U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Alkos

#151 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Alkos »

samo malo wrote:Cuj lud onaj ko ga je pustio na slobodu :-)

Ja sam mislio da se krivnja dokazuje, ne nevinost. Daj malo ljudi pravno se informisite.

Jebote koja atmosfera linca, ko da smo na divljem zapadu.

Najjace mi je sto svi svoje frustracije neucinkovitim pravosudjem pokusavaju lijeciti na slucaju nekakvog obucara koji je MOZDA i NAVODNO pokusao skinuti djevojcicu.
Eno ga Brankovic slobodan hoda, sto ga neko od dezurnih revolucionara i moralista ne prebije na ulici? jest kad bi neko imao muda.

Dok se ovom navodnom pedofilu ne dokaze krivica, on je nevin. Kad se dokaze, i ako se dokaze, robijat ce hvala Bogu.
Blago se nama sa takvim pravnicima poput tebe...

Kako ce se dokazati da je taj obucar pokusao napastvovati djevojcicu? Hajde mi reci koji dokazi imaju? Rijec djevojcice? Ili treba cekati da stvarno nekoga siluje ili koji vec izraz se koristi pa ga onda zatvoriti?
A i ako se dokaze da je kriv, aha, robijat ce, kako nece... ;-) Eno ga pun grad onih sto robijaju!
vratnik

#152 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

Ja sam mislio da se krivnja dokazuje, ne nevinost. Daj malo ljudi pravno se informisite.

Najjace mi je sto svi svoje frustracije neucinkovitim pravosudjem pokusavaju lijeciti na slucaju nekakvog obucara koji je MOZDA i NAVODNO pokusao skinuti djevojcicu.
Eno ga Brankovic slobodan hoda, sto ga neko od dezurnih revolucionara i moralista ne prebije na ulici? jest kad bi neko imao muda.

Dok se ovom navodnom pedofilu ne dokaze krivica, on je nevin. Kad se dokaze, i ako se dokaze, robijat ce hvala Bogu.

Samo malo, imas neki licni interes u citavoj stvari?

Ne propustas sansu da branis pedofila, kao cekajte da se dokaze.. Te jeli ili nije silovao.. Da ti ja kazem nesto, kao otac (a na forumu neko ko obicno brani napadace, upravo ono sto ti radis i u ovom slucaju, samo sto pravo tukne ova odbrana): onaj ko pokusa skinuti moju kcerku (s namjerom d je siluje ili slika, pa mozda je samo namjeravao da joj zasije rupu na pantolama) je najebao!! Nema tu, jest nije. NAJEBAO!! A sad, posto je lik bio pjan, i oskudno obucen, onda je duplo najebao. I nema tu linca.. Linc je kad mi opletemo o optuzbi punoljetne osobe koja drugu punoljetnu tuzi, i sad mi bez optuznice, a kamoli presude istoj "presudismo".. U ovom slucaju je odrasla osoba pokusala silovati dijete od sedam godina. Ja ti kazem da bih ja postupio kao taj otac.
A sad, koji je tvoj licni interes u ovom slucaju?
vratnik

#153 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

Lesli Eldridž wrote:

Upravo tako, a sve mi liči na slučaj Hastor... Sad će i od tebe mima tržiti da se banuješ... :-)
Lesli, tvoji surikeni u zadnje vrijeme pravo sega lete.. Jesi prodao nick?
Lesli Eldridž

#154 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

Ma ljudi čekajmo rezultate istrage, šta ako je sve isforsirano i učinjena je greška? Zamislite se onda samo kako se posipate pepelom zbog nevino napadnutog čovjeka. I ja sam za to da se ti pedofili okrutno kazne, ali šta ako čovjek nije kriv? 8-)
Lesli Eldridž

#155 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

vratnik wrote:
Lesli Eldridž wrote:

Upravo tako, a sve mi liči na slučaj Hastor... Sad će i od tebe mima tržiti da se banuješ... :-)
Lesli, tvoji surikeni u zadnje vrijeme pravo sega lete.. Jesi prodao nick?
Eh ninđa je samo jedan :D Spustite malo loptu, ja nisam za linč. Da vidimo je li kriv. Ako jeste, jadna li mu majka...
samo malo

#156 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by samo malo »

Pa naravno da se treba dokazati, krivica se u pravosudju dokazuje. Ako nema dokaza, covjek nije kriv.

