Taj Ararat sto se vidi iz Jerevana je njima sveta planina, ali pazi sad - nalazi se u Turskoj. Tako blizu a tako daleko. Mos mislit koje su to frustracije.kmosst wrote:hocemo li u subotu potpaliti vulkan na ovom brdu Ararat iznad Erevana...
nazalost nece biti niko od raje...
Armenija-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#151 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
- Roy
#152 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ciro najavljuje Juhu na golu.
Ok. Neka mu bude, iako se niko normalan ne slaze. Necu sad forsirat pricu da ga "prodaje", jer nema kluba....nije vrijeme za to.
Ali ako sta zajebe - Ciro ce biti jedini krivac.
Ok. Neka mu bude, iako se niko normalan ne slaze. Necu sad forsirat pricu da ga "prodaje", jer nema kluba....nije vrijeme za to.
Ali ako sta zajebe - Ciro ce biti jedini krivac.
-
Dr.Belajsuz
#153 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
1x
Turci pobjeđuju.
U Zenici Turci pobjeđuju.
U pretpostljednjem kolu, BiH pobjeđuje u Estoni, Turci remiziraju u Briselu.
Prije zadnjeg kola, imamo isto bodova ili smo za jedan bolji. U prvoj opciji, naša reprezentacija nema nikakve šanse (osim da Turci naprave belaj sa Armenicma
), a u drugoj moramo pobjediti Špance.
Ukoliko ans sreća posluži, pa dobijemo Armence ili otkinemo Turcima bod, naš put za Mundijal će završiti u novembru, u baražu.
Turci pobjeđuju.
U Zenici Turci pobjeđuju.
U pretpostljednjem kolu, BiH pobjeđuje u Estoni, Turci remiziraju u Briselu.
Prije zadnjeg kola, imamo isto bodova ili smo za jedan bolji. U prvoj opciji, naša reprezentacija nema nikakve šanse (osim da Turci naprave belaj sa Armenicma
Ukoliko ans sreća posluži, pa dobijemo Armence ili otkinemo Turcima bod, naš put za Mundijal će završiti u novembru, u baražu.
- Amer3000
#154 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
mislim da vulkan nece proraditi, ali ce zato dzeko i ibisevic
volio bih da ga ibisevic zabije vise neg ista

volio bih da ga ibisevic zabije vise neg ista

-
Tuzlachina
#155 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
znate li linkove gdje ce tekma biti online ??????
-
bulevarmostar
#156 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
balkaniyum.tv i Videosport.com. Rezolucija je bolja na ovom drugom (750 kbps). Na ovim se placa. Atdhe.net bi trebalo da ima djaba.Tuzlachina wrote:znate li linkove gdje ce tekma biti online ??????
- vee-jay
#157 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
malo pitanjce -> posto sam se skoro prijavio na balkaniyum.tv: Da li videosport.com uvijek pokazuje nase tekme i da li je bolji kvalitet od balkaniyuma i atdhe-linkova?bulevarmostar wrote:balkaniyum.tv i Videosport.com. Rezolucija je bolja na ovom drugom (750 kbps). Na ovim se placa. Atdhe.net bi trebalo da ima djaba.Tuzlachina wrote:znate li linkove gdje ce tekma biti online ??????
-
udrch
#158 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Priložiću i ja neki dinar, da ti se ne ogadi klađenje..elSaik wrote:Častim te ja nakon što padneš.komi wrote:ja stavljam lovu na x![]()
Lagana pobjeda naših momaka sa nekoliko komada viška..
Ovo će biti ona jedna tekma kakve ja ne volim, gdje će naši momci sve riješiti u prvih 15 minuta..
-
_dreamer_
#159 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
na mnogim forumima se vec danima cita ista prica, rasturicemo armence, turci ce goriti u paklu zenice itd itd... no kako se utakmice primicu sve sam manje i manje optimistican...
