Kao i ovogamoonca wrote:je, dovela je ovoga --
![]()

Kao i ovogamoonca wrote:je, dovela je ovoga --
![]()

Pa svaki uspjesni Bosnjo je predmet ismijavanja, laganja, petljanja na ovom forumu.insomnia78 wrote:Kljucna stvar je njeno lobiranje za BiH. Zbog toga se i pljuje i velica
Hajde se molim te kloniraj....popravi nam imidz malogradjanstine....It_is_a_Leclerc wrote:Ah, još jedna tema na kojoj Bošnjo, (ispod) prosječan po svemu po čemu jedno ljudsko biće može biti, pokušava kao da se uspravi, kobiva pljune ili ospori nekog ko je, pa hajmo reći po svemu, ispred i iznad njega. Dežurne moralne vertikale, filozofi vlastitih dnevnih boravaka drže lekcije svakome ko je raspoložen da ih sluša.
Tuga.
Sanela je uspješna, pametna i dobrostojeća Bošnjakinja koja nije zaboravila vlastitu domovinu. Dovoljno je pročitati knjigu "Bečki dnevnik", gen. Jovana Divjaka, pa da vidite koliki je doprinos dala u pravnoj i diplomatskoj ofanzivi za njegovo puštanje iz zatvora.
Ma nije Dzekica njima problem. On je potom pitanju bezopasan. Dobar sa svima, “ko nas bre zavadi” i toFudo387 wrote:Pa svaki uspjesni Bosnjo je predmet ismijavanja, laganja, petljanja na ovom forumu.insomnia78 wrote:Kljucna stvar je njeno lobiranje za BiH. Zbog toga se i pljuje i velica
Zato mene cudi sto si se ti natakario tamo na Dzeku?
Bil se ti udo za nekog bogatog dedu?HAVANA wrote:Sanela je ba super,dzeko je super,zivot je lijep...Samo laganini i opusteno.Ne valja lajat puno,hoce cir...
Po količini novca kojeg je, ničim izazvana, istovarila za Bosnu, i po individualnim akitvnostima koje je poduzela u korist BiH._BataZiv_0809 wrote:
U kojem je to smislu ona gigant? Osim sto ima para i sto je za svoje godine prilicno jebljiva, iako to dvoje obicno ide u paketu?
Ima i onih koji istovaraju i bez kamera i placenih clanaka na kliksu.Banksy wrote:
Po količini novca kojeg je, ničim izazvana, istovarila za Bosnu, i po individualnim akitvnostima koje je poduzela u korist BiH.
Znam ih puno ''sto imaju para i sto su za svoje godine prilicno jebljivi'', a koji se za rodnom Bosnom nisu ni okrenuli.
Nije gigant, ali vrlo vrijedna i korisna, sigurno.
muha_sa wrote:sta je još Sanela skrivila našim forumašima

Ona je pred kamerama i bez istovaranja._BataZiv_0809 wrote:Ima i onih koji istovaraju i bez kamera i placenih clanaka na kliksu.Banksy wrote:
Po količini novca kojeg je, ničim izazvana, istovarila za Bosnu, i po individualnim akitvnostima koje je poduzela u korist BiH.
Znam ih puno ''sto imaju para i sto su za svoje godine prilicno jebljivi'', a koji se za rodnom Bosnom nisu ni okrenuli.
Zbog cega?Banksy wrote: Ona je pred kamerama i bez istovaranja.
Ova je puno istovarila i puno ucinila za jednog pojedinca.I da hoce ne moze sakriti.A to da ona placa clanak na kliksu je smijesno.Moze gdje hoce i sta hoce ali dodje ovde...I da, hvala joj.Kad god dosla dobro dosla.Lijepa,pametna,uspjesna..._BataZiv_0809 wrote:Ima i onih koji istovaraju i bez kamera i placenih clanaka na kliksu.Banksy wrote:
da su mi bogdo sve komšije ko Sanela, Dzeko, Pjani, Mesi, Ronaldojao_situacije wrote:muha_sa wrote:sta je još Sanela skrivila našim forumašima
a ponekad i nešto zavario ako trebamuha_sa wrote:da su mi bogdo sve komšije ko Sanela, Dzeko, Pjani, Mesi, Ronaldojao_situacije wrote:muha_sa wrote:sta je još Sanela skrivila našim forumašima![]()
neka mene ovakvog kakav sam--ja bih im auta prao i avliju cistio
uz kokuze mozes bit samo veci kokuz
O kojem novcu se konkretno radi?Banksy wrote:Po količini novca kojeg je, ničim izazvana, istovarila za Bosnu, i po individualnim akitvnostima koje je poduzela u korist BiH._BataZiv_0809 wrote:
U kojem je to smislu ona gigant? Osim sto ima para i sto je za svoje godine prilicno jebljiva, iako to dvoje obicno ide u paketu?
Velikom, na sve strane. Lijeno mi je tražiti, ali ako te zanima, vjerujem da ćeš lako izguglati.Edin H. wrote:O kojem novcu se konkretno radi?Banksy wrote:Po količini novca kojeg je, ničim izazvana, istovarila za Bosnu, i po individualnim akitvnostima koje je poduzela u korist BiH._BataZiv_0809 wrote:
Haman si poceo ružu pušiti. Nešto si plaho miroljubiv ovih danaHAVANA wrote:Sanela je ba super,dzeko je super,zivot je lijep...Samo laganini i opusteno.Ne valja lajat puno,hoce cir...
insomnia78 wrote:Haman si poceo ružu pušiti. Nešto si plaho miroljubiv ovih danaHAVANA wrote:Sanela je ba super,dzeko je super,zivot je lijep...Samo laganini i opusteno.Ne valja lajat puno,hoce cir...