Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i ...vjeruj i sama svekrva je " dovoljna " itekako zna biti zamjena za citavu lozu...
...i to privremeno, kratkorocno te puko obecanje je kao poput onog "bicu ti vjeran cijeli zivot, samo nas smrt moze rastaviti" ofucani fol iz muvija jer su odnosi zivi i nema garancije...tako da to privremeno aha malo morgen...
I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Da e u pitanju kuca , pa da mi imamo svoj sprat, bilo bi lakse. Ali ovako u stanu nema sanse
BIONA wrote:I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Da e u pitanju kuca , pa da mi imamo svoj sprat, bilo bi lakse. Ali ovako u stanu nema sanse
ma , najbolje kad je u drugoj drzavi. Ne mora znaciti da je sverktva --losa--- ali zivjeti skupa je nedopustivo iz hiljadu razloga. To nije brak. I cudi me da u danasnje vrijeme momci to zago varaju.
BIONA wrote:I ja licno mislim da je to privremeno samo navlakusa da te ozeni. I onda kad pristanes, gotovo je ovaj moj meni ne obecava nista, nego kaze da je to to dok je ona ziva.
Ne znam vala sta bi ti rekla,ja opet ne mislim da je to vrijedno raskida.Raskidas radi toga,a ne znas ni kakva je zena?
Ne znam vala sta bi ti rekla,ja opet ne mislim da je to vrijedno raskida.Raskidas radi toga,a ne znas ni kakva je zena?
nema govora o raskidu, pokusavam da razgovorom dodjem sa njim do rjesenja. Kazem da zena nije losa, ali je po mom licnom misljenju bilo koja treca osoba jednostacno VISAK u braku, osim djece naravno
nema govora o raskidu, pokusavam da razgovorom dodjem sa njim do rjesenja. Kazem da zena nije losa, ali je po mom licnom misljenju bilo koja treca osoba jednostacno VISAK u braku, osim djece naravno
arslanbey wrote:Mati mu je stara,mozda i umre ubrzo
joj arslane, ima ljudi zive i po 90 god ...ma ne mogu razmisljati do kada ce ko zivjeti, jer joj zelim sve najbolje...
@ razonoda, zato bi njemu strasno odgovaralo da ja njemu mamu pazim, jer trenutno ne radim
arslanbey wrote:Mati mu je stara,mozda i umre ubrzo
joj arslane, ima ljudi zive i po 90 god ...ma ne mogu razmisljati do kada ce ko zivjeti, jer joj zelim sve najbolje...
@ razonoda, zato bi njemu strasno odgovaralo da ja njemu mamu pazim, jer trenutno ne radim