Ako je jedini dokaz izjava doticne curice, u tom slucaju postoje psiholozi ili pedagozi koji daju strucno misljenje o pouzdanosti njenih tvrdnji. Postoji detektor lazi, u krajnjem slucaju, na kojem se moze testirati njegova verzija, ako tvrdi drugacije.

Zakon se ne provodi sakama i prebijanjem osumnjicenih ljudi. Niti javnim lincovanjem.
Lesli Eldridž

#157 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

samo malo wrote:Pa naravno da se treba dokazati, krivica se u pravosudju dokazuje. Ako nema dokaza, covjek nije kriv.

Ako je jedini dokaz izjava doticne curice, u tom slucaju postoje psiholozi ili pedagozi koji daju strucno misljenje o pouzdanosti njenih tvrdnji. Postoji detektor lazi, u krajnjem slucaju, na kojem se moze testirati njegova verzija, ako tvrdi drugacije.

Zakon se ne provodi sakama i prebijanjem osumnjicenih ljudi. Niti javnim lincovanjem.
Tako je. :thumbup:
vratnik

#158 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

Lesli Eldridž wrote:Ma ljudi čekajmo rezultate istrage, šta ako je sve isforsirano i učinjena je greška? Zamislite se onda samo kako se posipate pepelom zbog nevino napadnutog čovjeka. I ja sam za to da se ti pedofili okrutno kazne, ali šta ako čovjek nije kriv? 8-)
Ama ja cu biti presretan da se pospem pepelom. Ali j ane znam nikoga da je usao u radnju nekome i prebio ga na pravdi boga. Ovi koji serviraju pricu kako djeca vole izmisliti preice seru k'o foke posto dijete od sedam godina ne zna izmisliti ovakvu pricu!! Ne zna! (pogledaj pisanja dosad, tukne taj obucar pravo..). Ali eto, sacekajmo rezultate istrage (koju valjda sad u mislima sprovodi ta tuziteljica, na moru), i onda cemo vidjeti da li je kriv.
(sto meni ponavljam uopce ne bi bilo bitno da mi dijete dodje kuci placuci i isprica slicnu pricu, da ponovim svoj prvi post: hvala ocu)
samo malo

#159 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by samo malo »

vratnik wrote:

Samo malo, imas neki licni interes u citavoj stvari?

Ne propustas sansu da branis pedofila, kao cekajte da se dokaze.. Te jeli ili nije silovao.. Da ti ja kazem nesto, kao otac (a na forumu neko ko obicno brani napadace, upravo ono sto ti radis i u ovom slucaju, samo sto pravo tukne ova odbrana): onaj ko pokusa skinuti moju kcerku (s namjerom d je siluje ili slika, pa mozda je samo namjeravao da joj zasije rupu na pantolama) je najebao!! Nema tu, jest nije. NAJEBAO!! A sad, posto je lik bio pjan, i oskudno obucen, onda je duplo najebao. I nema tu linca.. Linc je kad mi opletemo o optuzbi punoljetne osobe koja drugu punoljetnu tuzi, i sad mi bez optuznice, a kamoli presude istoj "presudismo".. U ovom slucaju je odrasla osoba pokusala silovati dijete od sedam godina. Ja ti kazem da bih ja postupio kao taj otac.
A sad, koji je tvoj licni interes u ovom slucaju?
Pa ako te bas zanima, zivim na K. Brdu i znam malo vise o ovom slucaju, ali necemo se sad razbacivati argumentima "prica se po mahali".

