Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zenicaone

#151 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

e svasta se nacita ovde te ovo te ono i samo se potvrdi ono moje sto sam davno skonto jebo je macku mater ko pokusa skontat sta zene ustvari hoce tj nevaljas ka su obrazovane - bojis ih se , nevaljas kad su neobrazovane - gledas da je iskoristis , nevaljas kad pitas i trazis - seljacina si , nevaljas kad ne pitas - koji mu je kuvac , jel peder.
a za ovog sto je pito za malog ovo ono i kaze ima svu dodatnu opremu (auto , nesto kesa u spristojnim kolicinama i to - tako sam te ja skonto) i nemoze po.ebat nista - kazu najbolje je iskreno rec , bez uvrede al mali ti je malo mutav . ja uspjevo umocit i kad sam kokuz bio (doduse uz puno suplje i preseravanja i pricanja svakojakih prica) a cim sam se malo opario (nista pretjerano da se razumijemo )- nemoram vise ni pitat , samo kazem idemo kod mene
i od deset pokusaja 5 upali od prve 3 od druge 2 iz treceg puta a 1 utekne :D :D :D :D

ps - posto ti vjerovatno treba dodat jer mu ti mozda neces skontat - nek uvijek ide 3 do 5 god ispod svojih
Lesli Eldridž

#152 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Lesli Eldridž »

Ima ljudi koji to znaju da traže i odrade i onih koji to nikada ne nauče... :D
zenicaone

#153 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

Latina wrote:
trinaesti wrote:moze se pitat i obratno:

pitanje za momke: jel problem ako ne da odmah?
:thumbup:

Sedam stranica, nigdje odgovora.

Moze li mi neko od iskusnih forumasa ( a svi na forumu su iskusni po ovom pitanju, ili tvrde da su takvi ) racionalno obrazloziti zbog cega je ovo problem ? Mi znamo da jeste.

p.s. Molim "duhovite" da zaobidju moj post. Hvala vam. :)
vjerovatno si preskocila odgovor bio je al da ti ga ponovim - plus ovo gore nije bas najsrenije sroceno jer je stavljeno pitanje za momke a treba valjda pitanje za cure jer je orginalno pitanje ustvari pitanje za momke. dakle ako je tvoje pitanje : jel problem za cure ako momak ne da odmah odgovor je :zar ima momka koji neda odmah - ja da sam cura mislio bih da je gay il da nije normalan i pobjegao bih od takvog i nogama il rukama ( naravno ako je cura iole pristojnog izgleda

edit : do mene je nisam pazljivo procito o cemu je rjec al evo da ne obrisem - nije sramota nekad i glup ispast:) a odgovor na pitanje je - naravno da nije problem ako cura ne da odmah sve dok ne udaraju a bilo je i takvih izjava (ono spucala bi mu samar i to ...) eh sad ako mislis hocu li odmah otic trazit drugu ili ostat i cekat (svako ima svoju granicu i ona toliko varira u zavisnosti od mnogo faktora - koliko ti se svidja djevojka itd..) to ti niko nemoze namah rec :run:
ljubav_aha

#154 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

Topla voda wrote:ti ko da nisi otisla iz bosne...
pa dobro hajde neka ti bude...sveopsta nemogucnost nalazenja nekog bliskog sebi,usljed ratnih stradanja ili sta vec..jel to ono kao default?
prvi dio komentara nisam razmjela :!:

drugi dio komentara : nema potrebe traziti izgovore,poput rata i slicno,to je cista glupost :)
ljubav_aha

#155 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

negativ wrote:
sistem wrote:pa ljudi, zar se to trazi? :?
zar to ne dodje samo, ono privlacnost, pa izlasci, pa zelja, pa strast.... i ono sve samo, taman kad treba i kako treba :-)
Ma jok ne traži, to samo od sebe dođe... i privlačnost i želja i strast... :!:
Toga ima najviše u američkim filmovima, pitaj @ljubav_aha kako se ponaša na prvom plesu :?:
negativ.upravo tako :)
The idijot

