Star Trek
Moderator: _BataZiv_0809
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#152 Re: Star Trek
Najfaca svih vremena je Doktor alias Joe

- pici
#153 Re: Star Trek
za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Najfaca svih vremena je Doktor alias Joe
- stachu
#154 Re: Star Trek
@pici nisi normalan, al fakat...

- chuchumbamayumbe
#155 Re: Star Trek
Ma ja, dva Spock-a, Nero, Gara, điđimiđi...janje_ wrote:chuchumbamayumbe wrote:Konačno sam sinoć pogledao novi Star Trek i mogu vam reći da sam se poprilično ugodno iznenadio.
OK, možda me malo previše podsjeća na Starship Troopers sa ljubakanjem, "flertovanjem" i "humorom", očekivao sam više, nekako mi se sve prebrzo odvijalo, ali, opet kažem, ugodno sam se iznenadio, dobar film za kokica.
koji, ovaj sa dva spoka i to?
- glade
#156 Re: Star Trek
http://www.youtube.com/watch?v=Lf-kZXvb2ic
ubjedljivo najjaca epizoda svih serijala... worf briljira
ubjedljivo najjaca epizoda svih serijala... worf briljira
- KIA
- Skyfox
#158 Re: Star Trek
kao ja nikad u seriji ne vidjoh da joj strse bradavice

-
shambho
#159 Re: Star Trek
Skyfox wrote:kao ja nikad u seriji ne vidjoh da joj strse bradavice![]()
![]()
Ja sam danas vidjela ja ne znam u sta si ti gledao..
- pici
#160 Re: Star Trek

Haaaajmooo TrekaŠi .BA ša se stalo...dje .BA zapelo....ev danas ša Će bitnut...
Zvjezdane staze: Voyager 4., serija
* Naslov epizode: WAKING MOMENTS
* Epizoda: 13
Posadu napada vrsta koja živi u ljudskim snovima. Jedino Chakotay svojim velikim znanjem o snovima može spasiti svoje ljude.
* Uloge: Kate Mulgrew (Kathryn Janeway), Robert Beltran (Chakotay), Roxann Dawson (B'Elanna Torres), Robert Duncan McNeill (Tom Paris), Ethan Phillips (Neelix), Robert Picardo (doktor), Tim Russ (Tuvok), Jeri Ryan (Sedma od Devet)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#161 Re: Star Trek
iako sam sisoman, ja se uvijek ibretim onom njenom strukiću.shambho wrote:Skyfox wrote:kao ja nikad u seriji ne vidjoh da joj strse bradavice![]()
![]()
Ja sam danas vidjela ja ne znam u sta si ti gledao....
- pici
#162 Re: Star Trek
Chmoljo wrote:iako sam sisoman, ja se uvijek ibretim onom njenom strukiću.shambho wrote:Skyfox wrote:kao ja nikad u seriji ne vidjoh da joj strse bradavice![]()
![]()
Ja sam danas vidjela ja ne znam u sta si ti gledao....
za one koji ne znaju ova maca glumi i u seriji Shark ili kako su preveli Velemajstor na hrti1 i 2
pa eto... parite oči...
kssssssssssss

maaa jooooj i tu pratim seriju sam zbog nje....seksi mi je u onim poslovnim kompletima mada ......ja se paljim na Sevenicu

- Chmoljo
#163 Re: Star Trek
mogu misliti pici, ti svojim djevojkama montiraš radijator na glavu da bi ostvario svoju fantaziju

