CHIP TUNING

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#151 Re: CHIP TUNING

Post by Bakir1 »

ja svi ko da na marsu zivite pa niste nikada vidjeli smb mediterana u sarajevu :-D
imam ja slika i previse samo moram cekati odobrenje vlasnika da vam stavim bilo koju.
felide ili mozda amare,kako se vec vabis u kojeg punta nije znao motor ubaciti?ko je ubacio prvog 1,6 16v u jugu i struju pokopcao?a ako si amar nesto se ne sjecam da je tvoj strasni auto takav od tvojih ruku vise mislim da je to djelo odredjenih majstora :lol:
danetu svi vidi kvazi trkaci bez vlastite brusilice mozete ga cokit over the tola sa bijesnim dvicinama i kr pl golfovima jer ste vi prilikom njihovih stvaranja imali samo pare i odabir majstora dok je taj smb stojadin u kompletu djelo ruku daneta kojeg toliko mrzite.
sad bi spucao jedan link za sve vas idole na natjuniratim i nacipiranim golfovima koji toliko mrzite ali bojim se da ga vec znate :lol: :lol: :lol:
felide evo jedan sa msn pozdrav od daneta :
pozdravlja te dino iz firme radnik gdje si meo sahtove
:mrgreen: :lol:
Last edited by Bakir1 on 02/09/2009 23:31, edited 1 time in total.
citroen

#152 Re: CHIP TUNING

Post by citroen »

sad bi spucao jedan link za sve vas idole na natjuniratim i nacipiranim golfovima koji toliko mrzite ali bojim se da ga vec znate :lol: :lol: :lol:

Bakir1

De stavi link,da vidim i ja nesto a da nije dvicinaaa :thumbup: :thumbup:
Bakir1

#153 Re: CHIP TUNING

Post by Bakir1 »

imas pp :D
sodome i ti si dobrodosao na forum gdje nema dvicina ;-)
vedo skinuti cu ti ban da se vratis svome stadu :D
johntra

#154 Re: CHIP TUNING

Post by johntra »

neću, dok ne ode onaj plastični sa Save :D
a preporuka je raji da malo prate normalne forume, gdje se ima šta za pročitati i gdje se gaji prava ljubav za automobile, kako klasične, tako i moderne..
Bakirov link je preporuka :thumbup:
Bakir1

#155 Re: CHIP TUNING

Post by Bakir1 »

plasticni sa save se smirio nemas brige,daj aktiviraj taj pass sto sam ti dao puno toga se izdesavalo :)
Felid

#156 Re: CHIP TUNING

Post by Felid »

Bakir1 wrote:ja svi ko da na marsu zivite pa niste nikada vidjeli smb mediterana u sarajevu :-D
imam ja slika i previse samo moram cekati odobrenje vlasnika da vam stavim bilo koju.
felide ili mozda amare,kako se vec vabis u kojeg punta nije znao motor ubaciti?ko je ubacio prvog 1,6 16v u jugu i struju pokopcao?a ako si amar nesto se ne sjecam da je tvoj strasni auto takav od tvojih ruku vise mislim da je to djelo odredjenih majstora :lol:
danetu svi vidi kvazi trkaci bez vlastite brusilice mozete ga cokit over the tola sa bijesnim dvicinama i kr pl golfovima jer ste vi prilikom njihovih stvaranja imali samo pare i odabir majstora dok je taj smb stojadin u kompletu djelo ruku daneta kojeg toliko mrzite.
felide evo jedan sa msn pozdrav od daneta :
pozdravlja te dino iz firme radnik gdje si meo sahtove
:mrgreen: :lol:
Šta je ubacio? Gdje je taj yugo, koliko kilometara je napravio? 2? I nemoj da ja postavim video gdje vas ti kvazi trkači deru ko koze u Mostaru sa dvičinama PL i KR. Osim toga, pričali smo o čipovanju, vi ste došli i zaspamali temu. Eto, nek čovjek ode kod Daneta nek mu "uradi" auto ccccc. Mogu se kladiti da mu ne bi znao ni sijalice zamjeniti. A vjerujem da bi ga mogo brusilicom odraditi, u to ne sumnjam. A što se tiče majstora, pa ne možemo svi biti liftadžije, automehaničari, prodavači suhog mesa, kompjuteraši itd itd. I daj stavi te slike najboljeg stojadina u BiH. 100 % dobra stojka, otklonjene fabričke greške.
P.S. ko je meo šahtove ? Izglada da Daneta baš ne služi pamćenje najbolje ?
@Vedo- haj ti tamo, ovce te zovu, skinuli si ti ban hahhahahaha. Onaj plastik fanatik nešto nije aktivan, pa si i ti sad dobar. Svakako je to jedini forum (njihov) gdje nisu popili ban :D
Felid

#157 Re: CHIP TUNING

Post by Felid »

Evo link za smb stojadina koji je stvarno najbolji u BiH, a možda i šire

http://www.mirafiori.com/~courtney/128/ ... novic.html
Bakir1

#158 Re: CHIP TUNING

Post by Bakir1 »

