Garderoba za zimu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#151 Re: Garderoba za zimu

Post by ladyblue18 »

Better Man wrote:
ladyblue18 wrote:Jaoooo ljubicaste uggsice aaaaa. :cry: :cry:
@better man sjecas li se mozda cjena?

Hocuuuuuuuu :(
Ima na slici cijena ispod čizama i ako je to od uggsica onda je 1480,90 KN.
Uh. :shock:
:-) :lol: bubreg prodati za uggs
alica.k

#152 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

fakat te 400KM...pa vise se onda i isplati uzet online pa platit i carinu...
Oxygenn wrote:Kada narucujes s ebaya, na koji nacin placas i da li ovi nasi u posti postavljaju mnogo pitanja u vezi posiljke radi carine i slicnih dadzbina, trazim jedan model tena/cipela od SKECHERSa pa ako sta ispadne online da sam u toku oko dostave

P.S.Izvinjavam se sto upadam na zensku temu :D :D :D
placam paypalom, a carina ako te zakaci zakaci....mene npr za obucu nije nikad ali za odjecu jeste.
banjaluka078

#153 Re: Garderoba za zimu

Post by banjaluka078 »

Anonimka wrote:http://www.shoebedo.com/kupi/shoebedo/sh-052-grey/

U Hrvatskoj ili preko neta. Mozda dodju i u nas Shoe-Be-Do u BBI.
Mozda ima neko da provjeri ima li ih u Zenici: http://www.dzananovic.net/index.php/obuca.html
zvrzgana

#154 Re: Garderoba za zimu

Post by zvrzgana »

banjaluka078 wrote:

Mozda ima neko da provjeri ima li ih u Zenici: http://www.dzananovic.net/index.php/obuca.html
Juce sam isla u Shoe-Be-Do u BBI i pitala hoce li dolaziti novi modeli cizama, koje sam vidjela na njihovoj stranici. Kazu - naravno, krajem septembra :-D
*mima*

#155 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

[quote="Better Man"]

A evo i mojih čizama!

Image

Dobre su.....prave muske.

Al si ih uglancao...... :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#156 Re: Garderoba za zimu

Post by ladyblue18 »

zvrzgana wrote:
banjaluka078 wrote:

Juce sam isla u Shoe-Be-Do u BBI i pitala hoce li dolaziti novi modeli cizama, koje sam vidjela na njihovoj stranici. Kazu - naravno, krajem septembra :-D
Ako bude uggsica molim te javljaj sto prije. :-D A bilo bi super da dodju u BBI.
Better Man

#157 Re: Garderoba za zimu

Post by Better Man »

mima wrote:
Better Man wrote:

A evo i mojih čizama!

Dobre su.....prave muske.

Al si ih uglancao...... :-D

Nove, još nisu nosane i zato su uglancane, ali biće uglancane i kad ih budem nosao.
Better Man

#158 Re: Garderoba za zimu

Post by Better Man »

----------
venus doom

#159 Re: Garderoba za zimu

Post by venus doom »

bez_ideje wrote:E zna li ko gdje ima jos martinki osim u BBI...ocu crvene plitke .....danas trazila kazu nema,ne znaju hoce li im dolaziti :( :( :(
ima na carsiji, mislim da je neko vec spominjao. imas kakvih hoces, mozes da narucis i boju. ja sam imala crvene, i mogu ti reci dobre su. u pocetku jesu malo krute, ali problem rijesis tako sto obuces deblje carape, jer su inace martinke malo hladnije. medjutim sa malo debljim carapama sve je ok, i nemas zuljeva. i jos jedina mana je ta sto se klizu, brate mili to je nenormalno, u njima bas letis :D ja cu ove godine najvjerovatnije kupovati ponovo jer su mi ove otisle :-D

p.s. crvene sto sam imala su bile mrak, cak me jedna djevojka zamolila da joj ih prodam :roll: :D
Anonimka

