U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
- Topla voda
#151 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
mi smo jedan od rijetkih normalnih naroda,zato ga izgleda i pusimo u ovom nakaradnom svijetu.
treba bit takav da ne osjecas bol za patnje drugog,tako se izgleda nacije grade.
kad kazu poginulo 5o djece u skoli u srbiji i slicno,mi trebamo kontat ,ko ih jebe ,nek su.
pozdravljati svaku postavljenu bombu u rsu,radovati se zlu koje zadesi nevine u narodima s kojim si u bilo kakvom konfliktu i zazivat njihov pogrom bez obzira jesul djeca,starci i nevini.
e tako cemo imat narod koji ce opstati u ovom nakaradnom svijetu.
mi izgleda imamo previsok procenat normalnih ljudi u drzavi da bi se uklopili u ovakav svijet i da bi ga shvatili
treba bit takav da ne osjecas bol za patnje drugog,tako se izgleda nacije grade.
kad kazu poginulo 5o djece u skoli u srbiji i slicno,mi trebamo kontat ,ko ih jebe ,nek su.
pozdravljati svaku postavljenu bombu u rsu,radovati se zlu koje zadesi nevine u narodima s kojim si u bilo kakvom konfliktu i zazivat njihov pogrom bez obzira jesul djeca,starci i nevini.
e tako cemo imat narod koji ce opstati u ovom nakaradnom svijetu.
mi izgleda imamo previsok procenat normalnih ljudi u drzavi da bi se uklopili u ovakav svijet i da bi ga shvatili
- Vozdra raja :-)
#152 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Ko je koga protjerao sa zemlje??goran5 wrote:Sto li se Izrael brani kad smiju samo palestinci da se brane , dami je samo znat?Bosanac sa dna kace wrote:sto li te rakete lete u Izrael i to bas svaki dan, da mi bi samo znatgoran5 wrote: Reci mi samo kako ne ugrozavaju kada svaki dan rakete lete na izrael?
-
Shoshana
#153 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Vala, ovo sto ti izvali nije nimalo bolje...bonnie24 wrote:@ Renatta:
Kako te nije sramota da ti sudiš o tome da li neko nešto zaslužuje? Da si bila u ratu-znala bi šta znači biti žrtva a šta agresor! Ti si to smeće koje se naselilo na palestinsku zemlju, ti i sva ona židovska bagra koja potiče iz kojekakvih pizdića-a koja , tobože, polaže pravo na Palestinu kao na svoju praiskonsku domovinu!
Fuj, gadiš mi se!
-
Vedri
#154 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
sto li si ti gorane glup, da mi je znat?goran5 wrote:Sto li se Izrael brani kad smiju samo palestinci da se brane , dami je samo znat?Bosanac sa dna kace wrote:sto li te rakete lete u Izrael i to bas svaki dan, da mi bi samo znatgoran5 wrote: Reci mi samo kako ne ugrozavaju kada svaki dan rakete lete na izrael?
-
JBL
#155 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Last edited by JBL on 27/12/2008 17:44, edited 1 time in total.
-
goran5
#156 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?chuchumbamayumbe wrote:Mozda rakete i ne bi letjele na Izrael kada bi Palestince prestali da ponizavaju, sikaniraju, maltretiraju kako stignu, da ih tretiraju losije nego sto nasi sintori tretiraju kerove po Sarajevu.Bosanac sa dna kace wrote:sto li te rakete lete u Izrael i to bas svaki dan, da mi bi samo znatgoran5 wrote: Reci mi samo kako ne ugrozavaju kada svaki dan rakete lete na izrael?
Da ih puste da se normalno krecu, da ih ne ogradjuju zidovima, da im puste vodu i struju, da im dozvole dopremanje humanitarne pomoci, da puste ljude da rade, itd.
#157 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Gorane,
Ko je koga protjerao iz zemlje
Ko je koga protjerao iz zemlje
-
goran5
#158 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Sto li se Izrael brani kad smiju samo palestinci da se brane , dami je samo znat?[/quote]
Ko je koga protjerao sa zemlje??[/quote]
Sjeti se ko je protjerao jevreje jednom davno i ko ih je napao nakon proglasenja samostalnosti.Arapi prvi npali Izrael i to 5 zemalja
Ko je koga protjerao sa zemlje??[/quote]
Sjeti se ko je protjerao jevreje jednom davno i ko ih je napao nakon proglasenja samostalnosti.Arapi prvi npali Izrael i to 5 zemalja
- chuchumbamayumbe
#159 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Lazes, nije tacno!goran5 wrote:Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?chuchumbamayumbe wrote:Mozda rakete i ne bi letjele na Izrael kada bi Palestince prestali da ponizavaju, sikaniraju, maltretiraju kako stignu, da ih tretiraju losije nego sto nasi sintori tretiraju kerove po Sarajevu.Bosanac sa dna kace wrote:sto li te rakete lete u Izrael i to bas svaki dan, da mi bi samo znat
Da ih puste da se normalno krecu, da ih ne ogradjuju zidovima, da im puste vodu i struju, da im dozvole dopremanje humanitarne pomoci, da puste ljude da rade, itd.
