ma neee, ti se prsisskojotovski wrote:cudno mi nekako, kako recimo Dragan Vikic ili Slavisa Sucur ili mnogi, mnogi drugi heroji rata i odlikovani pojedinci, ne izigravaju kabadahije prseci se "ratnim zaslugama"...
F U J !!!
Hamza Raznatovic napada policajce...
-
mrco
#151 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
-
mrco
#152 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
nista momci, toliko od mene ovdje...uzivajte u pljuvanje! 
- atom62
#153 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
dragi hamza, kazes da si nervozan i da trebamo imati razumijevanja za tebe!
e vidis legendo nemam razumjevanja niti za tebe niti za bilo koga drugog.
jer dragi hamza tek da vidis sto sam ja nervozan, nema se posla, nema se para, korupcija zavladala, a kriminalac je drugi naziv za politicare. kazes dragi hamza, da drugi eto mogu i po sebilju auto parkirati pa ih niko ne dira, a tebe jadnika odmah napali.
ne mogu se oteti osjecaju da si malo izgbio osjecaj samokriticnosti dragi hamza.
ne znam te licno, ali kada bih bio u mogucnosti pitao bih te:
1. je li dragi hamza, pa koja je stranka na vlasti u ovom gradu i u ovoj zemlji vec 18 godina?
2. je li dragi hamza, za korupciju, kriminal i nepravde u ovoj zemlji koje kriv, ako ne politicari i politicke stranke na vlasti!
3. je li dragi hamza, ko je kriv sto ahmo, bajro ili gasi moze svoje auto parkirati na sebilju, praviti kucu bez dozvole u centru grada, ako ne politicari i politicke stranke vlasti!
4. je li dragi hamza, ko je kriv sto u pravnom sistemu, skolstvu i zdravstvu bez politickih i familijarnih veza ili mita se nemoze nista ostvariti, ako ne politicari i politicke stranke na vlasti!
5. je li dragi hamza koje kriv sto militantni islamisti (vehabije), napdaju tvoje i moje sugradjane i njihove goste, samo zato sto se zele boriti za ravnopravnost i seksualne slobode,ako ne politicari i politicke stranke vlasti!
razmisli malo dragi hamza o svemu tome!
ostaj mi zdravo dragi hamza i sve najboje ti zelim u novoj ovoj godini
e vidis legendo nemam razumjevanja niti za tebe niti za bilo koga drugog.
jer dragi hamza tek da vidis sto sam ja nervozan, nema se posla, nema se para, korupcija zavladala, a kriminalac je drugi naziv za politicare. kazes dragi hamza, da drugi eto mogu i po sebilju auto parkirati pa ih niko ne dira, a tebe jadnika odmah napali.
ne mogu se oteti osjecaju da si malo izgbio osjecaj samokriticnosti dragi hamza.
ne znam te licno, ali kada bih bio u mogucnosti pitao bih te:
1. je li dragi hamza, pa koja je stranka na vlasti u ovom gradu i u ovoj zemlji vec 18 godina?
2. je li dragi hamza, za korupciju, kriminal i nepravde u ovoj zemlji koje kriv, ako ne politicari i politicke stranke na vlasti!
3. je li dragi hamza, ko je kriv sto ahmo, bajro ili gasi moze svoje auto parkirati na sebilju, praviti kucu bez dozvole u centru grada, ako ne politicari i politicke stranke vlasti!
4. je li dragi hamza, ko je kriv sto u pravnom sistemu, skolstvu i zdravstvu bez politickih i familijarnih veza ili mita se nemoze nista ostvariti, ako ne politicari i politicke stranke na vlasti!
5. je li dragi hamza koje kriv sto militantni islamisti (vehabije), napdaju tvoje i moje sugradjane i njihove goste, samo zato sto se zele boriti za ravnopravnost i seksualne slobode,ako ne politicari i politicke stranke vlasti!
razmisli malo dragi hamza o svemu tome!
ostaj mi zdravo dragi hamza i sve najboje ti zelim u novoj ovoj godini
-
in33sa
#154 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
I nakon toga nasrnuo na policajce, dvojicu ozljedio, i iz svega se izvukao uz pomoc poslanickog imuniteta.alanskoda wrote:ovdje svi zaboravljaju da je ON parkirao gdje ne treba i da je saobracaj zbog njega zaustavljen tom ulicom.
