zar ima nizhih?!anjusha wrote:Ama kad sam 160 cm visoka, svi su mi visoki![]()
Ali imam averziju kad je nizi od mene ili moje visine, sto jest jest. Nekako volim da podignem glavu i malo stanem na prste kad me otprati kuci pa poljubi za laku noc...
sto jest, jest....
visina muskarca djevojkama bitna?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#151 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#152 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
možda kod pigmejaca 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#153 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
burek_in_space wrote:zar ima nizhih?!anjusha wrote:Ama kad sam 160 cm visoka, svi su mi visoki![]()
Ali imam averziju kad je nizi od mene ili moje visine, sto jest jest. Nekako volim da podignem glavu i malo stanem na prste kad me otprati kuci pa poljubi za laku noc...
sto jest, jest....![]()
Ima burek, ima...
Jedne prilike su me tako safatali u jednom klubu neki mali meksikanci da sam mislila da sam u Hičkokovom filmu. Sve me nesto vrti i sve mi do nosa... Uzas
Dragi naši razrasli balkancerosi
A da se i moja tetka slaže sa mnom, evo primjer. Inace tetka ima oko 70 godina i skoro je 10 cm niza od mene. Jedne prilike bila ja kod nje u posjeti i krenula kuci, prati ona mene do lifta, kada ide neki mladic od jedno 2 metra visine, ruzan ko porez, ko nocna mora, gabor! Kad moja tetka ni pet ni sest vec: "Drago moje lijepo oko, vidi kako si mi zgodan, bas si mi lijep"
Momak se nasmija, haman mu i nezgodno bilo i rece "Joj tetka XXXX, ni moja mi mati odavno nije rekla da sam joj lijep, a cujte vas"
A tetka ce ti: "Pa kad ja volim visoke, najljepsi ste mi...."
Pa vi gledajte onda....
- burek_in_space
#154 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Meni je najinteresantnije od svega gdje ti nadje Meksikance u Sarajevu?!anjusha wrote:
Ima burek, ima...
Jedne prilike su me tako safatali u jednom klubu neki mali meksikanci da sam mislila da sam u Hičkokovom filmu. Sve me nesto vrti i sve mi do nosa... Uzas
A da se i moja tetka slaže sa mnom, evo primjer. Inace tetka ima oko 70 godina i skoro je 10 cm niza od mene. Jedne prilike bila ja kod nje u posjeti i krenula kuci, prati ona mene do lifta, kada ide neki mladic od jedno 2 metra visine, ruzan ko porez, ko nocna mora, gabor! Kad moja tetka ni pet ni sest vec: "Drago moje lijepo oko, vidi kako si mi zgodan, bas si mi lijep"
Momak se nasmija, haman mu i nezgodno bilo i rece "Joj tetka XXXX, ni moja mi mati odavno nije rekla da sam joj lijep, a cujte vas"
A tetka ce ti: "Pa kad ja volim visoke, najljepsi ste mi...."![]()
Pa vi gledajte onda....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#155 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
u hacijendi 
- burek_in_space
#156 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Viva Mexico

- anjusha
#157 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
burek_in_space wrote:Meni je najinteresantnije od svega gdje ti nadje Meksikance u Sarajevu?!anjusha wrote:
Ima burek, ima...
A tetka ce ti: "Pa kad ja volim visoke, najljepsi ste mi...."![]()
Pa vi gledajte onda....![]()
![]()
Ama ko rece da je to bilo u Sarajevu... A ja taman rekoh necu da se hvalim svojim putesestvijama kad me povuce za jezik... Pittsburgh, PA, klub Havana u Shadyside-u
Eto ti sad...
I naravno, ja se brze-bolje vratila ovim svojim bosancima, visljim od mene
- burek_in_space
#158 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Samo sam te "povukao" za jezik,nije do mene!anjusha wrote:
Ama ko rece da je to bilo u Sarajevu... A ja taman rekoh necu da se hvalim svojim putesestvijama kad me povuce za jezik... Pittsburgh, PA, klub Havana u Shadyside-u![]()
Eto ti sad...