prije svega, zabrinjavaju me nebuloze cirolinija.. da je trener kojem se mozes ulizivanjem uslepati u ekipu, to sam znao... ali ocekujem, da kada je kvalitet ipak ocigledan, da kvalitetniji igrac ipak igra umjesto ulizivaca... mislim, ne tvrdim da mu se neko ulizuje odnosno ne, mislim prvenstveno na njegove miljenike tipa muratovic, ibricic... mozda je muratovic karakteran covjek, ljudina i sve to, ali zar da on ima prednost nad zlatanom bajramovicem na zadnjem veznom... pa to muratovicu nije ni prirodna pozicija... a bajramovic je klasa od igraca, iako je duga pauza bila, ostao je osjecaj i kvalitet u njemu, vidjelo se na svim njegovim utakmicama... nadalje, eto corbic ce braniti izgleda protiv armenije... kojim zaslugama? mislim, svaka povratna lopta ka njemu je za bismille jer covjek ne zna izbit loptu, malo je rec... i ovako mi izgleda trom i nepokretan... ali i njega je ciro ocigledno zgotivio... begovic s druge strane je tek dosao vjerovatno je ono malo povucen, sutljiv i pokusava da odradi svoj posao... ko zna, mozda se i varam, ali mi se cini da ce corbic na go.
treca stvar sto me brine su ibisevic i dzeko... ko je gledao utakmice (al objektivno a ne kroz bh naocale, posmatrajuci svoje dijamante i zmajeve) bundeslige mogao je primjetiti da su nam napadaci u bedaku zescem... iskreno, dzeko mi je poceo toliko sa svojim ponasanjem ici na zivce da je to nevjerovatno... momak koji nikad, apsolutno nikad nije bio sebican (izuzev mozda jedne ili dvije utakmice pred kraj prosle sezone), pokusava jako cesto nekakve prodore kroz tri-cetiri igraca pa se onda provali... ok, proslo mu je jednom ili dvaput (protiv bajerna recimo) ali to nije to.. to nije vise onaj igrac koji se stavljao u sluzbu wolfsburga. tada je bio definitivno najbolji. ne znam koliko je do novog trenera i novog sistema ali se ne cini dobro. takodjer je postao jako nervozan i svako malo se svadja i gestikulise... opet bubice, on je sad kao zvijezda pa je svaki duel s njim najmanje faul... mislim, vrhunski je igrac samo zato sto se trudi i bori i grize i radi svoj posao a ne mahala sa sudijom... ako mu to oduzmes, nestaje ta njegova klasa..
ibisevic s druge strane nema problema sa sebicnoscu ali se stedi do te granice u duelima da je to presmijesno.. pa mislim da ima jedan od najlosijih skorova kad su dobijeni dueli napadaca u pitanju, u bundesligi... jednostavno uzas. ja ne znam jel to posljedica povrede i tog podsvjesnog straha, ali ovaj ibisevic kojeg smo do sad gledali u ovoj sezoni nije za prve postave. u napadu, u zavrsnici je mlitav i neprecizan, krasi ga sve ono sto ga je krasilo one sezone kad je u hoffenheimu bio predmet zafrkancije.. sada naravno ima veliki kredit kod navijaca i svi ocekuju da dodje barem dijelom u staru formu ali se ne zivi od proslosti pa ce tako i ibi morati da podigne svoju formu, da se naostri ili mu ne gine klupa u hoffenheimu... salihovic mi ove godine takodjer ne izgleda dobar, ali nije tako kriticno.. mislim da od njega ne treba ocekivati u reprezentaciji velike stvari, ima i on odredjenu klasu ali su mu mane sto je spor i sto desnom nogom ne zna prakticno nista. samim time je sebe strasno limitirao kao igraca...
sve u svemu, trudim se da budem kritican i da raja malo uoci i slabe strane nasih igraca a da ne bude nosena euforijom ili necim... mi smo jos uvijek reprezentacija koja svoju snagu treba da gradi na pozrtvovanoscu i timskom igrom jer nemam mnogo klasnih individualaca... upravo najvise o tome mozemo nauciti od turaka i nadam se da cemo imati odgovor na to njihovo oruzje...
prije svega, zabrinjavaju me nebuloze cirolinija.. da je trener kojem se mozes ulizivanjem uslepati u ekipu, to sam znao... ali ocekujem, da kada je kvalitet ipak ocigledan, da kvalitetniji igrac ipak igra umjesto ulizivaca... mislim, ne tvrdim da mu se neko ulizuje odnosno ne, mislim prvenstveno na njegove miljenike tipa muratovic, ibricic... mozda je muratovic karakteran covjek, ljudina i sve to, ali zar da on ima prednost nad zlatanom bajramovicem na zadnjem veznom... pa to muratovicu nije ni prirodna pozicija... a bajramovic je klasa od igraca, iako je duga pauza bila, ostao je osjecaj i kvalitet u njemu, vidjelo se na svim njegovim utakmicama... nadalje, eto corbic ce braniti izgleda protiv armenije... kojim zaslugama? mislim, svaka povratna lopta ka njemu je za bismille jer covjek ne zna izbit loptu, malo je rec... i ovako mi izgleda trom i nepokretan... ali i njega je ciro ocigledno zgotivio... begovic s druge strane je tek dosao vjerovatno je ono malo povucen, sutljiv i pokusava da odradi svoj posao... ko zna, mozda se i varam, ali mi se cini da ce corbic na go.