- black
- Cholina_Lokica
#156 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
mozda bi covjek i pogledao drge da ga nije svint'o autom

Last edited by Cholina_Lokica on 04/01/2009 14:51, edited 1 time in total.
-
in33sa
#157 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Dakle, on ne negira da je napao policajce 
- weed
#158 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ja dobrog saopstenja... sad tek vidim da nije kriv i da je sve prije napisano, samo puki pokusaj da se Hamza vjernik, predstavi u sto gorem svijetlu... vlasi, vi ste za ovo krivi! 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#159 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ma komunisti bahladovina wrote:Ja dobrog saopstenja... sad tek vidim da nije kriv i da je sve prije napisano, samo puki pokusaj da se Hamza vjernik, predstavi u sto gorem svijetlu... vlasi, vi ste za ovo krivi!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#160 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Admir_1984 wrote:Ma komunisti bahladovina wrote:Ja dobrog saopstenja... sad tek vidim da nije kriv i da je sve prije napisano, samo puki pokusaj da se Hamza vjernik, predstavi u sto gorem svijetlu... vlasi, vi ste za ovo krivi!![]()
- don vito
#161 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Sad treba ocekivati da onaj mali razbojnik, sto je zapalio staricu, u povodu svog najnovijeg napada na staricu koju je davio u pokusaju da joj otme mobitel napise saopstenje:
"Policija nije zeljela vidjeti druge maloljetne delikvente koji otimaju mobitele".
"Policija nije zeljela vidjeti druge maloljetne delikvente koji otimaju mobitele".
-
b_stulic
#162 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
.. zaboravili ste Djeda Mraza... On je najgori ... Jel tako teta Arzija?Chmoljo wrote:Admir_1984 wrote:Ma komunisti bahladovina wrote:Ja dobrog saopstenja... sad tek vidim da nije kriv i da je sve prije napisano, samo puki pokusaj da se Hamza vjernik, predstavi u sto gorem svijetlu... vlasi, vi ste za ovo krivi!![]()
-
dimu
#163 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
alanskoda wrote:dimu wrote:alanskoda wrote:ovdje svi zaboravljaju da je ON parkirao gdje ne treba i da je saobracaj zbog njega zaustavljen tom ulicom.
pa ne vozi sleper da zaustavi saobracaj u dvije trake ako je stao sa strane na trotoar...
znas li ti gdje se to desilo?ako je ispred poste kod bezistana onda je malim autom mogao zaustaviti saobracaj.
nije kod bezistana to je ulica zelenih beretki
ovo je bilo na carsiji kod poste u ulici safvet bega basagica
bas me zanima onda kad ce policija pocet kaznjavat taxiste koji stanu na sred ceste da musterija izadje (sto se otegne dok plati... ) iako 10m dalje moze stati sa strane i ne zaustavljati saobracaj...
- van Basten
#164 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
namjerno nisam htio ništa komentarisati dok se ne čuje i druga strana priče (osnova demokratične diskusije), ali nakon saopštenja dotičnog poslanika, mogu samo reći - 100% sam uz policiju u ovom slučaju. I trebaju ga tužiti za pokušaj ubistva (vožnja autom prema policajcu se može i tako okvalifikovati) i proije toga oboriti njegov poslanički imunitet na koji se tako jadno vadi u ovom slučaju.
Njegova opravdanja tipa " ne može mi višđe stati pod kožu" vrijeđaju sve druge sugrađane kojima valjda može stati još pod kožu, ili ono " policija žmiri drugim kabadahijama, a meni našla silu prosipati"... šta ona predstavlja? Samoproglašenje kabadahijom za ubuduće (da znaju organi reda, da ga poslije ovog ni ne pomisle dirati i zaustavljati )? Kritika na rad policije? Pa te rkitike se ne isporučuju šakama i karambolkama nego kritikama (pogotovo ako ste poslanik nekakav) u vidu novih, boljih zakonskih riješenja, akata i sl...
ukratko - jadno i bijedno Hamza Ražnjatoviću
Njegova opravdanja tipa " ne može mi višđe stati pod kožu" vrijeđaju sve druge sugrađane kojima valjda može stati još pod kožu, ili ono " policija žmiri drugim kabadahijama, a meni našla silu prosipati"... šta ona predstavlja? Samoproglašenje kabadahijom za ubuduće (da znaju organi reda, da ga poslije ovog ni ne pomisle dirati i zaustavljati )? Kritika na rad policije? Pa te rkitike se ne isporučuju šakama i karambolkama nego kritikama (pogotovo ako ste poslanik nekakav) u vidu novih, boljih zakonskih riješenja, akata i sl...
ukratko - jadno i bijedno Hamza Ražnjatoviću
-
bierkof
#165 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Upravo kao sto rece van Basten nisam zelio da stvaram vlastitu sliku o njemu dok ne cujem sta on ima da kaze, i moram da priznam da je ovo saopstenje razocaravajuce (najblaze receno).
