svekrve i snahe

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sadie_forever

#151 Re: svekrve i snahe

Post by sadie_forever »

razonoda wrote:
sadie_forever wrote:
razonoda wrote:@sadie

Ne zanosi se glupostima , nema predrasuda---ali zajednica nije dobra.
Svako mora da ima svoj mir.
Nije klasicna zajednica ako imas samu svekrvu ba,drugo je svekar svekrva djever(to je bilo prije,i to je ta zajednica)

bilo kako bilo,sto se mene tice,svakako je ovo na jedan period samo
:-) A sta ako ne bude ----na jedan period---
Po meni je gora situacija---samo svekrva.
Hoce :D

sto?
ho oponopono

#152 Re: svekrve i snahe

Post by ho oponopono »

:pisnula: i :pisnuo: ...vjeruj i sama svekrva je " dovoljna " itekako zna biti zamjena za citavu lozu...

...i to privremeno, kratkorocno te puko obecanje je kao poput onog "bicu ti vjeran cijeli zivot, samo nas smrt moze rastaviti" ofucani fol iz muvija jer su odnosi zivi i nema garancije...tako da to privremeno aha malo morgen... :pusi2:
razonoda

#153 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

@sadie

preispitaj svoju odluku. Jos nije kasno z a korekcije. Imas velike sanse da ti dolazak u Bosnu bude neuspjesan.
BIONA

#154 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je :-) ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Da e u pitanju kuca , pa da mi imamo svoj sprat, bilo bi lakse. Ali ovako u stanu nema sanse
razonoda

#155 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

BIONA wrote:I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je :-) ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Da e u pitanju kuca , pa da mi imamo svoj sprat, bilo bi lakse. Ali ovako u stanu nema sanse
:lol: ma , najbolje kad je u drugoj drzavi. Ne mora znaciti da je sverktva --losa--- ali zivjeti skupa je nedopustivo iz hiljadu razloga. To nije brak. I cudi me da u danasnje vrijeme momci to zago varaju.
BIONA

#156 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

Ma da, nisam ja ni rekla da je zena losa, da mi je mama rodjena ja ne bih mogla sa trecom osobom graditi brak i intimu.
sadie_forever

#157 Re: svekrve i snahe

Post by sadie_forever »

BIONA wrote:I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je :-) ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Ne znam vala sta bi ti rekla,ja opet ne mislim da je to vrijedno raskida.Raskidas radi toga,a ne znas ni kakva je zena? :?
BIONA

#158 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

sadie_forever wrote:
Ne znam vala sta bi ti rekla,ja opet ne mislim da je to vrijedno raskida.Raskidas radi toga,a ne znas ni kakva je zena? :?
nema govora o raskidu, pokusavam da razgovorom dodjem sa njim do rjesenja. Kazem da zena nije losa, ali je po mom licnom misljenju bilo koja treca osoba jednostacno VISAK u braku, osim djece naravno :-D
razonoda

#159 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

sadie_forever wrote:
:roll: Ti bas hoces sve da isprobas na svojoj kozi.
sha_ba

#160 Re: svekrve i snahe

Post by sha_ba »

ama pustite je
BIONA

#161 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

@ sadie, nemoj da te mi ovdje ubijemo u pojam :D
sadie_forever

#162 Re: svekrve i snahe

Post by sadie_forever »

:shock:
sadie_forever

#163 Re: svekrve i snahe

Post by sadie_forever »

BIONA wrote:
sadie_forever wrote:
nema govora o raskidu, pokusavam da razgovorom dodjem sa njim do rjesenja. Kazem da zena nije losa, ali je po mom licnom misljenju bilo koja treca osoba jednostacno VISAK u braku, osim djece naravno :-D
i sta ako ne uspijes?
BIONA

#164 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

hahahah, sada ti mene ubijas u pojam :D ne znam, pitam se ja i to...
ho oponopono

#165 Re: svekrve i snahe

Post by ho oponopono »

:gunjastajl:
sadie_forever

#166 Re: svekrve i snahe

Post by sadie_forever »

BIONA wrote:hahahah, sada ti mene ubijas u pojam :D ne znam, pitam se ja i to...
Imas svoj posao'? ima i on? ne znam sto ne nadjete stan u blizini ,ako moze ikako :D
BIONA

#167 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

sadie_forever wrote:
BIONA wrote:hahahah, sada ti mene ubijas u pojam :D ne znam, pitam se ja i to...
Imas svoj posao'? ima i on? ne znam sto ne nadjete stan u blizini ,ako moze ikako :D
Zato sto on ne zeli mamu da ostavi samu...a ona je svakako na kraju stalno sama, jer radi po cijeli Boziji dan...
arslanbey

#168 Re: svekrve i snahe

Post by arslanbey »

Mati mu je stara,mozda i umre ubrzo :D
razonoda

#169 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

BIONA wrote:
sadie_forever wrote:
Zato sto on ne zeli mamu da ostavi samu...a ona je svakako na kraju stalno sama, jer radi po cijeli Boziji dan...
:-) Sad se pitam --hoce li imati vremena za tebe, koliko je zaposlen.
ho oponopono

#170 Re: svekrve i snahe

Post by ho oponopono »

:pisnuo: i :pisnula:
Last edited by ho oponopono on 31/05/2015 20:54, edited 1 time in total.
razonoda

#171 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

arslanbey wrote:Mati mu je stara,mozda i umre ubrzo :D
:roll: to nije dobra opcija.
BIONA

#172 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

joj arslane, ima ljudi zive i po 90 god :D ...ma ne mogu razmisljati do kada ce ko zivjeti, jer joj zelim sve najbolje...
@ razonoda, zato bi njemu strasno odgovaralo da ja njemu mamu pazim, jer trenutno ne radim :roll:
ho oponopono

#173 Re: svekrve i snahe

Post by ho oponopono »

...auuuuuu :gunjastajl:
BIONA

#174 Re: svekrve i snahe

Post by BIONA »

sto ti nesto dimis na ovoj temi :D
razonoda

#175 Re: svekrve i snahe

Post by razonoda »

BIONA wrote:
joj arslane, ima ljudi zive i po 90 god :D ...ma ne mogu razmisljati do kada ce ko zivjeti, jer joj zelim sve najbolje...
@ razonoda, zato bi njemu strasno odgovaralo da ja njemu mamu pazim, jer trenutno ne radim :roll:
:shock:
Post Reply