, za 10 asistencija - s'hajrom.
HarnagaHarnaga

#167 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

Corola wrote:Kad bi i titulu osvojili to bi bilo slucajno,sreca,Hopp kupio Ryberia,Robena,Gomesa pa zato garant. :-)
A svi ovi koji se javljaju a klubovi im sa tradicijom iako su pola kasnije nastali od ovih zemljoradnika.
I pogotovo stu vjerovatno i po usima dobili od takvih ili u najboljem slucaju gubitak bodova koji ih je kostao titule ili LS.Sta ti je zemljoradnik. :D
Ko da pokusavas biti sarkastican :)
Jebote pa ti se od prave napalio na ove ratare, izgleda kod tebe nasi nisu presudni. Cuj opet on o Bajernu i Hoffenhajmu :D :D :D Bajern mi je drag samo toliko koliko je Salih igrao za njih...pa je nekako i ostalo nesto posle njegovog odlaska, ali ako igraju protiv Wofsburga, Hoffenhajma, Frankfurta, Frajburga...volim da izgube sa pet razlike i da nasi zmajevi zabiju sve te golove, jer mi se jebe za Grafite, Martinse, Obesije i druge "Svabe".
Medjutim bez obzira na simpatije ili antipatije u Njemackoj je na vidiku u sledecih dvadesetak godina sledeci rasplet: pet titula osvoji Bajern...onda uleti jednu Stutgart ili Borusija...pa mozd i Hamburg...onda opet cetiri titule za Bajern i tako dalje, i tako dalje.
HarnagaHarnaga

#168 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

udrch wrote:Bezveze vam priča..
Nije vlasnik Hoffa nikakv levat koji zarađene pare baca okolo ko Mujica kad se napije..
Najbolji dokaz vam je stadion velike vrijednosti, sa 30 hiljada sjedećeih mjesta od kojih je 90% rasprodato odmah..to znači da je čovjek vidio prostor da napravi dobar klub i da zaradi lovu..i on je to učinio..vrijeme prilagođavanja je završeno, sad ide vrijeme konsolidacije..mene je iznenadilo da imaju onakvu podršku na stadionu..
Da će nakad biti konkurencija Bayernu je smiješno pričati..
U svakom slučaju meni je drago da je uspjeh Hoffa bio povezan sa našim dvojicom igrača, od kojih je Ibišević jako zaslužan za jedno ludilo koje je trajalo u našoj zemlji do poraza od Portugala u Zenici..bila su to lijepa vremena..žao mi što se povrijedi momak, jednostavno me zanimalo dali bi nastavio onim tempom..
U svalom slučaju za sahat vremena imamo priliku da ih gledamo..
Jesi ti citao "Na Drini Cuprija"? Jeli se sjecas one price kako se veliki vezir sjetio kako ga je u sepetu prevozio garavi skeledzija pa mu se to urezalo u dusu i kad je primio pravu vjeru :)
( Burek - zajebancija - ne potezi brisaljku ni topus sestoperac) te neograniceno bogatstvo odlucio da napravi luksuzan most bas na mjestu gdje je "operisao" skeledzija.
E tako ti je i ovaj...kao klinjo jurio "buba maru" blatnjavim seoskim putevima, mozda mu je neko i uheta izvuko kada bi skrenuo o psenicu, repu, kukuruz, zob....pa se momcicu urezalo u dusu i sada kada je postao jedan od bogatijih ljudi na svijetu odlucio da napravi to cudo od stadionu medju oranicama...Za njega samo igra, kako ce to sve ispasti kad se on zasiti te igre i okrene drugim borama na dusi, ostaje da se vidi. Uglavnom Hoffenhajm je i trenutno slab, ispod prosjecan bundesligaski tim sa tendencijom daljneg pogorsanja. Niko sretniji od mene ako se popravi, dovede nekoliko svjetskih zvijezda osvoji titulu i ligu sampiona a Sejo i Vedo budu glavne face...medjutim sve su prilike da ce biti ona "daj Boze kceri da te beg uzme, al' cigani oko kuce trcu".
I jos nesto: mozes li zamisliti da je prije agrsije na BiH neko (npr. Taran :)) napravio takav stadion u Konjevic Polju i doveo lokalni klub do prve lige, ma doslo bi sve od Hrncica, Cerske, Glodi do Kamenice, Josanice, Liplja do Zvornika, Vlasenice, Bratunca...
udrch

