Gestures, people! :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#151 Re: Koji je vaš najromantičniji gest prema nekome?

Post by anjusha »

zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... :-D :lol: ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... :lol: ima i gorih :D

iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu :-D ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut :D ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu :? :-D ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... :-) onako tiho,na uho budeći me :D .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam :) ..
niiiiiceeeeeee :D wow!
nemam rijeci.
hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#152 Re: Koji je vaš najromantičniji gest prema nekome?

Post by ladyblue18 »

anjusha wrote:
zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... :-D :lol: ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... :lol: ima i gorih :D

iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu :-D ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut :D ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu :? :-D ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... :-) onako tiho,na uho budeći me :D .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam :) ..
niiiiiceeeeeee :D wow!
nemam rijeci.
hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I ja. :P divno :)
F.G.R.

#153 Re: Koji je vaš najromantičniji gest prema nekome?

Post by F.G.R. »

Hahah, gdje je sad kokuz?
zelenashica

#154 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

F.G.R. wrote:

eh čim je izgubio status kokuza.........izgubio je i mene ..........rekoh ja već jednom lova kvari romantiku i ljude :roll:
F.G.R.

#155 Re: Gestures, people! :)

Post by F.G.R. »

zelenashica wrote:
F.G.R. wrote:

eh čim je izgubio status kokuza.........izgubio je i mene ..........rekoh ja već jednom lova kvari romantiku i ljude :roll:
e jbg, bas su te pare zlo...
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#156 Re: Gestures, people! :)

Post by anjusha »

:sad:
zelenashica

#157 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

neka.........tek kad se love ljudi dočepaju otkrije se pravo lice :(
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#158 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

Naravno, gdje nema para ima i ljubavi, gdje ima para nema ljubavi :D Kak samo ovo fino zvuci, ovako teoretski :D
zelenashica

#159 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

Admir_1984 wrote:Naravno, gdje nema para ima i ljubavi, gdje ima para nema ljubavi :D Kak samo ovo fino zvuci, ovako teoretski :D
ne zvuči fino.....ali realno itekako........ :D
Admir_1984

#160 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

zelenashica wrote:
Admir_1984 wrote:Naravno, gdje nema para ima i ljubavi, gdje ima para nema ljubavi :D Kak samo ovo fino zvuci, ovako teoretski :D
ne zvuči fino.....ali realno itekako........ :D
a-a :D
zelenashica

#161 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

b-b... :D laku nioć vidim da sam upala u krivu temu........ :roll: muški fkt ne vjeruju u romantiku :oops:
Admir_1984

#162 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

zelenashica wrote:b-b... :D laku nioć vidim da sam upala u krivu temu........ :roll: muški fkt ne vjeruju u romantiku :oops:
Ja samo kazem da romantika nije kljuc ;-)
zelenashica

#163 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

Admir_1984 wrote:
zelenashica wrote:b-b... :D laku nioć vidim da sam upala u krivu temu........ :roll: muški fkt ne vjeruju u romantiku :oops:
ali jeste brava :-D ...ključ je u ideji :thumbup:
Admir_1984

#164 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

zelenashica wrote:
Admir_1984 wrote:
Kod mozda 1% zena, a u tih 1% garant gravitira par na forumu ;-) :D
zelenashica

#165 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

Admir_1984 wrote:
zelenashica wrote:
Admir_1984 wrote:
Kod mozda 1% zena, a u tih 1% garant gravitira par na forumu ;-) :D
hm.......ne bi rekla....svaka u dubini sebe želi romantiku,...sad je poenta koliko je jaka borba između sitnica bez para i recimo markiranin stvarčica :-) :roll: ...u biti ha bile skupe ili ne svakako će se skinuti........ali kad se skidaju uz romantiku puuuunooooo je ljepše :-D
Admir_1984

#166 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

Ajd da se slozimo, najbolje je ne imati bash previshe para, a ne biti bash puno romantican (zlatna sredina). Ovo bi bila idealna kombinacija koju ja zamisljam ;-) :D
zelenashica

#167 Re: Gestures, people! :)

Post by zelenashica »