- sheilak
#164 Re: Star Trek
Prije u glavu.Chmoljo wrote:mogu misliti pici, ti svojim djevojkama montiraš radijator na glavu da bi ostvario svoju fantaziju![]()
Moram priznati da je Voyager odličan. Ona dupla epizoda "Scorpion" me oduševila.
Ali, džabe, TNG mi je najdraža, valjda zato što su mi bili prvi.
- pici
#165 Re: Star Trek
pripijen kostim i ne baš radijator al neka seksi šnala a more pride i malo poduže naušnice il naočale ....stilske i.....huuuuraaaChmoljo wrote:mogu misliti pici, ti svojim djevojkama montiraš radijator na glavu da bi ostvario svoju fantaziju![]()
- pici
#166 Re: Star Trek
i ja pamtinm prvesheilak wrote:Prije u glavu.Chmoljo wrote:mogu misliti pici, ti svojim djevojkama montiraš radijator na glavu da bi ostvario svoju fantaziju![]()
![]()
Moram priznati da je Voyager odličan. Ona dupla epizoda "Scorpion" me oduševila.
- Chmoljo
#167 Re: Star Trek
prvi se nikad ne zaboravljajusheilak wrote:Prije u glavu.Chmoljo wrote:mogu misliti pici, ti svojim djevojkama montiraš radijator na glavu da bi ostvario svoju fantaziju![]()
![]()
ama jednostavno TNG je bila plejada nevjerovatno zabavnih likova. jedini koji mi je djelomično išao na žice bio je onaj malac Wesley. pravi derpe.
ej, prvo nenadmašni kapetan, kojeg volim gledati i u nekom drugom filmu samo zbog njegove uloge u ST, onda intergalaktički faker (nadmašio karananu i picija zajedno) No 1, pa Worf, pa Data (najdraži mi poslije Picarda), kako se zvao onaj slijepi crnac, sad se ne mogu sjetiti...
a bogami i doktorica je maca i po bila
ahhh... "Ingejdž!"
-
Margita81
#168 Re: Star Trek
a zalosti moja koliko napaljene djecurlije ccc 
7of9 je mozda jedna od najslabijih karaktera Voyagera budimo realni, u glumackom smislu naravno :p
I ja sam treki
, najdrazi Voyager a najveca od svih Kathryn Janeway nema dalje <3
DS9 ima dobru pricu, dramaticnog i sarmantnog Siska, fenomenalnu Dax i neprevazidjenog Quark-a. Uzivala sam gledajuci
7of9 je mozda jedna od najslabijih karaktera Voyagera budimo realni, u glumackom smislu naravno :p
I ja sam treki
DS9 ima dobru pricu, dramaticnog i sarmantnog Siska, fenomenalnu Dax i neprevazidjenog Quark-a. Uzivala sam gledajuci
- Chmoljo
#169 Re: Star Trek
Janeway nije ni do koljena PicarduMargita81 wrote:a zalosti moja koliko napaljene djecurlije ccc
I ja sam treki, najdrazi Voyager a najveca od svih Kathryn Janeway nema dalje <3
-
Margita81
#170 Re: Star Trek
Veli i moj dragi. Stvar je u tome sto se nikako da nakanim pregledati i Enterprise. Nesto vjecito odlazem valjda se bojim da mi neko ne zamijeni Janway 
- Chmoljo
#171 Re: Star Trek
ma čuj, meni nekako Voyager izgleda "komercijalniji" od TNG. valjda je to pod utiskom ljubavne veze između B'Ellane i Parisa, nekako pretjeranog majčinskog odnosa kapetanice i dovođenje 7 od 9 u seriju ( neće ni Bo(R)g svaštaMargita81 wrote:Veli i moj dragi. Stvar je u tome sto se nikako da nakanim pregledati i Enterprise. Nesto vjecito odlazem valjda se bojim da mi neko ne zamijeni Janway
ali nemoj me pogrešno shvatiti, i Voyager je opet meni jedna od najdražih serija ikada
samo da napomenem da mi je doktor daleko najdraži karakter u Voyageru
- sheilak
#172 Re: Star Trek
Pa, gdje ćeš La Forge-a zaboraviti ?!!!Chmoljo wrote:ej, prvo nenadmašni kapetan, kojeg volim gledati i u nekom drugom filmu samo zbog njegove uloge u ST, onda intergalaktički faker (nadmašio karananu i picija zajedno) No 1, pa Worf, pa Data (najdraži mi poslije Picarda), kako se zvao onaj slijepi crnac, sad se ne mogu sjetiti...![]()
a bogami i doktorica je maca i po bila![]()
ahhh... "Ingejdž!"neprocjenjivo
- Chmoljo
#173 Re: Star Trek
TAKO JEEEEE Geordisheilak wrote:Pa, gdje ćeš La Forge-a zaboraviti ?!!!Chmoljo wrote:ej, prvo nenadmašni kapetan, kojeg volim gledati i u nekom drugom filmu samo zbog njegove uloge u ST, onda intergalaktički faker (nadmašio karananu i picija zajedno) No 1, pa Worf, pa Data (najdraži mi poslije Picarda), kako se zvao onaj slijepi crnac, sad se ne mogu sjetiti...![]()
a bogami i doktorica je maca i po bila![]()
ahhh... "Ingejdž!"neprocjenjivo
![]()
pa, dobro, da mi je bio prvi ne bih ga zaboravio
-
Margita81
#174 Re: Star Trek
ona doktorica i slijepi crnac iz Enterprise-a su uzasssssssssss 
- Chmoljo
#175 Re: Star Trek
što?Margita81 wrote:ona doktorica i slijepi crnac iz Enterprise-a su uzasssssssssss