Pa eto nadam se da cu uspjet upisat, da cu uspjet zavrsit i da nije toliko tesko

,a uostalom se nadam da je zanimljivo,makar malo
Prezanimljivo je..
hvala puno na ovome a nadam se da ces saznati nesto i o hist.umjetnosti...jos jednom hvala puno

Sto se tice Historije umjetsnosti, saznala sam neke stvari od cure koja studira taj smjer zajedno sa Knjizenvosti (dvopredmetni dakle), al dosta mi je stvari prilicno konfuzno pa bi najbolje ipak bilo da se na studentskoj raspitate.. Il najbolje uganjajte studente s odsjeka koji vas zanima..
Ali....NAVODNO, do sada je Historija umjetnosti isla uvijek u kombinaciji sa nekim drugim smijerom, al od ove godine ce se NAVODNO moci upisati odvojeno.. Dakle, jos se raspitajte..
Prijemni - dakle BHS isto sve, a iz Umjetnosti one koje su se koristile u prvom srednje, kako gdje doduse..Ugl, Likovna umjetnost 1, Karamehmedovic i Unkovic, i Likovna umjetnost 2, Beljkašic, Mihačević i Perišić.. I spomenula je Junsa meni se cini, tako nekako, nisam sigurna..
Isto navodno lako za polozit sve iz knjiga bude nikakav problem samo naucit..

.. Eh sad, ako je u pitanju dvopredmetni, iz licnog iskustva znam nekad sam a studirala, tu ima nekih caka, u smislu ne mozes izac na ispit ako ne polizis ovaj drugi, a ispiti su u dva dana.. pa fakticki noc prije znas oces li moc izac, jer je sve u dva dana..Al to kad dode do toga..
I da i to je navodno prezanimljivo, al sve je zanimljivo kad volite.. Al super stvari uce, meni bar tako izgleda kad prosnjuham.. Uglavnom..Toliko ..