Postovao sam Hamzu kao osobu. Smatram da nije los, dobar je muzicar ne znam zasto se uopste upusta u politiku koji vrag, mada ko zna.. mozda je i dobar politicar, vidjet cemo.
I sada ga postujem, ali manje. Mrzim bosanski nacin razlisljanja, 100 puta valjas, jednom ne valjas isto kao da nikad nisi valjao...
Svi smo mi ljudi i svi smo skloni greskama. Kako odreagujes kad pogrjesis definise tvoje kvalitete, na kraju u Islamu (kao i bilo kojoj drugoj religiji) to je odraz i snage vjere pojedinca.
Nije moje da sudim nekome, niti to zelim. Ali ako vec hoces da das neko saopstenje, i ako si i sam svjestan da si naglo reagovao i pogrjesio, onda bi bio red da to priznas i da se izvines javnosti i policajcima, platis ili odradis kaznu na dostojanstven nacin. A ne ovako, piskarati se po novinama samo srozavas svoj ugled, a to je nesto sto kad jednom izgubis nikad vise neces moci povratiti..
PS
Od nekih komentara na ovoj temi mi je zlo, podjednako kao od Hamzinog saopstenja...
Postovao sam Hamzu kao osobu. Smatram da nije los, dobar je muzicar ne znam zasto se uopste upusta u politiku koji vrag, mada ko zna.. mozda je i dobar politicar, vidjet cemo.
I sada ga postujem, ali manje. Mrzim bosanski nacin razlisljanja, 100 puta valjas, jednom ne valjas isto kao da nikad nisi valjao...
Svi smo mi ljudi i svi smo skloni greskama. Kako odreagujes kad pogrjesis definise tvoje kvalitete, na kraju u Islamu (kao i bilo kojoj drugoj religiji) to je odraz i snage vjere pojedinca.
Nije moje da sudim nekome, niti to zelim. Ali ako vec hoces da das neko saopstenje, i ako si i sam svjestan da si naglo reagovao i pogrjesio, onda bi bio red da to priznas i da se izvines javnosti i policajcima, platis ili odradis kaznu na dostojanstven nacin. A ne ovako, piskarati se po novinama samo srozavas svoj ugled, a to je nesto sto kad jednom izgubis nikad vise neces moci povratiti..
PS
Od nekih komentara na ovoj temi mi je zlo, podjednako kao od Hamzinog saopstenja...
- HAVANA
#166 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Chmoljo wrote:Admir_1984 wrote:Ma komunisti bahladovina wrote:Ja dobrog saopstenja... sad tek vidim da nije kriv i da je sve prije napisano, samo puki pokusaj da se Hamza vjernik, predstavi u sto gorem svijetlu... vlasi, vi ste za ovo krivi!![]()
UDBA i KOS
Vozdra raja :
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#167 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
da ne zaboravimo i PegluHAVANA wrote:
Vozdra raja :Zlatko i Bakir
-
The Silent Man
#168 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
E moj Emiru Kusturice 
- piper82
#169 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Zuta gredo gledaj bruku, poslanici ce da nas tuku! 
