Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post Reply
Bodkin

#151 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:kao što nisi nikad vidio da je merlin imao natpis da je zabranjen ulaz psima i srbima ali si ipak napisao da je to tako bilo
Ja i? Logika ti nema smisla. I jedno i drugo se ocigledno temelji na misljenju. Ti sad pitas sto nisam tebi vjerovao bez intervjua ili sta?
LBVIEW

#152 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote: Ja ba, znas ti sta je on slagao i sta je stvarno mislio :D
Ti znas, iz iskustva :izet:
Koncert jeste odrzan kao znak solidarnosti sa Srbijom/protest protiv "milosrdnog andjela", sta god Bregovic baljezgao. Tek kad su poceli tuci po Srbiji sjetio se lafo svih zrtava, evo samo sto mi suze nisu krenule, al' niz ledja.
Kazem ja, znas ti. Zato i nije bitno sta ovaj gore supak izjavi. Takvima kao ti ne igra ulogu. Ali zato ti smanji godinu zivotu sto je prodao 2 milje karata
Slican se slicom raduje, a posto si ti uhvacen u lazi..
:pisnuo:
Ovo gore je cinjenica, samo posto ste ti i tebi slicni u sukobu s istima, mrka kapa.
LBVIEW

#153 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:kao što nisi nikad vidio da je merlin imao natpis da je zabranjen ulaz psima i srbima ali si ipak napisao da je to tako bilo
Ja i? Logika ti nema smisla. I jedno i drugo se ocigledno temelji na misljenju. Ti sad pitas sto nisam tebi vjerovao bez intervjua ili sta?
Ti to tek sad cuo za intervju? :D
Sta je sljedece, prije pet minuta cuo za presudu Radovanu? Eto te k'o Hafis. :mrgreen:
I ti bi se, nakon sto si provaljen, jos raspravljao? :pisnuo:
Bodkin

#154 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote: Slican se slicom raduje, a posto si ti uhvacen u lazi..
Ovo gore je cinjenica, samo posto ste ti i tebi slicni u sukobu s istima, mrka kapa.
Cinjenica jer si ti rekao. Sigurno :D
BHCluster

#155 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by BHCluster »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Ti to tek sad cuo za intervju? :D
Sta je sljedece, prije pet minuta cuo za presudu Radovanu? Eto te k'o Hafis. :mrgreen:
I ti bi se, nakon sto si provaljen, jos raspravljao? :pisnuo:
:thumbup: :pisnuo: :izet:
Point.

#156 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by Point. »

Najjače je kad se krenu izvlačiti kad budu uhvaćeni u laži.
Haris.ba

#157 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by Haris.ba »

high_volume wrote:Ja bih zabranio hod Sarajevom svim javnim osobama koji su živjeli u predratno vrijeme u njemu, a koji su početkom ili tokom trajanja rata pobjegli, a nisu javno podržali borbu za opstanak nezavisne i samostalne RBiH, Bregoviću, Čoliću, Gospićki, Sokoloviću, itd., spisak je ogroman. I koji se nisu javno izvinuli za svoj bijeg, koji nisu klicali Aliji Izetbegoviću, koji nisu ništa učinili za Sarajevo, a sada u njemu uživaju svoje interese. I ne samo njima, ja bih zabranio hod Sarajevom i svima ostalim koji su napustili ovaj grad u njegovim najtežim vremenima.
Da uvedemo moralne brigade? Ili, možda po naški - šerijatsku policiju?
kakavdanakneiskustvu

#158 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by kakavdanakneiskustvu »

LBVIEW wrote:
Škobo Habu wrote:
LBVIEW wrote: Prvo, koja minuta, ne da mi se gledati cijelu emisiju smecara Marica.
Napisano je. :roll:

