jel' ko zucashadow wrote:ali ne neka trulja nego Novembar 1991 godine, medju zadnjim koji su trake izasli ocam'
celo i audi A6
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#151 Re: celo i audi A6
-
shadow
#152 Re: celo i audi A6
Dile wrote:jel' ko zucashadow wrote:ali ne neka trulja nego Novembar 1991 godine, medju zadnjim koji su trake izasli ocam'
![]()
ne znam, vidis da nece da ofira...ali pretpostavimo da jeste
-
SSemir
#153 Re: celo i audi A6
drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
vidite da cura u imeniku ima audija a6, a8 itd a njega je memorisala kao "celo", da je dobro auto bio bi memorisan kao "bmw m5" npr.
znaci cura ga pamti po celi
vidite da cura u imeniku ima audija a6, a8 itd a njega je memorisala kao "celo", da je dobro auto bio bi memorisan kao "bmw m5" npr.
- celo24
#154 Re: celo i audi A6
Respect na misljenju...SSemir wrote:drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
Osijecam se bolje kada me pamti po onome kakav sam nego onome sta imama
- sposa0408
#155 Re: celo i audi A6
Osjecaj se povlastenimcelo24 wrote:Respect na misljenju...SSemir wrote:drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
Osijecam se bolje kada me pamti po onome kakav sam nego onome sta imama![]()
- celo24
#156 Re: celo i audi A6
Ma osijecam se malo pospanosposa0408 wrote:Osjecaj se povlastenimcelo24 wrote:Respect na misljenju...SSemir wrote:drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
Osijecam se bolje kada me pamti po onome kakav sam nego onome sta imama![]()
![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
#157 Re: celo i audi A6
i ja ovo mislimSSemir wrote:drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
- celo24
#158 Re: celo i audi A6
loli po cemu me ti pamtislolita_xx wrote:i ja ovo mislimSSemir wrote:drustvo, ja mislim da celo nema neko mocno auto!
-
BaileyS
#159 Re: celo i audi A6
Pustite covjeka....u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, pa i zavirivanje u telefon.sposa0408 wrote:Fakat odakle ti ideja da zavirujes u tudji mobitel![]()
-
ibizza
#160 Re: celo i audi A6
hahah...ko ti je ispricao ovu pricu,pa si samo sebe ubacio u nju???
isfurano davno
isfurano davno
- sposa0408
#161 Re: celo i audi A6
Jeste, ali po meni, samo jednom... Nigdje veze!!!BaileyS wrote:Pustite covjeka....u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, pa i zavirivanje u telefon.sposa0408 wrote:Fakat odakle ti ideja da zavirujes u tudji mobitel![]()
-
shadow
#162 Re: celo i audi A6
pa i kod njega je izgleda samo jednomsposa0408 wrote:Jeste, ali po meni, samo jednom... Nigdje veze!!!BaileyS wrote:Pustite covjeka....u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, pa i zavirivanje u telefon.sposa0408 wrote:Fakat odakle ti ideja da zavirujes u tudji mobitel![]()
-
Flomaster
#163 Re: celo i audi A6
U danasnje vrijeme svi imaju barem nekoliko varijanti "sa strane" i telefoni danas kriju svakakve tajne...zato ih i krijemo kao zmija noge
. Vecina bi se radije rastala sa pola plate nego sa telefonom i brojevima.
Osnovni princip je ukoliko sumnjas provjeri, ukoliko provjera potvrdi...zaboravi i kreni dalje. Jednom ce se spojiti dvoje ljudi koji nece imati potrebu da kriju telefone jedno od drugog...i tada znas da si u ovom gradu nasao pravog partnera
Osnovni princip je ukoliko sumnjas provjeri, ukoliko provjera potvrdi...zaboravi i kreni dalje. Jednom ce se spojiti dvoje ljudi koji nece imati potrebu da kriju telefone jedno od drugog...i tada znas da si u ovom gradu nasao pravog partnera
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#164 Re: celo i audi A6
celo24 wrote:O cemu se radi desilo mi se to hmm davno.Izasao sam na pice sa jednom dijevojkom sijeli i narucili pice no ubrzo je ona otisla u toalet no u jednom trenu zazvonio joj je mob koji je ostao na stolu pisalo je poziv od audia A6.Malo sam se nasmijao smijesnog li imena ko je da je hehehe. Nisam mogao odoljet a da joj ne zavirim nabrzake u imenik. Kada tamo vecinom neki auti bolje marke .U toj grazi od imenika gdije li sam ja zapitah se i nabrzake utipka svoj broj kad ime celo tad sam zakljucio da mi nije mjesto u toj grazi nije bas bilo ugodno a ona se sva nasmijana vracala iz toaleta i cica mica gotova prica...