-
salihh
#170 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
nacin na koji pojedini reagiraju na ovaj dogadjaj je jednak nacinu na koji je hamza reagirao na policiju...
vecina nas je bez strpljenja, bez osnovniog postovanja ljudskih prava i drugacijeg, bez takta i zivaca... rjesavali bismo sve vjesalima, pistoljima, zatvorima, tucama... pa ljudi moji postoji li lijepa rijec?
hamza je napravio budalastinu, mjesto da se vadi, politicki korektno, a i ljudski bi bilo da se javno izvinuo, posebno svojim sugradjanima, a da koristeci svoj polozaj poslanika u parlamentu naseg kantona uradi nesto da nam policija bude spremnija provoditi zakon svuda i prema svima jednako (valjda nije pretjerano utopisticno)...
jos nesto, veceras sam prosao ulicom safeta b.b. pa ljudi moji i sada, samo 20 metara iznad "mjesta zlocina" ima desetak auta parkiranih na trotoaru (neki od njih prekriveni snijegom, dakle stoje tu danima)...
odrastimo i pocnimo se ponasati kao ljudi
vecina nas je bez strpljenja, bez osnovniog postovanja ljudskih prava i drugacijeg, bez takta i zivaca... rjesavali bismo sve vjesalima, pistoljima, zatvorima, tucama... pa ljudi moji postoji li lijepa rijec?
hamza je napravio budalastinu, mjesto da se vadi, politicki korektno, a i ljudski bi bilo da se javno izvinuo, posebno svojim sugradjanima, a da koristeci svoj polozaj poslanika u parlamentu naseg kantona uradi nesto da nam policija bude spremnija provoditi zakon svuda i prema svima jednako (valjda nije pretjerano utopisticno)...
jos nesto, veceras sam prosao ulicom safeta b.b. pa ljudi moji i sada, samo 20 metara iznad "mjesta zlocina" ima desetak auta parkiranih na trotoaru (neki od njih prekriveni snijegom, dakle stoje tu danima)...
odrastimo i pocnimo se ponasati kao ljudi
-
mojalila
#171 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
ja hamzu znam licno i nemojte zaboraviti mislim na ove koje ga zovu narkomanom da vi znate da se drogirao zato sto vam je on to rekao znaci covjek nije lagao o necemu tako ozbiljnom pa zasto bih lagao sada, slazem se apsolutno da ga proganjaju zato sto je presao na islam jer sada je lakse biti musliman na zapadu nego u bosni nadam se da oni kao sto je hamza promjene situaciju to sto ga zovete vehabijom zato sto klanja i voli Allaha to nespada u hamzine probleme nego u vase koji ste tolko slijepi i optereceni mrznjom prema Allahovim robovima.
smeta vam ako neko udari policajca a kada mu date 10 maraka da vam nepise kaznu onda vam nesmeta a obadvije te stvari su nelegalne na isti nacin, sami sebe upitajte dali imate pravo vi suditi nekome na osnovu onoga sto mediji moraju da vam govore imajte svoj stav i bicete sigurno bolji ljudi.
samo da vas napomenem da Allah kaze :" Svejedno je opomonjao ih ti ili ne opominjao Allah je zapecatio srca njihova..."
e sada razmislite dali bilo sta da vam kazem o nekom "vehabiji" a da je neka njegova vrlina moze promjeniti vase misljenje o njemu.
smeta vam ako neko udari policajca a kada mu date 10 maraka da vam nepise kaznu onda vam nesmeta a obadvije te stvari su nelegalne na isti nacin, sami sebe upitajte dali imate pravo vi suditi nekome na osnovu onoga sto mediji moraju da vam govore imajte svoj stav i bicete sigurno bolji ljudi.
samo da vas napomenem da Allah kaze :" Svejedno je opomonjao ih ti ili ne opominjao Allah je zapecatio srca njihova..."
e sada razmislite dali bilo sta da vam kazem o nekom "vehabiji" a da je neka njegova vrlina moze promjeniti vase misljenje o njemu.
- Amazonka27
#172 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ne seri zivota ti! Ciji smo "mi" robovi ako nismo Allahovi jer nema drugog Boga osim Allaha. Samim ovim si prekrsio veliko pravilo. Policajac ga nije kaznio jer je vehabija nego zato sto se parkirao gdje nije trebao. Problem u ovom slucaju jeste sto je policajac ignorisao red drugih automobila - vjerovatno svojih poznanika. I meni bi isto napisali kaznu iako nisam ni vehabija niti nosim zar niti se fizicki razlikujem od onih koji se izjasnjavaju kao pravoslavci, katolici, jevreji, budisti, ovaki ili onakvi. Ono sto je problem kod hamze je nedostatak SABURA, samokontrole, pretjerivanje. "...jer zaista Allah ne voli one koji pretjeruju".mojalila wrote:ja hamzu znam licno i nemojte zaboraviti mislim na ove koje ga zovu narkomanom da vi znate da se drogirao zato sto vam je on to rekao znaci covjek nije lagao o necemu tako ozbiljnom pa zasto bih lagao sada, slazem se apsolutno da ga proganjaju zato sto je presao na islam jer sada je lakse biti musliman na zapadu nego u bosni nadam se da oni kao sto je hamza promjene situaciju to sto ga zovete vehabijom zato sto klanja i voli Allaha to nespada u hamzine probleme nego u vase koji ste tolko slijepi i optereceni mrznjom prema Allahovim robovima.
