vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Roy

#151 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by Roy »

Zna li se uopste jel covjek vehabija? Jednosatvno, vehabije su pod lupom, i sta god ucine to se udesetostruci.

Ne daj boze da se ispostavilo da je vehabija onaj sto je 7 puta bacao bombu u dvoriste svog rodje. :roll: Bio bi proglasen bosanskim Bin Ladenom a malogradjanski mediji bi sa gnusanjem pozivali na momentalnu deportaciju.

Hocu reci, takve stvari se desavaju i svakodnevno ih citamo u crnoj hronici.
Maxwell2008

#152 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by Maxwell2008 »

@palestina

A gdje to postoji? U Palestini, Afganistanu, Saudijskoj Arabiji, Iranu, Iraku ili gdje? Gdje to postoji? Hajde navedi mi bar jednu.
sodom

#153 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by sodom »

a bila bi veća fora da je prodavao i krastavce :D
zijancer

#154 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by zijancer »

dont forget banane :cry:
zijancer

#155 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by zijancer »

:-) danas sam sastavila listu uvodnih recenica bez !!gafova! za potrebe kupovine povrca voca i sl :cry: :cry:
Last edited by zijancer on 29/08/2009 19:14, edited 1 time in total.
palestina

#156 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

Maxwell2008 wrote:@palestina

A gdje to postoji? U Palestini, Afganistanu, Saudijskoj Arabiji, Iranu, Iraku ili gdje? Gdje to postoji? Hajde navedi mi bar jednu.
zasto mi samo spominjes islamske drzave, i i drugi drzava na ovoj planeti.
NAZALOST ORANICENO JE SAMO NA NEKE FAMILIJE I MOZDA NEKA MANJA PODRUCJA
RosaSpinosa

#157 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by RosaSpinosa »

Ako uzmemo u obzir koliko se svake sekunde ružnih riječi uputi nekom i ako bi se na svaku uvredu, ma kolike težine bila, odgovaralo nasiljem, onda bi 90% građana bilo ili u zatvoru ili još gore 2m ispod zemlje.
I onako smo slabih živaca i tako malo nedostaje da nekom padne mrak na oči i tada se teško kontrolisati.

Opet kažem, bez obzira ko je u pitanju, na provokacije ovog tipa ne treba odgovarati nasiljem. Zašto zbog nekog hajvana odležati u zatvoru i život sebi na taj način zapečatiti :? :? :? :? :? :?

To je besmisleno...
kemo_lemo

#158 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by kemo_lemo »

pustopoljina wrote:ja ne znam koliko imas godina,ali mi se cini da imas previse testosterona.
ti kad kazes saburiti,zvuci kao da se sprdas sa nimalo smijesnom rijeci.
da.pametan covjek zna osaburiti i zna svoje rekacije dobro odmjeriti.
kome treba muz u zatvoru zbog trulog paradajza??? heeej-podjes na trznicu po paradajz za sataras-zavrsis sa porcijom satarasa odnesenom u zatvor?!
zamisli sad milion slucajeva kad ti treba potvrda o nekaznjavanju? posao,viza..sta si ti, junacino, uradio? odsjekao covjeku uho zbog njegovog hasima? pa to samo kod josipa pejakovica ima.
je li ti stvarno mislis kako se sad poslala neka poruka?
poruka tipa-ne diraj zenu u mene?
kakav je ovaj svijet-vece su sanse da ce piljar drugi put imati pod tezgom pistolj.
pretpostavljam da ce castan covjek onda morati doci sa zoljom da mu ostavi poruku?
sluzbeno policisko obavjestenje:
Pocinioc krivicnog djela nepoznato lice i za njim se intezivno traga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
palestina

#159 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

seka wrote:
palestina wrote:
seka wrote:@palestinac, je li se to na mala vrata uvodi serijat.

draga seko nisam vehabija niti sam zagovornik serijata u multietnickom drustvu ali sam za svaku odbranu casti.
sa svim raspolozivim oruzjem/orudjem :oops:

de, ohanite, zivota vam.

dobro je pre/prodavcima ista tvrdo (yebo vas patak, ako ste pomislili na nesto drugo, osim voca i povrca) koliko mi kupci pipkamo voce i povrce. sad sto je pretjerao sa svojom izrekom, curka (ovo bih rekla za svaku zenu) je mogla:
1. odvratiti mu istom mjerom, pa makar to bilo i mrs.
2. sutiti i otici na slijedecu tezgu.
3. nasmijati. sto bih ja isto ucinila. jesam nekulturna :oops:

ako je znala da joj je muz nasilnik, svjesno je prouzrokovala situaciju u kojoj je sada.
zar se verbalni delikt sada kaznjava fizickim?

