delightful wrote:jest, eto, amrica generalizuje, a ostali su tako objektivni

Zaista mislim da treba sačekati rezultate istrage, nisam niti slova ni upisao o ovoj temi, dok nisam čuo da je Lajčak preuzeo ulogu inspektora, pa nas umjesto policije obavještava dokle je stigla istraga i šta prvi rezultati pokazuju.
I da, s obzirom da su u Istočnoj Hercegovini uvijek tekli med i mlijeko, da nije bilo prijetnje povratnicima, da ih nisu gađali zoljama 1999, da prije dvije godine nije minirana džamija u selu Ključ, također u Gatačkoj općini, da se nije pjevalo " Neće biti balija i bula, izgorjet će Fazlagića Kula",
da na ogradi prostora na kojem je do 1992 stajala čaršijska džamija u Gacku, mjesecima nije stajalo " Nož,žica, Srebrenica", da mladom gatačkom efendiji, koji ima bebu od jedva godinu dana, svakodnevno ne dobacuju na ulici, dižući tri prsta kad ga vide, ( jednom sam svjedočio takvom događaju, usred Gacka),itd, itd....e, zbog "činjenice" da se ništa od navedenog nije dogodilo u periodu od 1999-2008, stvarno smo bezobrazni što i pomisliti smijemo da su ovo MOŽDA učinili četnici....
Evo, niti sam pozivoa niti pozivam na revanš, tvrdim da treba sačekati rezultate istrage, bit ću kao i fukara, sretan(ako se to može tako reći ), ako se dokaže da su uzrok požara peći koje su se vidjele na snimku....Ali, dozvoli da imam pravo, da sumnjam...i da tu svoju sumnju iskažem na forumu....