#160 Re: Garderoba za zimu

Post by Anonimka »

@ bez_ideje, Dr. Martens ima "redovnu" ponudu martinki sa razlicitim brojem rupica (cijena raste za cca. 20 KM po rupici :) ), a to su crne i bordo. I njih ima svake godine u svim velicinama. Sve ono sto se moze naci na webu nikad nece doci ovdje, tu i tamo ubace ponesto novo, prosle godine su tako bile zelene lakirane sa krokodil uzorkom, lude skroz. Ako do sada nisu dosle u BBI, vise nece ni dolaziti, a u Sarajevu ih ne mozes ovlasteno naci ni na jednom drugom mjestu. Ko ima mogucnost da ode do Hrvatske, ili nekoga tamo, preporucujem centar Joker u Splitu i City Center One u Zagrebu. Mi, nazalost, kaskamo opasno.... I da, potpisujem, jednom kad ih razgazis.... heaven :D
Ako ti nije vazna marka, mozes kod ovog spominjanog obucara u Saracima naruciti da ti izradi martinke prema tvojoj nozi, i u crvenoj boji. Ja sam imala super iskustvo i sa Edom, ali je on poskup.

Sto se tice gumenih cizama, bile su preslatke prosle godine u onoj parfimeriji Fontana u Ferhadiji: sarene, zebra uzorak, i Burberry uzorak, po normalnoj cijeni od 38 KM, u odnosu na Benetton i Gemu.
Better Man

#161 Re: Garderoba za zimu

Post by Better Man »

Evo dva modela ženskih Camper Čizama sa ravnom petom!

Image

Image
bez_ideje

#162 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

Anonimka wrote:@ bez_ideje, Dr. Martens ima "redovnu" ponudu martinki sa razlicitim brojem rupica (cijena raste za cca. 20 KM po rupici :) ), a to su crne i bordo. I njih ima svake godine u svim velicinama. Sve ono sto se moze naci na webu nikad nece doci ovdje, tu i tamo ubace ponesto novo, prosle godine su tako bile zelene lakirane sa krokodil uzorkom, lude skroz. Ako do sada nisu dosle u BBI, vise nece ni dolaziti, a u Sarajevu ih ne mozes ovlasteno naci ni na jednom drugom mjestu. Ko ima mogucnost da ode do Hrvatske, ili nekoga tamo, preporucujem centar Joker u Splitu i City Center One u Zagrebu. Mi, nazalost, kaskamo opasno.... I da, potpisujem, jednom kad ih razgazis.... heaven :D
Ako ti nije vazna marka, mozes kod ovog spominjanog obucara u Saracima naruciti da ti izradi martinke prema tvojoj nozi, i u crvenoj boji. Ja sam imala super iskustvo i sa Edom, ali je on poskup.

Sto se tice gumenih cizama, bile su preslatke prosle godine u onoj parfimeriji Fontana u Ferhadiji: sarene, zebra uzorak, i Burberry uzorak, po normalnoj cijeni od 38 KM, u odnosu na Benetton i Gemu.
Hvala na info
znas li mozda orijentaciono koliko bi dosla izrada kod tog Ede?
wendy

#163 Re: Garderoba za zimu

Post by wendy »

vjerujem da te ne bi doslo ispod 250 km, obzirom da sam ja platila nekad prije 6 godine obicne baletanke 180 km. Jos jedna stvar, ne ocekuj da ce ti cizme biti tople ;)
bez_ideje

#164 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

wendy wrote:vjerujem da te ne bi doslo ispod 250 km, obzirom da sam ja platila nekad prije 6 godine obicne baletanke 180 km. Jos jedna stvar, ne ocekuj da ce ti cizme biti tople ;)
Pa kad ih vec pravi,zar ne mogu narucit tople :lol: :lol: :lol: :lol:

:-) :-) :-) e vala za 300 stoje se ne smrzavala
Anonimka

#165 Re: Garderoba za zimu

Post by Anonimka »

