maloljetnice otkuči od sexy profesijaSunrise00 wrote:uh, kako sam ja muzicare zaboravilaopet ja wrote:muzicari...tacnije saxofonisti![]()
![]()
Najseksi profesije....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#151 Re: Najseksi profesije....
- Visoki Predstavnik
#152 Re: Najseksi profesije....
.zelenashica wrote:e pa znaš i ti što vrtlari valjaju♥ Julianna ♥ wrote:![]()
red Višanja, red Dunja, red Jagoda, red Malina..ih
...samo znaš nešto mi se baš ne da malo Dunja ,malo ja....malo Višnja malo ja
ja bi nekog smo uzame nizame da kosi
Last edited by Visoki Predstavnik on 23/07/2013 12:00, edited 1 time in total.
- Daphna
#153 Re: Najseksi profesije....
Apotekarke, mmmmmmmmmmmmmmmm
Onako, u onim bijelim mantilima, strogog pogleda preko cvika... Još ako je neka mlađa, zgodnija... Vatra joj sijeva iz očiju... Uuuuuuuuuuuh 
- tetakk
#154 Re: Najseksi profesije....
Kancelaruse, onako utegnute, nafrkane...
Apotekarke
Apotekarke
-
Lesli Eldridž
#155 Re: Najseksi profesije....
Dobro da si muško neko bi ti i povjerovao...Daphna wrote:Apotekarke, mmmmmmmmmmmmmmmmOnako, u onim bijelim mantilima, strogog pogleda preko cvika... Još ako je neka mlađa, zgodnija... Vatra joj sijeva iz očiju... Uuuuuuuuuuuh
- Sunrise00
#156 Re: Najseksi profesije....
hvalite me usta mojaDaphna wrote:Apotekarke, mmmmmmmmmmmmmmmmOnako, u onim bijelim mantilima, strogog pogleda preko cvika... Još ako je neka mlađa, zgodnija... Vatra joj sijeva iz očiju... Uuuuuuuuuuuh
-
skojotovski
- HAVANA
#158 Re: Najseksi profesije....
Daphna wrote:Apotekarke, mmmmmmmmmmmmmmmmOnako, u onim bijelim mantilima, strogog pogleda preko cvika... Još ako je neka mlađa, zgodnija... Vatra joj sijeva iz očiju... Uuuuuuuuuuuh
Vidi vidi nje što nam dočara
-
Lesli Eldridž
#159 Re: Najseksi profesije....
Ma dobre liječnice ili medicinske sestre su najbolje.
Ima finih filmova za odrasle sa tom tematikom. 
- Daphna
#160 Re: Najseksi profesije....
Kakve veze ima što nisam muško?! Valjda imam pravo iznijeti svoje mišljenje, valjda imam oči pa vidim fine, mlade mmmmmmmm apotekarkeLesli Eldridž wrote: Dobro da si muško neko bi ti i povjerovao...Kakve ba apotekarice
Njima se ide samo po antibiotik...
A ko će sunašce moje, ako neću jaSunrise00 wrote:
hvalite me usta moja![]()
![]()
Pa šta ću kad jesu... Vidim ja da su studentice sve bolja od bolje... Kakve li će tek biti hot sexy za racepturom!HAVANA wrote: Vidi vidi nje što nam dočaraOdo sad analgina kupit
-
Lesli Eldridž
#161 Re: Najseksi profesije....
Onda se "obuci" prikladno...Daphna wrote:Kakve veze ima što nisam muško?! Valjda imam pravo iznijeti svoje mišljenje, valjda imam oči pa vidim fine, mlade mmmmmmmm apotekarkeLesli Eldridž wrote: Dobro da si muško neko bi ti i povjerovao...Kakve ba apotekarice
![]()
A zlu ne trebalo, pitat ću te kad meni dođeš po AB.
![]()
Vidim, svi ih zaboravili!
Pa šta ću kad jesu... Vidim ja da su studentice sve bolja od bolje... Kakve li će tek biti hot sexy za racepturom!HAVANA wrote: Vidi vidi nje što nam dočaraOdo sad analgina kupit
![]()
- Daphna
#162 Re: Najseksi profesije....
Lesli Eldridž wrote:Onda se "obuci" prikladno...Daphna wrote:Kakve veze ima što nisam muško?! Valjda imam pravo iznijeti svoje mišljenje, valjda imam oči pa vidim fine, mlade mmmmmmmm apotekarkeLesli Eldridž wrote: Dobro da si muško neko bi ti i povjerovao...Kakve ba apotekarice
![]()
A zlu ne trebalo, pitat ću te kad meni dođeš po AB.
![]()
Vidim, svi ih zaboravili!
![]()
Pa zamisli samo, kraći mantil... A ispod ništa!
-
Lesli Eldridž
#163 Re: Najseksi profesije....
Kad završiš, u kojoj ćeš apoteci radit, da malo navratim. Na stražnja vrata... 
- Daphna
#164 Re: Najseksi profesije....
Na stražnji ulaz, nezaposlenima i nekvalifikovanima, strogo zabranjeno!!!Lesli Eldridž wrote:Kad završiš, u kojoj ćeš apoteci radit, da malo navratim. Na stražnja vrata...
