Bakir1 wrote:ja svi ko da na marsu zivite pa niste nikada vidjeli smb mediterana u sarajevu
imam ja slika i previse samo moram cekati odobrenje vlasnika da vam stavim bilo koju.
felide ili mozda amare,kako se vec vabis u kojeg punta nije znao motor ubaciti?ko je ubacio prvog 1,6 16v u jugu i struju pokopcao?a ako si amar nesto se ne sjecam da je tvoj strasni auto takav od tvojih ruku vise mislim da je to djelo odredjenih majstora
danetu svi vidi kvazi trkaci bez vlastite brusilice mozete ga cokit over the tola sa bijesnim dvicinama i kr pl golfovima jer ste vi prilikom njihovih stvaranja imali samo pare i odabir majstora dok je taj smb stojadin u kompletu djelo ruku daneta kojeg toliko mrzite.
sad bi spucao jedan link za sve vas idole na natjuniratim i nacipiranim golfovima koji toliko mrzite ali bojim se da ga vec znate

felide evo jedan sa msn pozdrav od daneta :
pozdravlja te dino iz firme radnik gdje si meo sahtove

Šta je ubacio? Gdje je taj yugo, koliko kilometara je napravio? 2? I nemoj da ja postavim video gdje vas ti kvazi trkači deru ko koze u Mostaru sa dvičinama PL i KR. Osim toga, pričali smo o čipovanju, vi ste došli i zaspamali temu. Eto, nek čovjek ode kod Daneta nek mu "uradi" auto ccccc. Mogu se kladiti da mu ne bi znao ni sijalice zamjeniti. A vjerujem da bi ga mogo brusilicom odraditi, u to ne sumnjam. A što se tiče majstora, pa ne možemo svi biti liftadžije, automehaničari, prodavači suhog mesa, kompjuteraši itd itd. I daj stavi te slike najboljeg stojadina u BiH. 100 % dobra stojka, otklonjene fabričke greške.
P.S. ko je meo šahtove ? Izglada da Daneta baš ne služi pamćenje najbolje ?
@Vedo- haj ti tamo, ovce te zovu, skinuli si ti ban hahhahahaha. Onaj plastik fanatik nešto nije aktivan, pa si i ti sad dobar. Svakako je to jedini forum (njihov) gdje nisu popili ban