Normalno da su mucke, pa bar je mogao na klupi biti.leo karan wrote:kako sad to?DZONPI wrote:Evo ga Miske ziv i zdrav pocinje tekmu za Wolsburg.
u srijedu ne moze u subotu moze
opet su neke mucke u pitanju garant
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#151 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
- Rauber
#152 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jebo ti nas, kod nas nista ne moze normalno i lijepo. Uvijek kad je neka euforija i kad nam najvise treba, nadje se neko ko ce neko sranje napraviti i sve sjebati...
Vazda isto...
Vazda isto...
- alphonse kauders
#153 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Poznavajući nas, sad će se preko Ćire, Muniba i Avaza javnost okrenuti protiv Misketa, biće izdajnik nacije i slično, a čovjeku vjerovatno dosta bilo majmunluka i cirkusa oko reprezentacije + Ćiro da ga onako okrivi za poraz koji je sam skrivio.Rauber wrote:Jebo ti nas, kod nas nista ne moze normalno i lijepo. Uvijek kad je neka euforija i kad nam najvise treba, nadje se neko ko ce neko sranje napraviti i sve sjebati...
Vazda isto...
Miske
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#154 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Utorak, trening u Hrasnici, odgovorno tvrdim da ciro rijec nije progovorio sa Misketom. Nakon treninga odlazeci prema kuci vidim kako Miske sa jos jednim covjekom izlazi iz sportskog centra (svlacionica) u pratnji ovog covjeka sto radi u centru. Miske nabio kapuljacu na glavu a ovaj covjek iz sprotksog im govori, ajmo ovuda prema autobusu niko vas nece vidjeti. Znaci situacija igraci i ciro idu prema svlacionicama, a Miske odlazi u autobus. Ne treba mi spominjati da je na tom treningu bilo dosta kravatasha, ublehasha, kvazinovinara, tv stanica i slicno.alphonse kauders wrote:Poznavajući nas, sad će se preko Ćire, Muniba i Avaza javnost okrenuti protiv Misketa, biće izdajnik nacije i slično, a čovjeku vjerovatno dosta bilo majmunluka i cirkusa oko reprezentacije + Ćiro da ga onako okrivi za poraz koji je sam skrivio.Rauber wrote:Jebo ti nas, kod nas nista ne moze normalno i lijepo. Uvijek kad je neka euforija i kad nam najvise treba, nadje se neko ko ce neko sranje napraviti i sve sjebati...
Vazda isto...
Miske![]()
Ovim nishta ne tvrdim, samo mi je sve ovo mutno skroz
- Mali_Vuk
#155 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ovdje možete gledati Wolfsburg http://www.ustream.tv/channel/qerre90
Igra naš Miske k'o zvrk, kakvo koljeno kakvi bakrači
Trenutno je poluvrijeme. Rezultat 0 : 0
Igra naš Miske k'o zvrk, kakvo koljeno kakvi bakrači
Trenutno je poluvrijeme. Rezultat 0 : 0
-
sezammm
#156 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jos sam poslje prve utakmice u Portugalu napisao da ce puci izmedju Cire i Misketa
Ciro je javno optuzio Misimovica za poraz zute kartone i sta jos ne.
Zato Ciro snosi pola krivice zasto je Miske(vjerovatno odbio da igra pod izgovorom povrjede),Dok je Misimovic kukavicki postupio,cak je bio i kapiten repke.
Znaci,i jedan i drugi su pokazali (ne)ozbiljnost prema Repki...steta za Misketa,a za ovog drugog pusti snovi negdje u Kini
Ciro je javno optuzio Misimovica za poraz zute kartone i sta jos ne.
Zato Ciro snosi pola krivice zasto je Miske(vjerovatno odbio da igra pod izgovorom povrjede),Dok je Misimovic kukavicki postupio,cak je bio i kapiten repke.
Znaci,i jedan i drugi su pokazali (ne)ozbiljnost prema Repki...steta za Misketa,a za ovog drugog pusti snovi negdje u Kini
-
michio
#157 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nas najbolji igrac je imao svoje razloge. Njegova zelja da igra na SP je veca od nasih zelja da vidimo BiH na velikom takmicenju.
-
Pacificgirl
#158 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kakve god da je imao razloge za neigranje, i sve da je bio sa svima posvađan, ipak je izdajnik (ako nije bio povrijeđen, a sudeći po danas, i nije ) , jer je mogao znati da ekipa bez njega ima daleko manje šanse za SP...Pitam se kako može u oči pogledati Džeki npr., s kojim mora igrati još, i drugim momcima koji su se u srijedu borili kao lavovi... 