treca stvar sto me brine su ibisevic i dzeko... ko je gledao utakmice (al objektivno a ne kroz bh naocale, posmatrajuci svoje dijamante i zmajeve) bundeslige mogao je primjetiti da su nam napadaci u bedaku zescem... iskreno, dzeko mi je poceo toliko sa svojim ponasanjem ici na zivce da je to nevjerovatno... momak koji nikad, apsolutno nikad nije bio sebican (izuzev mozda jedne ili dvije utakmice pred kraj prosle sezone), pokusava jako cesto nekakve prodore kroz tri-cetiri igraca pa se onda provali... ok, proslo mu je jednom ili dvaput (protiv bajerna recimo) ali to nije to.. to nije vise onaj igrac koji se stavljao u sluzbu wolfsburga. tada je bio definitivno najbolji. ne znam koliko je do novog trenera i novog sistema ali se ne cini dobro. takodjer je postao jako nervozan i svako malo se svadja i gestikulise... opet bubice, on je sad kao zvijezda pa je svaki duel s njim najmanje faul... mislim, vrhunski je igrac samo zato sto se trudi i bori i grize i radi svoj posao a ne mahala sa sudijom... ako mu to oduzmes, nestaje ta njegova klasa..
ibisevic s druge strane nema problema sa sebicnoscu ali se stedi do te granice u duelima da je to presmijesno.. pa mislim da ima jedan od najlosijih skorova kad su dobijeni dueli napadaca u pitanju, u bundesligi... jednostavno uzas. ja ne znam jel to posljedica povrede i tog podsvjesnog straha, ali ovaj ibisevic kojeg smo do sad gledali u ovoj sezoni nije za prve postave. u napadu, u zavrsnici je mlitav i neprecizan, krasi ga sve ono sto ga je krasilo one sezone kad je u hoffenheimu bio predmet zafrkancije.. sada naravno ima veliki kredit kod navijaca i svi ocekuju da dodje barem dijelom u staru formu ali se ne zivi od proslosti pa ce tako i ibi morati da podigne svoju formu, da se naostri ili mu ne gine klupa u hoffenheimu... salihovic mi ove godine takodjer ne izgleda dobar, ali nije tako kriticno.. mislim da od njega ne treba ocekivati u reprezentaciji velike stvari, ima i on odredjenu klasu ali su mu mane sto je spor i sto desnom nogom ne zna prakticno nista. samim time je sebe strasno limitirao kao igraca...
sve u svemu, trudim se da budem kritican i da raja malo uoci i slabe strane nasih igraca a da ne bude nosena euforijom ili necim... mi smo jos uvijek reprezentacija koja svoju snagu treba da gradi na pozrtvovanoscu i timskom igrom jer nemam mnogo klasnih individualaca... upravo najvise o tome mozemo nauciti od turaka i nadam se da cemo imati odgovor na to njihovo oruzje...
- Djokej
#160 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
joj na ovom forumu sve sami selektori, hebo sir alexa... frajer popljuva cjelu repku u jednom tekstu.. bas me zanima koga bi on pozvo kad su svi losi.
-
_dreamer_
#161 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ako te zanima evo odmah cu ja tebi odg... pozvao bih ove iste jer nemamo boljih.Djokej wrote:joj na ovom forumu sve sami selektori, hebo sir alexa... frajer popljuva cjelu repku u jednom tekstu.. bas me zanima koga bi on pozvo kad su svi losi.
ali nije poenta mog posta to da su pozvani pogresni vec da nasi igraci nisu u proslogodisnjoj formi i da samim time ne treba bradom parati oblake nego se spustit na zemlju i maksimalno potruditi da sve bude na kraju ok... moramo ici do daske u svakoj utakmici i jedino tako cemo doci do rezultata... uostalom, vidjeli smo protiv irana kako igramo kad nam se igraci stede i bjeze od duela.