#156 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by The idijot »

Ma njegovo je da pita i trazi , a njena je sramota ako odbije ! :dance: :mrgreen: :run:
zenicaone

#157 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

Irm@ wrote:
zar to ne dodje samo, ono privlacnost, pa izlasci, pa zelja, pa strast.... i ono sve samo, taman kad treba i kako treba :-)

@latina: nisam momak :D ali evo da velim svoj stav... ono kako sam sa svojim Dragim josh prije 300 godina na samom pocetku veze pricala.. kad ti je do nekog stalog..kad vidis da to negdje vodi...da ces mozda zavoljeti tu osobu zaljubiti se u nju... stanes i razmislis pa se upitas: ako ona josh uvijek se ne osjeca spremnom ako zeli da se to desi u pravo vrijeme... pa da poslusam tu zensku intuiciju...pa hajd Boga ti strpit cu se malo... izdrkati josh koji put (izvinite na rjecniku)
mada svakako ne treba ni u ceknju ni u "ne davanju" pretjerivati :-D :D
sa boldanim se slazem ostalo se ni si dovoljno unjela u ulogu momka - molim malo vise truda sljedeci put - hvala :oops:
Irm@

#158 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Irm@ »

:lol: :lol: :lol:
moram otici malo gledati :D neki sport pa mozda mi proradi neki zaboravljeni Y hromosom :-D :D
Irm@

#159 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Irm@ »

Lesli Eldridž wrote:
Irm@ wrote:

@latina: nisam momak :D ali evo da velim svoj stav... ono kako sam sa svojim Dragim josh prije 300 godina na samom pocetku veze pricala.. kad ti je do nekog stalog..kad vidis da to negdje vodi...da ces mozda zavoljeti tu osobu zaljubiti se u nju... stanes i razmislis pa se upitas: ako ona josh uvijek se ne osjeca spremnom ako zeli da se to desi u pravo vrijeme... pa da poslusam tu zensku intuiciju...pa hajd Boga ti strpit cu se malo... izdrkati josh koji put (izvinite na rjecniku)
mada svakako ne treba ni u ceknju ni u "ne davanju" pretjerivati :-D :D
:lol: :lol: :lol: :D Legendarno... :lol: :lol: :lol: :D
evo sam se sva zacrvenjela :oops: :oops: (ali stvarno)... josh jednom izvinite na rjecniku ali morala sam da vam docaram :-D :D
sinus

#160 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by sinus »

negativ wrote:Pitanje za djevojke... je li problem ako dečko traži odmah, ili bar brzo nakon upoznavanja?
Mene niko nije ništa učio o ovome jer u to vrijeme se nije baš pričalo mnogo o tome (ono relacija otac sin).
Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
Je li to baš tako???
Kako ti znaš da tvoj sin ne radi te fizički zahtjevne stvari ? Možda samo bez potrebe razbijaš glavu oko toga, a mali ispunjava normu redovno :)

Nije zar da si ga pitao gu**š li ti sine šta, a on ti odgovorio ne g**im ? Ako si ga tako pitao i ja bih ti to isto rekao :D
----------------------------------------
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#161 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ladyblue18 »

zenicaone wrote:
sa boldanim se slazem ostalo se ni si dovoljno unjela u ulogu momka - molim malo vise truda sljedeci put - hvala :oops:
A ti si sta? Glasnogovornik svih muskaraca planete? :oops:
Mislim da se ona nije dovoljno unjela ustvari u ulogu tebe, pa ti to ne odgovara. :mrgreen:
Ali moras shvatiti, da ne ostavljaju svi muskarci svoje djevojke ako im ne daju nakon mjesec dana. :oops: ;-) :)
zenicaone

