A ovaj crnjak sa podjelom na nekakve "ove" i "one" navijace i bezrazlozne prepirke i tuce necu ni komentarisati, odmah mi proradi cir. Ne moramo se oko svega sloziti, ali ljudi pamet u glavu, na prvom mjestu mora biti repka i kako je podrzati, a ne kako joj besmislenim ponasanjem odmoci.
Real Khan wrote:Dragi moji forumaši,
Nisam čitao sve stranice ove diskusije, ali samo da naglasim kako se nadam da u Zenici neće biti bakljade i prekida utakmice, jer sam saznao da postoji ozbiljna mogućnost da nas FIFA potpuno diskvalifikuje iz takmičenja. Belgijanci i Turci se upravo ovome nadaju da pokupe naše bodove jer smo im upropastili skoro sve šanse da se izbore za to drugo mjesto. Objektivno imamo jake šanse da napokon odemo na to svjetsko prvenstvo i nemojte ljudi ovu šansu da uprskamo na tako glup način. Ovo sa bakljadama znam da je usmjereno protiv nogometnog saveza, ali je činjenica da eventualna diskvalifikacija i registriranje utakmice službenim rezultatom 3:0 za Belgiju ne bi smijenila taj Savez (vjerovali ili ne, savez i metuzalemi u njemu se ne bi ni nasekirali kako treba a kamoli da daju ostavke). Takav razvoj situacije koji je ponavljam veoma MOGUĆ bi jedino ukopao naše lavove i zmajeve koji igraju fakat nevjerovatno dobro (napokon!). Dajte ljudi razmislite malo, postoji milion drugih i efikasnijih načina kako nauditi savezu a da istovremeno ne ubijamo snove našim igračima, pa i samim sebi. Ja sam još prošle godine predlagao ako nekome već toliko smetaju face iz saveza da se okupi raja pred prostorijama saveza i išamaraju ih onako pošteno (dakle van utakmice, tako da se ne može kažnjavati ekipa koja pobjeđuje)... Ne mogu vjerovati da ćemo sami sebi na ovako naivan i smotan način upropastiti toliko željeno ostvarenje navijačkih snova da imamo svoju ekipu na smotri najboljih u svijetu.