Od 51 minuta priča o toj dogodovštine sa Karadžićem. Taj susret poredi sa sa situacijom kada se neki običan Saralija našao u wc sa Titom, nije znao kako da se ponaša pa mu počeo pljeskati dok piša.
Njegovo pitanje Karadžiću je bio čist sarkazam...nikakva podrška njegovoj politici.
Drugo, u Solunu je organiziran koncert u znak protesta protiv bombardiranja Srbije, kakve zrtve svih ratova i to u Micotakisovoj Grckoj. :-)
Upravo je to Bregović demantovao u "Danima", da nije svirao Miloševiću. Mada se izofir'o...
A sto se tice podrske Milosevicu, hebi ga, to je logicki slijed Bregoviceve izjave o tome da "nisam htio svirati za Alijino Sarajevo" koje jeste dao u intervjuu s Pecaninom - potrazi sam u arhivi ako sumnjas. E sad, sto klosar ima problem a s logickim rasudjivanjem je samo njegov problem.
Nema potrebe da tražim išta, jer imam taj broj kod sebe u vlastitoj arhivi.
De ti to procitaj pazljivije, pa onda se javi, ok?
Cuj, demantovao, pa ne radi se o tome sta je slagao Pecaninu u vezi motiva za svirku, vec povodom cega, a to je bombardiranje Srbije, je taj koncert odrzan. Citav rat u Hrvatskoj i BiH sutio kao picka, a kad su krenuli urazumljivati Srbiju kao sjetio se svih zrtava, ma kako da ne. :-)
I sta kazes, sarkazam, nije se znao ponasati, imao tremu pred Radovanom? :lol:

ovo u hrvatskoj i bih ga nije bas tangiralo,a eto cim je beograd malop bombardovan,eto njega da zasvira protiv toga
kakavdanakneiskustvu

#159 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Point. wrote:
salik79 wrote:
Bodkin wrote: I jos nesto, merlin je nekad u svojoj radnji imao natpis “zabrenjan ulaz psima i srbima”.
Jeste, a srpska nejac je bacana lavovima u Pionirskoj.
Nadam se da će Bodkin iznijeti kakav dokaz za ovu gore tvrdnju. Kakav loš pokušaj trolanja dotičnog.

pa napisa da je kao,mozda neko nesto takvo napisao na forumu,kakav dokaz
kakavdanakneiskustvu

#160 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Bodkin wrote:

čekaj,meni logika nema smisla,da ponovim,napisao si da je merlin na radnji imao natpis zabranjen ulaz psima i srbima,kad su te ljudi upitali da daš bilo šta da to nekako dokazes,ti napisa na forumu nekad nesto mozuda o tome napisano,mozda to i nije tako bilo,evo ja napisem bregovic ubijao po beogradu ljude,trazi neko da to dokazem,ja cuo na forumu,neko nesto o tome pisao,mozda i nije to bas tako bilo,jesi svjestan da si tek tako nesto slagao?

gdje sam ja u gornjem postu spomenuo intervju?
high_volume

#161 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by high_volume »

Haris.ba wrote:
high_volume wrote:Ja bih zabranio hod Sarajevom svim javnim osobama koji su živjeli u predratno vrijeme u njemu, a koji su početkom ili tokom trajanja rata pobjegli, a nisu javno podržali borbu za opstanak nezavisne i samostalne RBiH, Bregoviću, Čoliću, Gospićki, Sokoloviću, itd., spisak je ogroman. I koji se nisu javno izvinuli za svoj bijeg, koji nisu klicali Aliji Izetbegoviću, koji nisu ništa učinili za Sarajevo, a sada u njemu uživaju svoje interese. I ne samo njima, ja bih zabranio hod Sarajevom i svima ostalim koji su napustili ovaj grad u njegovim najtežim vremenima.
:thumbup: Aferim, kolega, upravo tako :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#162 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

Haris.ba wrote:

bambusovim motkama ko u saudiji... udri

Image
tandmand

#163 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by tandmand »

Dolazio je Brega u Sarajevo za vrijeme rata.