Ispadam neozbiljan ako kazem da vecina ljudi tvrdi da je sve to idiotluk i izmisljotina. Neozbiljan jer zna se i kako mahala secira stvari i izmislja price i pricice. Neko kaze ovako, neko onako, vecina tvrdi da to nije istina.
mikelandjelo

#160 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by mikelandjelo »

Kod nas sve demokrate, a svi bi rjesavali slucajeve kamenovanjem, spaljivanjem, ubijanjem, zatvaranjem bez sudjenja i slicno. Vjerovatno je kriv obucar jer je mala vjerovatnoca da je djevojcica slagala. Ali ipak je vjerovatno nije isto sto i sigurno. Ima dosta ljudi koji meni izgledaju kao pedofili pa ih ja necu prebijat kad god ih vidim.
Da se razumijemo da sam ja bio na mjestu oca te djevojcice i ja bih ga prebio, iako je pogresno, nekad emocije preovladaju razum.
vratnik

#161 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

DoradO wrote:@valter.ba ... jeli to incident sa Kos. brda ili je ovo novi slucaj ... meni maloprije zena prica :shock: nisam mogao da vjerujem ... kaze mi da su ga golog nasli ... tukli ga i taxisti sa standa ... inace obucar koji tu radi vise od 15 godina ... i stara mi je nekad davno govorila da su joj se neke curice zalile ali im niko nije vjerovao :roll:

@samo malo

tvoje ja sam sa Kos. Brda i znas neke stvari stavljam na vagu sa ovim gore.... Pa ti sad vidi.. Ali u pravu si, necemo se razbacivati s tim sta mahala kaze.. Mene samo nervira kad neko zdusno brani pedofila (makar to samo tako i izgledalo) a forum pun tema gdje je to (odbrana) nekako potrebnije.
samo malo

#162 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by samo malo »

Navodni pedofil, to je sve na cemu ja inzistiram, nervira me sto covjeka osudjujete bez sudjenja.

Inace, hajmo logiku ukljuciti, dakle curica kaze da je on nju zatvorio u radnju, pa je nagovarao da se skine, onda je ona pobjegla (necemo sada odgonetati kako je ona pobjegla, mozda nije zakljucao hajde de) otisla kuci, dosla kuci, uplakana navodno, ispricala svojima cijelu pricu, otac skocio, dotrcao do radnje, a obucar i dalje gol?

Zasto se obucar nije obukao u medjuvremenu, mozda je mislio da ce se djevojcica vratiti?

Da ga ebes, potrajalo je to dok je ona otisla kuci, svojima ispricala cijelu pricu, pa otac dosao do obucarske radnje. Ne kontam sto bi on ostao gol, makar bio i pijan. Uostalom, pored radnje je kafana koja je uvijek puna ko sipak, odmah pored, kafanu i radnju dijeli jedan zid aulazi su jedan uz drugi. Nema teoretske sanse da je on napastovao djevojcicu unutra, skinuo se gol, ona istrcala uplakana, a da to niko iz kafane nije primjetio. Jer ispred kafane su stolovi sa kojih se odlicno vidi cijela unutrasnjost radnje, a za stolovima uvijek sjede lokalni cugeri.
Dozer

#163 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Dozer »

Ma sta kazu? Teske povrede? Slomio mu otac par koski?

Hm...dobro je nesretnik pros'o ako mu je samo to navedeno kao "teske povrede". I ja sam otac i apsolutno se slazem s ovim sto je napravljeno. Dijete od 7 godina sigurno nije doslo sa smisljenom pricom, pogotovo ne ovakve tematike. Dakle, tu se nesto jeste izdesavalo izmedju obucara i male. Istraga...? Istraga nece pokazati nista jer jednostavno ne postoji nacin da se policijskim metodama bilo sta tu dokaze - njena rijec protiv njegove. Psihologija? Mozda je ovo malo bolje rjesenje jer psiholog i/ili prihijatar je taj koji bi mogao razluciti da li mala laze ili ne.

Otac sigurno ne laze da je prebio i slomio obucara.

