Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo jos dublju rupu iskopat pa da se mogu dignuti tribine i natkriti bio bi super Treba 70-80 miliona EURA!!!!
Jedne godine nek da telekom profit na kraju godine i eto stadiona koji se moze zvati BH Telecom Arena ili jos lakse u Zenici za 40 miliona KM moze bit stadion od 25000-30000 mjesta.
Najrealnije je da u Visokom napravimo stadion na pola puta svima, da ne bude vise ovog pickaranja Zenica-Sarajevo. Gore navrh piramide, 'em cist zrak, 'em udara faraonska energija i vradzbine.
ma nisam mislio na travu vec zelene stolice, zeleni kreveti, zelene fotelje, mogli su to malo odradit bolje bar da bude u skladu sa bojama reprezentacije, ipak ce samo oni koristiti ovo.
Mustang1 wrote:Sljedeci korak ugradnja filtera u zeljezari i prosirenje stadiona i repka ce dugo godina biti u Zenici svako okupljanje i svaku utakmicu ..
Mustang1 wrote:Sljedeci korak ugradnja filtera u zeljezari i prosirenje stadiona i repka ce dugo godina biti u Zenici svako okupljanje i svaku utakmicu ..
Ma mislim da je to nista sto ugradjuju .. Ljeti je iole dobro ali zimi je problem to svi znaju .. Kroz neke djelove grada se ne moze proci i to nije samo u dijelu do zeljezare nego u cijelom gradu .. A ne znam kakvo je stanje gore ali sa obzirom da su na uzvisenju a da je tu i zeljezara negdje ..
Kad pomislim da me nista ne moze iznenaditi .. Sto bi se oni pripremali na 10 minuta od stadiona u vrhunskim uslovima kad mogu autobusom doci na dan utakmice i placati par dana smjestaj
Vala mogli su ga komotno otvoriti ove sedmice, ili slijedece pa da bude spremno sve kada dodje reprezentacija, ili je gospodin platini zauzet pa ne moze stici prije 2 sept