- JThomas
#159 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
poslije portugala, ćiro ga potura kao žrtvenog jarca, iako bez njega sasvim sigurno ne bi bili u situaciji da igramo baraž.
utakmica u zenici - za misketa nema mjesta u loži, a ima za "gospodu", "elitu", munibove i bogdanove taldžije i kurave.
i sutra kad ne bude više htio igrati, biti će izdajnik, a ćiri će se i dalje ljubiti stope, i ništa se neće poduzeti da se govna iz saveza počiste...znam ja nas, jebo ti nas.
utakmica u zenici - za misketa nema mjesta u loži, a ima za "gospodu", "elitu", munibove i bogdanove taldžije i kurave.
i sutra kad ne bude više htio igrati, biti će izdajnik, a ćiri će se i dalje ljubiti stope, i ništa se neće poduzeti da se govna iz saveza počiste...znam ja nas, jebo ti nas.
Last edited by JThomas on 21/11/2009 17:05, edited 1 time in total.
- Sezam
#160 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kretenluk se nastavlja...
-
nervoza
#161 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
mislim da nije vrijeme za pametovanje... nigdje nista nije potvrdjeno a vi vec razmisljate sta se to moglo desiti izmedju misimovica i cire... i nijemci su pisali da je misimovic povrijedjen, kad je dosao u njemacku pisali su da je upitam za subotu... tako da ja jos uvijek vjerujem da ga je koljeno zezalo, da li je to istina, necu da nagadjam...
nagadjali su "navijaci" dovoljno puta pa su pljuvali po nasim najboljim igracima, kod nas se u roku od 5 minuta 10 puta promjeni misljenje kod navijaca... poserem se ja na nasu navijacku kulturu kad ne znamo nista cijeniti...
uh, kad se sjetim samo kritika, izdvajam ovu: "dzeko me podsjeca na salihamidzica".. mah, ne znamo mi nista cijeniti
nagadjali su "navijaci" dovoljno puta pa su pljuvali po nasim najboljim igracima, kod nas se u roku od 5 minuta 10 puta promjeni misljenje kod navijaca... poserem se ja na nasu navijacku kulturu kad ne znamo nista cijeniti...
uh, kad se sjetim samo kritika, izdvajam ovu: "dzeko me podsjeca na salihamidzica".. mah, ne znamo mi nista cijeniti
-
nervoza
#162 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bijelo_dugme wrote:Sudeci po vasim komentarima on ce zavrsiti ko Salihamidzic...
Nismo bolje ni zasluzili, jebo vas Munib...
ne bi bio ni ptvi ni zadnji slucaj da otjeraju navijaci igraca... to samo kod nas ima, nigdje drugo!
- Sezam
#163 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
nervoza wrote:bijelo_dugme wrote:Sudeci po vasim komentarima on ce zavrsiti ko Salihamidzic...
ne bi bio ni ptvi ni zadnji slucaj da otjeraju navijaci igraca... to samo kod nas ima, nigdje drugo!
Cuj Zvjezdana papka...nece da izidje ispred hotela da se slika sa rajom noc prije HISTORIJSKE utakmice sa Portugalom...i jos se buni kad mu se kulturno pokuca na vrata hotelske sobe, trazeci sliku i autoigram...pa shvata li on koliko je ovaj narod jadan i napacen i samo bi malo da se proveseli...
- Van Halen
#164 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
JThomas wrote:poslije portugala, ćiro ga potura kao žrtvenog jarca, iako bez njega sasvim sigurno ne bi bili u situaciji da igramo baraž.
se ne zapita šta je radio Ibišević ove dvije tekme, ne da nije nijedan gol dao, nego je spriječio naš čist gol u Lisabonu. Al kako kažeš, znaš nas,jebo nas!
-
nervoza
#165 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sezam wrote:nervoza wrote:bijelo_dugme wrote:Sudeci po vasim komentarima on ce zavrsiti ko Salihamidzic...
Cuj Zvjezdana papka...nece da izidje ispred hotela da se slika sa rajom noc prije HISTORIJSKE utakmice sa Portugalom...i jos se buni kad mu se kulturno pokuca na vrata hotelske sobe, trazeci sliku i autoigram...pa shvata li on koliko je ovaj narod jadan i napacen i samo bi malo da se proveseli...![]()
stvarno su nekulturni ti igraci...
pojedinci su toliko isfrustrirani da moraju jednostavno pronaci krivca bez obzira na posljedice, nekad je to bio neko ko je navodno namjerno dobijao zute kartone (ne uzimajuci u obzir da je covjeku na toj utakmici izbijen zub...), sad je to igrac koji je cijele kvalifikacije odigrao na visokom nivou, jedna losa utakmica svi ga pljuju... i da je odglumio povredu, neka je!
ne mogu nikako da shvatim... kad ne mozes po savezu, udri po igracima, izgleda da je tako najbolje..