A sto se mene tice, obucar je stvarno dobro prosao jer, koliko sam shvatio, i dalje ce hodati na svojim nogama, koristiti se svojim rukama i jesti svojim ustima. Da je meni moja mala dosla i uplakana prijavila slucaj i ispricala pricu, 100% bi mu do kraja zivota trebala kolica sa miselinkama ili kakvim slicnim GoodYear varijantama, mjesecima bi na rukama i nogama imao fiksatore, a tesko da bi ikada vise mogao sazvakati bilo sta tvrdje od Petit Beure-a umocenog u caj. I to sve ako bi imao srece pa da dodje u ovo stanje...vjerovatnije je da bi troskovi njegovog "odrzavanja" ipak bili manji, odnosno jednokratni.
Lesli Eldridž

#164 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

samo malo wrote:Navodni pedofil, to je sve na cemu ja inzistiram, nervira me sto covjeka osudjujete bez sudjenja.

Inace, hajmo logiku ukljuciti, dakle curica kaze da je on nju zatvorio u radnju, pa je nagovarao da se skine, onda je ona pobjegla (necemo sada odgonetati kako je ona pobjegla, mozda nije zakljucao hajde de) otisla kuci, dosla kuci, uplakana navodno, ispricala svojima cijelu pricu, otac skocio, dotrcao do radnje, a obucar i dalje gol?

Zasto se obucar nije obukao u medjuvremenu, mozda je mislio da ce se djevojcica vratiti?

Da ga ebes, potrajalo je to dok je ona otisla kuci, svojima ispricala cijelu pricu, pa otac dosao do obucarske radnje. Ne kontam sto bi on ostao gol, makar bio i pijan. Uostalom, pored radnje je kafana koja je uvijek puna ko sipak, odmah pored, kafanu i radnju dijeli jedan zid aulazi su jedan uz drugi. Nema teoretske sanse da je on napastovao djevojcicu unutra, skinuo se gol, ona istrcala uplakana, a da to niko iz kafane nije primjetio. Jer ispred kafane su stolovi sa kojih se odlicno vidi cijela unutrasnjost radnje, a za stolovima uvijek sjede lokalni cugeri.
Da ima tu nelogičnosti dosta. Pa vidite samo kakva mu je sestra (tetka od te male), i ostala familija. Problematični i primitivni tipovi...
Last edited by Lesli Eldridž on 16/06/2009 15:27, edited 1 time in total.
vratnik

#165 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

samo malo wrote:Navodni pedofil, to je sve na cemu ja inzistiram, nervira me sto covjeka osudjujete bez sudjenja.

Ja ga recimo ne osudjujem, ali bih mu isto tako presudio.. Sta ces, slab sam, priznajem.
Ali da se vratimo ovim tvojim, nadasve racionalnim argumentima: Ne kontas zasto bi ostao gol? Pa ni ja ne kontam kakvi su to kreteni koji voze auto i masturbiraju (ovo se mojoj dragoj desilo, frajer pored nje, iza nje, ispred nje, a cijelo vrijeme drzi hasima u ruci.. star kenjac, normala izgleda).. Tako da necu ni da razmisljam da li je bio go, ili nije, i zasto.. Boli me. Siguran sam da postoje nacini da psiholozi skontaju da li dijete izmislja, ili ne.. Ali sam isto tako siguran da i makar jedan od tih istrazitelja konta: pa nije je silovao, a to sto joj je nabacio traumu za citav zivot, jebo to...
Hvala ti oce sa Kosevskog Brda.
SnezanaM

#166 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by SnezanaM »

Lesli Eldridž wrote:Ma ljudi čekajmo rezultate istrage, šta ako je sve isforsirano i učinjena je greška? Zamislite se onda samo kako se posipate pepelom zbog nevino napadnutog čovjeka. I ja sam za to da se ti pedofili okrutno kazne, ali šta ako čovjek nije kriv? 8-)
Dijete od 7 godina nece slagati ovako nesto, da je djevojcica u pubertetu onda bi se ta opcija mogla razmotriti kao moguca, jer je bilo slucajeva (najvise optuzbe na profesore) sa djevojkama koje iz osvete tako nesto urade ili da privuku paznju svojih roditelja :-?
Ali dijete od 7 godina da izmislja takve price... NEMA SANSE
Lesli Eldridž

#167 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

Dozer wrote:Ma sta kazu? Teske povrede? Slomio mu otac par koski?

