Bio sam ja u rat i ovo nije najgluplje što sam pročitao. Ovo je reprezentacija Bosne I Hercegovine, a ne Bošnjačka repka, ako ti misliš drugačije, onda momčino imaš problema sa realnošću.Kissinger wrote:Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...burek_in_space wrote:Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
ime mu je Nemanja, nicheg se ne boji!![]()
Jablan je bio igrach tekme po meni, ali uz Seju!
Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fini dečko
#151 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
-
susc_ovjek
#152 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Naseg Asmira koji se dvoumio dali da igra za BiH?Kissinger wrote:Pored naseg Asmira Begovica, mi ko debili najveci stavimo na gol Nemanju koji brani ne zbog toga sto voli BiH nego da se sto bolje proda...ko Hrgovic i kompanija
Nemanja nije nas? Ako nemanja nije nas,onda 60% BiH nije nase, moronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (po cjenu bana)
-
Kissinger
#153 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ocito ti imas problema s realnoscu,jer ako nisi u stanju vidjeti da srbi ne zele ovu drzavu onda je to tvoj problem. Ocigledno ne vidis zasto Supic igra za repku...al to je vec tvoj problem.fini dečko wrote:Bio sam ja u rat i ovo nije najgluplje što sam pročitao. Ovo je reprezentacija Bosne I Hercegovine, a ne Bošnjačka repka, ako ti misliš drugačije, onda momčino imaš problema sa realnošću.Kissinger wrote:Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...burek_in_space wrote:Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
Open your eyes my love....
- Oi
#154 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Nemanja, zasluzio si!

-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#155 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
susc_ovjek wrote:Naseg Asmira koji se dvoumio dali da igra za BiH?Kissinger wrote:Pored naseg Asmira Begovica, mi ko debili najveci stavimo na gol Nemanju koji brani ne zbog toga sto voli BiH nego da se sto bolje proda...ko Hrgovic i kompanija
Nemanja nije nas? Ako nemanja nije nas,onda 60% BiH nije nase, moronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (po cjenu bana)
Nisi ti za ban vec onaj moron.
- karanana
#156 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
shit, jeli ovo fotomontaza? vau, jeli ova ljepotica nemanjina? vau ljepotice, postim, ali moram to izjaviti, ali mislim da je ovo fotomontaza. dobro uradjena fotomontaza.Oi wrote:Nemanja, zasluzio si!![]()
-
fini dečko
#157 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ocito ti imas problema s realnoscu,jer ako nisi u stanju vidjeti da srbi ne zele ovu drzavu onda je to tvoj problem. Ocigledno ne vidis zasto Supic igra za repku...al to je vec tvoj problem.Kissinger wrote:Bio sam ja u rat i ovo nije najgluplje što sam pročitao. Ovo je reprezentacija Bosne I Hercegovine, a ne Bošnjačka repka, ako ti misliš drugačije, onda momčino imaš problema sa realnošću.fini dečko wrote:Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...Kissinger wrote:]Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
Hajde ne laprdaj više.
Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
ime mu je Nemanja, nicheg se ne boji!
- Oi
#158 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
ma kakva montaza!karanana wrote:shit, jeli ovo fotomontaza? vau, jeli ova ljepotica nemanjina? vau ljepotice, postim, ali moram to izjaviti, ali mislim da je ovo fotomontaza. dobro uradjena fotomontaza.Oi wrote:Nemanja, zasluzio si!![]()
dobre koke na dobra stabla slijecu
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#159 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
postis....pa ti se ucinilo...fotomargana.karanana wrote:shit, jeli ovo fotomontaza? vau, jeli ova ljepotica nemanjina? vau ljepotice, postim, ali moram to izjaviti, ali mislim da je ovo fotomontaza. dobro uradjena fotomontaza.Oi wrote:Nemanja, zasluzio si!![]()
-
Kissinger
#160 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
[/quote]
Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...
[/quote]
Bio sam ja u rat i ovo nije najgluplje što sam pročitao. Ovo je reprezentacija Bosne I Hercegovine, a ne Bošnjačka repka, ako ti misliš drugačije, onda momčino imaš problema sa realnošću.[/quote]
Ocito ti imas problema s realnoscu,jer ako nisi u stanju vidjeti da srbi ne zele ovu drzavu onda je to tvoj problem. Ocigledno ne vidis zasto Supic igra za repku...al to je vec tvoj problem.
