Izetbegovic nije radio prave stvari.
Jedine prave stvari radili su patrioti ove napacene drzave sa komadom prohe u dzepu i pet metaka u okviru.
Ovo je sve izdaja a izdajnike treba da stigne i zasluzna kazna ako vec ne bude kasno do 2010. god.[/quote]
Koga da stigne kazna?
Pitam da ne bi sve rezultiralo da se i ovo malo izmješanih sredina
etnički pročiste i tada neće više biti nikakvog ama baš nikakvog interesa
za zajedničkom nam državom.
Mene je sasvim svejedno postalo u kolikoj ću državi živjet,
a najviše bi volio da Kakanj bude SanMarino, ne bi mi uopće smetalo
što je toliko mali.
[color=#FF0000]Ovo što Tihić radi je posljednji pokušaj da se sve zadrži na okupu,
sve druge, čitaj "nasilne" opcije vode konačnoj podjeli do u atom[/color].[/quote]
Ovo što Tihić radi nije pokušaj da sve zadrži na okupu, ali jeste jedan od posljednjih pokušaja da se definitivno ubije država Bosna... O čemu Tihić priča kada pominje "kompromis", "realnost" i sli.? Je li on svjestan (znam da jeste, ali ga boli neka stvar) da nema kompromisa između života i smrti. Ovo je situacija u kojoj neko otvoreno hoće da te ubije, a ti naravno želiš da živiš. Onda ti sam ponudiš "kompromis" zbog "realnosti trenutka" tako što kažeš: "nema veze, slobodno me rani, ali tako da iskrvarim za dva-tri sata..." Eto, dobio si to da poživiš još 2-3 sata. Ura! I to je neki uspjeh!
Shvatite ljudi već jednom: Ni Tihić, ni Silajdžić, ni Lagumdžija ne rade u interesu države Bosne i Hercegovine. Na žalost, oni rade samo za svoje lične interese i bore se samo za političku dominaciju nad "avlijom", a "realno" je to da je danas "in" i profitabilno biti na četničkoj strani. Shvatite da je i obećanje članstva Bosne i Hercegovine u EU jedna od šarenih laža da se pod tim motivom potpuno razoružaju i politički marginaliziraju Bošnjaci (muslimani). To se jedino može učiniti dobrovoljno kroz političke oligarhe poput Tihića, Bakira Izetbegovića, Harisa Silajdžića i Lagumdžije (sjetite se da sami kažu kako im je cilj ISTI, ali se samo razlikuju u pristupu i viziji na koji način doći do cilja). Pitanje je ŠTA JE NJIHOV STVARNI CILJ imajući u vidu sve one poteze i "greške" od 1992. na ovamo... Sami skontajte za koga onda rade Tihić, Izetbegović, Silajdžić i Lagumdžija. Postavljač ove teme tvrdi kako "TIHIC RADI PRAVE STVARI"... i ja kažem da radi "prave stvari", ali je pravo pitanje za koga i po koju cijenu? Pitate li se zašto se Dodik slaže sa ovim "kompromisom"? Pa zato što on ništa nije dao niti će dati, što u suštini nije NIKAKAV KOMPROMIS, nego KAPITULACIJA "probosanskih snaga" za dobrobit velikosrpskog čeda popularno nazvanog "RS". Fuj!
Ljudi, vjerujte samo svojim očima i razumu, vjerujte djelima a ne pričama. Neka su nam svima znanje i Bog na pomoći...jer će nam uskoro trebati i jedno i drugo.[/quote]