Hm...dobro je nesretnik pros'o ako mu je samo to navedeno kao "teske povrede". I ja sam otac i apsolutno se slazem s ovim sto je napravljeno. Dijete od 7 godina sigurno nije doslo sa smisljenom pricom, pogotovo ne ovakve tematike. Dakle, tu se nesto jeste izdesavalo izmedju obucara i male. Istraga...? Istraga nece pokazati nista jer jednostavno ne postoji nacin da se policijskim metodama bilo sta tu dokaze - njena rijec protiv njegove. Psihologija? Mozda je ovo malo bolje rjesenje jer psiholog i/ili prihijatar je taj koji bi mogao razluciti da li mala laze ili ne.

A sto se mene tice, obucar je stvarno dobro prosao jer, koliko sam shvatio, i dalje ce hodati na svojim nogama, koristiti se svojim rukama i jesti svojim ustima. Da je meni moja mala dosla i uplakana prijavila slucaj i ispricala pricu, 100% bi mu do kraja zivota trebala kolica sa miselinkama ili kakvim slicnim GoodYear varijantama, mjesecima bi na rukama i nogama imao fiksatore, a tesko da bi ikada vise mogao sazvakati bilo sta tvrdje od Petit Beure-a umocenog u caj. I to sve ako bi imao srece pa da dodje u ovo stanje...vjerovatnije je da bi troskovi njegovog "odrzavanja" ipak bili manji, odnosno jednokratni.
Mogu psiholozi, soc. radnici i psihijatri skontati da li je laž ili nije. Ne prejudiciram bilo šta, ali djeca od 5 do 7 godina najviše izmišljaju. To je karakteristično u tom dobu i normalnom procesu odrastanja. Psiholozi i psihijatri to najbolje znaju. E sad da li je to tako bilo kako je pomislio otac primitivac ili je nešto drugo u pitanju znat će se poslije istrage. Postavljam pitanje:"Šta , ako čovjek nije kriv?" Je li treba da prođe k'o Hastor? Budite realni ljudi prejudicirate stvari. Hvala Bogu pa maloj nije ništa što se fizički vidi, a da li je bilo pokušaja napastvovanja, to ćemo tek vidjeti, ne pokopavajte čovjeka unaprijed. Ako jeste kriv ići će u zatvor, a nema mu više života u svojoj sredini. Bit će kažnjen i to okrutno. Ali ako nije...
Lesli Eldridž

#168 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

SnezanaM wrote:
Dijete od 7 godina nece slagati ovako nesto, da je djevojcica u pubertetu onda bi se ta opcija mogla razmotriti kao moguca, jer je bilo slucajeva (najvise optuzbe na profesore) sa djevojkama koje iz osvete tako nesto urade ili da privuku paznju svojih roditelja :-?
Ima, pročitaj moj prethodni post... Ne prejudiciram stvari, ali ima nelogičnosti tu kako jedan forumaš napisa...
SnezanaM

#169 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by SnezanaM »

Lesli Eldridž wrote:
SnezanaM wrote:
Ima, pročitaj moj prethodni post... Ne prejudiciram stvari, ali ima nelogičnosti tu kako jedan forumaš napisa...
Ako ima nelogicnosti, mogle su jedino doci od njezinog oca... Ako je on imao nekih nerascishenih racuna sa tim obucarem pa da je nagovorio svoje dijete da izmisli ovu pricu....
Ali SAMO dijete od 7 godina da slaze tako nesto ... NE
vratnik

#170 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

Lesli Eldridž wrote:

Mogu psiholozi, soc. radnici i psihijatri skontati da li je laž ili nije. Ne prejudiciram bilo šta, ali djeca od 5 do 7 godina najviše izmišljaju. To je karakteristično u tom dobu i normalnom procesu odrastanja. Psiholozi i psihijatri to najbolje znaju. E sad da li je to tako bilo kako je pomislio otac primitivac ili je nešto drugo u pitanju znat će se poslije istrage. Postavljam pitanje:"Šta , ako čovjek nije kriv?" Je li treba da prođe k'o Hastor? Budite realni ljudi prejudicirate stvari. Hvala Bogu pa maloj nije ništa što se fizički vidi, a da li je bilo pokušaja napastvovanja, to ćemo tek vidjeti, ne pokopavajte čovjeka unaprijed. Ako jeste kriv ići će u zatvor, a nema mu više života u svojoj sredini. Bit će kažnjen i to okrutno. Ali ako nije...
Lesli!

