sta je perverzija

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hakazvaka

#151 Re: sta je perverzija

Post by hakazvaka »

burek_in_space wrote:
BlentoBoy wrote: druze da nije bila ista :lol: :lol: :lol: :run:
Pa sad,lako moguce ako si ljetov'o 2005. u CG. :oops: :mrgreen:
:cry: :cry: :cry:
burek_in_space

#152 Re: sta je perverzija

Post by burek_in_space »

hakazvaka wrote:
burek_in_space wrote:
BlentoBoy wrote: druze da nije bila ista :lol: :lol: :lol: :run:
Pa sad,lako moguce ako si ljetov'o 2005. u CG. :oops: :mrgreen:
:cry: :cry: :cry:
Shta je ba Haka,jesam ti to ogadio burek sad?! :mrgreen: :lol:
BlentoBoy

#153 Re: sta je perverzija

Post by BlentoBoy »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#154 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

I Haka se sjetio 2005...........
HAVANA

#155 Re: sta je perverzija

Post by HAVANA »

Mima draga,vidi naopake omladine. :oops:
Perverznjaci jedni. :twisted:
burek_in_space

#156 Re: sta je perverzija

Post by burek_in_space »

mima wrote:I Haka se sjetio 2005...........
Crnka,duge noge,dobre "dushe" ali ima fetish u vidu prstenjaka...Haka,prichamo li o istoj?! :oops: :lol: :lol:
zelenashica

#157 Re: sta je perverzija

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:Mima draga,vidi naopake omladine. :oops:
a pa HAVANA nije svakom 2005-ta perverzna ko tebi :evil:
detroit-mercy

#158 Re: sta je perverzija

Post by detroit-mercy »

Najedes se graha koji je odlezao jedno tri dana u frizideru, pa navece legnes sa hanumom u krevet. Potom je potusis pod jorganom i istovremeno prdnes iz sve snage i kazes joj, ako me volis izdrzi. Prvo vidjet ces da li te stvarno voli, a drugo, priustit ces si malo perverzije.. :sax: :sax:
Cholina_Lokica

#159 Re: sta je perverzija

Post by Cholina_Lokica »

sto su se svi odmah upalili na 2005. jesu to svi te godine imali plaho desavanja? :D
*mima*

#160 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:
Crnka,duge noge,dobre "dushe" ali ima fetish u vidu prstenjaka...Haka,prichamo li o istoj?! :oops: :lol: :lol:

Ma jooook......on je to gledao na plazi iz kolica..............
*mima*

#161 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

Ma jooook.....super su...tek ulaze u svijet sexa.........
HAVANA

#162 Re: sta je perverzija

Post by HAVANA »

mima wrote:

:shock: Al ulaze na pogrešno mjesto. :lol:
*mima*

#163 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

Joooj tebe..........polako...dok se snadju.............jos uvijek ne znaju jesu li posli ili dosli......
zelenashica

#164 Re: sta je perverzija

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
mima wrote:

:shock: Al ulaze na pogrešno mjesto. :lol:
ulazak je ipak ulazak :D
hakazvaka

#165 Re: sta je perverzija

Post by hakazvaka »

burek_in_space wrote:
ImageImage
:D :lol:
zenicaone

#166 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

BlentoBoy wrote:
burek_in_space wrote:
BlentoBoy wrote:Hm...
Da li je perverzija kad djevojka hoce prstenjak na javnom mjestu?
npr.
na plazi ili u kaficu.... :run:
Perverzija bi bila kada bi ona htjela tebi prstenjak u javnosti "opaliti",a ovako je normalno. :mrgreen:
e vjeruj druze da sam imao jednu dalabu koja je i to pokusala :lol:
haveru ja se isfurao maxsimalno :lol: :lol:
hahahaha sjecam se bilo je to jedno vrijeme aktualno po forumima - neki debil izdao knjigu o muskarcima za zene valjda u americi - i kao glavna poenta mu je bila da se najlakse moze nadraziti muska (famozna) G tacka tako sto se muskarcu gurne prst u pakas i pritisne tamo negdje valjda - i ove nase pametne valjda da isprobaju - pa samo vidis na forumima u to vreme jedan po jedan se muskarci javljaju na temu "joj ljudi gurnula mi cura prst - sta da radim" znam da sam tad svaku s kojom dodjem i do fatanja upozoravo da mi se pakasu ne priblizava jer je mogu reflexno stosem opalit pa se kasno poslje izvinjavat - nasrecu nisam iskusio to neposredno :D :D :D :D :D :D

a poslje nesto kontam da nije autor te knjige bio gay mozda prikriveni a zene ko zene odma poletile isprobat :oops:
Loulou

