CD i Senad
Moderator: anex
- valter.ba
#151 Re: CD i Senad
Ti si izgleda previse citao Davinchijev Cod

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#152 Re: CD i Senad
Znam, to ti je ona politika KOME VISE VJERUES-MENI ILI SVOJIM OCIMA?brinetta wrote:mIRCerka wrote:Ko se od vas anitCDasha oglasio povodom Bakriovog natrljavanja nosa spasavanjem senadove sestre u ratu? Niko se oglasio nije..
a sve veliki religiozni ljudi...zar se ne kaze NEMOJ DA TI LIJEVA RUKA ZNA STA DESNA RADI? .... kako je lijepo tumaciti stvari samo u svoju korist...
Niko se nece ni oglasiti, jos ce reci da nije bilo tako. Zato se i pljuje po CD-u, Senadu, Bakiru i ostalima koji pokusavaju prikazati istinu koja mnoge boli.
Ja gledam CD kad stignem, nijedna informativna emisija mi nije TOTALNO po ukusu, ali u silnom smecu od SHOUOUVA se provuce po koja bitna informacija.
-
mr2
- Fiore
#154 Re: CD i Senad
Naravno.. potpuno se slazem.. Protiv njega jedino mogu biti neprijatelji ove zemlje..fgr wrote:senad je najbolji novinar kojeg imamo ali nije savrsen kao niko na ovom svijetu.
ako cemo njega pljuvati ovdje sta tek misliti o ostalim kvazi-novinarima tipa one kristo ili m.djakovica ili onih diletanata sa bht-a...
zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota koji uvijek u emisijama gura BH interes a ne svoje talove i simpatije.
dakle, govorim o bhtelekomu, bhposti, luci Neum, sjetite se CD-a u povodu dana drzavnosti ili dana napada na sarajevo, pa CD-ovi o prodaji energetskog sektora i sl.
nevjerovatna kolicina emocija i patriotizma i zato ga ja volim i postujem!
i cjelokupni njegov opus je smjesten u okvir koji se zove BiH..
zato, mislim da ne treba da previse ovdje palamudimo o njemu...
Ako ste protiv Senada., onda ste protiv svih patriota ove zemlje.. Bosne i Hercegovine..
Sutra je 25.11.. POzdrAv Domovini!
- moler
#155 Re: CD i Senad
Fiore wrote:Naravno.. potpuno se slazem.. Protiv njega jedino mogu biti neprijatelji ove zemlje..fgr wrote:senad je najbolji novinar kojeg imamo ali nije savrsen kao niko na ovom svijetu.
ako cemo njega pljuvati ovdje sta tek misliti o ostalim kvazi-novinarima tipa one kristo ili m.djakovica ili onih diletanata sa bht-a...
zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota koji uvijek u emisijama gura BH interes a ne svoje talove i simpatije.
dakle, govorim o bhtelekomu, bhposti, luci Neum, sjetite se CD-a u povodu dana drzavnosti ili dana napada na sarajevo, pa CD-ovi o prodaji energetskog sektora i sl.
nevjerovatna kolicina emocija i patriotizma i zato ga ja volim i postujem!
i cjelokupni njegov opus je smjesten u okvir koji se zove BiH..
zato, mislim da ne treba da previse ovdje palamudimo o njemu...
Ako ste protiv Senada., onda ste protiv svih patriota ove zemlje.. Bosne i Hercegovine..
Sutra je 25.11.. POzdrAv Domovini!
-
pure_love
#156 Re: CD i Senad
nisam protiv senada,mislio sam o njemu bolje,ali je onim cinom nisko pao u ocima mnogih patriota!
- rado_vidjen
#157 Re: CD i Senad
kurcu ne valjamIRCerka wrote:da vas vratim na temu ako nije problememra_a wrote:Kad pocinje nova sezona centralnog dnevnika?
vase misljenje o emisiji?
- Fiore
#158 Re: CD i Senad
Mirci ovakve slicne.. trajno..rado_vidjen wrote:kurcu ne valjamIRCerka wrote:da vas vratim na temu ako nije problememra_a wrote:Kad pocinje nova sezona centralnog dnevnika?
vase misljenje o emisiji?
-
Klodovik
#159 Re: CD i Senad
Mislim da se ono što je Senad Hažifejzović (u)radio u posljednjem izdanju CD-a ne može podvesti pod standarde profesionalnog novinarstva.
Meni osobno je njegova emisija odviše duga za količinu i kvalitet informacija koje se u njoj saopćavaju.
Meni osobno je njegova emisija odviše duga za količinu i kvalitet informacija koje se u njoj saopćavaju.
- rado_vidjen
#160 Re: CD i Senad
divi Fiore-a 
samo sam dao svoje misljenje
bez uvijanja
nek se brise ako vrijedja