Cuj svaki dan po atentat kad se mirno krecu?!?!
Ma ja, treba ih k'o kerove zatvoriti i tako ih i tretirati, i jos gore?!
A joj, kakve ovdje fasizme necu procitati, da ti se zeludac prevrne, fuj!
-
bonnie24
#160 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
O, nek mi dotična oprsoti na drskosti! Zamisli, povrijeđena je osoba! Omg, ne znam šta da radim od sekiracije!Shoshana wrote:Vala, ovo sto ti izvali nije nimalo bolje...bonnie24 wrote:@ Renatta:
Kako te nije sramota da ti sudiš o tome da li neko nešto zaslužuje? Da si bila u ratu-znala bi šta znači biti žrtva a šta agresor! Ti si to smeće koje se naselilo na palestinsku zemlju, ti i sva ona židovska bagra koja potiče iz kojekakvih pizdića-a koja , tobože, polaže pravo na Palestinu kao na svoju praiskonsku domovinu!
Fuj, gadiš mi se!
-
JBL
#161 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
IDF kontrolise sve sto ulazi/izlazi u Gazu i po zelji "stezu" sto ljude tjera u ocaj.
-
Vedri
#162 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Mozda rakete i ne bi letjele na Izrael kada bi Palestince prestali da ponizavaju, sikaniraju, maltretiraju kako stignu, da ih tretiraju losije nego sto nasi sintori tretiraju kerove po Sarajevu.
Da ih puste da se normalno krecu, da ih ne ogradjuju zidovima, da im puste vodu i struju, da im dozvole dopremanje humanitarne pomoci, da puste ljude da rade, itd.[/quote]
Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?[/quote]
Ko su Izraelci da brane Palestincima hodanje po svojoj zemlji ?
Da ih puste da se normalno krecu, da ih ne ogradjuju zidovima, da im puste vodu i struju, da im dozvole dopremanje humanitarne pomoci, da puste ljude da rade, itd.[/quote]
Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?[/quote]
Ko su Izraelci da brane Palestincima hodanje po svojoj zemlji ?
- chuchumbamayumbe
#163 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Ovo treba proglasiti "izjavom godine" na forumu, naravno u negativnom kontekstu.
Ima jos kandidata, ali ovaj mi je bas onako, odlican primjer nacizma u iskonskom obliku.
Jos im samo stavite trake oko rukava i bice sve OK.
FUJ!
[quote="goran5"]Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto
bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?[/quote][/b]
Ima jos kandidata, ali ovaj mi je bas onako, odlican primjer nacizma u iskonskom obliku.
FUJ!
[quote="goran5"]Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto
bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?[/quote][/b]
-
goran5
#164 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Sto li se Izrael brani kad smiju samo palestinci da se brane , dami je samo znat?[/quote]
sto li si ti gorane glup, da mi je znat? :
Jel ima ovdje moderatora za vrijedjanje?
Vjerovatno zato sto ti smeta istina a i sto nisam od "tvojih" demokrata
sto li si ti gorane glup, da mi je znat? :
Vjerovatno zato sto ti smeta istina a i sto nisam od "tvojih" demokrata
-
goran5
#165 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
[
Lazes, nije tacno!
A joj, kakve ovdje fasizme necu procitati, da ti se zeludac prevrne, fuj![/quote]
Lazes ti
Lazes, nije tacno!
A joj, kakve ovdje fasizme necu procitati, da ti se zeludac prevrne, fuj![/quote]
Lazes ti
- KemooSA
#166 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Ovo je samo uvod u nesto vece,Iran nece samo posmatrati,treba ocekivati veeeelika sranja...
-
goran5
#167 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
[/b][/size][/quote]chuchumbamayumbe wrote:Ovo treba proglasiti "izjavom godine" na forumu, naravno u negativnom kontekstu.
FUJ!
![]()
bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?
dje si antifasisto sa trakama , ma FUJ
#168 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
Ako malo pogledamo u proslost, jevreji su mirno zivjeli pod muslimanskom vlascu u Spaniji. Kada su ih krscani protjerali jevreji su opet odlucili da zive sa muslimanim(Osmanlije), i zivjeli su mirno u svojoj vjeri! A evo kako to sada vracaju !goran5 wrote:
Ko je koga protjerao sa zemlje?
Last edited by Vozdra raja :-) on 27/12/2008 17:53, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#169 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
@goran5
Jok, lazes ti sam sebe.
Jok, lazes ti sam sebe.