#167 Re: sta je perverzija

Post by Loulou »

zenicaone wrote: hahahaha sjecam se bilo je to jedno vrijeme aktualno po forumima - neki debil izdao knjigu o muskarcima za zene valjda u americi - i kao glavna poenta mu je bila da se najlakse moze nadraziti muska (famozna) G tacka tako sto se muskarcu gurne prst u pakas i pritisne tamo negdje valjda - i ove nase pametne valjda da isprobaju - pa samo vidis na forumima u to vreme jedan po jedan se muskarci javljaju na temu "joj ljudi gurnula mi cura prst - sta da radim" znam da sam tad svaku s kojom dodjem i do fatanja upozoravo da mi se pakasu ne priblizava jer je mogu reflexno stosem opalit pa se kasno poslje izvinjavat - nasrecu nisam iskusio to neposredno :D :D :D :D :D :D

a poslje nesto kontam da nije autor te knjige bio gay mozda prikriveni a zene ko zene odma poletile isprobat :oops:
Jesi probao?
tatjanamster

#168 Re: sta je perverzija

Post by tatjanamster »

Loulou wrote:
zenicaone wrote: hahahaha sjecam se bilo je to jedno vrijeme aktualno po forumima - neki debil izdao knjigu o muskarcima za zene valjda u americi - i kao glavna poenta mu je bila da se najlakse moze nadraziti muska (famozna) G tacka tako sto se muskarcu gurne prst u pakas i pritisne tamo negdje valjda - i ove nase pametne valjda da isprobaju - pa samo vidis na forumima u to vreme jedan po jedan se muskarci javljaju na temu "joj ljudi gurnula mi cura prst - sta da radim" znam da sam tad svaku s kojom dodjem i do fatanja upozoravo da mi se pakasu ne priblizava jer je mogu reflexno stosem opalit pa se kasno poslje izvinjavat - nasrecu nisam iskusio to neposredno :D :D :D :D :D :D

Jesi probao?

ma vidiš da 'nije' :D
a sa tom tačkom dooobro upoznat bogme... :oops: :oops: :oops:
noise

#169 Re: sta je perverzija

Post by noise »

zonbirile wrote: što je za jedne perverzija za druge je lijep sex.Otkud ti da je analni sex perverzija.Zbog stigme u društvu je izvikan kao loš,inače je lijep za oba partnera,ali ga treba znati upražnjavati..
u potpunosti se slazem sa tobom oko licnih stavova sta je za koga perverzno, a analni sex sam naveo kao primjer bas zbog ovog sto ti kazes da je stigmatiziran i kao takav tumaci se kao prverzan, naravno da moze bit dobar za oba partnera ako nista drugo da se isproba i preporucio bih svima da i probaju, nije nimalo perverzan cak sta vise uzivat cete oboje.
Uostalom društva sa konzervativnim stavom o sexu i sa fetišom djevičanstva,najviše su upražnjavali analni sex
:lol: :lol: :lol: i marija je bila djevica, a ne vjerujem da je danas smatraju perverznom :lol: :lol: :lol: :lol:
mima wrote:

ma mima ti kao starija i iskusnija zena treba da nam objasnis neke stvari, uputis nas gdje, sta, kako,........ :lol: :lol: :lol: :lol:
al sam vec negdje jednom reko da si izgleda pravo sebicna i neces nista da podijelis sa nama.
cak neces ni da nam kazes da li uprazjavas sex uopste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mislim ''normalni'' a ne ''perverzni''
:lol: :lol: :lol:
jutarnji

#170 Re: sta je perverzija

Post by jutarnji »

[quote="noise"]u potpunosti se slazem sa tobom oko licnih stavova sta je za koga perverzno, a analni sex sam naveo kao primjer bas zbog ovog sto ti kazes da je stigmatiziran i kao takav tumaci se kao prverzan, naravno da moze bit dobar za oba partnera ako nista drugo da se isproba i preporucio bih svima da i probaju, nije nimalo perverzan cak sta vise uzivat cete oboje.[/quote]
...pogotovo ako su oba partnera na odsluzenju kazne u KPD Zenica :D
zenicaone