Sta vi kazete ako ste uopste imali strpljenja ovo iscitat
![]()
I ne zamijerite na gramatiki
nisi trebao rovarit
samo si je trebao prozvati
- celo24
#165 Re: celo i audi A6
Jedino pametno sto sam cuo na ovu temuFlomaster wrote:U danasnje vrijeme svi imaju barem nekoliko varijanti "sa strane" i telefoni danas kriju svakakve tajne...zato ih i krijemo kao zmija noge. Vecina bi se radije rastala sa pola plate nego sa telefonom i brojevima.
- celo24
#166 Re: celo i audi A6
Koji si ti biserbermiin wrote:hahah...ko ti je ispricao ovu pricu,pa si samo sebe ubacio u nju???![]()
![]()
![]()
isfurano davno
- celo24
#168 Re: celo i audi A6
Mislismima wrote:Jos ces ti celo i trebu da maznes ovdje.
-
*mima*
#169 Re: celo i audi A6
celo24 wrote:Mislismima wrote:Jos ces ti celo i trebu da maznes ovdje.
Vidis i sam da su mnoge zagrizle.
- celo24
#170 Re: celo i audi A6
Mimo mimo ja sam svoje zagrizao...mima wrote:celo24 wrote:Mislismima wrote:Jos ces ti celo i trebu da maznes ovdje.
Vidis i sam da su mnoge zagrizle.
- celo24
#172 Re: celo i audi A6
Na cemu sretnomima wrote:Eh....onda sa srecom.
Nisam u braku jos
-
chemistry
#173 Re: celo i audi A6
Ne shavatm kako si sebi CELO dopustio hrabrost i luksuz da provjerava telefon od gosodjice tokom njenog odsustva..a jesi li se mozda ikada zapitao i provjerio svoj telefonski imenik i "sifre" u istom??? zasto vecina muskaraca u 21.stoljecu smatra da je istima "sve" dozvoljeno..na ne mogu d avjerujem da ti je trebalo da provjeris telefon pa da tek tada skontas s kim si izasao na pice..cccc...i jos postavljas temu na forum..sa ubjedenjem da je to "cool" s tvoje strane..cccccccccc
- celo24
#174 Re: celo i audi A6
Znam ja da bi volila sta letecePalaSa Marsa wrote:Ja bi letjelicu, ako ikako moze![]()
Ali tebi ni NASA nemoze pomoc da se vratis tamo odakle si pala
- celo24
#175 Re: celo i audi A6
Uh sad me dobro iskritikova..O boze morala se krecemo doticat...chemistry wrote:Ne shavatm kako si sebi CELO dopustio hrabrost i luksuz da provjerava telefon od gosodjice tokom njenog odsustva..a jesi li se mozda ikada zapitao i provjerio svoj telefonski imenik i "sifre" u istom??? zasto vecina muskaraca u 21.stoljecu smatra da je istima "sve" dozvoljeno..na ne mogu d avjerujem da ti je trebalo da provjeris telefon pa da tek tada skontas s kim si izasao na pice..cccc...i jos postavljas temu na forum..sa ubjedenjem da je to "cool" s tvoje strane..cccccccccc
Sada se osjecam kao gresnik,sad si me rastuzio pojede se,krivo mi sto to uradi..
Sada me grize savijest...
Da je nazovem i kazem da sam joj ceprkao po mob-u mozda cu lakse spavat nakon toga,mozda mi i opeosti.