[/quote]
Hajde ne laprdaj više.
[/quote]
Dobri argumenti

Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...
Bio sam ja u rat i ovo nije najgluplje što sam pročitao. Ovo je reprezentacija Bosne I Hercegovine, a ne Bošnjačka repka, ako ti misliš drugačije, onda momčino imaš problema sa realnošću.[/quote]
Ocito ti imas problema s realnoscu,jer ako nisi u stanju vidjeti da srbi ne zele ovu drzavu onda je to tvoj problem. Ocigledno ne vidis zasto Supic igra za repku...al to je vec tvoj problem.
Hajde ne laprdaj više.
Dobri argumenti
- karanana
#161 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
mnogo je dobra, mnogo. alal ti vera nemanja. za mene si sada idol.
znam da je malo off topic, ali: kako se zove machich?
-
rajvosa 69
#162 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Nemanja, Dzeko,Spahic,Misimovic i svi ostali nasi momci :
SVAKA VAM CAST.IGRALI STE SAMO TAKO DOBRO.SVI BEZ IZUZETAKA

-
nightmare
#163 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Kissinger wrote:Pored naseg Asmira Begovica, mi ko debili najveci stavimo na gol Nemanju koji brani ne zbog toga sto voli BiH nego da se sto bolje proda...ko Hrgovic i kompanija
Mislim da je tebe najbolje ignorisati, jer tvoji komentari ne zaslužuju ama baš nikakvu pažnju, ali se javljam samo da dam podršku onima koji su već negativno reagovali na tvoj komentar. Termin "debili" molim te koristi u svoje ime, jer nemaš pravo da iskazuješ kolektivnu svijest ili ti "grizu savjesti", a što se tiče toga ko se koliko prodaje.... ma molim te.... pa sigurno bi se i ti, kao i svi mi, prezentirao što bolje, jer je i u fudbalu, kao i u svemu ostalom jako bitna lova.
Logično je da čovjek želi da uspije, da ostvaruje dobre razultate, bilo u sportu ili drugoj vrsti posla, da to neko "bitan" iz branše primijeti i na kraju da dobije potvrdu koja se često mjeri žiro računom. I ti mu zato sudiš????!!!!
PS. Čudo ti Ćiro valja.... možda se i on prodaje
-
Richard Peti
-
Meteora
#165 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Sinoc kad je Nemanja davao izjavu poslje utakmice na njegovoj majci je pisalo Katarinakaranana wrote:mnogo je dobra, mnogo. alal ti vera nemanja. za mene si sada idol.
-
easy way
#166 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ako sam dobro razumjela tvoje nebuloze, ti ovdje kao staješ na stranu odbrane naše zemlje, šta bi mi bez tebeKissinger wrote:Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...burek_in_space wrote:Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
E pa moj Kissi, mi ćemo se braniti i odbraniti SAMO I ISKLJUČIVO inteligencijom, promišljenošću, mudrošću i biranjem bitki (sve što tebi nedostaje, kako mogu zaključiti iz tvojih predhodnih postova). I zato, ne kvari ovu temu (mada slutim da ti zalud govorim).
- karanana
#167 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
bravo! jeste vidio sam to. dobar pocetak da je malo probam progooglati.Meteora wrote:Sinoc kad je Nemanja davao izjavu poslje utakmice na njegovoj majci je pisalo Katarinakaranana wrote:mnogo je dobra, mnogo. alal ti vera nemanja. za mene si sada idol.
-
Kissinger
#168 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Jel potrebno vrijedjanje?easy way wrote:Ako sam dobro razumjela tvoje nebuloze, ti ovdje kao staješ na stranu odbrane naše zemlje, šta bi mi bez tebeKissinger wrote:Hahaha ovo mi je najgluplje sto sam procitao na forumu definitivno. Pa ti 100% nisi bio u ratu ovdje pa tako pises...burek_in_space wrote:Mi imamo Srbina, shto na golu stoji
Jablan je bio igrach tekme po meni, ali uz Seju!?
E pa moj Kissi, mi ćemo se braniti i odbraniti SAMO I ISKLJUČIVO inteligencijom, promišljenošću, mudrošću i biranjem bitki (sve što tebi nedostaje, kako mogu zaključiti iz tvojih predhodnih postova). I zato, ne kvari ovu temu (mada slutim da ti zalud govorim).