1. spustiti se na isti nivo
2. suti i trpi ,dokle?
3.odobriti i jos ohrabriti ga da i sa drugim zenama tako postupa

nije se ona udala za nasilnika nego za covjeka koji je voli ,postuje i brani/cuva cast svoje zene.
zijancer

#160 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by zijancer »

palestina

#161 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

RosaSpinosa wrote:Ako uzmemo u obzir koliko se svake sekunde ružnih riječi uputi nekom i ako bi se na svaku uvredu, ma kolike težine bila, odgovaralo nasiljem, onda bi 90% građana bilo ili u zatvoru ili još gore 2m ispod zemlje.
I onako smo slabih živaca i tako malo nedostaje da nekom padne mrak na oči i tada se teško kontrolisati.

Opet kažem, bez obzira ko je u pitanju, na provokacije ovog tipa ne treba odgovarati nasiljem. Zašto zbog nekog hajvana odležati u zatvoru i život sebi na taj način zapečatiti :? :? :? :? :? :?

To je besmisleno...

pa nemojmo upucivat ruzne rijeci niti uvrede nikome i bit ce sve ok.
palestina

#162 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

Maxwell2008 wrote:
palestina wrote:
Maxwell2008 wrote:u modernom drustvu i civiliziranim zemljama JARANE cast i moral su nepoznanice.U MODERNOM DRUSTVU I CIVILIZIRANIM ZEMLJAMA POSTOJI SAMO LICEMJERSTVO!
@palestina

A sta postoji u onom koje bi bilo po tvom ukusu ??? :?:
po mom skromnom ukusu postuju se zene,djeca,stariji ama bas svi ljudi i njihova prava,bez obzira na religiju ,narodnost i boju.

I ne znam kako si meni ugurao sljedeci tekst koji je neko drugi pisao a sa kojim sam se ja slozio :-) :-) :-)
palestina wrote:
Maxwell2008 wrote:u modernom drustvu i civiliziranim zemljama JARANE cast i moral su nepoznanice.U MODERNOM DRUSTVU I CIVILIZIRANIM ZEMLJAMA POSTOJI SAMO LICEMJERSTVO!
[/quote]

moj tekst,nisam nista ugurao nije do mene.halali
pustopoljina

#163 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by pustopoljina »

ne znas citirati :x
palestina

#164 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

seka wrote:
palestina wrote: 1. spustiti se na isti nivo
2. suti i trpi ,dokle?
3.odobriti i jos ohrabriti ga da i sa drugim zenama tako postupa

nije se ona udala za nasilnika nego za covjeka koji je voli ,postuje i brani/cuva cast svoje zene.
je li ti razumijes razliku verbalno i fizicki? nadam se da ce ostati jedinstven slucaj.

sto bi rekla @mirci :D

over & out

draga seko ja tu razliku razumijem a ti?
JThomas

#165 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by JThomas »

prijatelju, jel ti fakat misliš da je jedna seljačka, prostačka uvreda vrijedna recimo pet ili šest godina tvog života zbog teške tjelesne povrede? nadam se radi tebe da ne misliš...i eto, lafo si zaštitio ženinu čast, a šta će ona, njezina čast i djeca dok si ti pet godina u prdekani?
palestina

#166 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by palestina »

JThomas wrote:prijatelju, jel ti fakat misliš da je jedna seljačka, prostačka uvreda vrijedna recimo pet ili šest godina tvog života zbog teške tjelesne povrede? nadam se radi tebe da ne misliš...i eto, lafo si zaštitio ženinu čast, a šta će ona, njezina čast i djeca dok si ti pet godina u prdekani?

