Obrusio se krov u BBI-ju

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
superpile

#151 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by superpile »

strpite se jos malo, sad ce dana scully na SFF, pa ce da rasvijetli misteriju suncobrana :D
doktorica_

#152 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by doktorica_ »

mislim da sam vec napisala da jesam bila tu...
superpile

#153 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by superpile »

Panthera wrote:
doktorica_ wrote:ja ne mogu da vjerujem koje vi ljudi sve glluposti pricate...!!! kao prvo onaj kome BBI smeta neka ne dolazi u njega...onaj ko hoce jesti svinjetinu vala je ima gdje kupiti za to mu ne treba BBI...!!! procitala sam sve postove i ovo je sramota sta se prica...dosta je vise ovog nacionalizma koji se osjeti kod vise clanova ovog foruma...

danas sam bila na 3. sparatu kad se staklo obrusilo, i proletjelo je dva metra od mene...nije tacno da je suncobran pao i da ga je razbio, to su price za malu djecu...!!!! cuo se jak udarac, ja sam se sva stresla, misleci da je kakva bomba gdje pukla, dok nisam cula da se staklo pocelo obrusavati...sreca pa se prvo cuo udarac pa su ljudi iz kafica imali vremena da pobjegnu...
a da su cistacice pocele odma da ciste nije tacno,sklonjeni su komadici stakla koji su odletjeli prema samom ulazu da bi ljudi mogli prolaziti, a veliko staklo koje je palo izmedju stolova je zagradjeno sa stolicama dok se uvidjaj ne izvrsi...
a sto se tice dvoje povrijedjenih ljudi, komadici stakla koji su odletjeli su covjeka posjekli, ljudi su usli u hitnu na nogama, po mom misljenju nije bilo potrebe za odlazak u bolnicu jer je to doktor mogao na licu mjesta sanirati, al et takva je procedura....hvala dragom Bogu pa niko nije sjedio dolje, jer da je sjedio i da se nije culo onako, taj ne bi ostao ziv....

a moje noge nikad vise u BBI nece krociti....ona zgrada je sfuserena, i nema tu dalje price...kad jedno staklo uspije izletiti iz konstrukcije to nije uredu, pogotovo staklo koje ima vise slojeva i koje bi trebalo da je jako i cvrsto...a da jedan suncobran probije staklo, moze jedino ako je od olova suncobran, a uostalom u tom dijelu krova ni nema suncobrana...bolje bi bilo da su pustili pricu da je grom, bilo bi vise vjerovatno nego suncobran...!
a jesi ti bila tu?
izvini sto se petljam, al neko nije pazljiv na nastavi :)
terra_incognita

#154 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by terra_incognita »

doktorica_ wrote:ja ne mogu da vjerujem koje vi ljudi sve glluposti pricate...!!! kao prvo onaj kome BBI smeta neka ne dolazi u njega...onaj ko hoce jesti svinjetinu vala je ima gdje kupiti za to mu ne treba BBI...!!!
:shock: :shock: :shock:

Ne kontam
Panthera

#155 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by Panthera »

superpile wrote:
pile, haj po sendvic i za kazmu mi pises zadacu iz cjepidlacenja i tjeranja mak na konac :D :D pazi sta nam kaze doka: ma nije udario suncobran al prvo se cuo udarac..ma nije tacno da su cistacice odma cistile one su cistile...pricamo gluposti ovo ono..reko da nije kakav trip :-) :-)
doktorica_

#156 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by doktorica_ »

procitaj postove od prije...citavu raspravu gdje se spominje svinjetina, da se staklo obrusilo jer se tu nema svinjetine kupiti i slicne gluposti, halal stalko, etc...
Panthera

#157 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by Panthera »

terra_incognita wrote:
doktorica_ wrote:ja ne mogu da vjerujem koje vi ljudi sve glluposti pricate...!!! kao prvo onaj kome BBI smeta neka ne dolazi u njega...onaj ko hoce jesti svinjetinu vala je ima gdje kupiti za to mu ne treba BBI...!!!
:shock: :shock: :shock:

Ne kontam
Ma to je zato jer mi pricamo gluposti..ovo ono :-) :-)
Burek imal kospica :mrgreen:
JThomas

#158 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by JThomas »

govorili su ljudi koji se razumiju i u vrijeme otvaranja da je objekat sfušeren, zbrzan, prije vremena i nedovršen pušten u upotrebu...ali ih proglasiše islamofobima.

sreća pa nije niko ozbiljno stradao.
terra_incognita

#159 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

doktorica_ wrote:procitaj postove od prije...citavu raspravu gdje se spominje svinjetina, da se staklo obrusilo jer se tu nema svinjetine kupiti i slicne gluposti, halal stalko, etc...
Kakve veze ima svinjetina sa ovim incidentom ?