#169 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

U prvom dijelu demantiraš ono što sam ja rekao, a u drugom dijelu potvrđuješ..
Ja sam upravo i rekao da je čovjek koji ima para vidio priliku za zaradom, vidio da ima i navijača i čovjek uložio pare..
Glupo je i pomisliti da je nekih 200 miliona koliko ga je ovo dosad koštalo uradio zato što ga je neko povukao za uho..
Kao što znaš kompanija mu je smještena u Sinshajmu, stadion je napravljen u blizini Sinshajma, a klub nosi naziv Hoffenhajm..zašto? - pa zato što je na taj način kao navijače Hoffenhajma dobio sve navijače prosječnih klubova iz regije, jer Hoff nije bio konkurentni klubu iz Sinshajma, a niti Manhajmu, niti bilo kojem drugom prije nego je ovaj odlučio investirati..da je izabrao da klub bude Sinshajm, ovi iz Manhajma ga nikad ne bi prihvatili zbog rivaliteta..
Kao što i sam kaže da je neko napravio klub u Konjević polju došli bi svi, od Bratunca, Srebrenice, Vlasenice, Zvornika..ali da je kojim slučajem taj neko recimo odlučio da investira u Vihor iz Bratunca, znaš kad bi mu došli da navijaju ovi iz Zvornika ili Vlasenice..nikad..
Čovjek je iskoristio želju stanovništva iz regije da gledaju Bundesligu i to im donio na pladnju..izbjegao rivalitet iole većih gradova i danas uživa u plodovima, a mislim da će dugo i uživati..njegova kompanija je vlasnik kluba, tako da on pare nije bacio, nego pametno uložio..
Djecu koja odrastu u sljedećih desetak godina u ovoj regiji neće zanimati ni Manhajm ni Sinshajm, već klub koji igra u Bundesligi i oni će biti njegovi vatreni navijači..
Naravno da sam i ja simpatizer Hoffa samo zbog Ibiševića i Salihovića, Wolsa zbog Džeke i Misketa..i to će trajati dok oni budu tu..sutra ću možda navijati za Bochum kad u njemu zaigra ovaj Hrustić, a neki dan sam htio razbiti televizor kad je Hoff izgubio od Bochuma..
HarnagaHarnaga

#170 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by HarnagaHarnaga »

udrch wrote:U prvom dijelu demantiraš ono što sam ja rekao, a u drugom dijelu potvrđuješ..
Ja sam upravo i rekao da je čovjek koji ima para vidio priliku za zaradom, vidio da ima i navijača i čovjek uložio pare..
Glupo je i pomisliti da je nekih 200 miliona koliko ga je ovo dosad koštalo uradio zato što ga je neko povukao za uho..
Kao što znaš kompanija mu je smještena u Sinshajmu, stadion je napravljen u blizini Sinshajma, a klub nosi naziv Hoffenhajm..zašto? - pa zato što je na taj način kao navijače Hoffenhajma dobio sve navijače prosječnih klubova iz regije, jer Hoff nije bio konkurentni klubu iz Sinshajma, a niti Manhajmu, niti bilo kojem drugom prije nego je ovaj odlučio investirati..da je izabrao da klub bude Sinshajm, ovi iz Manhajma ga nikad ne bi prihvatili zbog rivaliteta..
Kao što i sam kaže da je neko napravio klub u Konjević polju došli bi svi, od Bratunca, Srebrenice, Vlasenice, Zvornika..ali da je kojim slučajem taj neko recimo odlučio da investira u Vihor iz Bratunca, znaš kad bi mu došli da navijaju ovi iz Zvornika ili Vlasenice..nikad..
Čovjek je iskoristio želju stanovništva iz regije da gledaju Bundesligu i to im donio na pladnju..izbjegao rivalitet iole većih gradova i danas uživa u plodovima, a mislim da će dugo i uživati..njegova kompanija je vlasnik kluba, tako da on pare nije bacio, nego pametno uložio..
Djecu koja odrastu u sljedećih desetak godina u ovoj regiji neće zanimati ni Manhajm ni Sinshajm, već klub koji igra u Bundesligi i oni će biti njegovi vatreni navijači..
Naravno da sam i ja simpatizer Hoffa samo zbog Ibiševića i Salihovića, Wolsa zbog Džeke i Misketa..i to će trajati dok oni budu tu..sutra ću možda navijati za Bochum kad u njemu zaigra ovaj Hrustić, a neki dan sam htio razbiti televizor kad je Hoff izgubio od Bochuma..
Ma hocu da kazem da ovo sa Hoffom moze biti samo prolazni hit. Kad se pocne par sezona vucarati oko donjeg dijela tabele (ako ne ispadne) moze to sve splahnuti, svako cudo traje za odredjeno vrijeme, covjek trazi nove izazove...nesto vise - sto je sasvim i normalno. A baza od 3000 mjestana i nije nesto da bi se moglo ocekivati da ce biti na duze staze "sigurnih" 15-tak hiljada navijaca sto prosjecan tim u bundes ligi uvijek ima. Poredjenjem sa Konjevic Poljem bilo je da se objasni otkud toliko raje na seoskom stadionu, e koliko bi to trajalo kod nas - znas i sam. Sve u svemu, ovome bogatasu to sto je potrosio je PD i nije mu primarno da vrati, kazem ti da sam i citao da je to sve uradio zbog ljubavi prema fudbalu i seoskom klubu u kojem je igrao. Sad, ako tu uleti dobar biznis, vjerovatno se nece zaliti. Na kraju zelim samo reci da bi bio vise sretan da ova nasa dva zmaja igraju u nekom "sigurnom" bundesligasu tipa Bajerna, Stutgarta, Borusije, Hamburga, Verdera....
Corola

