Ahmmed wrote:Ma ne, bre, ne palimo se, mi se raznosimoolovo92 wrote:Ако је тачка , шта се бре онда палите![]()
![]()
![]()
![]()
I fakat vas se nakotilo, pravo, na ovom forumu
KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
- piupiu
#151 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
-
Svetlana
#152 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
kreatore ovog post-a,
o eventualnom ratu i odcepljenju Rs-a te nestanku BiH kao i ostalim besmislicama izvoli i pisi po forumima u Zagrebu, Sloveniji, možeš i po Njemackoj, i Americi,takodje isto to važi za one što možda žele Teheran umjesto Sarajeva,dakle,ovaj dokoni negativni sloj BiH društva,izvolite gospodo poubijajte se,izmasakriraj te se izmedju sebe na nekoj od poljana gdje se održavaju koride borbe bikova,svoje otrovne retorike i prljave misli neka ostnau u vašim domovima,a gospodo iz policije izvolite hapsite ovu mraku od ljudi jer za to ste plaćeni da čuvate unutarnji red i mir
o eventualnom ratu i odcepljenju Rs-a te nestanku BiH kao i ostalim besmislicama izvoli i pisi po forumima u Zagrebu, Sloveniji, možeš i po Njemackoj, i Americi,takodje isto to važi za one što možda žele Teheran umjesto Sarajeva,dakle,ovaj dokoni negativni sloj BiH društva,izvolite gospodo poubijajte se,izmasakriraj te se izmedju sebe na nekoj od poljana gdje se održavaju koride borbe bikova,svoje otrovne retorike i prljave misli neka ostnau u vašim domovima,a gospodo iz policije izvolite hapsite ovu mraku od ljudi jer za to ste plaćeni da čuvate unutarnji red i mir
- Vodenjak
#153 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
Glas razuma...Svetlana wrote:kreatore ovog post-a,
Ali ko to jos danas slusa?
- Josip
#154 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
ako i bude raspada BiH mislim da neće biti rata. nadam se da u BiH ima toliko trezvenih ljudi koji imaju dvije u glavi i kojima je dosta rata i svega lošega.
ljudi su umorni od cijele ove situacije. pa ako se i raspadne mislim da će se ljudi malo ljutiti na početku ali će brzo odahnuti i napokon početi normalno živjeti.
ljudi su umorni od cijele ove situacije. pa ako se i raspadne mislim da će se ljudi malo ljutiti na početku ali će brzo odahnuti i napokon početi normalno živjeti.
- Vodenjak
#155 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
Ma ja...Josip wrote:ako i bude raspada BiH mislim da neće biti rata. nadam se da u BiH ima toliko trezvenih ljudi koji imaju dvije u glavi i kojima je dosta rata i svega lošega.
-
palermo
#156 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
Rodila majka pametnu glavicu.........Josip wrote:ako i bude raspada BiH mislim da neće biti rata. nadam se da u BiH ima toliko trezvenih ljudi koji imaju dvije u glavi i kojima je dosta rata i svega lošega.
- 1gorstak
#157 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
Ne zelim rat, previse mi je onaj kroz koji smo prosli i da zivim 300 godina. Ali ja drugu zemlju nemam i opet bih se borio za opstanak BiH. Ne znam sta ti smatras vrijednim, pare vjerovatno pa da uzmemo pare za primjer; neko zeli da ti otme pare, ti se malo bunis ali ipak dadnes pare bez ikakvog otpora. Ako to kod tebe tako funkcionise, drago mi je da nismo svi isti.Josip wrote:ako i bude raspada BiH mislim da neće biti rata. nadam se da u BiH ima toliko trezvenih ljudi koji imaju dvije u glavi i kojima je dosta rata i svega lošega.
- DobroJutroKolumbo
#158 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
Svetlana wrote:kreatore ovog post-a,
A sto bi ja pisao po forumima u "Zagrebu , Sloveniji , Njemackoj i Americi", ja koliko znam da su forumi na internetu , virtualnom prostoru , a ne u nekoj drzavi, u tim drzavama jedino mogu biti serveri, o ti Osvjetlana ,i da hocu da pisem pisao bi, jer internet ne poznaje granice, koje si ti sebi postavila u glavi, da mi ti mozda neces reci gdje cu pisati??
Tako su Muslimani 92' godine govorili ma nece biti rata , nema sanse , pa dozivise genocid! Nek se hebu svi oni , koji poslije svega sta se desilo nece da urade nesto i razmisljaju iz predostroznosti da se opet nesto takvo ne ponovi! Kad opet zaspemo , opet ce nas sjebati , ja necu da spavam , budan sam i vidim sta se opet desava u BiH! Ovde ima puno onih koji su godista , koji nemaju pojma sta je bilo 92' a kamoli prije te godine i kako je sve pocelo! A kad se opet negdje dese kamioni sa "bananama" , onda placite!
-
popajic
#159 Re: KRAJ BiH pocinje na datum IZBORA U SAD!
fina neka bajka,sa happy end-om !@josip
pa ako se i raspadne mislim da će se ljudi malo ljutiti na početku ali će brzo odahnuti i napokon početi normalno živjeti.
e,vala Josipe...