i na kraju je trebao podsjetiti na srebrenicu,zdf to nije prikazao.nadam se da će biti na slikama.ladyblue18 wrote:Mene brat zovnu maksuz da vidim.and wrote:kažu da će i adnan ćatić na svom meču večeras podsjetiti na srebrenicu
![]()
stvarno je legenda
i na kraju je trebao podsjetiti na srebrenicu,zdf to nije prikazao.nadam se da će biti na slikama.ladyblue18 wrote:Mene brat zovnu maksuz da vidim.and wrote:kažu da će i adnan ćatić na svom meču večeras podsjetiti na srebrenicu
![]()
e ovo zdf nije prikazaoand wrote:i na kraju je trebao podsjetiti na srebrenicu,zdf to nije prikazao.nadam se da će biti na slikama.ladyblue18 wrote:Mene brat zovnu maksuz da vidim.and wrote:kažu da će i adnan ćatić na svom meču večeras podsjetiti na srebrenicu
![]()
stvarno je legenda

Emir Suljagić. Već sam mu na ovoj temi čestitao na pravim riječima.Sir_Lancelot wrote:Sinoć je kod Duške na FTV, onaj mali ( ne znam kako se zove), komentarišući izjave visokih srpskih funkcionira zašto nisu došli u Srebrenicu, dobro rekao da njihove izjave mogu da dovedu do novog rata. Stvarno se Srbi igraju sa vatrom.
O cemu pricas ? Snimi to o cemu govoris, proslijedi domacim i stranim medijima. Posalji snimke Predsjednistvu, OHR-u, BBC-ju, na Facebook, ovdje itd.odvijac wrote:mrzim nas bosnjake!!!nas glupi merhametluk,gledajte dokle nas je doveo,i dokle nas opet vodi!!da na danasnji dan oni diljem bih protestuju i provociraju,kakvi su to ljudi...a mi opet to gledamo i sutimo,kazemo nemojmo biti ko oni,sto neko rece svaka cast kosovu i hrvatskoj,jer oni su to rijesili po kratkom postupku.nemam vise rijeci
fukara_tz wrote:
fukara_tz wrote:
fukara_tz wrote:
Nemojte zaboraviti Srebrenicu, nemojte zaboraviti nase Srebrenicanke. One su Andjeli medju nama.fukara_tz wrote:
Ni meni ovo nije jasno. To je dan za razmisljanje... I uvijek je tako inspirativan, i godi mu tisina...komi wrote:cekah da sve ovo prođe
kontam neku crnu zastavu kupiti i kačiti na prozor na godišnjice
i fakat me nerviraju oni kojima smeta što nema te muzike i što je baš ove godine palo na subotu
nisam izlazio i slušao sam cijeli dan klasičnu glazbu betoven svih 9 mocart i vivaldi te vangelisov bladerunner
nerviraju me priče po tramvajima zar će svake godine vako...
ljudi najmanje što možemo dati jeste jedan dan da ne slušamo muziku i da u gradu nije ludnica navečer
i zamišljam kako bih se ja osjećao da me vode u nepoznato...razdvajaju od najbližih
a da osjećam kako će biti strijeljanje![]()
![]()
![]()
mislim da bih se onesvijestio
Ljudi sa takvim razmisljanjem i izjavama su za mene cetnici i ista drugo. Pa da je i od reis-ul-eme ili moga baba. Ali na zalost takvi ljudi su u ogromnoj vecini u naseme narodu i zato nam se svakih 40 godina desava nova krvava Drina i po 10 gradova odakle nas istrijebe.komi wrote:cekah da sve ovo prođe
kontam neku crnu zastavu kupiti i kačiti na prozor na godišnjice
i fakat me nerviraju oni kojima smeta što nema te muzike i što je baš ove godine palo na subotunisam izlazio i slušao sam cijeli dan klasičnu glazbu betoven svih 9 mocart i vivaldi te vangelisov bladerunner
nerviraju me priče po tramvajima zar će svake godine vako...
ljudi najmanje što možemo dati jeste jedan dan da ne slušamo muziku i da u gradu nije ludnica navečer
i zamišljam kako bih se ja osjećao da me vode u nepoznato...razdvajaju od najbližih
a da osjećam kako će biti strijeljanje![]()
![]()
![]()
mislim da bih se onesvijestio

Istovalterbranisarajevo wrote:Ne znam. Imam zdravstvenih problema zadnju godinu, pa sigurno neću biti u Potočarima. Uglavnom, taj dan ću razmišljati o tim nesretnicima, majkama kojima je jedina želja da dostojno sahrane svoju djecu, javiti se na neku temu posvećenu tom tragičnom danu, postaviti nešto prigodno na facebook status, pogledati neku emisiju ili film posvećen Srebrenici na TV. Neću slušati muziku niti ići na mjesta gdje se pušta ako ne bude proglašen dan žalosti makar u Kantonu Sarajevo...