I naravno, ja se brze-bolje vratila ovim svojim bosancima, visljim od meneNe da ih Anjusha nikom
- anjusha
#159 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Ma dok god je samo jezik u pitanju, dobro jeburek_in_space wrote:Samo sam te "povukao" za jezik,nije do mene!anjusha wrote:
Ama ko rece da je to bilo u Sarajevu... A ja taman rekoh necu da se hvalim svojim putesestvijama kad me povuce za jezik... Pittsburgh, PA, klub Havana u Shadyside-u![]()
Eto ti sad...
I naravno, ja se brze-bolje vratila ovim svojim bosancima, visljim od meneNe da ih Anjusha nikom
![]()
![]()
- burek_in_space
#160 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Chmoljoooooooooooo,izaziva me ova tvoja!anjusha wrote:Ma dok god je samo jezik u pitanju, dobro jeburek_in_space wrote:Samo sam te "povukao" za jezik,nije do mene!anjusha wrote:
Eto ti sad...
![]()
![]()
![]()
- anjusha
#161 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
burek_in_space wrote:Chmoljoooooooooooo,izaziva me ova tvoja!anjusha wrote:Ma dok god je samo jezik u pitanju, dobro jeburek_in_space wrote:
Samo sam te "povukao" za jezik,nije do mene!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De sta me odmah cojku tuzis... nije ti fer
A malo i ja povucem.....
Sta fali
- burek_in_space
#162 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Ne fali nishta,ali znash li ti kako Chmoljo udara?!anjusha wrote:
De sta me odmah cojku tuzis... nije ti fer![]()
A malo i ja povucem.....
Sta fali
- Sagaris
#163 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas mene 
- bez_ideje
#164 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Ko te ne zna..........skupo bi te platioSagaris wrote:jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas mene
-
cpt.picard
#165 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
A ravnopravnost polova? 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#166 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Jel sa štokrlom ili bez štokrle?Sagaris wrote:jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas mene
- Cholina_Lokica
#167 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
neka masala, da kucam u drvo da se ne urekneSagaris wrote:jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas mene
- tech10
#168 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
Pika li se 6'-8"? 
- Cholina_Lokica
#169 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
naraFnotech10 wrote:Pika li se 6'-8"?
- Sagaris
#170 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
ah, sta ces, planina od covjekaDile wrote:neka masala, da kucam u drvo da se ne urekneSagaris wrote:jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas mene
- anjusha
#171 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
a sta je sa ostalim kvalifikacijama? to sto si visok bilo bi dovoljno mojoj tetki da joj budes najljepsi na svijetu, ali mislim da nama ostalim curama treba ipak jos nesto... Ajde, bujrum da se jos malo hvalisSagaris wrote:ah, sta ces, planina od covjekaDile wrote:neka masala, da kucam u drvo da se ne urekneSagaris wrote:jel pozeljno da je visina neka dva metra? tuspas menejos jedno 10-ak kila i sam cu u sebe da se zaljubim
- Sagaris
#172 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
ostali kvaliteti...da hodam sa "herkom". da li te jos uvijek zanimaju moji kvaliteti i detalji? 
- SsTtEeLlAa
#173 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
zar je ovo kvalitet ?Sagaris wrote:ostali kvaliteti...da hodam sa "herkom". da li te jos uvijek zanimaju moji kvaliteti i detalji?
- tech10
#174 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
pohakontash?
- Sagaris
#175 Re: visina muskarca djevojkama bitna?
ZAR je? jos se pitas? znas koliko kvaliteta covjek mora da ima(konjske zivce, sabur, strpljenje, samokontrolu da ne baci u miljacku...ih, koliko stvari...)da bude sa jednom herkom u vezi? ccc, ma to vam je belaj ziviSsTtEeLlAa wrote:zar je ovo kvalitet ?Sagaris wrote:ostali kvaliteti...da hodam sa "herkom". da li te jos uvijek zanimaju moji kvaliteti i detalji?![]()
salim se, ne dam ja svoje herke cupave ni za sta