Ne mogah odoliti...KatarinaKosaca wrote:Opet poznata dogma, stavljanja neistomišljenika na suprotnu stranu bez i da znaš ili te zanimaju njegovi politički stavovi. Dakle, ti zaista vjeruješ da prijetljstvo između Oruča nije doprinijelo da tender bude pošten i Robot dobije lokaciju gdje je dobio? Ti zaista vjeruješ da Zlatko tebi čuva beiha telecom. Svojim sam ga očima viđala u tuđem stanu u ratu u ulici mehmeda Spahe,pa to nisu glasine. Danas ih ima više od jednog i više od jedne kuće. Drugi univerzitetski profesori nisu imali takav materijalni uspon. Dakle, kada već glumiš odvjetnikaistrošenog političara vječito željnog vlasti onda malo i razmisli šta i koga braniš. Meni nije toliko zanimljiv da hodam po sudu, ali mi je ono što vidim i više nego dovoljno da mu ne dam glas.nosara wrote:kosaca, kakvo bogatstvo? S kim tal, u vezi cega, kad? Znas li uopste o cemu govoris? Sto ga ne prijavis da te odere na sudu ko radoncica?
Jes' to ti fahro?
Usput, spomenuti tajkun je i intimus Tihića, a o tome čemo na temi koja bude o SDA.
MI ČEMO VI ČETE
Drzite se teme, ima negdje i ZLATKO ALL ABOUT, ova je tema o rastu stranke na ovim izborima.
Kome se ne prica o tome, nek ide na drugu temu.