Admir_1984 wrote:Ajd da se slozimo, najbolje je ne imati bash previshe para, a ne biti bash puno romantican (zlatna sredina). Ovo bi bila idealna kombinacija koju ja zamisljam ;-) :D
hm.................ja mogu od romantike da živim i ljubavi..........žao mi je nema kompromisa :D

ps.već negdje rekoh meni drvena kućica,par ovčica i pokoja kokoška dovoljna za sreću,...ako je pored mene neko vrijedan svakog mog trenutka :-D
Admir_1984

#168 Re: Gestures, people! :)

Post by Admir_1984 »

dobro ;-)
simbabimba

#169 Re:

Post by simbabimba »

Neelix wrote::roll: jedan pokloncic...napravila je kutijicu sa natpisom sama... "101 razlog zasto te volim"...i unutra isto toliko kartoncica, svaki sa drugim razlogom... :roll:

nakon raskida to je jedino njeno cega se ne mogu rijesiti... :roll:

Ja potonuh od ovoga... :(
Sunrise00

#170 Re: Gestures, people! :)

Post by Sunrise00 »

Otkad nije niko za mene uradio nesto lijepo :( :(

:D :D
tinchy

#171 Re: Gestures, people! :)

Post by tinchy »

Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe :) tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati :D bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse :)
ladyblue18

#172 Re: Gestures, people! :)

Post by ladyblue18 »

tinchy wrote:Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe :) tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati :D bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse :)
Vala ja poruke nikada ne cuvam. :mrgreen:
Sjecam se dobro da nakon najveceg ljubavnog razocarenja, sam iste sekunde uzela mobitel i izbrisala automatski sve poruke.
To je bilo bas onako u trenutku bijesa, i kasnije mi je bilo krivo, jer je tu bilu divnih poruka. :)
Ali skontas vremenom da od njih nikakve koristi nemas i da bi ti samo bilo gore da si ih ostavio. Na kraju krajeva nikakve koristi posebne od njih nemamo.

Boldirano :thumbup: :)
tinchy

#173 Re: Gestures, people! :)

Post by tinchy »

ladyblue18 wrote:
tinchy wrote:Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe :) tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati :D bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse :)
Vala ja poruke nikada ne cuvam. :mrgreen:
Sjecam se dobro da nakon najveceg ljubavnog razocarenja, sam iste sekunde uzela mobitel i izbrisala automatski sve poruke.
To je bilo bas onako u trenutku bijesa, i kasnije mi je bilo krivo, jer je tu bilu divnih poruka. :)
Ali skontas vremenom da od njih nikakve koristi nemas i da bi ti samo bilo gore da si ih ostavio. Na kraju krajeva nikakve koristi posebne od njih nemamo.

Boldirano :thumbup: :)

Hehe :D Dobra si.. ma i ja sam to uradila par puta, sve poruke delete ali ovu jednu sam morala sacuvati, cuvam i jos neke od prijatelja koje su me do suza nasmijale :D A upravu si da nema koristi od poruka, prodju i momci, poruke, ljubavni jadi, pa i sam zivot prodje.. :)
ladyblue18

#174 Re: Gestures, people! :)

Post by ladyblue18 »

tinchy wrote:
Hehe :D Dobra si.. ma i ja sam to uradila par puta, sve poruke delete ali ovu jednu sam morala sacuvati, cuvam i jos neke od prijatelja koje su me do suza nasmijale :D A upravu si da nema koristi od poruka, prodju i momci, poruke, ljubavni jadi, pa i sam zivot prodje.. :)
Ja cuvala kada sam bila klinka. :mrgreen: Tada je mobitel i poruke bio pojam... :mrgreen:
Ali da ne kvarimo ovako lijepu temu sa pricama kako sve prodje... :-D
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#175 Re: Gestures, people! :)

Post by davorf »

Ne znam da li se racuna u ovu temu...posto je u pitanju prijateljica, a ne djevojka...ali je definitivno jedna od najljepsih stvari koje je neko uradio...
Koncert u Slogi...bend se predstavlja i zavrsava svirku...a ja se zalim njoj kako nisu svirali meni najdrazu pjesmu :sad: Ona ustane...pridje pjevacu...i zamoli ga da na bis odsviraju tu stvar...ja ostao bez teksta... :-D :mrgreen:
Post Reply