CVIKERASH wrote: poslao sam...kako ih nije stid *???? oni ismijavaju srebrenicke zrtve emitovanjem kojekakvih retardiranih manekenki....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
nisu manekenke krive sgto ih ovi 1000 puta repriziraju...
Moderator: anex
CVIKERASH wrote: poslao sam...kako ih nije stid *???? oni ismijavaju srebrenicke zrtve emitovanjem kojekakvih retardiranih manekenki....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
moze li se ista uraditi povodom tabu-a , jel ide prijava za nepostivanje dan zalosti?stochar wrote:Pregledat' Big Mamma House, pa u Tabu:ladyblue18 wrote:Pink od kada postoji na prostoru BiH uvijek ispostuje danasnji dan, 24 sata.karanana wrote:cak i pink pusta neku ozbiljnu glazbu. sumnjam da imaju 2 feeda, jedan za federaciju, jedan za rs. BN i OSM je HS iskljucila tako da ne znam situaciju, kao i satelitski DM.
Elob nije iskljucio nista, bar na digitalnoj.
iz najave:
Ostavite sve svoje brige,stresove i probleme kuci i dodite u Club Tabu da zaboravite na sve i da se zabavimo kao nikada.
Za muziku i atmosferu zaduzen je vec poznati i provjereni DJ MuratJay !
Ocekujemo Vas usubotu 11.jula u Tabu Club & Lounge, odlicno opremljenom klubu u samom centru grada sa još boljom ekipom
Upravo tako. Danas je u Federaciji Bosne i Hercegovine DAN ŽALOSTI. Prema Ustavu, Zakonu, na taj dan, sve Javne ustanove trebaju istaći državnu zastavu, spuštenu na pola koplja. Muzika se ne smije slušati na javnim mjestima i nema dernečenja i zabava u gradu.Irm@ wrote:ne mogu na internetu da pronadjem tacan propis...ali koliko me sjecanje sluzi ne smije se pustati muzika u kaficima i drugim javnim objektima... zastave trebaju biti istaknute na pola koplja..a tv stanice ne smiju plasirati u javnost emisije humoristicnog, zabavnog i slicnog sadrzaja.. ugl tako nekako davno sam to citala...
a obn svake godine 11.07 napravi istu stvar
Upravo ulozila prigovor. Ocekujem najvecu mogucu novcanu kaznu pa da shvate da se nije isplatilo.IBM wrote:OBN ne postuje dan zalosti u FBiH i mislim da ih treba prijaviti RAK-u zbog nepostivanja ove odluke i pustanjem zabavnih programa cijeli dan. Koliko sam uspio vijdeti sve TV kuce u BiH postuju dan zalosti(ukljucujuci i PINK) osim OBN-a.
Uloziti prigovor:http://www.rak.ba/bs/about/?cid=4463
ma, ako ti treba propis da ti kaze da na dan zalosti nije u redu pustati emisije zabavnog karaktera, jebo to.Irm@ wrote:ma ugl za onog ko namjerava pisati prigovor...ustav ne sadrzi nista o danu zalosti ni federalni ni Dejtonski... mislim da nemamo zakona ali ima neki propis sigurno
Dan Zalosti je u FBiH, to je objavljeno u sluzbenom listu neki dan. I tako svake godine se proglasi i objavi u sluzbenom listu. Nista se ne sekirajte za pravnu osnovu, to imamo. Samo prijavite jer se sam Kemo Huseinovic nece sjetiti.stochar wrote:ma, ako ti treba propis da ti kaze da na dan zalosti nije u redu pustati emisije zabavnog karaktera, jebo to.Irm@ wrote:ma ugl za onog ko namjerava pisati prigovor...ustav ne sadrzi nista o danu zalosti ni federalni ni Dejtonski... mislim da nemamo zakona ali ima neki propis sigurno
jasno mi je da si ljut, ali nema potrebe to usmjeravati u pogresnom pravcu... zhena je kao beba ostavljena pred policijskom stanicom, odrasla u domovima i uspjela postati jedna od najuspjesnijih neurologinja!Pera Trta wrote:Eno sad na programu vidjeh ide onaj papčić Ćazim Šahinpašić, za čiju su transplantaciju bubrega svojevremenu mnogi mediji i firme skupljali pare, a on danas doveo u sudio neku polovnjaču koja je, sudeći po izgledu i priči, došla pravo sa štange.