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#169 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Slusaj me ti ..... ne znam kako bih te nazvao ali najblaze receno nacionalisto. Jel ti znas koliko je casnih Srba polozilo zivot za nasu drzavu????????????? Jel ti znas koliko je casnih Srba bilo u nasoj Armiji BiH 92 godine dok ih nisu otjerali takvi nacionalisti kao sto si ti??????? Jel tebi poznato ko je bio recimo Sasa Patrovic, zlatna Lasta. Nisu svi ljudi isti i zato ljude ne treba dijeliti na Srbe, Hrvate, Bosnjake nego na ljude i neljude a ti vise nego ocito spadas u ovu drugu grupu iskljucivih i nacionalno obojenih. Ja nisam Bosnjak i proveo sam rat u A BiH i u mojoj jedinici je citav rat bilo pun k.... i Srba i Hrvata ali to nisu bili ni Srbi ni Hrvati nego moja raja sa kojom sam odrastao i koji vole ovaj grad i ovu drzavu i ove ljude za razliku od mase trovaca kakav si ti.!!!!!
Nemanja Supic nije izdao nasu reprezentaciju i branio je kako treba da se brane boje svoje drzave i ja mu skidam kapu.
Slusaj me ti ..... ne znam kako bih te nazvao ali najblaze receno nacionalisto. Jel ti znas koliko je casnih Srba polozilo zivot za nasu drzavu????????????? Jel ti znas koliko je casnih Srba bilo u nasoj Armiji BiH 92 godine dok ih nisu otjerali takvi nacionalisti kao sto si ti??????? Jel tebi poznato ko je bio recimo Sasa Patrovic, zlatna Lasta. Nisu svi ljudi isti i zato ljude ne treba dijeliti na Srbe, Hrvate, Bosnjake nego na ljude i neljude a ti vise nego ocito spadas u ovu drugu grupu iskljucivih i nacionalno obojenih. Ja nisam Bosnjak i proveo sam rat u A BiH i u mojoj jedinici je citav rat bilo pun k.... i Srba i Hrvata ali to nisu bili ni Srbi ni Hrvati nego moja raja sa kojom sam odrastao i koji vole ovaj grad i ovu drzavu i ove ljude za razliku od mase trovaca kakav si ti.!!!!!
Nemanja Supic nije izdao nasu reprezentaciju i branio je kako treba da se brane boje svoje drzave i ja mu skidam kapu.
-
easy way
#170 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
[/quote]
[/quote]
Ako sam dobro razumjela tvoje nebuloze, ti ovdje kao staješ na stranu odbrane naše zemlje, šta bi mi bez tebe
?
E pa moj Kissi, mi ćemo se braniti i odbraniti SAMO I ISKLJUČIVO inteligencijom, promišljenošću, mudrošću i biranjem bitki (sve što tebi nedostaje, kako mogu zaključiti iz tvojih predhodnih postova). I zato, ne kvari ovu temu (mada slutim da ti zalud govorim).[/quote]
Jel potrebno vrijedjanje?[/quote]
Pravo da ti kažem ovo su bile jedine riječi koje mi se čine prikladne za komunikaciju sa tobom nakon tvog čašćenja da smo mi svi debili i tvoje ocjene o najglupljem postu do sada. Imaš mahanje i sretno
Ako sam dobro razumjela tvoje nebuloze, ti ovdje kao staješ na stranu odbrane naše zemlje, šta bi mi bez tebe
E pa moj Kissi, mi ćemo se braniti i odbraniti SAMO I ISKLJUČIVO inteligencijom, promišljenošću, mudrošću i biranjem bitki (sve što tebi nedostaje, kako mogu zaključiti iz tvojih predhodnih postova). I zato, ne kvari ovu temu (mada slutim da ti zalud govorim).[/quote]
Jel potrebno vrijedjanje?[/quote]
Pravo da ti kažem ovo su bile jedine riječi koje mi se čine prikladne za komunikaciju sa tobom nakon tvog čašćenja da smo mi svi debili i tvoje ocjene o najglupljem postu do sada. Imaš mahanje i sretno
-
Kissinger
#171 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Nemanja Supic nije izdao nasu reprezentaciju i branio je kako treba da se brane boje svoje drzave i ja mu skidam kapu.[/quote]
Po tvom postu Srbi ispadose branioci ove zemlje
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#172 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Po tvom postu Srbi ispadose branioci ove zemljeKissinger wrote:Slusaj me ti ..... ne znam kako bih te nazvao ali najblaze receno nacionalisto. Jel ti znas koliko je casnih Srba polozilo zivot za nasu drzavu????????????? Jel ti znas koliko je casnih Srba bilo u nasoj Armiji BiH 92 godine dok ih nisu otjerali takvi nacionalisti kao sto si ti??????? Jel tebi poznato ko je bio recimo Sasa Patrovic, zlatna Lasta. Nisu svi ljudi isti i zato ljude ne treba dijeliti na Srbe, Hrvate, Bosnjake nego na ljude i neljude a ti vise nego ocito spadas u ovu drugu grupu iskljucivih i nacionalno obojenih. Ja nisam Bosnjak i proveo sam rat u A BiH i u mojoj jedinici je citav rat bilo pun k.... i Srba i Hrvata ali to nisu bili ni Srbi ni Hrvati nego moja raja sa kojom sam odrastao i koji vole ovaj grad i ovu drzavu i ove ljude za razliku od mase trovaca kakav si ti.!!!!!
