Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dr.Gonzo

#151 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by dr.Gonzo »

Ma sve u kompletu, od odjece do fizickih atributa stvara neku auru osobe, tako da je tesko posmatrati stvari izolovano.
Ali ako bih nesto morao izvdojiti, vjerovatno bi to bilo lice. Tesko moze guza ostaviti utisak kao lijepe oci.
vratnik

#152 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

dr.Gonzo wrote:Ma sve u kompletu, od odjece do fizickih atributa stvara neku auru osobe, tako da je tesko posmatrati stvari izolovano.
Ali ako bih nesto morao izvdojiti, vjerovatno bi to bilo lice. Tesko moze guza ostaviti utisak kao lijepe oci.
yes, yes. Ali ako nose suncane naocale, onda je u redu odmah preci na sise..
vratnik

#153 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

(sorry, necu vise, odoh s teme)
:run:
milijarder

#154 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by milijarder »

ovim redoslijedom

1 straznjica
2 struk
3 grudi
4 vrat
5 kosu
6 oblik glave
7 lice
8 oci
a onda ona progovori :( :(
dr.Gonzo

#155 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by dr.Gonzo »

vratnik wrote:
dr.Gonzo wrote:Ma sve u kompletu, od odjece do fizickih atributa stvara neku auru osobe, tako da je tesko posmatrati stvari izolovano.
yes, yes. Ali ako nose suncane naocale, onda je u redu odmah preci na sise..
Ima i tu istine :D
vratnik

#156 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

zagazaga wrote:
baraba-bandit wrote: a evo šta sam "čuo" da žene prvo gledaju

1.pogled muškarca/oči/lice
2.guzu da li je uska
3.ramena/mišiće
nema tog pogleda, guze ili ramena koji me mogu privući kod glupog, ograničenog ili dosadnog muškarca..... :skoljka:
(yes, yes. :P )
(znam, rekao sam da necu, ali ne mogu... :D , sto kaze moja mama, ti kad ne bi na usta, na guzicu bi progovorio)
vratnik

#157 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

... a nakon sto me impresionirao svojim znanjem iz fizike, pokazao mi kutke ovog svijeta za koji nisam ni mogla zamisliti da postoje, kad mi je i tuznoj uspio izmamamiti osmijeh na lice, primjetila sam da izgleda kao Johny Depp. (nije bitna stvaka, ali eto)
:D
sinus

#158 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by sinus »

Ako je ružna onda joj je sve đaba...
To je prvi preduslov da bih uopšte razmislio o ostalim dijelovima tijela...
Onda sa lica glava sama ( iako ja to ne bih želio) baci pogled na stopala....Ako su ružna i velika k'o lopata i još ako su na njima one cipelice što ih od 5 cura nose 4 ( baletanke/balerinke) pa zgadi mi se život...da je najljepša na svijetu i najzgodnija ogadi mi se maksimalno :D

Nije mi jasno zašto žene sa velikim nogama nosaju baletanke kada im noge izgledaju još više ogromne nego što jesu, a na stranu to što su nešto najodvratnije što je izmišljeno kao obuća :D
vratnik

#159 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

zagazaga wrote:.....a dok je duuugo objašnjavao kako je on najbitniji za opstanak svijeta i planete, pa zatim performanse njegovog auta, jer zaboga niko nema takav i svi su samo zavidni.....ja sam se svaki put topila od njegovog pogleda, a uzdrhtala bih svaki put pri pogledu na njegova ramena i guzu ( okruglu ) :P :P :P :P
maco, kad se zagledam u tvoje duboke plave oci, kao da gledam u xenonke mog mercedesa. Ti si meni bona, pravo bitna! Jucer sam na rezervi prosao pored omvea a nisam natanko, tol'ko si mi se poglavi vrtila.
A da ne pricam o tvojim sisama.
zamzija

#160 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by zamzija »

Ti jarrane sinuse onda više voliš one koje nosaju špicaste cipele sa tankom potpeticom od 12 cm, pa kad im se vrh iskrivi ili ofuca od nosanja...a najvoliš zimi one bijele čizme špicoke garant :) Ili imaš neku prikrivenu averziju prema baletankama...šta bi na to Freud rekao :)
Ja ono što prvo gledam je lice, pa ruke i hmmmm torzo :)
sinus

#161 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by sinus »

zamzija wrote:Ti jarrane sinuse onda više voliš one koje nosaju špicaste cipele sa tankom potpeticom od 12 cm, pa kad im se vrh iskrivi ili ofuca od nosanja...a najvoliš zimi one bijele čizme špicoke garant :)
Ja ono što prvo gledam je lice, pa ruke i hmmmm torzo :)
Ma jok ba 12 cm...Volim ja kada žena fino nabaci kakve cipelice i čizmice sa peticom, neke sandalice (ko to ne voli )...Nemam ništa ni protiv patika i trenerki...ali kada vidim BALETANKE na nogama utroba mi se prevrne...

Recimo odvratne su mi one ženske cipele što imaju viška naprijed jedno 5 cm (prazan prostor u koji ne može ni prst da stane)...kao pačiji kljun tako nekako...pa ona djevojka jadna jedva hoda u takvim cipelama ali to je moderno i svi nose pa mora i ona :D
HAVANA

#163 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by HAVANA »

Pa ne znam šta bih vam rekao. :D
Na prvi pogled fizički izgled je jako bitan,zatim osmijeh ,pa pogled,narav,boja očiju,smisao za humor,način oblačenja te
zubi i način kretanja a zatim govor i način šminkanja te nivo obrazovanja i izbor muzike,nakita i donjeg veša koji nosi. :oops:
Jesam težak,jelde? :roll:
zelenashica

#164 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:Pa ne znam šta bih vam rekao. :D
Na prvi pogled fizički izgled je jako bitan,zatim osmijeh ,pa pogled,narav,boja očiju,smisao za humor,način oblačenja te
zubi i način kretanja a zatim govor i način šminkanja te nivo obrazovanja i izbor muzike,nakita i donjeg veša koji nosi. :oops:
auuuuuuu majko moja, pa dobro je što si ikako oženio do sad :lol:
HAVANA

#165 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by HAVANA »

zelenashica wrote:

Znao sam ja da ćeš ti prokomentarisat. :lol:
Moš mislit kakva mi je žena. :D
zelenashica

#166 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
zelenashica wrote:

Znao sam ja da ćeš ti prokomentarisat. :lol:
Moš mislit kakva mi je žena. :D
nijesam vidivita džemila a ni njena saradnica :lol: :lol: :lol:

ma žena ti je ...hm...ma boli me bolan kakva je,kakva god je tvoja je :D :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#167 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by ladyblue18 »

Hmm oci. :mrgreen: usne... :mrgreen: Faca mi je najbitnija definitivno. Mora imati ono nesto, sto ce me privuci... :)

A tu pricu kako vi muski gledate prvo noge, dupe, i sta sve ne, mozete objesiti macku o rep, znamo svi jako dobro i vi a i mi da se faca uvijek prva gleda. :wink:
Naravno ako imas namjeru u vezu ulaziti, ali posto je na forumu toliko hebaca koji su experti u one night stands, i vezama bez obaveza onda bih povjerovala da gledate sve osim face...za takve aktivnosti faca nije bitna. :oops:
veliki štrumf

#168 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by veliki štrumf »

ruke i guzu(pogotvo ako je velika i obla,mmmm...,jedva skinem pogled) :D
Last edited by veliki štrumf on 10/06/2009 13:03, edited 1 time in total.
zamzija

#169 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by zamzija »

sinus wrote:
Ma jok ba 12 cm...Volim ja kada žena fino nabaci kakve cipelice i čizmice sa peticom, neke sandalice (ko to ne voli )...Nemam ništa ni protiv patika i trenerki...ali kada vidim BALETANKE na nogama utroba mi se prevrne...
Recimo odvratne su mi one ženske cipele što imaju viška naprijed jedno 5 cm (prazan prostor u koji ne može ni prst da stane)...kao pačiji kljun tako nekako...pa ona djevojka jadna jedva hoda u takvim cipelama ali to je moderno i svi nose pa mora i ona :D
Dobro da znam da te se klonim kad ulicom prolazim jer sam ja non stop u baletankama :)
Ne znam zaista šta mi bi pa ih nosam :D A iz pristojne sam familije, gradska cura :P :D

Bez zezanja, baletanke su super jer su udobne, i zaista praktične, mogu se nosati uz haljine, suknje, jeans ...Uglavnom puno su bolje od onih špicastih ili pačjih :)
Eh, to me ponukalo da pitam jer stvarno vi muški gledate kako se oblači neko žensko i da li se šminka?
Mene recimo odbijaju muškarci koji su previše nalickani, lijepo je vidjeti super obučeno muško, ali nemam ništa protiv ni samo majica, farmerke i tene, ali brate kad vidim one modne frikove sa hrvatskih kanala :run:
sinus

#170 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by sinus »

zamzija wrote: Dobro da znam da te se klonim kad ulicom prolazim jer sam ja non stop u baletankama :)
Ne znam zaista šta mi bi pa ih nosam :D A iz pristojne sam familije, gradska cura :P :D

Bez zezanja, baletanke su super jer su udobne, i zaista praktične, mogu se nosati uz haljine, suknje, jeans ...Uglavnom puno su bolje od onih špicastih ili pačjih :)
Eh, to me ponukalo da pitam jer stvarno vi muški gledate kako se oblači neko žensko i da li se šminka?
Mene recimo odbijaju muškarci koji su previše nalickani, lijepo je vidjeti super obučeno muško, ali nemam ništa protiv ni samo majica, farmerke i tene, ali brate kad vidim one modne frikove sa hrvatskih kanala :run:
Hehehe nemam ja potrebu da napadam na cesti djevojke/žene koje nose baletanke :D svako ima pravo da nosi ono šta misli da treba...ja smo kažem da mi se to ne sviđa...i moja ljepša, zgodnija, i pametnija polovina to ne nosi, ne zato što sam joj ja to zabranio...

To da se mogu nositi uz sve i svašta, ipak je stvar kako svi mi pojedinačno vidimo neke odjevne kombinacije...pa tako ja mislim da ipak ne idu uz sve i svašta :D

To što si pitala mogu za sebe da odgovorim...

Ja stvarno gledam kako se neka žena oblači i da li se šminka i koliko, a isto tako dozvoljavam i uvažavam to što neko možda ima pozitivno ili negativno mišljenje o meni, isto kao što i ja stvaram svoje mišljenje o drugim ljudima, odnosno, ženama... :D a nisam od onih metro ovo ono muškaraca
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#172 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by ladyblue18 »

A sta fali baletankama. :?
Naravno ne stoje svakome, ali su jako udobne i slatke.
I zenstvenije nego one stikle sa spicom kojim mozes oci iskopati nekome, i tako nezgrapno izgledaju i odvratno.
Noge u njima ko buhtle dodju. :roll:
Ako vec oblace stikle nek obuku nesto zenstveno, a ne ono... :-?
A ako se nekom to svidja, bujrum vala, ja svoje noge ne sjebavala ni zbog koga, pa ni zbog muskaraca.
Ravno uvijek bilo najudobnije, a sad da ja oblacim stikle na +35 i vise, i trpim neudobnost samo da bih privukla muskarce...jok vala. :roll:

A zaboravih i ja dodati da nakon glave gledam ruke. :mrgreen:
Zoya

#173 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by Zoya »

Bond_JaneBond001 wrote:Glavu :D pa ruke :D
Da jos na ovo dodam "ono nesto" :D
vratnik

#174 Re: šta prvo "gledate" kod ženske(za muške)/kod muških(za žene

Post by vratnik »

Zoya wrote:
Bond_JaneBond001 wrote:Glavu :D pa ruke :D
Da jos na ovo dodam "ono nesto" :D