HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#151 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by mIRCerka »

Nekako s proljeća wrote::)

Naravno Mirci, to su te trajne vrijednosti koje ga krase.Paznja prisutna u cijelom regionu to potvrduje..
Lakse se dise otkako se saznalo da je van zivotne opasnosti...vec se raja sali na racun estetike, Halid mjesto HAlida...
nisam neki pretjeran fan, ali mi je drag radi svih drugih stvari mimo pjesme sto radi, i zelim mu brz oporavak..
sva prica oko kapljice, pojasa i ostalog moze pricekati dok on da izjavu sta je bilo kako je bilo, a onda opletite braco mila...
Better Man

#152 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Better Man »

Ne bih da budem grub, ali postavio bih pitanje. Šta će Halid Bešlić u 04 h i 20 min. za volanom automobila, ako znamo da čovjek u ta doba obično umoran i nije sposoban za vožnju? I zašto nema vozača, obzirom na profesiju kojom se bavi i konstantni umor nakon koncerata? Nisam ljubitelj njegove muzike i ja to stavljam u isti koš sa turbofolkom i sličnom seoskom muzikom, jer sve te pjesme koje pjeva su obične seoske pjesmice (znam da se neki neće složiti sa ovom mojom tvrdnjom, ali ja organski ne mogu smisliti bilo kakvu narodnu muziku), ali nadam se da će se oporaviti i naučiti nešto iz nesreće koja mu se desila i da neće više u neprimjereno doba noći sjedati za volan.
*mima*

#153 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Better Man wrote:Ne bih da budem grub, ali postavio bih pitanje. Šta će Halid Bešlić u 04 h i 20 min. za volanom automobila, ako znamo da čovjek u ta doba obično umoran i nije sposoban za vožnju? I zašto nema vozača, obzirom na profesiju kojom se bavi i konstantni umor nakon koncerata? Nisam ljubitelj njegove muzike i ja to stavljam u isti koš sa turbofolkom i sličnom seoskom muzikom, jer sve te pjesme koje pjeva su obične seoske pjesmice (znam da se neki neće složiti sa ovom mojom tvrdnjom, ali ja organski ne mogu smisliti bilo kakvu narodnu muziku), ali nadam se da će se oporaviti i naučiti nešto iz nesreće koja mu se desila i da nće više u neprimjereno doba noći sjedati za volan.

:shock:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#156 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by ladyblue18 »

Better Man wrote:Ne bih da budem grub, ali postavio bih pitanje. Šta će Halid Bešlić u 04 h i 20 min. za volanom automobila, ako znamo da čovjek u ta doba obično umoran i nije sposoban za vožnju? I zašto nema vozača, obzirom na profesiju kojom se bavi i konstantni umor nakon koncerata? Nisam ljubitelj njegove muzike i ja to stavljam u isti koš sa turbofolkom i sličnom seoskom muzikom, jer sve te pjesme koje pjeva su obične seoske pjesmice (znam da se neki neće složiti sa ovom mojom tvrdnjom, ali ja organski ne mogu smisliti bilo kakvu narodnu muziku), ali nadam se da će se oporaviti i naučiti nešto iz nesreće koja mu se desila i da neće više u neprimjereno doba noći sjedati za volan.
Vracao se sa svoje pumpe koju ima u Semizovcu meni se cini. Bio sa rajom do tada.
A to sto on nema vozaca je najmanje smjesna konstatacija, jer BiH tj. Sarajevo nije nikada poznavalo zvijezde u tom smislu.
Vozace u ovoj drzavi imaju samo politicari i guzonje.
Halid je uvijek bio covjek iz raje
Better Man

#157 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Better Man »

ladyblue18 wrote:
Better Man wrote:Ne bih da budem grub, ali postavio bih pitanje. Šta će Halid Bešlić u 04 h i 20 min. za volanom automobila, ako znamo da čovjek u ta doba obično umoran i nije sposoban za vožnju? I zašto nema vozača, obzirom na profesiju kojom se bavi i konstantni umor nakon koncerata? Nisam ljubitelj njegove muzike i ja to stavljam u isti koš sa turbofolkom i sličnom seoskom muzikom, jer sve te pjesme koje pjeva su obične seoske pjesmice (znam da se neki neće složiti sa ovom mojom tvrdnjom, ali ja organski ne mogu smisliti bilo kakvu narodnu muziku), ali nadam se da će se oporaviti i naučiti nešto iz nesreće koja mu se desila i da neće više u neprimjereno doba noći sjedati za volan.
Vracao se sa svoje pumpe koju ima u Semizovcu meni se cini. Bio sa rajom do tada.
A to sto on nema vozaca je najmanje smjesna konstatacija, jer BiH tj. Sarajevo nije nikada poznavalo zvijezde u tom smislu.
Vozace u ovoj drzavi imaju samo politicari i guzonje.
Halid je uvijek bio covjek iz raje
Znam ja odakle se vračao, ali vrijeme u koje je to radio je neprimjereno i očekivati je da je tada čovjek umoran ili u polusnu. Ja bih rađe u autu ako treba odspavao nego u ta doba vozio. Obzirom na posao kojim se bavi trebao bi da ima vozača, jer nakon koncerata na kojima daš 120% od sebe sjesti za volan je čisto samoubistvo, jer kad tad te umor može savladati. Kao što rekoh nadam se da će se oporaviti i izvući pouku iz svega ovog.
Last edited by Better Man on 11/03/2009 13:45, edited 1 time in total.
zonbirile

#158 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zonbirile »

po snimkama mjesta udesa i štete na automobilu ,išao je iz pravca Sarajeva ka Vogošći.
slavkoimamodilera

#159 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by slavkoimamodilera »

zonbirile wrote:po snimkama mjesta udesa i štete na automobilu ,išao je iz pravca Sarajeva ka Vogošći.
Nije...
*mima*

#160 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Ja nikako ne kontam .........Halid vozio auto.....a opalio skroz u kontra stranu..... :?

