Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e mislim da ce ovde zadnju rijec golf r36, tesko da ce iko od nas vidjet
LICNO STO SE MENE TI CE AKO IMA NAJGLUPLJE AUTO ONDA JE TO :GOLF
ja ne znam vise sta je na njemu dobro, a sve govori i recenica manuela reutera :od sad se kompakt klasa ne zove golf vec astra
vw nikad nije proizvodi neki uspijesni sportski auto jer gti uopste ne smatram spotskim autom jer u IV generaciji likovi su stavljali gti a u ustvari to je bila samo oprema. A r 32 je zasluzio titulu sportskog auta kod vw koncerna al gledano uopsteno nije ni blizu konkurencije
Raja ako hocete bas da vidite sta je "BELLA MACHINA" ukucajte na google "alfa tuner autodelta" I pogledajte sta je auto... Svi ti golfovi , astre itd ta auta u sebi nekriju nikakvu dusu a Alfa to jas uvijek posjeduje!
Raja ako hocete bas da vidite sta je "BELLA MACHINA" ukucajte na google "alfa tuner autodelta" I pogledajte sta je auto... Svi ti golfovi , astre itd ta auta u sebi nekriju nikakvu dusu a Alfa to jas uvijek posjeduje!