- dinty2
#162 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
dobro je ba vise
ovu temu treba zatvoriti...sve neki strucnjaci....niko to ne jebe...
pustite ciru ..znatel vi ko je on,ako ne .idite na wikipediju ciro blazevic ,pa ce vam stvari biti jasnije...
pa ni je on djak

ovu temu treba zatvoriti...sve neki strucnjaci....niko to ne jebe...
pustite ciru ..znatel vi ko je on,ako ne .idite na wikipediju ciro blazevic ,pa ce vam stvari biti jasnije...
pa ni je on djak
-
bulevarmostar
#163 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ne znam buraz, samo sam vidio da pokazuju naredne dvije. Ja sam se registrovao jucer (regitracija se ne placa) i malo gledao stare reportaze i slika je super, nigdje nisam bolju vidio. Imaju opcije za normalnu i visoku rezoluciju, zavisno kakva ti je linija. Cijena im je ista (5 eura po utakmici).vee-jay wrote:malo pitanjce -> posto sam se skoro prijavio na balkaniyum.tv: Da li videosport.com uvijek pokazuje nase tekme i da li je bolji kvalitet od balkaniyuma i atdhe-linkova?bulevarmostar wrote:balkaniyum.tv i Videosport.com. Rezolucija je bolja na ovom drugom (750 kbps). Na ovim se placa. Atdhe.net bi trebalo da ima djaba.Tuzlachina wrote:znate li linkove gdje ce tekma biti online ??????
Moj savjet je da se registrujes i pogledas neku reportazu prvo prije nego ista uplatis.
-
zemo_online
#164 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
hehe bosna? pobjedili belgiju u belgiji i kao da su osvojili prvenstvo evrope.
izgube od madjara u zenici, od irana kod kuce itd.
ako se bosna plasira na SP ,to je isto kao da je osvojila isti.
ne vjerujem u bosanski nogomet.
- zalizani
#165 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
meni je malo falilo da i suzu pustim na gore spomenuti tekstDjokej wrote:joj na ovom forumu sve sami selektori, hebo sir alexa... frajer popljuva cjelu repku u jednom tekstu.. bas me zanima koga bi on pozvo kad su svi losi.
Treba biti kritičan, ali pisati kilometarske postove i dodavati ulje na vatru, i nije neki fol, plus što ce većini biti mrsko da cita ovoliki boj recenica
Evo kako bi ja to napisao:
Džeko van forme, nije onaj stari. Ima problema sa psihom, a poceo je i da "prica" sa sudijama.
Ibisevic jos nije nadomak one stare golgeterske forme, i vidno ga je strah duela sa protivnickim igracima.
O Salihoviću ne smijem ništa da napišem, zato što momak odlično ispunjava zadatke u klubu.
- jutarnji
#166 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ooo, merhaba Fabio, sta ima kod tebe, e nek` si nam i ti navratio.test01 wrote:ne vjerujem u bosanski nogomet.
- zalizani
#167 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ti si turčin?test01 wrote:hehe bosna? pobjedili belgiju u belgiji i kao da su osvojili prvenstvo evrope.
-
klixober
#168 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ciro danas izjavio-Vladavic ce definitivno igrati u prvom sastavu!
I ja se tu iznenadio i obradovao,kontam Ciro napokon skontao da je Salihovic puno korisniji u veznom redu,a da ce Vladavic igrati beka,kad ono...Vladavica ce staviti na desno krilo!
Sto znaci da ispada neko od dosadasnjih prvotimaca,ili igramo samo sa jednim napadacem.
I ja se tu iznenadio i obradovao,kontam Ciro napokon skontao da je Salihovic puno korisniji u veznom redu,a da ce Vladavic igrati beka,kad ono...Vladavica ce staviti na desno krilo!
Sto znaci da ispada neko od dosadasnjih prvotimaca,ili igramo samo sa jednim napadacem.
- arzuhal
#169 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ne vjerujte Ćiri i kad mater suje, Homer, Ilijada.komeba wrote:Ciro danas izjavio-Vladavic ce definitivno igrati u prvom sastavu!
- zecko_kupuz
#170 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Jeste, ova najava znači da Vladavić 100 posto neće zaigrati. Taktička laž.
Samo, da mi je znati kako je onda igraču koji se ponada nastupu, a zatim se, iz čista mira, nađe na klupi.