Nisam slušao ko je i šta je i ne zanima me. Gledam na FTV Svetlanu Broz, jednu od, da parafraziram naslov njene knjige "dobrih ljudi u vremenu zla".stochar wrote:jasno mi je da si ljut, ali nema potrebe to usmjeravati u pogresnom pravcu... zhena je kao beba ostavljena pred policijskom stanicom, odrasla u domovima i uspjela postati jedna od najuspjesnijih neurologinja!Pera Trta wrote:Eno sad na programu vidjeh ide onaj papčić Ćazim Šahinpašić, za čiju su transplantaciju bubrega svojevremenu mnogi mediji i firme skupljali pare, a on danas doveo u sudio neku polovnjaču koja je, sudeći po izgledu i priči, došla pravo sa štange.
slazem se , poslo sam ja prijavu i raku a i mail njima [email protected] cisto da im kazem da su umrli na mom tv- u , ali ovo prevazilazi dostojanstvo ikakvog poteza , ovo je ono samo kad od nekog okrenes ledja i zavrsis s njim za sva vremena kao da ga nikad nije ni bilostochar wrote:ma, ako ti treba propis da ti kaze da na dan zalosti nije u redu pustati emisije zabavnog karaktera, jebo to.Irm@ wrote:ma ugl za onog ko namjerava pisati prigovor...ustav ne sadrzi nista o danu zalosti ni federalni ni Dejtonski... mislim da nemamo zakona ali ima neki propis sigurno
al' znas kad ces vidjeti da Nova ili RTL, koje su toalno zabavne, ne ispostuju Dan sjecanja na Vukovar...ladyblue18 wrote:Ma ljudi dragi, znate i sami da ce biti stotine kafica koji nece postovati dan zalosti, jedan manje vise sta je to.![]()
Ali hajde kafici, ali ovaj sramotni potez OBN-a im je zaista dno dna danas i kod mene su prekrizeni za sva vremena.
Nadam se da ce ih RAK posteno opaliti po dzepu, ili jos bolje, da ih konacno ugase jednom za sva vremena!
OBN je nekada bila respektabilna tv kuca, ne znam fakat sta im se desilo.
Razumijem je da se furaju na Hrvatsku, ovo, ono, ali dok god se oni kao tv kuca nalaze u dijelu ove napacene drzave u kojoj je dan zalosti, oni to moraju postovati!
Stid i sram nek ih bude!
Znam... pa mozda OBN tada uprilici dan zalosti.stochar wrote: al' znas kad ces vidjeti da Nova ili RTL, koje su toalno zabavne, ne ispostuju Dan sjecanja na Vukovar...
Da li neki kafici najavljuju da veceras nece biti muzike? Nekako mi se cini da to nece biti ispostovano veceras.ladyblue18 wrote:Ma ljudi dragi, znate i sami da ce biti stotine kafica koji nece postovati dan zalosti, jedan manje vise sta je to.![]()
Ali hajde kafici, ali ovaj sramotni potez OBN-a im je zaista dno dna danas i kod mene su prekrizeni za sva vremena.
Nadam se da ce ih RAK posteno opaliti po dzepu, ili jos bolje, da ih konacno ugase jednom za sva vremena!
OBN je nekada bila respektabilna tv kuca, ne znam fakat sta im se desilo.
Razumijem je da se furaju na Hrvatsku, ovo, ono, ali dok god se oni kao tv kuca nalaze u dijelu ove napacene drzave u kojoj je dan zalosti, oni to moraju postovati!
Stid i sram nek ih bude!
Napravih isto...rado_vidjen wrote:posl'o sam im jedan mail romanticne sadrzine