Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Održavajući položaj aparata (ručica okrenuta nadole) uvući penis u otvor tubusa do kraja, uz istovremeno protresanje tubusa kako bi penis u aparatu bio u potpuno opruženom stanju. Tubus pritisnuti uz koren penisa i postepeno pumpati (3-4 puta, pa pauza od 5 sekundi).
Kada se postigne puna erekcija, radi skidanja gumice sa tubusa i nameštanja na koren penisa ispustiti pumpu iz ruke, obuhvatiti ručicu i ispust. Stiskajući šaku, pomeriti ručicu do kraja prema ispustu, držeći drugom rukom aparat pritisnut uz koren penisa da se onemogući ulazak vazduha (u protivnom erekcija neće biti kvalitetna i postupak treba ponoviti). Posle nabacivanja gumice na koren penisa, ispred gumice se javlja ispupčenje koje treba smatrati prirodnom pojavom. U prvo vreme, može se osećati jače stezanje penisa na koje se korisnik vremenom navikne.
Da bi se penis izvadio iz tubusa aparata potrebno je odvrnuti ventil.
Početi polni odnos.
Posle 30 minuta, obavezno skinuti gumicu sa korena penisa.
Na kraju polnog odnosa, neposredno pre ejakulacije, naglim trzajem povući kuglicu gumice na korenu penisa. Time se gumeni prsten rastavlja i omogućeno je izbacivanje sperme, bez vađenja penisa iz vagine.
Hoće li mi se prijatelj naljutiti ako mu ovo poklonim za 40.-i rođendan?
Lada wrote:Je li neko od iskusnijih muškaraca zna objasniti za šta ovo služi?
Draga moja ovo ti je vakuum pumpa za penis
Naime, momci sa slabim egom ga koriste, tako sto se spolovilo u erekciji namaze adekvatnom kremicom
i uvuche u ovaj vakuum, i stishche se na ovu pumpicu slicno kao kod tlakomjera, a efekat navodno duzeg konzumiranja je duze spolovilo,
jer vakuum bukvalno izvlaci penis na kompletnu duzinu i sirinu
Lada wrote:Je li neko od iskusnijih muškaraca zna objasniti za šta ovo služi?
Draga moja ovo ti je vakuum pumpa za penis
Naime, momci sa slabim egom ga koriste, tako sto se spolovilo u erekciji namaze adekvatnom kremicom
i uvuche u ovaj vakuum, i stishche se na ovu pumpicu slicno kao kod tlakomjera, a efekat navodno duzeg konzumiranja je duze spolovilo,
jer vakuum bukvalno izvlaci penis na kompletnu duzinu i sirinu