- exliberal
#170 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Zanimljivo je kako su ovdje svi za osudu izraela ali niko nespominje hamas. Da se razumjemo ovakav vid upotrebe sile je stvarno van svakog razuma ali ajmo mali da pogledamo i drugu stranu ...jel moze.
Svi ovdje prozivaju izrael ...ok imaju pravo ali kako to da niko neproziva arapsek zemlje i iran prvenstveno. Da rekao sam iran i njegovu "pomoc" hamasu. Na sta se ta pomoc svodi? Striktno finansiranje jedne frakcije koja zastupa striktne iranske ciljeve. Jedna politika koja ni po cemu nepomaze palestince. Slanjem raketa ( a to su kacuse kojim hamas gadja izrael) sta se postize?. TIm raketama nemoze se izrael natjerat na povlacenje, nemoze se doci do mirovnog sporazuma...moze se samo dovesti do veceg eskaliranja sukoba (vec vidjeno). Sa sruge strane instaliranjem hamasa se zabija noz drugim arapskim drzavama u regionu jer ce taj pokret dovest do rasclanjivaja vec razvodnjenog arapskog naroda.
Zalosno je sto se desava dole ali taj region ce tesko doci do nekog trajnijeg mira u skoro doba
Svi ovdje prozivaju izrael ...ok imaju pravo ali kako to da niko neproziva arapsek zemlje i iran prvenstveno. Da rekao sam iran i njegovu "pomoc" hamasu. Na sta se ta pomoc svodi? Striktno finansiranje jedne frakcije koja zastupa striktne iranske ciljeve. Jedna politika koja ni po cemu nepomaze palestince. Slanjem raketa ( a to su kacuse kojim hamas gadja izrael) sta se postize?. TIm raketama nemoze se izrael natjerat na povlacenje, nemoze se doci do mirovnog sporazuma...moze se samo dovesti do veceg eskaliranja sukoba (vec vidjeno). Sa sruge strane instaliranjem hamasa se zabija noz drugim arapskim drzavama u regionu jer ce taj pokret dovest do rasclanjivaja vec razvodnjenog arapskog naroda.
Zalosno je sto se desava dole ali taj region ce tesko doci do nekog trajnijeg mira u skoro doba
-
Shoshana
#171 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Varas se, mene tvoja glupost ne moze povrijediti... tvoja je - nije moja.bonnie24 wrote:O, nek mi dotična oprsoti na drskosti! Zamisli, povrijeđena je osoba! Omg, ne znam šta da radim od sekiracije!Shoshana wrote:Vala, ovo sto ti izvali nije nimalo bolje...bonnie24 wrote:@ Renatta:
Fuj, gadiš mi se!
A, za izraz 'zidovska bagra' - ma znas sta.... nek idem i ja jednom u Banovice, red je MRS U LIJEPU PICKU MATERINU, TI I TEBI SLICNA GOVNA!
- sheilak
#172 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 195 mrtvih
Da, slazem se da bi moderatori trebali reagirati, ali i na neke , ocigledno rasisticke, izjave.
@ goran5
To sto ti iznosis , nije svacija istina, vise je to tvoje vidjenje stvari.
@ goran5
To sto ti iznosis , nije svacija istina, vise je to tvoje vidjenje stvari.
- chuchumbamayumbe
#173 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
dje si antifasisto sa trakama , ma FUJ[/quote]goran5 wrote:[/b][/size]chuchumbamayumbe wrote:Ovo treba proglasiti "izjavom godine" na forumu, naravno u negativnom kontekstu.
FUJ!
![]()
bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?
Sta je fasisto, u cemu je problem?!
-
bonnie24
#174 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
sto li si ti gorane glup, da mi je znat? :goran5 wrote:Sto li se Izrael brani kad smiju samo palestinci da se brane , da mi je samo znat?
Vjerovatno zato sto ti smeta istina a i sto nisam od "tvojih" demokrata[/quote]
Gorane, a gdje si se ti učio demokratiji? Vjerovatno u istoj školi u kojoj su te učili kako postati pismen (ja bih, ti bi,on bi; mi bismo, vi biste, oni bi)
- Bosanac sa dna kace
#175 Re: U izraelskim zračnim napadima najmanje 120 mrtvih
sta predlazes da ih sad zavezu u lance, i daju samo po komadic hljeba???goran5 wrote:
Pustali su ih da se normalno krecu pa je bilo jos gore svaki dan po atentat kad se normalno krecu, i zasto bih onda pustili kad oni to zloupotrebljavaju?
inace jelde Palestinci su niza rasa u odnosu na Izraelce, jel tako?
i Izraelci imaju pravo da muce Palestince, i ovi moraju da im poture glavu da ih muce, jel tako?
izjave su ti inace samo take, da sam moro pod hitno do WC