Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
s ove strane stupica je parking. A nedavno su napravili i novi parking iza ove zgrade sa slike, koji je vecinom prazan. Valda je bitno biti blize ulazu...
popodne sam vidio kod lore na ciglanama blize cesti papak ili papanka parkirali na zelenu povrsinu i jos prednji dio mercedesa A klase sklonili u hlad u ono zubunje. nisam mogao vjerovati. bio sam u voznji pa nazalost taj trenutak nisam stigao ovjekovjeciti.
Veceras je jedan "majstor" kod fisa naslonio se na prednja lijeva vrata u mene mi na autu i povuko jednu kvalitetnu ogrebotinu preko citavih vrata ... haj sto to moram platiti i sto se moram peglat sa majstorima i izgubiti vikend ... al ne kontam koliko moras biti levat da ogrebes desno auto prilikom izlaska sa kosog parkinga kao sto je kod fisa
atko wrote:Veceras je jedan "majstor" kod fisa naslonio se na prednja lijeva vrata u mene mi na autu i povuko jednu kvalitetnu ogrebotinu preko citavih vrata ... haj sto to moram platiti i sto se moram peglat sa majstorima i izgubiti vikend ... al ne kontam koliko moras biti levat da ogrebes desno auto prilikom izlaska sa kosog parkinga kao sto je kod fisa
Meni je prije par mjeseci neki idiot udubio vozačeva vrata tako što je izlazio u rikverc i samo zadnjim dijelom auta mi prislonio na vrata i do pola mi ih udubio...kada sam došao na parking jebao sam mu i oca i majku i sve mrtvo i živo i macu i cuku i kanarinca i sve što ima na cijelom svijetu...Ali koja mi korist kada nisam vidio ko je to uradio...
U 100 takvih slucajeva mozda bi 1 ostavio izvinjenje i br. tel za brisac radi dogovora oko nastale stete ...
To govori zapravo kakvi smo ko narod ... a nikad nije bilo vise kvadrata crkve/dzamije po glavi stanovnika i nikad se nije vise "vjerovalo" ... FUJJJ
Papanijada u Olimpijskom, papci parkirali po trotoarima cijelom širinom, ljudi idu cestom, nema im druge.
Pitam se šta li policija radi osim što zaustavlja raju zbog žmigavca i ispija kafe u kafićima lokalnih kriminalaca!?