6 treatments za $3000 (dallas, tx) ...
Ova jedna kaze da je to nesto najbolnije sto je iskusila, boljelo je vise nego porodjaj kaze
Moderator: anex
ja mislim da ima u kozmetickom salonu Vedrana... nisam sigurna ali provjeriIrm@ wrote:iako je zenska tema...
da pitam je li neko zna gdje se u Sa radi depilacija na muskima... treba jednom mom prijatelju... ja idem u Yves Rocher ali oni to tamo ne rade...
hvala
redovno pravim peeling tjela i spuzvom iz morske alge pravo pritisnem tamo kde necu zarastle dlacice i bogami nemam uopste problem sa timeswirl wrote:Ima li ikakav lijek protiv urastanja dlacica, unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru
gdje se to kupi?jOFLA wrote:Anthony Logistic krema u tubi protiv uraslih dlačica. Piše na tubi za ingrown hair.swirl wrote:Ima li ikakav lijek protiv urastanja dlacica, unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru
Hvala, a ima li kod nas to kupiti jer cu vise izluditi?jOFLA wrote:Anthony Logistic krema u tubi protiv uraslih dlačica. Piše na tubi za ingrown hair.swirl wrote:Ima li ikakav lijek protiv urastanja dlacica, unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru
swirl wrote:Melaleuca Alternifolia/Australski cajevac/Tee Tree Oil - ima kupiti u DM, 100% ulje, kosta oko 6 KM
U DM u BBI, ja kupila neki dan.hana_montana wrote:swirl wrote:Melaleuca Alternifolia/Australski cajevac/Tee Tree Oil - ima kupiti u DM, 100% ulje, kosta oko 6 KM
Ja sam trazila u DM-u u ima samo 38% ulje? U kom DM-u si kupila i meni treba hitno????
swirl wrote:U DM u BBI, ja kupila neki dan.hana_montana wrote:swirl wrote:Melaleuca Alternifolia/Australski cajevac/Tee Tree Oil - ima kupiti u DM, 100% ulje, kosta oko 6 KM
Ja sam trazila u DM-u u ima samo 38% ulje? U kom DM-u si kupila i meni treba hitno????
hana_montana wrote:swirl wrote:Melaleuca Alternifolia/Australski cajevac/Tee Tree Oil - ima kupiti u DM, 100% ulje, kosta oko 6 KM
nisam nasla 100% ulje valjda je nestalo
Posalji nam koju sliku da vidimo kako je ispaloLucie wrote:
Platila sam za brazilsku depilaciju 5000kruna sto je nekih cca 150- 180 eura
ako ukinem dlake zauvjek onda idem cela kompletna hem zaradivala samo za to![]()
oki, tnx...alica.k wrote:ne stavljam ja to na lice, buknulo bi mi lice od toga. al mislim da se stavlja na akne da se isuse il nest...ev ima uputstvo u kutijici od mog ulja pise ovako:
tri puta dnevno nanijeti 6-8 kapi ulja cajevca na dio lica zahvacen aknama, lagano utrljati i masirati 5 minuta.
Kupi u apoteci Klindamicin losion, i time cisti lice.nova_korisnica wrote:oki, tnx...alica.k wrote:ne stavljam ja to na lice, buknulo bi mi lice od toga. al mislim da se stavlja na akne da se isuse il nest...ev ima uputstvo u kutijici od mog ulja pise ovako:
tri puta dnevno nanijeti 6-8 kapi ulja cajevca na dio lica zahvacen aknama, lagano utrljati i masirati 5 minuta.
ma ja nemam akne..samo mi se u zadnje vrijeme lice osipa onim nekim podkoznim..pa ne znam ziva sta da radim stim...