ako ce bar jedan prostak prestat vrijedjat zene ili bilo kog , onda da.
drustvo je pokvareno a durat se nemoze i nesmije
Sharkoon

#167 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by Sharkoon »

E neka ga je fikno pozlatila mu se , sta mislie ovi pijacari i ostali mangupcici da se mogu tako ponasati sa narodom.. Jos pogotovo zena vjernica i pokrivena sto mu je trebalo da to radi i zato neka ija bi sto postupio pa neka svojoj materi kaze pridji blize ima tvrdje..
sodom

#168 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by sodom »

palestina wrote:
JThomas wrote:prijatelju, jel ti fakat misliš da je jedna seljačka, prostačka uvreda vrijedna recimo pet ili šest godina tvog života zbog teške tjelesne povrede? nadam se radi tebe da ne misliš...i eto, lafo si zaštitio ženinu čast, a šta će ona, njezina čast i djeca dok si ti pet godina u prdekani?
eto vidite, častan čovjek, koja ga ne bi htjela za muža :D
(pustopoljina je mogla izabrat ovakvog a ne prostaka, piljara, gdje su ti oči bile ženo? hasim je za to kriv garant :lol: )
JThomas

#169 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by JThomas »

palestina wrote:

pa umjesto toga durati pet-šest godina s lolama u zatvoru?

poštujem, imaš svoje, no ipak mislim da bi drukčije mislio kad bi došli da te vode...
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#170 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by Halleluhwah »

Iggy Pop će nastupati u Sarajevu ili će jedno uho manje biti odsječeno na drugom QSF-u. :mrgreen:

Samo imbecilne budale seljaci mogu dobacivati prepotentnim budalama ženama koje će navabiti isfrustrirane muževe budale da počine zlodjelo. Mislim da sam pogodio ispravan odnos stanja, ako je ovaj događaj istinit.
ticoroman

#171 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by ticoroman »

Sharkoon wrote:Jos pogotovo zena vjernica i pokrivena sto mu je trebalo da to radi
Je li uvrijeda/provokacija automaski teza zbog toga sto je zena pokrivena i opravdava li to brutalnu reakciju njenog muza?
pustopoljina

#172 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by pustopoljina »

ticoroman wrote:
Sharkoon wrote:Jos pogotovo zena vjernica i pokrivena sto mu je trebalo da to radi
Je li uvrijeda/provokacija automaski teza zbog toga sto je zena pokrivena i opravdava li to brutalnu reakciju njenog muza?
i ja to citam,i gledam i odmahujem glavom.jadno,jadno,jadno.
sodom

#173 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by sodom »

ovo je fkt nidje veze, meni kada neka dobaci imaš li tvrdog ja se nasmijem i odgovorim da imam, šta je tu problem? :D :lol:
Loulou

#174 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by Loulou »

pustopoljina wrote:kakav je ovaj svijet-vece su sanse da ce piljar drugi put imati pod tezgom pistolj.
pretpostavljam da ce castan covjek onda morati doci sa zoljom da mu ostavi poruku?
:thumbup: :skoljka:
sodom wrote:...
niko ne kaze da se treba pokunjit, mogla mu je i ona odgovoriti, ali da se nekome sječe uho što mu je zeni nesto rekao u sali...
Ne vidim ništa šaljivo, duhovito ili "zezanje u duhu ovog ili onog grada" u tipično ovoprostornoj seksističkoj "intervenciji".
Da li bi haždo s hašimom isto rekao muškarcu, da je bio na mjestu žene koja nije željela kupiti truli paradajz?
therrarrius

#175 Re: vehabija čovjeku odsjekao uho ?!

Post by therrarrius »

Iskreno vehabija (ako uopste i jeste vehabija posto se kod nas svaki lik koji ima bradu odma naziva tim imenom-ZZTOP bi ga popusili davno) koji je prodavacu odrezao dio uha treba dobiti par godina zenice i to niko ne spori.
Prodavacu u bolnici treba pustati album happy new ear od van goga u nadi da ce se nauciti ponasanju i komuniciranju sa ljudima.
Jedan zajebao, drugi pretjerao, popusio jedan, popusio drugi.

Vildana Serembegovic je dobila novu temu za pisanje a primitivci novu hajku na vjestice.
Locked