Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tesnim
bas ogavno....fuuuj!pesak wrote:pa, mislim, da je samo sedeo go, ok, sta to mene briga...nego je on razgovarao sa mnom da bih ga ja gledala kako sedi go.![]()
onda kaze...sad ce zena da mi dodje...i krene da se oblaci...pa mu zena ode, pa se on opet svuce..
![]()
imao je lepe fotografije... steta.
- Saian
pesak wrote:pa, mislim, da je samo sedeo go, ok, sta to mene briga...nego je on razgovarao sa mnom da bih ga ja gledala kako sedi go.![]()
onda kaze...sad ce zena da mi dodje...i krene da se oblaci...pa mu zena ode, pa se on opet svuce..
![]()
-
callmethebreeeze
Saian wrote:pesak wrote:pa, mislim, da je samo sedeo go, ok, sta to mene briga...nego je on razgovarao sa mnom da bih ga ja gledala kako sedi go.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaj oplakah koji freak-show
![]()
![]()
bas nemas razumijevanja za drugacije od sebe.
-
pesak
Pa ima cudnih ljudi.callmethebreeeze wrote:Saian wrote:pesak wrote:pa, mislim, da je samo sedeo go, ok, sta to mene briga...nego je on razgovarao sa mnom da bih ga ja gledala kako sedi go.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim svuda da zavirim. Nasa "komunikacija" mi je licila na neki film Dejvida Linca.
Jednom me je napao neki manijak u liftu, a ja pocela da pricam s njim i na kraju me pustio...zamalo jos i da se sprijateljimo...
a bogami, pretio mi da ce me zadaviti, probosti nozem i td i td..
a ja pocela toliko da pricam da je izgubio volju za sexualne akcije...
- Lace
ma ja...radis sve ono sto ne ocekujepesak wrote:Pa ima cudnih ljudi.callmethebreeeze wrote:Saian wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim svuda da zavirim. Nasa "komunikacija" mi je licila na neki film Dejvida Linca.
Jednom me je napao neki manijak u liftu, a ja pocela da pricam s njim i na kraju me pustio...zamalo jos i da se sprijateljimo...![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
jaoooooooo ovo je ko sapunica
ja sam odusto od ovih veza preko neta,ma uzas
.Evo jedna anegdota.Zvrni u mene na skajpetu oko pola cetiri ujutro,kad neka zenmska(necu da kazem nicke,nekulturno je) i kao da se upoznamo salje mi poruku
iz Hameriku je
I hajde de ja je metnem (natakarim) na moj....skajpeta.I u pricu,vamo tamo kad dođo smo do tangica....mislim gacica....mojih i njezinih,dahce mi u slusalice i rze ko krdo.....
i u par noci se zblizimo i kao prvom prilikom eto nje u Tuzlu
(moro sam dat drugi grad inace sam mrtav coek
.Uglavnom otarasim se ja nje.....jedva......jedva joj objasnih da sam nesretno ozenjen
O jednoj Rumunki drugom prilikom
I hajde de ja je metnem (natakarim) na moj....skajpeta.I u pricu,vamo tamo kad dođo smo do tangica....mislim gacica....mojih i njezinih,dahce mi u slusalice i rze ko krdo.....
O jednoj Rumunki drugom prilikom
- Tesssa
joj pesak ti si meni sou programpesak wrote:
Pa ima cudnih ljudi.
Jednom me je napao neki manijak u liftu, a ja pocela da pricam s njim i na kraju me pustio...zamalo jos i da se sprijateljimo...![]()
- fantom slobode
Nisam znao da je anais zauzeta, ko da gledam virtualno, no uhar je i tozoom66 wrote:Lace wrote:sekunda mi je falila da ti posaljem pp i raskopam ko ti je zena...a ono anaiszoom66 wrote:naravno...::)...zar nismo slatki?...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
sajo s tri rijeci odrz'o cas lobotomije
-
yurebure
Posto je ovo tema o vezi preko interneta,molim vas da mi pomognete i kazete,ako neko zna naziv filma,ja mislim da glumi Tom Hanks --
On upoznaje djevojku na netu dopisuju se i na kraju zavrsi happy-endom...
ako neko zna ............
thanks
thanks
- anais_nin
pretpostavljam da mislis na ovajyurebure wrote:Posto je ovo tema o vezi preko interneta,molim vas da mi pomognete i kazete,ako neko zna naziv filma,ja mislim da glumi Tom Hanks --
thanks
YOU'VE GOT MAIL!
http://www.imdb.com/title/tt0128853/
-
yurebure
da to je taj ...........anais_nin wrote:pretpostavljam da mislis na ovajyurebure wrote:Posto je ovo tema o vezi preko interneta,molim vas da mi pomognete i kazete,ako neko zna naziv filma,ja mislim da glumi Tom Hanks --
thanks![]()
YOU'VE GOT MAIL!![]()
http://www.imdb.com/title/tt0128853/
hvala punooooooooooooooooooooooooo
-
nocna_ptica24
eh da ti iskreno kazem moja velika ljubav je bila preko neta...ali tu ljubav sam napustila i zaljubila se u drugog momka koga sam srela u internet klubu i dok smo miscali ja u dala svoj broj i to i bi.... danas sam sretno udata za tog istog momka vec dvije i pol godine smo u braku!!!! internet je za mene cisto normalna stvar komunikacije kao i obican razgovor samo na daljinu pod uslovom da su obje strane ozbiljne i da nema zeze i laganja....