Što se tiče Armenije, i ja ću biti (iskreni
) skeptik. Nikada ne prolazimo dobro kada se nadigne ovolika pompa oko utakmice. Čak su i Turci strateški počeli prebacivati (sav) pritisak na nas, a da li će ovi momci izdržati, to je veliko pitanje. Naravno, nadam se da hoće.
Junaci ili papci...vidjećemo.
Što se tiče Armenije, i ja ću biti (iskreni
- arzuhal
#171 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ništa Papac, neće oni ko onzecko_kupuz wrote:Jeste, ova najava znači da Vladavić 100 posto neće zaigrati. Taktička laž.Samo, da mi je znati kako je onda igraču koji se ponada nastupu, a zatim se, iz čista mira, nađe na klupi.
![]()
Što se tiče Armenije, i ja ću biti (iskreni) skeptik. Nikada ne prolazimo dobro kada se nadigne ovolika pompa oko utakmice. Čak su i Turci strateški počeli prebacivati (sav) pritisak na nas, a da li će ovi momci izdržati, to je veliko pitanje. Naravno, nadam se da hoće.
NEĆU BA VIŠE! I šta me briga što će se neki aristotelovsko-hegelijanski poznavatelj Svih Mogućih Situacija U Fudbalu lagano popiškit na ovo što govorim - ja opet vičem: Imaaaaaaaaaaa daaaaa ih zgazimooooooooooooooooooooooo!
A tek Turke i onog Terima koji će prvi čestitati Muzureviću ako Bosna pobjedi...pa ko medo kad ga pčele izujedaju, strugne ljut niz potok...Biži ba..dosta mi je više..
Bosna i Hercegovina protiv Kardasijanskog Carstva, Ferengija i Q - kontinuuma

-
salle_eh1986
#172 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ljudi, dosta pesimizma, mi imamo reprezentaciju koja može dobiti svakoga pa tako i neke tamo Armence. Haj da malo prognoziramo rezultat i strijelce. Evo ja ću prvi:
0-1 Džeko (20-30 min)
0-2 Džeko (50-60)
0-3 Muslimović (80-90)

0-1 Džeko (20-30 min)
0-2 Džeko (50-60)
0-3 Muslimović (80-90)
- mire - ložač
#173 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Dragi moji ,
Nema veze sav strah koji je plasiran bezveze, a posebno ako momci izađu ozbiljno igrati a glumiti manekene i "zvijezde", a to je opet posao "tate Ćire"...
Nego mi pada na pamet malo i filozofija " teško ,,, opasno..", pa zar postoji nešto lagano !!!
Nego nemojmo od Armenije praviti Brazil ali ni od svoje repke, nego realno, imamo bolju ekipu koja može jako mnogo
Sretno momci

Nema veze sav strah koji je plasiran bezveze, a posebno ako momci izađu ozbiljno igrati a glumiti manekene i "zvijezde", a to je opet posao "tate Ćire"...
Nego mi pada na pamet malo i filozofija " teško ,,, opasno..", pa zar postoji nešto lagano !!!
Nego nemojmo od Armenije praviti Brazil ali ni od svoje repke, nego realno, imamo bolju ekipu koja može jako mnogo
Sretno momci
- bruce lee
#174 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
videosport i ja preporucujem!bulevarmostar wrote:Ne znam buraz, samo sam vidio da pokazuju naredne dvije. Ja sam se registrovao jucer (regitracija se ne placa) i malo gledao stare reportaze i slika je super, nigdje nisam bolju vidio. Imaju opcije za normalnu i visoku rezoluciju, zavisno kakva ti je linija. Cijena im je ista (5 eura po utakmici).vee-jay wrote:malo pitanjce -> posto sam se skoro prijavio na balkaniyum.tv: Da li videosport.com uvijek pokazuje nase tekme i da li je bolji kvalitet od balkaniyuma i atdhe-linkova?bulevarmostar wrote:
balkaniyum.tv i Videosport.com. Rezolucija je bolja na ovom drugom (750 kbps). Na ovim se placa. Atdhe.net bi trebalo da ima djaba.
Moj savjet je da se registrujes i pogledas neku reportazu prvo prije nego ista uplatis.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#175 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Takodjer videosport.bruce lee wrote:videosport i ja preporucujem!bulevarmostar wrote:
balkaniyum.tv i Videosport.com. Rezolucija je bolja na ovom drugom (750 kbps). Na ovim se placa. Atdhe.net bi trebalo da ima djaba.