A sad licno tebi: Vehabije su jedna obicna sekta koja u svemu pretjeruje, koja prijeti cijelom drustvu uz parolu : "ako nisi nas, onda si protiv nas". Krsite toliko pravila i nastojite svim silama da se u drustvu iskazete drugacijim. Predugacke brade, kratke pantolone, pravite od islama i vjere strah i trepet a vjera u Boga treba da bude nesto lijepo i umirujuce. Podrzavate ubistva "u ime Allaha" a Allah je dobar i milostiv i ne vjerujem da On voli da se ubija u Njegovo ime. Podrzavate bombase samoubice, iako je po islamu strogo zabranjeno dici ruku na sebe, i cak se takvi ljudi neukpoavaju u mezarje nego pored. Nemoj se ti brinuti za nase grijehove jer ima Allah koji ce nam sabirati dobra i losa djela. Ti i tvoji drugovi vehabije sigurno nece. I odakle vam pravo da govorite ko je musliman i ko nije. Po nacinu oblacenja?
-
zonbirile
#173 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
ljudi pa dokle će 95% muslimana u Sarajevu trpjeti teror ostalih.
- shizim
#174 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
gdje je lova tu je i igor, ovaj hamza...hik--meta wrote:igor aka hamza postao politicar?![]()
e svasta u sarajevu...
- shizim
#175 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Amazonka tako je,slazem se s tobo u potpunosti!Amazonka27 wrote:Ne seri zivota ti! Ciji smo "mi" robovi ako nismo Allahovi jer nema drugog Boga osim Allaha. Samim ovim si prekrsio veliko pravilo. Policajac ga nije kaznio jer je vehabija nego zato sto se parkirao gdje nije trebao. Problem u ovom slucaju jeste sto je policajac ignorisao red drugih automobila - vjerovatno svojih poznanika. I meni bi isto napisali kaznu iako nisam ni vehabija niti nosim zar niti se fizicki razlikujem od onih koji se izjasnjavaju kao pravoslavci, katolici, jevreji, budisti, ovaki ili onakvi. Ono sto je problem kod hamze je nedostatak SABURA, samokontrole, pretjerivanje. "...jer zaista Allah ne voli one koji pretjeruju".mojalila wrote:ja hamzu znam licno i nemojte zaboraviti mislim na ove koje ga zovu narkomanom da vi znate da se drogirao zato sto vam je on to rekao znaci covjek nije lagao o necemu tako ozbiljnom pa zasto bih lagao sada, slazem se apsolutno da ga proganjaju zato sto je presao na islam jer sada je lakse biti musliman na zapadu nego u bosni nadam se da oni kao sto je hamza promjene situaciju to sto ga zovete vehabijom zato sto klanja i voli Allaha to nespada u hamzine probleme nego u vase koji ste tolko slijepi i optereceni mrznjom prema Allahovim robovima.
A sad licno tebi: Vehabije su jedna obicna sekta koja u svemu pretjeruje, koja prijeti cijelom drustvu uz parolu : "ako nisi nas, onda si protiv nas". Krsite toliko pravila i nastojite svim silama da se u drustvu iskazete drugacijim. Predugacke brade, kratke pantolone, pravite od islama i vjere strah i trepet a vjera u Boga treba da bude nesto lijepo i umirujuce. Podrzavate ubistva "u ime Allaha" a Allah je dobar i milostiv i ne vjerujem da On voli da se ubija u Njegovo ime. Podrzavate bombase samoubice, iako je po islamu strogo zabranjeno dici ruku na sebe, i cak se takvi ljudi neukpoavaju u mezarje nego pored. Nemoj se ti brinuti za nase grijehove jer ima Allah koji ce nam sabirati dobra i losa djela. Ti i tvoji drugovi vehabije sigurno nece. I odakle vam pravo da govorite ko je musliman i ko nije. Po nacinu oblacenja?