Ali kamo!?
Šta vam smeta u Sarajevu?
- chuchumbamayumbe
#151 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Jedini izlaz je da se selimo na periferiju, tj., van iz Sarajeva!
Ali kamo!?

Ali kamo!?
- uvjek dobar gost
#152 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
okolina Vareša !chuchumbamayumbe wrote:Jedini izlaz je da se selimo na periferiju, tj., van iz Sarajeva!
Ali kamo!?
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#153 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ništa Butimir, je li?chuchumbamayumbe wrote:Jedini izlaz je da se selimo na periferiju, tj., van iz Sarajeva!
Ali kamo!?
- chuchumbamayumbe
#154 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Kakav Butimir ili kako se već zove, tek su nas otamo otjerali.Halleluhwah wrote:Ništa Butimir, je li?chuchumbamayumbe wrote:Jedini izlaz je da se selimo na periferiju, tj., van iz Sarajeva!
Ali kamo!?
Razmišljam o

- Halleluhwah
#155 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Natpis na kutijici, bočici ili kako već se zove - nešto na moj račun?
- chuchumbamayumbe
#156 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Jok ba, svi računi idu preko logistike, niš ne brigaj...
- chuchumbamayumbe
#157 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ja bih ovdje:
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/put ... /090903041
Putovanja
Najmirnije mjesto na svijetu "Greben A"
U ovom haotičnom svijetu ponekad se čovjeku učini da bi morao otputovati na drugi kraj zemljine kugle da bi našao malo mira.
Naučnici su ustanovili da je najmirnije mjesto na svijetu jedan antarktički greben visok više od četiri hiljade metara. Nosi prozaično ime Greben A i može se pohvaliti najnižom brzinom vjetra, najvedrijim nebom i najmanjom bukom na planeti.
Što je najprivlačnije od svega, tu ljudska noga nikad nije kročila, primjećuje Daily Telegraph.
Velika mana mu je što biste morali preći oko 3.500 kilometara teškog terena da stignete do njega, i to na prosječnoj zimskoj temperaturi od minus 70 stepeni.
Ovo mjesto na hiljadu kilometara širokom platou istočnog Antarktika otkrili su astronomi koji su tražili idealnu lokaciju za opservatorij.
Oni procjenjuju da bi teleskop postavljen na Grebenu A dao tri puta oštrije slike nego oni koji se već koriste na drugim mjestima.
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/put ... /090903041
Putovanja
Najmirnije mjesto na svijetu "Greben A"
U ovom haotičnom svijetu ponekad se čovjeku učini da bi morao otputovati na drugi kraj zemljine kugle da bi našao malo mira.
Naučnici su ustanovili da je najmirnije mjesto na svijetu jedan antarktički greben visok više od četiri hiljade metara. Nosi prozaično ime Greben A i može se pohvaliti najnižom brzinom vjetra, najvedrijim nebom i najmanjom bukom na planeti.
Što je najprivlačnije od svega, tu ljudska noga nikad nije kročila, primjećuje Daily Telegraph.
Velika mana mu je što biste morali preći oko 3.500 kilometara teškog terena da stignete do njega, i to na prosječnoj zimskoj temperaturi od minus 70 stepeni.
Ovo mjesto na hiljadu kilometara širokom platou istočnog Antarktika otkrili su astronomi koji su tražili idealnu lokaciju za opservatorij.
Oni procjenjuju da bi teleskop postavljen na Grebenu A dao tri puta oštrije slike nego oni koji se već koriste na drugim mjestima.
-
b.boja
#158 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
sve mi smeta, apsolutno sve...

- medena7
#159 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
1. smetaju mi svi oni koji samo sjede i zale se na sve a nista ne poduzimaju da promjene i poboljsaju to sto im smeta.
2. svi oni kojima smetaju ljudi koji su nesto uspjeli u zivotu, ... oni koji svoj licni neuspjeh uvijek svaljuju i pripisuju nekome ili necemu drugom....
3. oni koji zive na mamin i tatin racun do 30-te god (i preko), piju 10 kafa dnevno i jos uvijek prepricavaju dogadjaje iz srednje skole... al pobogu, oni su "rodjene sarajlije"