ako je iko kriv onda je ciro, onako pljuvati igrace svoje ekipe nema nigdje na svijetu, i to u javnosti... kad se sjetim samo prve uitakmice protiv spanije, pljuvao pjanica koji nista nije uradio u 5 minuta u kojima je igrao... ili kad je nadarevica okrivio za poraz od turske, koji su prokuzili da su nam krila suplja i svaki napad im se na to svodio... sjecam se da je nesto o stilicu pricao, ali sta tacno ne znam...ali ne mozes senilnom covjeku zamjeriti
- JThomas
#166 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
nije svakako poenta u tome je li kriv ili nije, lošu utakmicu odigrao jeste, ali pitanje je koliko je to do njega, a koliko do postavke i načina kako je bio čuvan. ali, koliko god da je neko kriv, gdje si vidio da se to onako javno govori - a revanš za četiri dana? kakva je to jebena politika, šikanirati najboljeg igrača četiri dana prije nove utakmice, pa koliko god da je kriv? i nadati se uspjehu nekakvom? bog te maz'o, za kapitena i najboljeg igrača nema mjesta da sjedne, to se ja mislim ni u ruandi ne može desiti...Van Halen wrote:JThomas wrote:poslije portugala, ćiro ga potura kao žrtvenog jarca, iako bez njega sasvim sigurno ne bi bili u situaciji da igramo baraž.
i sutra kad ne bude više htio igrati, biti će izdajnik, a ćiri će se i dalje ljubiti stope, i ništa se neće poduzeti da se govna iz saveza počiste...znam ja nas, jebo ti nas.Svaka čast na postu, upravo tako, mi smo obična telad koju svako može vući gdje hoće, i koja nikad neće imati glavu za razmišljanje i vlastiti stav. Čovjek nas je zadužio, ali samo čekam kad će početi paljba po njemu. S druge strane niko
se ne zapita šta je radio Ibišević ove dvije tekme, ne da nije nijedan gol dao, nego je spriječio naš čist gol u Lisabonu. Al kako kažeš, znaš nas,jebo nas!
i sutra ćemo se svi čudom čuditi kad kaže da ne želi više da igra, sutra će biti izdajnik...koje smo mi ovce...
- Mikado
#167 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Veceg glumca od Cire ja nisam vidio. Sta je sve covjek sposoban pokazao je digavsi euforiju oko repke do astronomskih namjera svojim neodmjerenim izjavama. Ima on neupitno znanje, pogotovo iz sportske pshihologije i predpostavljam da je on vec unaprijed planirao sta ciniti u slucaju ovakvog scenarija. Nakon sto su portugalci prokuzili nasu igru i Misketa zatvorili u Lisabonu tako da nije mogao nista napravit, Ciro ga da skine odgovornot sa sebe proglasava odgovornim za poraz, a neznanje Dzeke, Ibisevica i Muslimovica da zabiju gol proglasava nesrecom i to prihvata kompletna sportska javnost. Tu se pridodaje i kuknjava jer smo ostali bez 3 igraca pred revans i onda im prikljucuje Misketa i dobiva odlican izgovor nakon sto su portuglaci bez po muke odradili posao u Zenici, da smo itekako bili oslabljeni.nervoza wrote: ako je iko kriv onda je ciro, onako pljuvati igrace svoje ekipe nema nigdje na svijetu, i to u javnosti... kad se sjetim samo prve uitakmice protiv spanije, pljuvao pjanica koji nista nije uradio u 5 minuta u kojima je igrao... ili kad je nadarevica okrivio za poraz od turske, koji su prokuzili da su nam krila suplja i svaki napad im se na to svodio... sjecam se da je nesto o stilicu pricao, ali sta tacno ne znam...ali ne mozes senilnom covjeku zamjeriti
Jedino je njemu Munib valjao, a i Savez je bio dobar, al sad kad je doslo do neuspjeha jer covjek je porucivao navijacima da se pripreme za podrsku repki u Africi, onda su svi krivi, ali nije svestrani optuzenik za kriminal zvani Munja.
Realno niko prije pocetka kvalifikacija nije ocekivao ovakav scenario da cemo se progurat do baraza glat pobjedivi Estoniju, Belgiju i Armeniju, ali ocito je da je Ciro napravio prekrupan zalogaj svojim najavama, ali on zna sta mu je sad cinit jer ima i vise nego dovoljno iskustva u ovom poslu. Pozitivna stvar je sto je ponovo okupio kvalitet u repki, tj. skoro sve najbolje od bh igraca u ovom trenutku. Pjanic, Medunjanin, Ibisevic i Salihovic su po meni najveci dobitak iz Cirinog mandata.