Uvijek se pricalo da nije neki vozac i da uglavnom ima neko sa njim u autu........Vjestacenje jos nije zavrseno......Jel moguce da je neko drugi vozio auto ?
zonbirile

#161 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zonbirile »

slavkoimamodilera wrote:
zonbirile wrote:po snimkama mjesta udesa i štete na automobilu ,išao je iz pravca Sarajeva ka Vogošći.
Nije...

po snimkama jeste,plus udarac u desno oko i vidi se desni dio šoferšajbne da je oštećen.Nemoj me osuđivati,samo laprdamo,Halid je king i sve najbolje.
*mima*

#162 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Po snimkama se vidi da je da je auti islo iz Vogosce...ali mi nije logicno da je Halid vozio..... :roll:
Amazonka27

#163 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Amazonka27 »

znala sam da mi nest onije jasno kada sam gledala snimku na tv....

http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/halis ... html#video

on je bio suvozac a ne vozac
*mima*

#164 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Her Flick wrote:
mima wrote:Ja nikako ne kontam .........Halid vozio auto.....a opalio skroz u kontra stranu..... :?

Uvijek se pricalo da nije neki vozac i da uglavnom ima neko sa njim u autu........Vjestacenje jos nije zavrseno......Jel moguce da je neko drugi vozio auto ?

kruze i te price

Ja to ne kotam kako sam vidjela prvi put jucer sliku....ja nemam pojma o autu....ali mi nije logicno...... :roll:
Neelix

#165 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Neelix »

u novinama sam procitao da ga je udar nekako bacio na stranu pa je zato udario u desnu strani sajbe. kako - ni ja pojma nemam. al ne vjerujem da je neko drugi vozio i ostavio ga tako povrijedjenog.
Neelix

#166 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Neelix »

idi upucaj se.
*mima*

#167 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Neelix wrote:u novinama sam procitao da ga je udar nekako bacio na stranu pa je zato udario u desnu strani sajbe. kako - ni ja pojma nemam. al ne vjerujem da je neko drugi vozio i ostavio ga tako povrijedjenog.

Mozda stiti vozaca.... :roll:
Amazonka27

#168 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Amazonka27 »

Neelix wrote:u novinama sam procitao da ga je udar nekako bacio na stranu pa je zato udario u desnu strani sajbe. kako - ni ja pojma nemam. al ne vjerujem da je neko drugi vozio i ostavio ga tako povrijedjenog.
mozda beslic pokusava zastiti nekoga
zonbirile

#169 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zonbirile »

mima wrote:Po snimkama se vidi da je da je auti islo iz Vogosce...ali mi nije logicno da je Halid vozio..... :roll:

baš po snimkama se vidi da je išao iz Sarajevo i sletio desnom stranom u kanal na desnoj strani.U slućaju da se kretao iz Semizovca,morao se okrenuti za 180 stepeni i preći na lijevu stranu i udariti,što je nemoguće.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#170 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by mIRCerka »

pa ako je udarac bio "blak i mlak i ne tako opasan" kao sto neki ovdje navode, ne vjerujem bas da je letio dijagonalno...

nego, dok se Halid ne uhaviza i ne kaze sta je bilo, a da se ne zezamo na racun estetskih operacija, mozemo se igrati pogadjanja ko je bio vozac.

Ja mislim da je vozac bio Lagumdzija Zlatko, da je Halid spavao, Zlatko mu otkopcao pojas i namjerno ono napravio jer je Halid uvijek pjevao za SDA...
:zzzz:

ja teorija zavjere.č...
burek_in_space

#171 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by burek_in_space »

zonbirile wrote:
mima wrote:Po snimkama se vidi da je da je auti islo iz Vogosce...ali mi nije logicno da je Halid vozio..... :roll:

baš po snimkama se vidi da je išao iz Sarajevo i sletio desnom stranom u kanal na desnoj strani.U slućaju da se kretao iz Semizovca,morao se okrenuti za 180 stepeni i preći na lijevu stranu i udariti,što je nemoguće.
Ako sam ja dobro vidio,a chini mi se da jesam,ovaj kanal se nalazi sa desne strane kada se ide iz pravca Vogoshce ka Sarajevu!
*mima*

#172 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

zonbirile wrote:

Svi su skontali da je isao iz Vigosce sem tebe....... :?
zonbirile

#173 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zonbirile »

u pravu si do mene ,sada sam pogledao snimak,jeste iz Vogošće,na silazu za Bare,OK,do mene je.
*mima*

#174 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by *mima* »

Samo kazu da su povrede lica uzasne...... lice zgnjeceno i da su ga uspavali jer su to nevjerovatni bolovi..... :(
swirl

#175 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by swirl »

mima wrote:Samo kazu da su povrede lica uzasne...... lice zgnjeceno i da su ga uspavali jer su to nevjerovatni bolovi..... :(
Jeste, to i meni sada rekli. I da mu je vilica pukla na dva mjesta, a jezik je valjda pregrizao, i zato su ga i sili. Uzas, neka mu je dragi Bog na pomoci :(
Post Reply