Pa koji si ti faktor i takvi koji razmisljaju kao ti da ti moram dokazivati koliko volim svoju zemlju. Za tvoju informaciju u Seferovoj multinacionalnoj A BiH je vilo vise od 20% Srba i Hrvata sve dok nisu dosli mudonje iz n-tih safova i pocistili A BiH od ne-bosnjackih kadrova. Zahvaljujuci takvoj politici danas se u Hagu A BiH tretira skoro isto kao i agresorska. A ja mogy garantovati da ti u tom ratu nisi jednog metka ispalio i bice najprije da si sebe ispalio i sad drzis predavanja o casti i dostojanstvu. A ako i nisi i ako jesi u nasoj drzavi onda cu ti reci da je takvih kao sto si ti ostalo jos samo malo i da ne mozete ispuniti ni stadion Hakija Mrso u Vogosci. Posto je ovo vrijeme ramazana a ja za razliku od tebe postujem praznike svojih komsija necu ti reci puno grublje rijeci koje samo cekaju da istrce iz mene mada u principu ti i tebi slicni zasluzujete samo jedno veliko "IGNORE"!!!!!!
- Arc_Angel
#173 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ljudi nemanja je bio za ciste 10-ke.
nemanja svaka cast samo tako nastavi. Svaka ti dala i na vrijeme dobila
Ne mogu da vjerujem da postoji neko kome smeta sto nam se golman zove nemanja, ali dobro u svakom zitu ima kukolja pa tako i u ovom nasem. dobro je sto kukolja uvijek ima daleko daleko manje nego zita, pustite ih nek pricaju sta hoce ocigledno se radi o bolesnim pojedincima koji umjesto da slave uspjehe svoje reprezentacije razmisljaju o tome kako se ko zove, jebi ga sad im cojek nevalja sto je dobro branio, nevalja im sto se ljudi raduju i sto slave pobjede i dobre rezultate. kao sto rekoh obicni iskompleksirani bolesnici.
nemanja svaka cast samo tako nastavi. Svaka ti dala i na vrijeme dobila
Ne mogu da vjerujem da postoji neko kome smeta sto nam se golman zove nemanja, ali dobro u svakom zitu ima kukolja pa tako i u ovom nasem. dobro je sto kukolja uvijek ima daleko daleko manje nego zita, pustite ih nek pricaju sta hoce ocigledno se radi o bolesnim pojedincima koji umjesto da slave uspjehe svoje reprezentacije razmisljaju o tome kako se ko zove, jebi ga sad im cojek nevalja sto je dobro branio, nevalja im sto se ljudi raduju i sto slave pobjede i dobre rezultate. kao sto rekoh obicni iskompleksirani bolesnici.
Last edited by Arc_Angel on 10/09/2009 11:53, edited 1 time in total.
-
Kissinger
#174 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Jesi li se to ti nasao prozvan mojim postovima??
- Nekako s proljeća
#175 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Dobar golma, po meni je odbranio tri-četiri zicera i sasvim sigurno uticao na konacan razvoj i ishod utakmice.S druge strane, to je na kraju krajeva i njegova uloga u ovoj, po meni kvalitetnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Čestitke.
P.S.
Nemanja ili ...