#162 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

ladyblue18 wrote:
zenicaone wrote:
A ti si sta? Glasnogovornik svih muskaraca planete? :oops:
Mislim da se ona nije dovoljno unjela ustvari u ulogu tebe, pa ti to ne odgovara. :mrgreen:
Ali moras shvatiti, da ne ostavljaju svi muskarci svoje djevojke ako im ne daju nakon mjesec dana. ;-) :)
molim lijepo ja sam reko 1 mjesec ako je samo zgodna 2 ako je zgodna i pametna 3 ako je sve to i jos mi nesto pravo draga - znas ono kad ti neko legne na srce a ne znas sto . al izlapi i to ako nema nakon 3 duuugaaa mjeseca . moglo bi se to rjesit - ona danas popularna sema - imam curicu finu za pod rukicu i nevinu i neda mi - ma ja cu ga umocit sa strane a sacuvat dobru vezu - ja j..a tako nemogu - a volio bi da mogu da se razumijemo oma :oops:

a cinjenica je da sam musko i time relevantniji od nje i od tebe da kazem nesto u ime muskog roda , plus da se jos nijedan muskarac (nego ponovo djevojka) nije javio da kaze stani nije to tako ja se neslazem s onim sto si rekao - dovoljno govori pa ne bih dalje :oops:
a ja kao ni ti nemoramo nista , sve je stvar slobodne volje
ps eh nakon svega - da ti kazem da ni ja ono gore ozbiljno ne mislim u potpunosti - ali mozda nisi shvatila sarkazam i pokusaj mog humora u odgovoru pa mozda je do mene a moda i do tebe :thumbup:
negativ

#163 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by negativ »

sinus wrote: Kako ti znaš da tvoj sin ne radi te fizički zahtjevne stvari ? Možda samo bez potrebe razbijaš glavu oko toga, a mali ispunjava normu redovno :)
Nije zar da si ga pitao gu**š li ti sine šta, a on ti odgovorio ne g**im ? Ako si ga tako pitao i ja bih ti to isto rekao :D
Baš obrnuto, on je mene pitao za mišljenje, u pitanju je njegov odnos sa aktuelnom curom! Ranije mu to nije bio problem koliko znam, ali ova ga nešto... :idea:
Hvala na brizi u svakom slučaju. :thumbup:
zenicaone

#164 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

negativ wrote:
sinus wrote: Kako ti znaš da tvoj sin ne radi te fizički zahtjevne stvari ? Možda samo bez potrebe razbijaš glavu oko toga, a mali ispunjava normu redovno :)
Baš obrnuto, on je mene pitao za mišljenje, u pitanju je njegov odnos sa aktuelnom curom! Ranije mu to nije bio problem koliko znam, ali ova ga nešto... :idea:
Hvala na brizi u svakom slučaju. :thumbup:
auuu da se nije zaljubio a ova to skontala pa ga cuva za eggs hhehehehehe gadna situacija za momka al haj sto kazu nijedna shkola nije skupa pa nek i on prodje - sve je to normala - poslije ce vise cjenit to sto je musko , kad se ischupa iz toga - samo da se ne ozeni istom auuuuu :run:
Schizophrenia

#165 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Schizophrenia »

Ybte, kako te nije stid da postavljas glupe teme kao sto je ova ? PITANJE: 'je li problem ako traži odmah?'. Taman sam krenuo nesto da kazem ali ne mogu, muka mi.
zenicaone

#166 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by zenicaone »

Schizophrenia wrote:Ybte, kako te nije stid da postavljas glupe teme kao sto je ova ? PITANJE: 'je li problem ako traži odmah?'. Taman sam krenuo nesto da kazem ali ne mogu, muka mi.
neznam ima toliko glupih pitanja na forumu - da ovo dodje kao ok - sta vise - meni je bas interesantno al eto ukusi su razliciti . mozes samo objasniti zasto smatras da je glupo - nisam mozda sagledo stvari iz druge perspektive pa me interesuje ako nije problem

ps nisam ja postavljac teme al me interesuje uvijek cuti suprotno misjenje
negativ

#167 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by negativ »

@Shizo
Svako ima pravo na mišljenje, ali i drugi imaju pravo da ih zaboli za to mišljenje. Ja se u principu ne oglašavam na teme koje me ne interesuju i za koje mislim da su glupe. Ovo je post tipa hajd da nešto i ja kažem, al dobro, nek i toga ima...
wileyX

#168 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by wileyX »

ladyblue18 wrote:Pa moze on da trazi, samo nisu cure bas takve budale kakvim ih vi smatrate. :)
Kod mene bi takav dobio samo ignore, ni rijec, ni pogled, ma nista, samo ignore. Takav i ne zasluzuje bolje.