Vikendom. :D
LBVIEW

#164 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote: Slican se slicom raduje, a posto si ti uhvacen u lazi..
Cinjenica jer si ti rekao. Sigurno :D
Zato sto je cinjenica, lazove. :lol:
Last edited by LBVIEW on 14/08/2019 09:32, edited 2 times in total.
pici

#165 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

drazi mi je brega od ovijeH sdO ublrHasa, sHaaaa jeeee smeta koncerat na bijeloj tabiji... crkni te sdO ljigavci...

eeeeee samo da je ovaj muslimanski dio odsvirao sve bi mu halallili...
Bodkin

#166 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bodkin wrote:

čekaj,meni logika nema smisla,da ponovim,napisao si da je merlin na radnji imao natpis zabranjen ulaz psima i srbima,kad su te ljudi upitali da daš bilo šta da to nekako dokazes,ti napisa na forumu nekad nesto mozuda o tome napisano,mozda to i nije tako bilo,evo ja napisem bregovic ubijao po beogradu ljude,trazi neko da to dokazem,ja cuo na forumu,neko nesto o tome pisao,mozda i nije to bas tako bilo,jesi svjestan da si tek tako nesto slagao?

gdje sam ja u gornjem postu spomenuo intervju?
Nije mozda nego sigurno. Kako rekoh, bila je poduga tema o desavanjima pa se i o tome vodila rasprava. Tad je bilo ljudi koji su tvrdili da je pisalo, i onih da nije. Neko je npr napisao na temi o Aluminiju da je ista tabla stajala tamo za vrijeme rata.

Isto kao sto nikad nisam vidio intervju pa nisam ni vjerovao dok nisi ti postavio. Zato ti logika nema smisla
LBVIEW

#167 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by LBVIEW »

.
Last edited by LBVIEW on 14/08/2019 10:24, edited 1 time in total.
LBVIEW

#168 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:

Nije mozda nego sigurno. Kako rekoh, bila je poduga tema o desavanjima pa se i o tome vodila rasprava. Tad je bilo ljudi koji su tvrdili da je pisalo, i onih da nije. Neko je npr napisao na temi o Aluminiju da je ista tabla stajala tamo za vrijeme rata.

Isto kao sto nikad nisam vidio intervju pa nisam ni vjerovao dok nisi ti postavio. Zato ti logika nema smisla
Koje vadjenje. :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Znaci, covjek stavio u istu ravan "ja cuo nesto na forumu" i intervju koji je objavljen 2005 - e , a za koji ne zna samo standardno neobavesteni drug Bodkin, i ne samo da se ne povlaci vec se nastavlja provaljivati.
Prvo i osnovno - kakve veze ima Merlin s ovom pricom - rekoh ti kad si prvi put spomenuo Srbe, pse i Merlina da otvoris drugu temu.
Drugo, cak i da si neobavesten, u sta sumnjam jer intervju je dostupan skoro 15 godina, mogao si se uputiti jednim klikom prije nego sto uletis kao padoranac u diskusiju.
Trece, sta te tjera da kao pandan smradu u belom navodis tric - trac "informaciju" sa, pazi sad, jebenog foruma na koju si se pozivao dok te ljudi nisu poceli ismijavati? Da ja tebe sad prozovem , kao ti mene za matricu "svi Srbi krivi", za onu " nijedan nije kriv, odnosno ako jeste, ima i drugih koji nisu odgovarali, pa nema veze"?
pici

#169 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

znatel cija je sdO perjanica i patriJota vodo bregu po gradu a nije sarajlija :mrgreen:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
pici

#170 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

ima jos bolja :lol: :lol: :lol:

Image
pici

#171 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

motaj kablove gasi temu :lol: :lol: :lol:
wewa

#172 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by wewa »

gluho bilo :shock:
pici

#173 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

ev josH jedna i necu visHe :lol: :lol: :lol:
Image

Legendarni Brega od predstavnika fudbalskog kluba Željezničar dobio je dres i trenerku sa potpisom Ivice Osima Na druženju sa novinarima danas je na Bjelašnici predstavljen program manifestacije "Hajdemo u planine" u okviru kojeg će u subotu, 29. decembra, na otvorenom prostoru (Babin do) biti orga»»»

:mrgreen:
salik79

#174 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by salik79 »

Sjeca li se neko kako mu je CT glave uradjen, onako usput, kada je navratio kod jarana Ruska na kahvu u KCUS? Isti onaj CT na koji demobilisani borci i porodice sehida cekaju po pola godine. :bih:
pici

#175 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"

Post by pici »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: lik uzma pare bagerom a ne lopatom :mrgreen:
Post Reply