Ti, s one strane recepture dragi moj, plati lijek i "pari" oči
-
Lesli Eldridž
#165 Re: Najseksi profesije....
Pa ne znam baš kako izgledaš. Ma nije ni bitno ako ništa ne nosiš ispod bijelog mantila.Daphna wrote:Na stražnji ulaz, nezaposlenima i nekvalifikovanima, strogo zabranjeno!!!Lesli Eldridž wrote:Kad završiš, u kojoj ćeš apoteci radit, da malo navratim. Na stražnja vrata...
Ti, s one strane recepture dragi moj, plati lijek i "pari" oči![]()
- Daphna
#166 Re: Najseksi profesije....
Pa šta rekoh ja? Apotekarke, zgodne, mlade... Skromnost i nije, baš uvijek, vrlina!Lesli Eldridž wrote:Pa ne znam baš kako izgledaš. Ma nije ni bitno ako ništa ne nosiš ispod bijelog mantila.Daphna wrote:Na stražnji ulaz, nezaposlenima i nekvalifikovanima, strogo zabranjeno!!!Lesli Eldridž wrote:Kad završiš, u kojoj ćeš apoteci radit, da malo navratim. Na stražnja vrata...
Ti, s one strane recepture dragi moj, plati lijek i "pari" oči![]()
- bez_ideje
#167 Re: Najseksi profesije....
Uhhh muski
Vako :
Da krenem od stereotipa,piloti,mornarica
citava scena,brod pristaje u luku,a oni poredani ko pod konac , u bijelim uniformama sa onim maramama,preplanulog tena i posvjetljele kose od sunca
Onda umjetnici,muzicari,boemi....neshvacene duse u kicoskoj odjeci sanjarskog pogleda...
Ima ona scena u Mulan Ružu,kada onaj pisac tipka na staroj masini u mraku,u bijeloj potkosulji,razbarusene kose.....
Pa onda ludi naucnici,fizicari,hemicari..u bijelim mantilima (ne znam sto,doktore nesto nikad nisam voljela
)
Onda,neki slatki botanicar ili cvjecar ...
ni vatropalci nisu za odbacit,pa kuhari,slasticari

Đe cu zaboravit sve vrste Indijana Džonsova,avanturiste,gusare

Vako :
Da krenem od stereotipa,piloti,mornarica
Onda umjetnici,muzicari,boemi....neshvacene duse u kicoskoj odjeci sanjarskog pogleda...
Ima ona scena u Mulan Ružu,kada onaj pisac tipka na staroj masini u mraku,u bijeloj potkosulji,razbarusene kose.....
Pa onda ludi naucnici,fizicari,hemicari..u bijelim mantilima (ne znam sto,doktore nesto nikad nisam voljela
ni vatropalci nisu za odbacit,pa kuhari,slasticari
Đe cu zaboravit sve vrste Indijana Džonsova,avanturiste,gusare
-
Lesli Eldridž
#168 Re: Najseksi profesije....
Šta fali ninđama? Priznajem često nam je mana da smo u misijama spašavnja svijeta nevidljivi i dobro maskirani, ali kao majstori borilačkih vještina...bez_ideje wrote:Uhhh muski![]()
![]()
Vako :
Da krenem od stereotipa,piloti,mornarica![]()
citava scena,brod pristaje u luku,a oni poredani ko pod konac , u bijelim uniformama sa onim maramama,preplanulog tena i posvjetljele kose od sunca
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa onda ludi naucnici,fizicari,hemicari..u bijelim mantilima (ne znam sto,doktore nesto nikad nisam voljela)
ni vatropalci nisu za odbacit,pa kuhari,slasticari![]()
![]()
Đe cu zaboravit sve vrste Indijana Džonsova,avanturiste,gusare![]()
![]()
- Sunrise00
#169 Re: Najseksi profesije....
bez_ideje wrote:Uhhh muski![]()
![]()
Vako :
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa onda ludi naucnici,fizicari,hemicari..u bijelim mantilima (ne znam sto,doktore nesto nikad nisam voljela)
![]()
![]()
Vala, svaki ti dao
- bez_ideje
#170 Re: Najseksi profesije....
Sta ce im falitLesli Eldridž wrote:Šta fali ninđama? Priznajem često nam je mana da smo u misijama spašavnja svijeta nevidljivi i dobro maskirani, ali kao majstori borilačkih vještina...bez_ideje wrote:Uhhh muski![]()
![]()
Vako :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Scena :ninđa u zalazak sunca skida carapu sa glave ,pa Vin Dizelova recenica "The things I have to do for my country"...........
- lolita_xx
#171 Re: Najseksi profesije....
doktori 
- shana_majka
#174 Re: Najseksi profesije....
vidi se ko zna,Zoya wrote:vatrogasci![]()
-
Zoya
#175 Re: Najseksi profesije....
jakako shana, jos kad ser oznoje pa bace majicu sa sebe, a ono ispod maljavo i fino
Ima li kod vas u kenguriji kakija dobrija vatrogasaca?:lol:
Ima li kod vas u kenguriji kakija dobrija vatrogasaca?:lol: