Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Moderator: anex
-
bos
#151 Re: marijan na hayatu
Pa da nismo bas taj "mentalitet" covjek nebi nikad ni dosao da radi u Sarajevu. Ja sam jednom slusao lika kako psuje Natasu Kandic i nisam se javio na forum da kazem kako smo svi primitivci i glupi bosanci. Jer nismo sestro, sigurno. Izmedju ostalog prica sa Marjanom je najfriskiji primjer. 
- primus-1
#152 Re: marijan na hayatu
jos kad bi poceo raditi na ftv da zamijeni kemu ahmetovica i ono njegovo aj joj, aj jaj jaj ode lopta ode sansa, 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#153 Re: marijan na hayatu
ja nigdje nisam rekla da smo svi glupi i primitivni. Nisam doduse nigdje rekla da je iko primitivan.bos wrote:Pa da nismo bas taj "mentalitet" covjek nebi nikad ni dosao da radi u Sarajevu. Ja sam jednom slusao lika kako psuje Natasu Kandic i nisam se javio na forum da kazem kako smo svi primitivci i glupi bosanci. Jer nismo sestro, sigurno. Izmedju ostalog prica sa Marjanom je najfriskiji primjer.
Ali jesam rekla za ljude od kojih sam cula negodovanje zbog ekavice, a koji su ga 7 dana prije slusali normalno na SK bez ikakve price glupe i suvisne.
To ja ne volim.
Dvolicni smo previse nekada. A Marjan to nije zasluzio. Jer je covjek jedna velika legenda i strucnjak
-
zoka213
#154 Re: marijan na hayatu
Kvota 1,50 da će momče izdržati do kraja utakmice sa prenosom.kakavdanakneiskustvu wrote:čovjek jedva priča,ima nestvarno promukao glas.
- karanana
#155 Re: marijan na hayatu
snizio je malo tempo jer kako na ovoj tekmi golovi padaju da je ostao na istom tempu, pao bi poslije treceg gola, a ovdje ce ih biti 8.
e, ima li iko onu ATV Banjaluka? Da li marjan prenosi i za njih odnosno za cijelu mrezu plus a ne samo za frekvenciju hayata?
znam kad je onaj prosli frajer bio, ATV je imao svoga komentatora, a vec nekoliko mjeseci nemam ATV pa ne mogu da pratim.
e, ima li iko onu ATV Banjaluka? Da li marjan prenosi i za njih odnosno za cijelu mrezu plus a ne samo za frekvenciju hayata?
znam kad je onaj prosli frajer bio, ATV je imao svoga komentatora, a vec nekoliko mjeseci nemam ATV pa ne mogu da pratim.
-
venividivici
#156 Re: marijan na hayatu
karanana wrote:snizio je malo tempo jer kako na ovoj tekmi golovi padaju da je ostao na istom tempu, pao bi poslije treceg gola, a ovdje ce ih biti 8.
i dalje furaju svoj fazon
- Ridjobrki
#157 Re: marijan na hayatu
venividivici wrote:karanana wrote:snizio je malo tempo jer kako na ovoj tekmi golovi padaju da je ostao na istom tempu, pao bi poslije treceg gola, a ovdje ce ih biti 8.
i dalje furaju svoj fazon
Real - Atletico prošle hefte je na atv isto bio uz komentar M.M., večeras nisam gledao tekmu pa ne znam...
- Ridjobrki
#158 Re: marijan na hayatu
Gledao večeras Barçu, nisu na atv preuzimali Marijana... 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#159 Re: marijan na hayatu
Mislim da je Marijan upravo dozivio srcani 
-
mIRCerka
#160 Re: marijan na hayatu
ko je ovaj sto prenosi s marjanom? Marjan skace po kabini, hiperventilira, a onaj ko da prenosi finale u sahu...
- Robijasica
#161 Re: marijan na hayatu
Cini mi se da je Vedad Ibisevic... Bravo mi, vodimo 4:1 ... Vidimo se u Zenici u srijedu... bice loooodilomIRCerka wrote:ko je ovaj sto prenosi s marjanom? Marjan skace po kabini, hiperventilira, a onaj ko da prenosi finale u sahu...
-
dast.stanislav
#162 Re: marijan na hayatu
Nemoj pricati kad ne znas, on jeste iz Bosne, on je rodjeni Sarajlija, tako da nisi bas nesto upucen... I sada se ponovo vratio u Sarajevo, zajedno sa svojom djevojkom!kakavdanakneiskustvu wrote:mIRCerka wrote:Mislim da je Marijan upravo dozivio srcani
i ja,a nije ga još svjestan,ovo u životu nisam čuo i vidio,čovjek je ne legenda,nego legenda na kvadrat,fenomen,fenomen,ovo je nestvarno.
moram i ovo reći,on nije iz bih ,barem nije rođen i ne živi ovdje,a navija i komentariše kao da je najveći navijač bih,svaka mu čast,nemam riječi.
tek sad vidim koliko su bili u pravu oni koji su ga slušali na sport klubu i govorili da je fantastičan
A sto se tice njegovog komentarisanja, jos iz doba dok je prenosio "cvajtu" na sportklubu, ja sam samo zbog njega te utakmice gledao, jer je apsolutno fenomenalan i nisam ni sumnjao da ce i veceras biti... Za njega samo pohvale i dugo na nasim prostorima nije bilo ovakvog spikera, zbogom Velide, Igore, Sabahudine,.....
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#163 Re: marijan na hayatu
Svaka cast za Marjana lik je legenda.
-
ibizza
#164 Re: marijan na hayatu
Rodjen je u Tuzli,a sa 3-4 godine je doselio u Sa...dast.stanislav wrote:Nemoj pricati kad ne znas, on jeste iz Bosne, on je rodjeni Sarajlija, tako da nisi bas nesto upucen... I sada se ponovo vratio u Sarajevo, zajedno sa svojom djevojkom!kakavdanakneiskustvu wrote:mIRCerka wrote:Mislim da je Marijan upravo dozivio srcani
i ja,a nije ga još svjestan,ovo u životu nisam čuo i vidio,čovjek je ne legenda,nego legenda na kvadrat,fenomen,fenomen,ovo je nestvarno.
moram i ovo reći,on nije iz bih ,barem nije rođen i ne živi ovdje,a navija i komentariše kao da je najveći navijač bih,svaka mu čast,nemam riječi.
tek sad vidim koliko su bili u pravu oni koji su ga slušali na sport klubu i govorili da je fantastičan
A sto se tice njegovog komentarisanja, jos iz doba dok je prenosio "cvajtu" na sportklubu, ja sam samo zbog njega te utakmice gledao, jer je apsolutno fenomenalan i nisam ni sumnjao da ce i veceras biti... Za njega samo pohvale i dugo na nasim prostorima nije bilo ovakvog spikera, zbogom Velide, Igore, Sabahudine,.....
I ne ubacuj Sabahudina u gr4upou sa ovim komentatorima...Sabahudin je najjaci komentator kojeg sam slusao...
-
dast.stanislav
#165 Re: marijan na hayatu
Kako za koga, stvar licnog ukusa, a o ukusima se........
I da, izvinjavam se ako sam pogrijesio oko mjesta rodjenja, mada u njegovim pricama nekako vise spominje Sarajevo i na osnovu toga sam nekako shvatio da je vise i njemu privrzen...
I da, izvinjavam se ako sam pogrijesio oko mjesta rodjenja, mada u njegovim pricama nekako vise spominje Sarajevo i na osnovu toga sam nekako shvatio da je vise i njemu privrzen...
-
mIRCerka
#166 Re: marijan na hayatu
da je rodjen u tunguziji, HVALA MU MAJCI STO GA RODI!!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#167 Re: marijan na hayatu
Mozes zivjeti gdje hoces ali ako si cestit covjek neikada neces biti nista drugo osim ono gdje si rodjen. Ja mislim da je Marijan takav covjek. Imam osjecaj da napokon punim srcem za razliku od Sportkluba moze pokazati koliko voli ovu zemlju i on je to veceras i pokazao. Nez znam da li postoji nacin ali ako postoji onda bi taj covjek trebao da prenosi i utakmicu iz Zenice i sve nase utakmice jer je to zaista jedan poseban dozivljaj.
Marjane neka si se vratio!!!!!!
Marjane neka si se vratio!!!!!!
-
febo_acm
#168 Re: marijan na hayatu
dast.stanislav wrote:Kako za koga, stvar licnog ukusa, a o ukusima se........
Marjan je dio svog djetinjstva proveo pored Željinog stadiona na Grbavici, a i sada je bio u Sarajevu i raja su se ponašala prema njemu kao prema Begu. Častili su ga i zvali na sve strane. Pa možda zato i simpatiše Sarajevo, ali Marjan je sam reko da je Bosanac i Hercegovac, tako nije bitno jel iz Sarajeva, Tuzle, Zenica, Bihaća, Mostara....
-
febo_acm
#169 Re: marijan na hayatu
Domaće tekme mora prenositi državna televizija... To je tako. Ali Hayat je večeras pokazao kako se "to" radi. Sad će nam komentarisati Šuko....
-
mIRCerka
#170 Re: marijan na hayatu
onda nema druge nego ici u zenicu, jer ko voli gledat fudbal a slusat prenos prvenstva u sahu?AMD wrote:Domaće tekme mora prenositi državna televizija... To je tako. Ali Hayat je večeras pokazao kako se "to" radi. Sad će nam komentarisati Šuko....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#171 Re: marijan na hayatu
Da sklepamo na brzaka kakvu peticiju i da trazimo da utakmicu prenosi Marjan:)mIRCerka wrote:onda nema druge nego ici u zenicu, jer ko voli gledat fudbal a slusat prenos prvenstva u sahu?AMD wrote:Domaće tekme mora prenositi državna televizija... To je tako. Ali Hayat je večeras pokazao kako se "to" radi. Sad će nam komentarisati Šuko....
-
febo_acm
#172 Re: marijan na hayatu
mIRCerka wrote:onda nema druge nego ici u zenicu, jer ko voli gledat fudbal a slusat prenos prvenstva u sahu?AMD wrote:Domaće tekme mora prenositi državna televizija... To je tako. Ali Hayat je večeras pokazao kako se "to" radi. Sad će nam komentarisati Šuko....
Joj ova je predoobra!!!!
-
mIRCerka
#173 Re: marijan na hayatu
ili da trazimo da MREZA uzme signal BHT , pukne MUTE na Suku i pusti Marjana?hrasno38 wrote:Da sklepamo na brzaka kakvu peticiju i da trazimo da utakmicu prenosi Marjan:)mIRCerka wrote:onda nema druge nego ici u zenicu, jer ko voli gledat fudbal a slusat prenos prvenstva u sahu?AMD wrote:Domaće tekme mora prenositi državna televizija... To je tako. Ali Hayat je večeras pokazao kako se "to" radi. Sad će nam komentarisati Šuko....
- zvjezdica_7
#174 Re: marijan na hayatu
Da sklepamo na brzaka kakvu peticiju i da trazimo da utakmicu prenosi Marjan:)[/quote]
ili da trazimo da MREZA uzme signal BHT , pukne MUTE na Suku i pusti Marjana?[/quote]

ili da trazimo da MREZA uzme signal BHT , pukne MUTE na Suku i pusti Marjana?[/quote]
-
febo_acm
#175 Re: marijan na hayatu
Ja se nadam da će na radiju Hayat biti prenos
:P