A ko ti uopšte smetaju te gluposti, zašto ih onda parafraziraš ?
Vitamin C

#160 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by Vitamin C »

Maybach wrote:
Vitamin C wrote:Ko još sjedi u Caffe del haman Čmaru?
No, takoreć, sva je šminka klimava, pa i BBI. Beton, beton, samo beton! :D
Off T-Zasmetala mi je nicim izazvana nekultura izrazavanja u ovome postu,tako da toliko o tvome "ne diraj me ne diram te"sto se tvoje strane tice.Mnogi ne znaju voditi diskusiju bez pljuvanja i sarkazma,bio to BBI,Dino Merlin,SFF ili sta god.Meni licno ne smeta nicije misljenje,ali mi smeta primitivizam i to onaj silu!
On T-Nije ovo ni prvi ni zadnji slucaj ove prirode.Ukoliko nije bilo necega sto je razbilo staklo prvobitno,mozda bi trebalo izvrsiti kontrolu cijele zgrade i tako ustanoviti sigurnosno stanje,uostalom tako nesto ce vjerovatno i biti uradjeno,da li pod nalogom inspekcije ili od strane samih izvodjaca.Uglavnom se nadam da je ovo bila prva i posljednja nesreca na takvom mjestu.
Nekultura izražavanja? Boldiranu ćeš riječ pronaći u svakom rječniku, kako jednojezičnim, tako i rječnicima stranih riječi u kojima služi za objašnjavanje znamo koje riječi, bez da je okarakterisana kao vulgarizam. Tvoje ''povraćanje'' je primitivna nekultura izražavanja.
Tvoje histerije i paranoje me ne zanimaju. Moje postove zaobilazi, baš kao što si trebala zaobiću pošalicu iz navedenog posta.
fixer

#161 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by fixer »

E ako je stvarno istina da nije pao suncobran, a ovi su to izjavili, onda samo bbi-u ide u korist da se spominje halal staklo i ostale gluposti. Ovo je mnogo ozbiljniji slucaj nego sto neki misle. Samo neka visa sila je odlucila da danas ne bude mrtvih. Neko treba da odgovara za obmanu :x
doktorica_

#162 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by doktorica_ »

Panthera wrote:
superpile wrote:
pile, haj po sendvic i za kazmu mi pises zadacu iz cjepidlacenja i tjeranja mak na konac :D :D pazi sta nam kaze doka: ma nije udario suncobran al prvo se cuo udarac..ma nije tacno da su cistacice odma cistile one su cistile...pricamo gluposti ovo ono..reko da nije kakav trip :-) :-)

molila bih da se moje rijeci ne iskrivljuju!!!

a uostalom ovdje bi pola ljudi trebalo psihijatru, sve bolesni umovi i mozgovi...sto se mene tice ja molim moderatora da me banuje, brise il vec sta...!!!!! zalim sto potrosih svoje rijeci da bi par pilecih mozgova protumacilo onako kako njima odgovara...

molim BAN!!!!
Last edited by doktorica_ on 11/08/2009 19:05, edited 1 time in total.
superpile

#163 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by superpile »

Panthera wrote:
superpile wrote:
ma povuklo me, jer sa prethodnih stranica, ko god nesto kaze...nadje se neko ko ne procita sve pa pita a jesi ti bio?
a cjepidlacenje...hehe, nemoj da pocnem :D

kao sto rekoh, jos malo pa ce nam Dana rijesiti misteriju ...The Truth is Out There :D
photo&video

#164 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by photo&video »

atom62 wrote:suncobran je pobjegao sa mjesta nesrece! :-D
ja bih prvo obavjestio rijaset, s obzirom da je to napad na njihov objekat!
po serijatu bi trebalo kazniti sve pocinitelje, a kao prvo predlazem da se kamenuje taj suncobran!
A ja predlazem da se malo ohladis, svaki tvoj post je izliv mrznje prema bosanskom eto sad ti i Rijaset smeta, smeta ti i hari i merlin i sarajevo i zeljo, idi u srbiju postedi nas svog odvratnog govora, a inace ovaj forum postaje leglo frustriranih idiota.