Doduse ima danas cura i previse koje ce dati ako on zatrazi pa makar i nakon progovorenih nekoliko rijeci, tako da to sto bih ga ja poslala u neku stvar njega ne bi previse pogodilo. :)

Od mene nece dobiti, pa makar mu se osusio. :)
E vidis Ladyblue to je na muskarcu da zna procjeniti kod koje moze odma traziti a kod koje moze odma dobiti.Samo ko sto jedan rece ni jedna tvrdjava nije nesovojiva tako da... :wink:
Summertime

#169 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Summertime »

ladyblue18 wrote:
negativ wrote:
Loulou wrote:Kako drukčije?
Ma nemam pojma, ko prije je bilo lakše, cure slobodnije... :?:
Dobro, on je inače po prirodi stidljiv, možda je i to.
Cure prije nisu bile slobodnije ali nikako. :mrgreen:
Prije se ipak znalo za obraz, moral, nije se trazilo ni davalo nakon nekoliko progovorenih rijeci.
Valjda bi ti kao otac to treba znati, jer si iz tog vremena.

Mene nekako baš smeta kad neko s.x, ono što je normalno i prirodno važe uz moral, pristojnost i sl.
Pitam se kakve to ima veze.
Ako neko "daje" odmah ili nakon 100 godina šta tu ima biti moralno, otvorenije, "obrazli" ...ako neko voli "to", želi, ako nekoga neko privlači na prvu...Bože moj, najvažnije je da ne ugrožava drugog!
A koliko mi se čini prije se mnogo ranije rađalo, tako da ne znam baš da se prije mislilo da rode donose djecu....

Što se tiče pitanja, sve uz ovu temu je teško odgovroiti sa uraditi ovo ili ono, muškarac i žena osjete šta može a šta ne.
A ako je njemu stalo samo do toga ma nek samo pita, pa negdje će i upaliti.
negativ

#170 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by negativ »

Eto i to bi... Po raspoloženju omladinca vidim da je stvar legla... :thumbup: :bih: :thumbup:
burek_in_space

#171 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by burek_in_space »

negativ wrote:Eto i to bi... Po raspoloženju omladinca vidim da je stvar legla... :thumbup: :bih: :thumbup:
I like to move it move it :dance: :dance: :dance: :mrgreen:
Loulou

#172 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Loulou »

negativ wrote:Eto i to bi... Po raspoloženju omladinca vidim da je stvar legla... :thumbup: :bih: :thumbup:
E, 'ajd' nam sad reci da li bi bilo ove slavodobitne izjave da je u pitanju kćerka umjesto sina?
muz66

#173 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by muz66 »

Loulou wrote:
E, 'ajd' nam sad reci da li bi bilo ove slavodobitne izjave da je u pitanju kćerka umjesto sina?
sta je emancipovane zene, gdje je ravnopravnost spolova? ne budite primitivne :D
Loulou

#174 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Loulou »

muz66 wrote:
Loulou wrote:
sta je emancipovane zene, gdje je ravnopravnost spolova? ne budite primitivne :D
pa pitam
staticx

#175 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by staticx »

negativ wrote:Pitanje za djevojke... je li problem ako dečko traži odmah, ili bar brzo nakon upoznavanja?
Mene niko nije ništa učio o ovome jer u to vrijeme se nije baš pričalo mnogo o tome (ono relacija otac sin).
Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
Je li to baš tako???
Nije problem ako trazi odma - problem je ako mu ti nedadnes
Post Reply