2. svi oni kojima smetaju ljudi koji su nesto uspjeli u zivotu, ... oni koji svoj licni neuspjeh uvijek svaljuju i pripisuju nekome ili necemu drugom....
3. oni koji zive na mamin i tatin racun do 30-te god (i preko), piju 10 kafa dnevno i jos uvijek prepricavaju dogadjaje iz srednje skole... al pobogu, oni su "rodjene sarajlije"
-
b.boja
#160 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
zaboravih, najvise mi smetaju oni kojima je grad sve dao (lijepo ih primio sa svim privilegijama), a oni seru po njemu. ali, za razliku od njih, ja ga VOLIM, hebemga,nikakvu altrnativu nemam 
- hakazvaka
#161 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
kakve veze natpis na kutijici ima sa tobomHalleluhwah wrote:Natpis na kutijici, bočici ili kako već se zove - nešto na moj račun?
- Halleluhwah
#162 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Nisi danas baš u nekoj formi, zar ne?hakazvaka wrote:kakve veze natpis na kutijici ima sa tobomHalleluhwah wrote:Natpis na kutijici, bočici ili kako već se zove - nešto na moj račun?ne kontam
-
drekalica28
#163 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Izgleda da te zaista samo ja razumijem.Halleluhwah wrote:Nisi danas baš u nekoj formi, zar ne?hakazvaka wrote:kakve veze natpis na kutijici ima sa tobomHalleluhwah wrote:Natpis na kutijici, bočici ili kako već se zove - nešto na moj račun?ne kontam
-
drekalica28
#164 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Čuj?!! To Mario nije više direktor?ari2009 wrote:postavljanje efendije za direktora škole aleksa santic
- Halleluhwah
#165 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Nadam se da je ''razumijem'' u biti ''razumijem'', ''razumjela sam'' i ''razumjeću''.drekalica28 wrote:Izgleda da te zaista samo ja razumijem.![]()
Da, ti si jedina.
-
DZONPI
#166 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Smetami sto nema vise stelexa,smetaju mi soping centri,smeta mi sto cevapi kako su skuplji sve gori ,kad dodju na cenera nece valjat ku....
- statix
#167 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
smeta mi sto ne mogu piti Dr Pepper
wikipedia:

wikipedia:
da malo poljulja Colutastes like because it's so different. It's not an apple, it's not an orange, it's not a strawberry, it's not a root beer, it's not even a cola. It's a different kind of drink with a unique taste all its own, made with 23 flavors[1]
-
drekalica28
#168 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ja sam utjelovljenje razuma odnosno razumjevanja.Halleluhwah wrote:Nadam se da je ''razumijem'' u biti ''razumijem'', ''razumjela sam'' i ''razumjeću''.drekalica28 wrote:Izgleda da te zaista samo ja razumijem.![]()
Da, ti si jedina.
Pitaj me, i svašta ću ti reći.
-
KARAMURAT5DU
#169 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Nedostatak korpi za smeće,uvezeni kriminalci brdsko-planinskog tipa,poželim staru dobru prodaju cigle,da se vrati tako nešto kupovao bih i kada mi je ne pokušaju prodati,kaubojsko parkiranje pojedinaca,mogla bi i Miljacka biti sa malo manje smrada i smeća i tako neke sitnice koje se mogu popraviti.
- Van Halen
#170 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
N.K.Željezničar 
- Halleluhwah
#171 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Zašto ne nepostojanja razuma?drekalica28 wrote:Ja sam utjelovljenje razuma odnosno razumjevanja.Halleluhwah wrote:Nadam se da je ''razumijem'' u biti ''razumijem'', ''razumjela sam'' i ''razumjeću''.drekalica28 wrote:Izgleda da te zaista samo ja razumijem.![]()
Da, ti si jedina.![]()
Pitaj me, i svašta ću ti reći.![]()
- Deriguz
#172 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Sta mi smeta....
hah... komplexasi, pronaci ce se 
-
drekalica28
#173 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Začatavamo ljudima temu....a to ipak nije razumno.Halleluhwah wrote:Zašto ne nepostojanja razuma?
- Halleluhwah
#174 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Šta ti još smeta, Drekalice draga?drekalica28 wrote:Začatavamo ljudima temu....a to ipak nije razumno.Halleluhwah wrote:Zašto ne nepostojanja razuma?
I da, učini mi se da sam nešto čuo. Nešto ''komp...''.
-
dariomiamigo
#175 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
smrad miljacke,koliko treba kinte da se to sredi ?