- alphonse kauders
#168 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Za mene je licemjer ko god o Zvjezdanu Misimoviću reći bilo šta loše. Čovjek nas je svojim asistencijama uz Džeku doveo do baraža i sad bagra od njega hoće da napravi izdajnika. E, dabogda toj bagri Senajid Ibričić (Ćirina bebica) igrao playmakera u reprezentaciji do svoje 40-e godine.
Fuj, nacije i g....
Fuj, nacije i g....
-
dinosaur
#169 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Čini mi se da je tema Z. Misimović
pa ću se osvrnuti na njega:
mislim da ,bez obzira koji je razlog njegovog neigranja u Zenici,čovjek ima dovoljno kredita kod nas da ga ne osudjujemo.
I da nije povreda u pitanju, u pitanju sigurno nije odanost repki ( to je dosad dokazao) i nije omalovazavanje navijača...
Ako i postoji neki drugi razlog osim povrede,vjerujem da je to bio jak razlog ...
Ljudi,nemojmo pokvariti sve svojim komentarima...bili smo uz njih kad su pobjedjivali- moramo biti uz njih i kada izgube...
mislim da ,bez obzira koji je razlog njegovog neigranja u Zenici,čovjek ima dovoljno kredita kod nas da ga ne osudjujemo.
I da nije povreda u pitanju, u pitanju sigurno nije odanost repki ( to je dosad dokazao) i nije omalovazavanje navijača...
Ako i postoji neki drugi razlog osim povrede,vjerujem da je to bio jak razlog ...
Ljudi,nemojmo pokvariti sve svojim komentarima...bili smo uz njih kad su pobjedjivali- moramo biti uz njih i kada izgube...
-
elSaik
#170 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A to ne postoji nikakva šansa, jel, da je fakat imao problema sa koljenom, ali da se ono smirilo za utorak/srijedu/četvrtak/petak/subotu, dakle 5 dana i 4 noći? 
-
Richard Peti
-
klixober
#172 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sasvim je jasno da Misimovic nije bio povrijeden za utakmicu protiv Portugala...sta god da je razlog zbog cega nije igrao,podrzavam Misketa.
- ultima_palabra
#173 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ne znam, meni baš nije drag jer je prvi koji je pogazio svoj potpis na famozno pismo reprezentativaca i tako ostavio svoje kolege na cjedilu. Naravno u ovom slučaju bih ga podržao protiv cirkusanta.alphonse kauders wrote:Za mene je licemjer ko god o Zvjezdanu Misimoviću reći bilo šta loše. Čovjek nas je svojim asistencijama uz Džeku doveo do baraža i sad bagra od njega hoće da napravi izdajnika. E, dabogda toj bagri Senajid Ibričić (Ćirina bebica) igrao playmakera u reprezentaciji do svoje 40-e godine.
Fuj, nacije i g....
1. Odigrao je danas 90 minuta bez problemaelSaik wrote:A to ne postoji nikakva šansa, jel, da je fakat imao problema sa koljenom, ali da se ono smirilo za utorak/srijedu/četvrtak/petak/subotu, dakle 5 dana i 4 noći?
2. Onakva utakmica se ne propušta bez VELIKOG razloga
3. Ona situacija sa ulaskom na stadion nam otkriva da nešto smrdi
Postoji šansa, ali vrlo mala
- veljaca
#174 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Necu nikoga ni napadati ni braniti. To neka svako prosudi sam .....
CUDNO mi je da Misimovic ne igra utakmicu jer nije 100% spreman u srijedu, ode u Njemacku i za samo 3 ( slovima: TRI ) dana oporavi se 100% i odigra za Wolsfburg ...
Mozda nijemci imaju specijalne inekcije ?
Zasto se Misketu nije dala inekcija ( blokada ) za Zenicu i da odigra PUNO vazniju utakmicu za nas a bogami i za sebe ..... Puno je vaznije ( i isplativije novcano ) igrati na SP nego osvojiti 3 boda protiv Nirberga .... ( a i ne osvojise ih ) - cak mi je i drago sto ih nisu osvojili i zbog sebicnog Grafite-a . Kako Dzeko nesebicno dade loptu za izjednacenje 1:1 .....
Jos sam nakon utakmice u Lisabonu rekao da mi nije sve cisto kad je Miske i oko njega u pitanju.
Najbolje bi bilo da ISTINA oko ovoga svega - izadje na vidjelo ...
CUDNO mi je da Misimovic ne igra utakmicu jer nije 100% spreman u srijedu, ode u Njemacku i za samo 3 ( slovima: TRI ) dana oporavi se 100% i odigra za Wolsfburg ...
Mozda nijemci imaju specijalne inekcije ?
Jos sam nakon utakmice u Lisabonu rekao da mi nije sve cisto kad je Miske i oko njega u pitanju.
Najbolje bi bilo da ISTINA oko ovoga svega - izadje na vidjelo ...
- nellington