Djeca od 5 -7 godina ne izmisljaju, oni mastaju mozda. Mastanje i izmisljanje, dvije razlicite stvari. Ti ocito nemas djece, pa da ti ja kazem: kad bi meni moja kcerkica dosla i rekla mi: vratnice, onaj obucar me pokusao silovati, pedofil perverzni. Ja bih pao od smijeha, pa plakala ona ili ne... Ali kad bi mi SVOJIM rijecima pokusala objasniti to desavanje, eh onda...
Lesli Eldridž

#171 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

SnezanaM wrote: Ako ima nelogicnosti, mogle su jedino doci od njezinog oca... Ako je on imao nekih nerascishenih racuna sa tim obucarem pa da je nagovorio svoje dijete da izmisli ovu pricu....
Da, baš djeca te dobi najviše izmišljaju. Ne kažem da se to desilo, ali moguće je...
Dozer

#172 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Dozer »

Upravo tako.
Dijete samo to jednostavno nije moglo smisliti jer sedmogodisnji mozak nema blage veze ni o sexu, a jos manje o pedofiliji. Ali, zato se i te kako moze prepasti kada se suoci s ovim.
Lesli Eldridž

#173 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

vratnik wrote:
Lesli Eldridž wrote:

Lesli!

Djeca od 5 -7 godina ne izmisljaju, oni mastaju mozda. Mastanje i izmisljanje, dvije razlicite stvari. Ti ocito nemas djece, pa da ti ja kazem: kad bi meni moja kcerkica dosla i rekla mi: vratnice, onaj obucar me pokusao silovati, pedofil perverzni. Ja bih pao od smijeha, pa plakala ona ili ne... Ali kad bi mi SVOJIM rijecima pokusala objasniti to desavanje, eh onda...
Zato i pišem da je sve moguće, iako postoje nelogičnosti.Ali kako ti napisa za onog kenjca starog i hašimagu :D u ruci ne čudi me više ništa... :x
Lesli Eldridž

#174 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Lesli Eldridž »

zagazaga wrote:
Lesli Eldridž wrote: Mogu psiholozi, soc. radnici i psihijatri skontati da li je laž ili nije. Ne prejudiciram bilo šta, ali djeca od 5 do 7 godina najviše izmišljaju. To je karakteristično u tom dobu i normalnom procesu odrastanja. Psiholozi i psihijatri to najbolje znaju. E sad da li je to tako bilo kako je pomislio otac primitivac ili je nešto drugo u pitanju znat će se poslije istrage. Postavljam pitanje:"Šta , ako čovjek nije kriv?" Je li treba da prođe k'o Hastor? Budite realni ljudi prejudicirate stvari. Hvala Bogu pa maloj nije ništa što se fizički vidi, a da li je bilo pokušaja napastvovanja, to ćemo tek vidjeti, ne pokopavajte čovjeka unaprijed. Ako jeste kriv ići će u zatvor, a nema mu više života u svojoj sredini. Bit će kažnjen i to okrutno. Ali ako nije...
dobro ti je mima rekla
E ako bude k'o slučaj Hastor, šta ćemo onda? Ne branim ja njega ženska glavo, ali ima nelogičnosti...
SnezanaM

#175 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by SnezanaM »

Lesli Eldridž wrote:
SnezanaM wrote: Ako ima nelogicnosti, mogle su jedino doci od njezinog oca... Ako je on imao nekih nerascishenih racuna sa tim obucarem pa da je nagovorio svoje dijete da izmisli ovu pricu....
Da, baš djeca te dobi najviše izmišljaju. Ne kažem da se to desilo, ali moguće je...
Dijete od 7 god. IZMISLILO da ga je neko silovao... Izvini, ali pricas gluposti :-)
Post Reply