Šta je ubacio? Gdje je taj yugo, koliko kilometara je napravio? 2? I nemoj da ja postavim video gdje vas ti kvazi trkači deru ko koze u Mostaru sa dvičinama PL i KR. Osim toga, pričali smo o čipovanju, vi ste došli i zaspamali temu. Eto, nek čovjek ode kod Daneta nek mu "uradi" auto ccccc. Mogu se kladiti da mu ne bi znao ni sijalice zamjeniti. A vjerujem da bi ga mogo brusilicom odraditi, u to ne sumnjam. A što se tiče majstora, pa ne možemo svi biti liftadžije, automehaničari, prodavači suhog mesa, kompjuteraši itd itd. I daj stavi te slike najboljeg stojadina u BiH. 100 % dobra stojka, otklonjene fabričke greške.
P.S. ko je meo šahtove ? Izglada da Daneta baš ne služi pamćenje najbolje ?
@Vedo- haj ti tamo, ovce te zovu, skinuli si ti ban hahhahahaha. Onaj plastik fanatik nešto nije aktivan, pa si i ti sad dobar. Svakako je to jedini forum (njihov) gdje nisu popili ban :D
o amare nadje se ti :lol: jugo pravi kilometre,ne beri brige,nije jedini segment zivota i kvalitete auta letva kup na 402 metra hem i tu nisi imao neke uspjehe koliko znam :lol:
nisi mi rekao u kojeg punta nije znao motor ubaciti,nije niko prvi spomenuo daneta do ti :lol:
gubis se amare ko abdest.valjda ti je silna snaga tvog golfa zamutila mozak pa ne mozes ispravno misliti,reci a bas me zanima sta si ti konkretno uradio na stvaranju tvog golfa???osim sto si platio motor i ruke majstoru :lol:
citam ja evo i cuning i vas kuarbon,i ovaj forum,svuda sam registrovan i niko me jos nije banovao :lol: :D
ps slike iz linka su ti stare samo par godina,probaj naci neke novije :mrgreen:
johntra

#159 Re: CHIP TUNING

Post by johntra »

e moj Felide ili Amare...svaka ti je zlatna, za chipa :D
ne znam stvarno šta se hvatate njega, al izgleda da vam je čovjek trn u oku i dan danas...druga je stvar što mu niko od vas ne može opepeliti oko znanja o mehanici i motorima...
i opet ti kažem, postoji život i dalje od foruma, koga boli briga za ban...
sodom

#160 Re: CHIP TUNING

Post by sodom »

rekoh ja da će felid pod ručnom da uleti, kakav punto, kakav motor? šta to govoriš bre?
Gile Šampion

#161 Re: CHIP TUNING

Post by Gile Šampion »

Mogu li ja da nešto prokomentarišem na ovaj link što je postavio Felid,jer svakako sam neutralan po pitanju tog vaseg prepucavanja,tako da ne znam ni jednog od vas...

Na onome linku se vidi Zastavino vozilo SMB boje ,sa crnim prugama i ofarbanim elementima ispod haube...Po meni ništa naročito.Znači samo što je neko imao vremena i strpljenja da to sve fino rastavi,ofarba i sastavi...a to i nije neka pamet za ono auto...

Jedino ako ima neki drugi link gdje je taj Dane napravio nekog monstruma od običnog auta,volio bih da pogledam.

Eto toliko
johntra

#162 Re: CHIP TUNING

Post by johntra »

valjda znaš engleski...pročitaj šta je rađeno tada, što je daleko od izgleda fabričke 101-ce...kako god, ovo su slike stare šest godina i na tom automobilu je masu stvari do sada promijenjeno...nije foluška postavljati linkove i slike bez odobrenja vlasnika.. ;-)
uglavnom, i tada je ovaj auto bio različit od svih ostalih u gradu, ali čovjek to nije radio zbog toga da bi bio primijećen, nego iz jednostavne ljubavi prema ovoj vrsti automobila...
puno sam rekao, ispast će da sam advokat čovjeku.... :D (ili kao što neki ovdje kažu, njegova kopija..hahahha)
citroen

#163 Re: CHIP TUNING

Post by citroen »

ma svaka mu cast za onog stojadina,dobra vozilica.Dosta stvari je uradio na njemu,gledajuci onaj link.Vidio sam ga par puta u gradu i stvarno dobro izgleda za jednog stojadina :thumbup:
olensoner

#164 Re: CHIP TUNING

Post by olensoner »

ja bi ščeo da čipujem golf dvojku jean šes četeres četri kilevata, pa me interesuje kome da se javim?
dottore

#165 Re: CHIP TUNING

Post by dottore »

olensoner wrote:ja bi ščeo da čipujem golf dvojku jean šes četeres četri kilevata, pa me interesuje kome da se javim?
meni
ja cu je načipovat ima da ide ko zvijezda :run:
Felid

#166 Re: CHIP TUNING

Post by Felid »

johntra wrote:e moj Felide ili Amare...svaka ti je zlatna, za chipa :D
ne znam stvarno šta se hvatate njega, al izgleda da vam je čovjek trn u oku i dan danas...druga je stvar što mu niko od vas ne može opepeliti oko znanja o mehanici i motorima...
i opet ti kažem, postoji život i dalje od foruma, koga boli briga za ban...
Zato vozi stojadina :D
Zastava 101 sa 85KS, kojoj je nakon uradjenog usisa i poliranja glave snaga skočila na 105KS :shock: hahahhahahahahhahahahah
Ma nema, svaka čast na uradjenom poslu ali što je previše, previše je
Post Reply