KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI.ŽIVJELA SDA!
- manijak1
Smrt lažima
-
cipelici
Ja zivim za SVOJE principe a na trice i petice vec odaaaavno se ne obazirem. Ipak volim ljude. Nismo svi istiantifasista po opredjeljenju
imam sopstveni politicki stav koji ne zelim da poistovjecujem sa bilo kim pogotovu ne sa onim koji su izdali principe
politiku pratim ali se ne poistovjecujem sa bilo kojom partijom jer su davno sve izgubile politicki i svaki drugi kredibilitet
-
mersed68
SDA je morala pobjediti,narod je davno naučio razlikovati dobro od zla.
SDP-je "pogorelicom" ,Lagumdžija kada je borce uporedio sa četncima
otkrio svoje pravo lice i nikad neće biti prvi u bošnjaka sviđalo se to kome ili ne.Nijaz je u pravu dok je Lagumdžija na čelu Sdp-a nikad više neće dobiti izbore a vidjećeš kako će biti poraženi za dvije godine kad se on bude kandidovao.
SDP-je "pogorelicom" ,Lagumdžija kada je borce uporedio sa četncima
otkrio svoje pravo lice i nikad neće biti prvi u bošnjaka sviđalo se to kome ili ne.Nijaz je u pravu dok je Lagumdžija na čelu Sdp-a nikad više neće dobiti izbore a vidjećeš kako će biti poraženi za dvije godine kad se on bude kandidovao.
- Alfons Kauders
Ramazan je !
Hajde turbo Bosnjaci, bosmen i ali g, novopeceni muslimani, na iftar kod koalicijskih partnera iz SDS-a, na praseci iftar, halaaaal meeeesooooo braco muslimani kod brace iz SDS-a !
Zar se makar malo ne stidite, il ni obraza nemate ko i vasa "gospoda" iz SDA ?
Hajde turbo Bosnjaci, bosmen i ali g, novopeceni muslimani, na iftar kod koalicijskih partnera iz SDS-a, na praseci iftar, halaaaal meeeesooooo braco muslimani kod brace iz SDS-a !
Zar se makar malo ne stidite, il ni obraza nemate ko i vasa "gospoda" iz SDA ?
-
Engram::X
tebi...Alfons Kauders wrote:Ramazan je !
ko..da...Hajde turbo Bosnjaci, bosmen i ali g, novopeceni muslimani, na iftar kod koalicijskih partnera iz SDS-a, na praseci iftar, halaaaal meeeesooooo braco muslimani kod brace iz SDS-a !![]()
...i nije....Zar se makar malo ne stidite, il ni obraza nemate ko i vasa "gospoda" iz
SDA ?
- Alfons Kauders
...i ?
- alphonse kauders
1992g. sda,sds,hdz=400.000 mrtvih, 2004g. sda-sds-hdz...
ko moze jos reci da mi bosanci nismo glup narod?
- alphonse kauders
volim sto nam je dobro u ovoj drzavi bez komunjara...Ali_G wrote:Hahahhaha. Sto se ove komunjare pale sto su zijanile. Hahhahaha. Zao mi vas je majke mi.
Ovi sto nisu izasli na izbore su maximalno protiv SDA, al su vjerovatno svi za SDP, al nisu htjeli da im donesu pobjedu.
-
mersed68
Bosmene,imaš li mogućnost da ovim gubitnicima koji plaču nad porazom
SDP-a a koji koriste samo zle komentare,išćeraš iz njih to zlo a UĆERAŠ
dobro.
ako ne znaš kako ima hodža u Gračanici on će im do državni izbora za dvije godine garantovano išćerati zlo i garantovano ućerat dobro

SDP-a a koji koriste samo zle komentare,išćeraš iz njih to zlo a UĆERAŠ
dobro.
ako ne znaš kako ima hodža u Gračanici on će im do državni izbora za dvije godine garantovano išćerati zlo i garantovano ućerat dobro
- Alfons Kauders
Ma nismo glupi, samo naivni i spori...alphonse kauders wrote:1992g. sda,sds,hdz=400.000 mrtvih, 2004g. sda-sds-hdz...
Jak ti nick, nema sta...
- Alfons Kauders
A ko smo to "mi" ?bosmen wrote:Pa ne morate se bas svi ljutiti ako je to u temi,Alfons Kauders wrote:Ma nismo glupi, samo naivni i spori...alphonse kauders wrote:1992g. sda,sds,hdz=400.000 mrtvih, 2004g. sda-sds-hdz...
ko moze jos reci da mi bosanci nismo glup narod?![]()
Jak ti nick, nema sta...
de malo se razvedrite,nije sve tako crno kao sto mislite imate i vi par mjesta u vjećima.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tipicni BH politicar (CKSK 1 iz nadrelista)...nestalo ti argumenata, pa po majci udaras.....e mersede mersede, vrati se svom stadu mersede....mersed68 wrote:kekec,pitaj tvoju mamu ona je iskusila

-
PASA
Zivjela SDA stranka koja se bori sama za sebe, koja se bori za srbe i hrvate, koja se bori za Islam i najvaznije KOJA SE UVIJEK BORILA I SADA BORI PROTIV BOSNJAKA I BOSNJASTVA.
Zbog SDA ( PARTIJA KANOM NEKE DEMOKRATSKE HOCU RECI RADNE AKCIJE) I NAJVECEG NEPRIJATELJA BOSNJASTVA SVIH VREMENA , U DZEHENEM PRESELIO ALIJA IZMET BEGOVIC ......JA KAO BOSNJAK KOJI JE PRVO ISAO U MEJTEF PA ONDA POSAO U OSNOVNU SKOLU SAM PĹRESTAO BITI MUSLIMAN......SAMO ZBOG IZMET BEGOVICA I SDA ZBOG KOJIH SU BOSNJACI IZGUBNILI OBRAZ ZA SVAGDA ( ako su ga ikada i imali).