ja se ne osjecam prozvanimDile wrote:dobogdaDaphna wrote:Doktore, ima li spasa? Za ove smotane muškarce, mislim?burek_in_space wrote:Ubilo se za ordinacije.![]()
niko ni habera
tako da
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ja se ne osjecam prozvanimDile wrote:dobogdaDaphna wrote:Doktore, ima li spasa? Za ove smotane muškarce, mislim?burek_in_space wrote:Ubilo se za ordinacije.![]()
niko ni habera
a volje?burek_in_space wrote:Sve mozhe da se lechi,samo je pitanje novca i zhelje.Daphna wrote:Doktore, ima li spasa? Za ove smotane muškarce, mislim?burek_in_space wrote:Ubilo se za ordinacije.![]()
Ako ho'sh dio tala,ne postavljaj suvishna pitanja.Dile wrote: a volje?![]()
![]()
a da to tebi nije dosao ekvivalent .. pa sad nas ispaljujesDaphna wrote:Joj šta uradiste od onakve temecccccccccccccccccccc
![]()
Odoh ja...![]()
Laku noć svima!
pa ja.. a ostali ostadose suha...sirocco wrote:a da to tebi nije dosao ekvivalent .. pa sad nas ispaljujesDaphna wrote:Joj šta uradiste od onakve temecccccccccccccccccccc
![]()
Odoh ja...![]()
Laku noć svima!
ee moja dile jesi ti ovo vidjela...namami je na saku slatkisaDile wrote:pa ja.. a ostali ostadose suha...sirocco wrote:a da to tebi nije dosao ekvivalent .. pa sad nas ispaljujesDaphna wrote:Joj šta uradiste od onakve temecccccccccccccccccccc
![]()
Odoh ja...![]()
Laku noć svima!![]()
![]()
![]()
placi,placi manje ces pisatDile wrote:tuga... sad cu sve plakat![]()
nisam mislio pisat u smislu pisanja po forumu nego u smislu pishanjaDile wrote:probala sam vec tu metodu i ne pali
o presipanju iz praznog u supljeTopla voda wrote:o cemu se prica ovdje?
ma nije bitno samo se ukjuciTopla voda wrote:o cemu se prica ovdje?
rumenige_brajtner wrote:![]()
pa i ja bih se nasminkao, pisaj ga
štašDaphna wrote:Ma ovdje žensko izgleda mora zasjedu praviti... Skakati iza ćoška i na prepad vas hvatatiGdje su dobra stara vremena kada ste vi muškarci zavodili žene? I ova se djevojčica našminkala, zvala đuvegiju da je vidi lijepu a on odmah, šta hoće? Cccccccccccc...
babyline wrote:ma nisu smotani oni uzivaju i svete se za raniju situacijuDaphna wrote:Doktore, ima li spasa? Za ove smotane muškarce, mislim?burek_in_space wrote:Ubilo se za ordinacije.![]()
sta cu... jace od menebabyline wrote:Dile wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
sad cu onda i ja zajmit po pp-ovima... kad nece meni niko da salje, onda cu ja![]()
![]()
![]()
![]()
a draga znas da sam uvijek za...sta vam je vise ba, de se malo obuzdajte... sto mi saljete mali milion pp-ova stvarno zaista ccc... vise ni mete birate