Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u je....evo bas iscitavam tvoje postove da se naucim kvalitetno zajebavati....s obzirom na narav i jezik i ne cude ljubavni jadi...
otkud ti znas kakva je moja narav? Zakljucio po postovima? Ja nemam ljubavne jade, samo ne dam da me gaze takvi poput tebe. Jedan od razloga zasto ostah neudata do 30...upravo...bjezeci od takvih poput tebe...
Nije bit udati se pod svaku cijenu, nego imati nekoga ko te postuje ko licnost.
Do tridesetih, kriteriji rastu exponencijalno dok se izbor smanjuje obrnuto propocionalno. S tridesetim, cini mi se da je glavni kriterij "daj sta das"
u je....evo bas iscitavam tvoje postove da se naucim kvalitetno zajebavati....s obzirom na narav i jezik i ne cude ljubavni jadi...
otkud ti znas kakva je moja narav? Zakljucio po postovima? Ja nemam ljubavne jade, samo ne dam da me gaze takvi poput tebe. Jedan od razloga zasto ostah neudata do 30...upravo...bjezeci od takvih poput tebe...
ja bi tebe postovao k'o licnost...
Sta je iftaru i kash kuci?
Sto sam starije ove kokice opasno i opako zagledaju al' me strah tvorza
Baustelac - alal vera
baustelac wrote:Do tridesetih, kriteriji rastu exponencijalno dok se izbor smanjuje obrnuto propocionalno. S tridesetim, cini mi se da je glavni kriterij "daj sta das"
Last edited by Citizen-X on 03/09/2008 12:06, edited 1 time in total.
Amazonka27 wrote:
jooo.... a ja bas dobro gazim, svake godine ja gazim kupus u kacu, znas kako, kasnije bude tvrd, za sarme dusu dao...
a kako ti postujes drugog vidi se iz ove nase konverzacije, nivo tolerancije 0 nivo frustracije 100
ja bi tebe postovao k'o licnost...
Sta je iftaru i kash kuci?
odoh prvo loma u shoping...a tu gubim osjecaj za tajming...a za iftar ces me valjda negdje izvesti
Amazonka27 wrote:
jooo.... a ja bas dobro gazim, svake godine ja gazim kupus u kacu, znas kako, kasnije bude tvrd, za sarme dusu dao...
a kako ti postujes drugog vidi se iz ove nase konverzacije, nivo tolerancije 0 nivo frustracije 100
Tolerancija za sta? Za mangupa, sanera, shukadziju, oFo ono...
sto se tice nase konverzacije...prvi si poceo...tipicno zeMski sa moje strane...ti jednu ja hiljadu i jednu....to si do sada trebao nauciti o zenama
teletrader wrote:
Pa jesi to postala 4-rocifrena? a jos studiras...
Haj' nek ti bude ali budi doma do jedno 7 a za masiranje cemo vidjeti...
Dok skinem gips
4-rocifrena u minusu....jer sam slupala auto
a za gips...ev odoh na pijacu da nadjem kakvu sipku, pa da te fino mogu pocesati
teletrader wrote:
Pa jesi to postala 4-rocifrena? a jos studiras...
Haj' nek ti bude ali budi doma do jedno 7 a za masiranje cemo vidjeti...
Dok skinem gips
4-rocifrena u minusu....jer sam slupala auto
a za gips...ev odoh na pijacu da nadjem kakvu sipku, pa da te fino mogu pocesati
(jes to i ti gazo po zelenom trotoaru?)
Nisam vec igrao kosarke na betonu
Znaci nemas auto a ja imam...mogu te voziti kuci
baustelac wrote:Do tridesetih, kriteriji rastu exponencijalno dok se izbor smanjuje obrnuto propocionalno. S tridesetim, cini mi se da je glavni kriterij "daj sta das"
kako-kome
Prije ili kasnije bude ako se krive na vrijeme ne presjeku