Ja sam malo bolje prosla nego wendy, platila kratke cizme 180 KM, ali prije 10 godina. Sa plus strane, bacila sam ih prije 3 godine, i da mi nije bilo mrsko ici mijenjati djon, mogle su jos koju godinu potrajati :D
Sto se tice toplijih cizama, pored svojih obozavanih Cubanas, savjetujem ti da pricekas sta ce doci u Office Shoes, Sketchers ima super futrovanih cizmica, od koze, antilopa i impregniranog platna. Ali hoce li biti crvenih....
*mima*

#166 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

Better Man wrote:Evo dva modela ženskih Camper Čizama sa ravnom petom!

Image

Image

Dje ima ovih cizama?
neprilagodjena

#167 Re: Garderoba za zimu

Post by neprilagodjena »

Better Man wrote:Evo Ugserica kao što rekoh!

Image

A evo i mojih čizama!

Image

Image
Ove Ugserice nisu moj ukus.

A tvoje cizme (iako su muske) mi se bas svidjaju.
neprilagodjena

#168 Re: Garderoba za zimu

Post by neprilagodjena »

Better Man wrote:Evo dva modela ženskih Camper Čizama sa ravnom petom!

Image

Image

A joooj jesu ruzne :roll: :roll:
realna do boli

#169 Re: Garderoba za zimu

Post by realna do boli »

http://www.airstep.it/
Ili OLIP BOSNA Travnik...
BIONA

#170 Re: Garderoba za zimu

Post by BIONA »

Djevojcice,djevojke,zene :D znate li mozda gdje se mogu naci neke shiz pletene haljine za jesen i zimu? znam da se nekada poneki primjerak moze naci u Zari...jesen volim jedino zbog takve odjece :-D
pozz
bez_ideje

#171 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

Cek,ja sam nesto pobrkala .....znaci taj Edo sa carsije i taj ciko nisu ista radnja :lol: :lol: :lol:
sorrow

#172 Re: Garderoba za zimu

Post by sorrow »

ma nisu ista radnja uopste :) edo je u pasazu kod orsaya (to su oni mali izlozi u staklu) i stvarno je predobar, ali i preskup - i dalje su te cijene od prije 5-6 godina koje je neko spominjao, baletanke-180, duboke cipele-250km.
bez_ideje

#173 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

A-ha........znam sad :mrgreen: Taj ciko je onaj pored radnje sa tasnama, isle mu antilopne cizmice prije koju godinu ko halva
E zapucam sutra odmah,da vidim sta se moze u mom slucaju :mrgreen:
Tikvica

#174 Re: Garderoba za zimu

Post by Tikvica »

UGGsice za 140 $ mogu se naruciti sa Victoria's Secret stranice

http://www2.victoriassecret.com/collect ... rfnbr=4849

Camper isto dostavlja u BiH za smijesnu postarinu u odnosu na cijenu obuce.

http://shop.camper.com/productos.xhtml?type=W&lng=en
zvrzgana

#175 Re: Garderoba za zimu

Post by zvrzgana »

BIONA wrote:Djevojcice,djevojke,zene :D znate li mozda gdje se mogu naci neke shiz pletene haljine za jesen i zimu? znam da se nekada poneki primjerak moze naci u Zari...jesen volim jedino zbog takve odjece :-D
pozz
Pogledaj u Ferhadiji, u onoj prodavnici preko puta DM. Ne znam kako se zove ali bude uvijek nekih haljna na izlogu. E tu drze trikotazu Ivkovic, ima predivnih pletenih stvari, i haljina i mantila, dzempera... Ivkovic jeste malo skuplji ali su stvari, makar meni, prva liga :thumbup: Ja licno nisam zazalila ni za jednom potrosenom parom a imam jako puno njegovih stvari. Proguglaj malo trikotaza Ivkovic, mislim da imaju svoju stranicu.
Post Reply