samo sam dao svoje misljenje
nek se brise ako vrijedja
-
d2
#161 Re: CD i Senad
hoce li mi neko objasniti sta je to tako grozno ucinjeno ?
pa u 60 minuta to rade u svakoj emisiji, snime nekog od RS zvanicnika sa kamerom spustenom na pod ili dok stoji na koljenima...
cisto sumnjam da Harisu nije receno da ga se snima jer koliko znam prema zakonu moras reci da snimas i kada radis intervju telefonom moras sagovorniku reci da ga snimas a da ne kazem uzivo
pa u 60 minuta to rade u svakoj emisiji, snime nekog od RS zvanicnika sa kamerom spustenom na pod ili dok stoji na koljenima...
cisto sumnjam da Harisu nije receno da ga se snima jer koliko znam prema zakonu moras reci da snimas i kada radis intervju telefonom moras sagovorniku reci da ga snimas a da ne kazem uzivo
-
Hendrix
#162 Re: CD i Senad
Zar je moguće da "našeg" doktora boli ona stvar?
Kao što reče Hare u jednoj od svojih besjeda i bajki , ekonomija će doći sama važna je sloboda...
do tada ko hljeba bude imao.
Kao što reče Hare u jednoj od svojih besjeda i bajki , ekonomija će doći sama važna je sloboda...
- Air Ramiz
#163 Re: CD i Senad
Meni je najsmjesnije kad su htjeli nasankat Mirnesa, a Mirnes poveo svog kamermanad2 wrote:hoce li mi neko objasniti sta je to tako grozno ucinjeno ?
- Clint_Eastwood
#164 Re: CD i Senad
Ma previše se zamarate glupostima, ništa neće promijeniti ovo naše brbljanje. Nažalost, kod nas političari ispadoše najveće zvjezde umjesto da ta mjesta pripadnu nogometašima, pjevačima, itd.
- cyprus
#165 Re: CD i Senad
Uh, obožavam vake sistematične komentareFiore wrote:Ako ste protiv Senada., onda ste protiv svih patriota ove zemlje.. Bosne i Hercegovine..
- cartman
#166 Re: CD i Senad
men najjace bilo kad je hare lizno prste da popravi obrve... bas je laf i metrosexualac
ccc ljudi... sve je to primitivizam , pocevsi od senada pa do hareta. isti krc, samo ne vidim sta je to haris tako herojski uradio da bi ga nakon te emsijie dizali u nebesa ? jel to sto je reko da ga zaboli neka stvar ko ga podrzava a ko ne ? znaci, na slijedecim izborima se ide po pravilima iz RSa, nek najveci primitivac pobjedi ?
-
miop
#167 Re: CD i Senad
Ma nek' je nama Dodo pojam za sve, jel' tako?? Lafcinacartman wrote:men najjace bilo kad je hare lizno prste da popravi obrve... bas je laf i metrosexualacccc ljudi... sve je to primitivizam , pocevsi od senada pa do hareta. isti krc, samo ne vidim sta je to haris tako herojski uradio da bi ga nakon te emsijie dizali u nebesa ? jel to sto je reko da ga zaboli neka stvar ko ga podrzava a ko ne ? znaci, na slijedecim izborima se ide po pravilima iz RSa, nek najveci primitivac pobjedi ?
- cartman
#168 Re: CD i Senad
Micho je kultna licnost ko Burs Li
- valter.ba
#169 Re: CD i Senad
Kada ga vec toliko spominjete zelim Krmoglavu cestitati Dan Drzavnosti
Nadam se da ce odmah poslije ove sjednice Skupstine preci sax forum

-
Utokkha
#170 Re: CD i Senad
svaka čast Senade! otvorio si mi oči.
molim Boga da već neko organizuje emisiju u BiH s poligrafima.
100% BiH = 100% zabluda
molim Boga da već neko organizuje emisiju u BiH s poligrafima.
100% BiH = 100% zabluda
- burekodsira
#171 Re: CD i Senad
sutra gost u CD-u Fahro Radoncic 
- moler
#172 Re: CD i Senad
vrijedi li gledati?burekodsira wrote:sutra gost u CD-u Fahro Radoncic
- Asana
#173 Re: CD i Senad
Kako je samo Senad blag, strpljiv kada govori sa pravim mocnicima...
- burek_in_space
#174 Re: CD i Senad
Asana wrote:Kako je samo Senad blag, strpljiv kada govori sa pravim mocnicima...
- Prpa.ba
#175 Re: CD i Senad
Gledajuci ovaj razgovor sa Radonom osjetio sam zadah srednjeg vijeka u 21. stoljecu. Vrhunac je vec ofucano spominjanje UDB-e, SANU-a, zavjere i domacih izdajnika, kao i poredjenje institucije Reisa sa Papom. Izgleda da i muslimani dobijaju posrednika izmedju njih i Boga