#171 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Corola »

HarnagaHarnaga wrote:
Corola wrote:Kad bi i titulu osvojili to bi bilo slucajno,sreca,Hopp kupio Ryberia,Robena,Gomesa pa zato garant. :-)
Ko da pokusavas biti sarkastican :)
Jebote pa ti se od prave napalio na ove ratare, izgleda kod tebe nasi nisu presudni. Cuj opet on o Bajernu i Hoffenhajmu :D :D :D Bajern mi je drag samo toliko koliko je Salih igrao za njih...pa je nekako i ostalo nesto posle njegovog odlaska, ali ako igraju protiv Wofsburga, Hoffenhajma, Frankfurta, Frajburga...volim da izgube sa pet razlike i da nasi zmajevi zabiju sve te golove, jer mi se jebe za Grafite, Martinse, Obesije i druge "Svabe".
Medjutim bez obzira na simpatije ili antipatije u Njemackoj je na vidiku u sledecih dvadesetak godina sledeci rasplet: pet titula osvoji Bajern...onda uleti jednu Stutgart ili Borusija...pa mozd i Hamburg...onda opet cetiri titule za Bajern i tako dalje, i tako dalje.
Idi Herthaj ili Freiburgaj pusti bolan Bajerne i ostale takve papke kraju.
Ili mozda Mionica udje iduce godine u premier pa ti bude drago.
Mani sarkazma zna to oprziti a i ogrebat.To je bolan divlje.
Erzsebet

#172 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Erzsebet »

Evo golova sa današnje velike pobjede od 5:1 protiv HSV-a.

udrch

#173 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by udrch »

Konačno su odigrali na svom nivou..vidjelo se da Vedo lakše igra kad je Obasi tu..
Dobra utakmica..
Erzsebet

#174 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by Erzsebet »

udrch wrote:Konačno su odigrali na svom nivou..vidjelo se da Vedo lakše igra kad je Obasi tu..
Dobra utakmica..
Sad sam sve više ubijeđen da su prodavali utakmice, jer sa onakvom lakoćom pobijediti HSV, jednostavno nije normalno. Baš se vidi da mogu kad hoće.
vicious

#175 Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post by vicious »

Erzsebet wrote:
udrch wrote:Konačno su odigrali na svom nivou..vidjelo se da Vedo lakše igra kad je Obasi tu..
Dobra utakmica..
Sad sam sve više ubijeđen da su prodavali utakmice, jer sa onakvom lakoćom pobijediti HSV, jednostavno nije normalno. Baš se vidi da mogu kad hoće.
Ma smiješno. Hamburg je totalno u k... tako da i nije neki poduhvat nalupati ih, a pogotovo još kad odmah u prvoj minuti zabiješ gol iz ničega, sve to krene samo od sebe.
Post Reply