P.S. Cast pojedincima
Last edited by photo&video on 11/08/2009 19:08, edited 1 time in total.
terra_incognita

#165 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

doktorica_ wrote:
Panthera wrote:
superpile wrote:

Udarac se zaista čuo ali zato jer je staklo prvo udarilo od ogradu mostića na 3 spratu pa tek onda palo.
Maybach

#166 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by Maybach »

@photo&video Aferim!
fixer

#167 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by fixer »

terra_incognita wrote:
doktorica_ wrote:
Panthera wrote:

Udarac se zaista čuo ali zato jer je staklo prvo udarilo od ogradu mostića na 3 spratu pa tek onda palo.
Ali kako je onda to staklo pored polomljeno?
terra_incognita

#168 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Nemam pojma.
Ako stignem, staviću slike na kojima se vidi i masa stakla na mostu.
said.sa

#169 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by said.sa »

black wrote:nadam se da ce i ovaj @dinkemk biti sankcionisan
nema potrebe, ja sam prvi počeo :)
superpile

#170 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by superpile »

doktorica_ wrote:
Panthera wrote:
superpile wrote:

a uostalom ovdje bi pola ljudi trebalo psihijatru, sve bolesni umovi i mozgovi...sto se mene tice ja molim moderatora da me banuje, brise il vec sta...!!!!! zalim sto potrosih svoje rijeci da bi par pilecih mozgova protumacilo onako kako njima odgovara...

molim BAN!!!!
nemoj da vrijedjas moj pileci mozak :D i opusti se, ovo je sa-x forum. mjesto gdje teorija relativnosti u potpunosti dolazi od izrazaja. jer to sto si ti cula ili vidjela, mozda i nisi cula ili vidjela...ili sto bi rekli, 'ta ti znash? sve je relativno...
hocu i ja dobiti ban za zachatavanje?
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#171 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by dr.gog »

Zdravo raja,evo tipkam iz bbi.
Centar je krcat,sve je ok,čisto sumnjam da treba praviti toliku buku.Sve kafane unutra su pune,ljudi kupuju itd..Torta od čokolade predobra.Mali dio u prizemlju ograđen i pod budnim okom securitya.
P.s.prekinite sa bezveznim vrijeđanjima nema smisla zaista...fakat...a Zoom će se pobrinuti za ove ispade...
♥ Julianna ♥

#172 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by ♥ Julianna ♥ »

dr.gog wrote:Zdravo raja,evo tipkam iz bbi.
Centar je krcat,sve je ok,čisto sumnjam da treba praviti toliku buku.Sve kafane unutra su pune,ljudi kupuju itd..Torta od čokolade predobra.Mali dio u prizemlju ograđen i pod budnim okom securitya.
P.s.prekinite sa bezveznim vrijeđanjima nema smisla zaista...fakat...a Zoom će se pobrinuti za ove ispade...
Gdje se nalazi tačno ta torta od čokolade? :-D
delightful

#173 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by delightful »

maybach, doktorica, photo&video - ban.
black, opomena - znas pravila foruma i znas kako se komunicira.
superpile, opomena.
VR6

#174 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by VR6 »

Ovo je fakat smjesno :mrgreen:

Pa ko je gradio taj centar, treba mu oduzeti dozvolu za rad.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#175 Re: Obrusio se krov u BBI-ju

Post by dr.gog »

Torta nutella,u prizemlju gdje su drveni stolovi:),a slastičar,mlađi lik,mi dade i recept na radost moje kćerke...majku mu kako ljudi ovako potenciraju zlo...maltene imam osjećaj niže vrijednosti kad sjednem ovdje i čitam ovoliki bijes u postovima...
Locked