komeba wrote:Dosadan si.Kad te covjek cita sa strane rekao bi da je Lagumdzija najveci problem ove drzave.Uopste ne citas sta ti se pise i pitanja koja ti se postavljaju.Ovdje nisi dosao da diskutujes,nego da vrsis propagandu.Ja jos uvijek cekam odgovor na pitanje za koga ces glasati...
Ne znam za njega, ali ja sam se ovdje ukljucio iz dobrih namjera. Medjutim, kad sam procitao neke tvrdnje simpatizera i clanova SDP-a, shvatio sam da sam izgleda pogrijesio. Ja fakat ne mogu razumijeti kako to da se gubitak 80.000 glasaca (sto je oko 35%) smatra sasvim normalnim. Cak stavise, za to nije kriv niko u SDP-u nego su eto, ti glasaci sto nisu dali svoj glas, postali glupi. Plus, sto se zaboravlja da na izborima 2006. npr, uopste nije glasalo 1.200.000!!! ljudi (oko 800.000 u FBiH, i oko 400.000 u RS). Svi ti ljudi ispadose glupi, jer eto nece da glasaju za SDP (zapravo nece ni za koga). Ne bi mene ovo cudilo da su to u pitanju one neke rekreativne stranke tipa BOSS, GDS, Liberali, nego jedina stranka koja bi trebala biti prava alternativa ovoj vlasti. Ozbiljni ljudi bi trebali znati da rezultat stranke ne zavisi toliko od njenih clanova i simpatizera (oni ce svakako glasati za nju), nego od ovih neopredjeljenih kojih je i najvise. Nazalost u SDP-u izgleda smatraju da je narod tu zbog njih, a ne obrnuto. U svakom slucaju, dok je opozicija ovakva kakva jest, ovi na vlasti se ne moraju brinuti.