#171 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

jutarnji wrote:
noise wrote:u potpunosti se slazem sa tobom oko licnih stavova sta je za koga perverzno, a analni sex sam naveo kao primjer bas zbog ovog sto ti kazes da je stigmatiziran i kao takav tumaci se kao prverzan, naravno da moze bit dobar za oba partnera ako nista drugo da se isproba i preporucio bih svima da i probaju, nije nimalo perverzan cak sta vise uzivat cete oboje.[/quote]
...pogotovo ako su oba partnera na odsluzenju kazne u KPD Zenica :D
pozdrav iz zenice i samo da vam kazem da ne preporucujem analni sex :D :D :D :D :D :D :D na suho pogotovo :oops:
noise

#172 Re: sta je perverzija

Post by noise »

zenicaone wrote:pozdrav iz zenice i samo da vam kazem da ne preporucujem analni sex na suho pogotovo
zasto zenicavan, boli na suho, jel, pa ga povezujes sa S/M pa kao takav mogli bi komsije rec da si perverzan,
zezam se,
'ebi ga ako ne zelis ne zelis, licna stvar, ali sta je tu lose. za mene nista, a i ne mora ti neki stanovnik KPD-zenica bit partner ako nisi peder,
imas svoju curu, zenu, neku fuficu il sta ja znam koga pa probaj s njom.
zenicaone

#173 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

noise wrote:
zenicaone wrote:pozdrav iz zenice i samo da vam kazem da ne preporucujem analni sex na suho pogotovo
zasto zenicavan, boli na suho, jel, pa ga povezujes sa S/M pa kao takav mogli bi komsije rec da si perverzan,
zezam se,
'ebi ga ako ne zelis ne zelis, licna stvar, ali sta je tu lose. za mene nista, a i ne mora ti neki stanovnik KPD-zenica bit partner ako nisi peder,
imas svoju curu, zenu, neku fuficu il sta ja znam koga pa probaj s njom.
ma moj komentar je bio vise saljive prirode posto se spomenula zenica i to po KPD-u (ko da samo to u zenici ima i malo jos koja kuca okolo) kao i obicno a ja sam oguglo vise na sve to pa se malo zezao. nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju :D
a sto se tice analnog sexa sa zenskim partnerom licno mi je odvratan al svakom svacije - pa receno je vise puta da nije perverzija ono u cemu oba partnera uzivaju - ja ne uzivam u analnom sexu pa je za mene to perverzija :wink:
noise

#174 Re: sta je perverzija

Post by noise »

@zenicavan
to je najbitnije da covjek uziva pa kako god, samo udaraj jarane kako se tebi svidja i naravno s kim mozes,

al je dobro i istrazivat i experimentisat u sexu, nove nacine i poze i otvori se masta kad se krene s tim pa onda nakon nekog vremena skontas da to ustvari tebi nista nije ni perverzo ni odvratno nit ista vec da si ti taj, naravno moras imat partnera koji to isto sve hoce sto i ti hoces, ili bit spreman na experimente ako parner nesto hoce, uglavnom sto ti je danas perverzno ne mora da znaci da ce i sutra bit.
zenicaone

#175 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

noise wrote:@zenicavan
to je najbitnije da covjek uziva pa kako god, samo udaraj jarane kako se tebi svidja i naravno s kim mozes,

al je dobro i istrazivat neke druge stvari u sexu, nove nacine i poze i otvori se masta kad se krene s tim pa onda nakon nekog vremena skontas da to ustvari tebi nista nije ni perverzo ni odvratno nit ista vec da si ti taj, naravno moras imat partnera koji to isto sve hoce sto i ti hoces, ili bit spreman na experimente ako parner nesto hoce, uglavnom sto ti je danas perverzno ne mora da znaci da ce i sutra bit.
ma probo davno kad je bilo vrijeme isprobavanja i to vise puta pa cak i pripreme obavio (ono kazes mladoj da se dobro podapere i to .....j...ga da ne idem u detalje) al jednostavno nije mi to to i mislim da necu nikad vise ni probat . opet ne reci nikad, nikad , pa vidjet cemo.
Post Reply