Gdje kupiti namjestaj!
-
med11
#152 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Zna li neko, da li u Ilijašu "Standard" ima prodajni salon? Onaj na stupu je zatvoren, čuo sam da su preselili u Ilijaš.
Pozdrav
Pozdrav
-
aldm
#153 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Pozz,
gdje se mogu naci dobri trpezarijski stolovi i stolice. Najbolje bi bilo nesto na rasklapanje, kad se rasklopi da moze stati nekih 6 osoba i da je cvrst. Samo drveni stolovi dolaze u obzir.
Naravno, po mogucnosti da cijena nije astronomska.
Hvala
gdje se mogu naci dobri trpezarijski stolovi i stolice. Najbolje bi bilo nesto na rasklapanje, kad se rasklopi da moze stati nekih 6 osoba i da je cvrst. Samo drveni stolovi dolaze u obzir.
Naravno, po mogucnosti da cijena nije astronomska.
Hvala
- Ductus Holedocus
#154 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Namjestaj po mjeri?
-
ZAUHAR
#155 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Sinkro je danas zvanicno otvorio outlet salon namjestaja u Hrasnici. Ima svega.
-
med11
#156 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Kalea, Domavija, Sinkro ... u Vitezu također se može naći. Lukavica isto.
-
StupskaBitanga
#157 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Tržište kod nas je zrelo za neki ozbiljan lanac namještaja a ne kao što je bila propala Udobnost
- mayab
#158 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Zna li neko jeli otvoren Moebel MAX u Rajlovcu, u zgradi bivseg Malagića, i kakav je izbor 
-
Bumblebee
#159 Re: Gdje kupiti namjestaj!
AP Interijeri na Dobrinji.StupskaBitanga wrote:Mene interesuje gdje kupiti kvalitetan bračni krevet a da ima fini naslon iza i da je ovako moderan ono da nije babski
-
scobica
#160 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Absolutno potvrđujem i potpisujem činjenicu da je Kalea najgori salon u koji možete ući i sa kojim možete poslovati. Ti ljudi tamo su totalni primitivci !!! Obit će vas se o glavu poslovanje sa njima . Imaju pravilo po kojem možete naružbu otkazati samo nakon 24 sata !!! Halo !! ZNači taj dan i noć naravno ako bi Kalea radila 24 sata to bi onda i moglo biti moguće!! koji glupani . A onda ako otkazujete -- AVANS ZADRŽAVAJU!! HEJ LJUDI OČITA PLJAČKA! Znači ako ste dali avansa 1000 KM i zelite otkazati ako prpustitte ovih 24 sata onda će oni zadržati 1000 KM !! to su stavili i u predračun . Kriminal očiti.alica.k wrote:u kalei niposto jer su skroz neprofesionalni i covjek je tetki dosao postaviti nekakvu vitrinu i svu je polomio, onda je lijepio nekakvim cudima i na kraju sve ukrivo postavio. isti dan su joj vrata otpala od vitrine. ne znam sta dalje bi al znam da niko iz kalee ni a ni b o tome nije htio rec.
ima onaj intelios dole kod remize i meni se ucinilo da im je skroz lijep i kvalitetan namjestaj...
-
jan werner
#161 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Nipošto ići u Interio Design. Koja je to lopovska i nestručna ekipa. Lafo imaju oni fabriku, na Kovačima. Jad i bijeda.
Naručio kuhinju i plakare. Od kuhinje vrata otpadaju, umalo mi dijete ne ubi!
-
kovachi
#162 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Potpisujem!!! Vrlo precizno rečeno. Lopovska i nestručna ekipa. Identična stvar kod mene i još masa drugih s*anja za nepovjerovati. Zaobilaziti u što širem luku.jan werner wrote:Nipošto ići u Interio Design. Koja je to lopovska i nestručna ekipa. Lafo imaju oni fabriku, na Kovačima. Jad i bijeda.
-
StupskaBitanga
#163 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Da li neko je kupio ovakvu stolicu u Jysk i kakva su mu iskustva?
Hvala

Hvala
- strong69
#164 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Ima li neko iskustvo sa ovim "Inside by Eco"? Hvala unaprijed.
-
jan werner
#165 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Ne nipošto kod ovih http://www.interiodesign.info/
Prava mafija...
Prava mafija...
-
blugirl
#166 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Ja sam prije godinu i po kod njih narucila kauc na razvlacenje. Izgledalo mi je kao dobro rjesenje jer se jastuci za naslon samo obore kad se kauc izvuce a kad je uvucen, ispod ima prostora za odlaganje posteljine. Obzirom da mi je to rezervna opcija u djecjoj sobi, dugo ga nisam upotrijebila razvucenog. Prvi put kad sam ga razvukla, nije se mogao vise uvuci, odnosno nije mogao vise da uklopi zglob sa strane. Tako da sad klizi kad se sjedi na njemu. Vrlo nesigurno za djecju sobu. Jednom sam zaspala na njemu i zakljucila da je pretvrd i neudoban.strong69 wrote:Ima li neko iskustvo sa ovim "Inside by Eco"? Hvala unaprijed.
Kostao je 860 KM. Htjela sam proci jeftinije, rizikovala sam i zeznula se. Sad moram uzet novi i potrosit barem jos toliko. Reklamacija ne dolazi u obzir jer nisam na vrijeme primijetila i to su mi suptilno dali do znanja.
Mada, dok sam bila u njihovom salonu, izgledalo mi je kao da imaju dobra rjesenja.
- Nisrin
- strong69
#168 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Blugirl, hvala ti. Los izbor i mogucnost nabavke kvalitetnog namjestaja u BiH...
Sent from my Lumia 930
Sent from my Lumia 930
- rovac13
#169 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Ja kad sam trazio namjestaj za dnevnu,svidio mi se u malagicu ali kostao 2500KM komplet trosjed dvosjed i kao tabure ali za dvoje otprilike(umjesto fotelje).Pravo fino i prakticno taj tabure se stavi ispod stola pa ne zauzima prostor kad ne treba,ali 2500KM ???
Onda se dogovorim sa tipom koji radi u jednoj poznatoj firmi za proizvodnju namjestaja,on poslije radnog vremena radi kod kuce privatno,odemo u malagic slikamo sta ja zelim,skiciramo koji materijal,koja boja,ugradimo najskuplje spuzve na koju on dobije garanciju 5 godina,kozu nisam uzimao onu pravu skupu nego tu neku eko kozu samo kvalitetniju,ako nekad ode bice lijepo i promijenit boju ili bilo sta,naravno eko koza je ugradjena samo na one dijelove koji se ne hancaju non stop,dok su oni dijelovi na kojima se sjedi naslanja ili dira rukama od opet jako kvalitetnog materijala,nesto hrapavo kao pleteno ne znam kako se zove.
Suma sumarum ispade me sve to 850KM.......cak smo malo promijenili neke stvari tako da niko nema namjestaj kao kod nas
.I tako trecu godinu to koristimo a ono jos uvijek novo kao i prvog dana.
Onda se dogovorim sa tipom koji radi u jednoj poznatoj firmi za proizvodnju namjestaja,on poslije radnog vremena radi kod kuce privatno,odemo u malagic slikamo sta ja zelim,skiciramo koji materijal,koja boja,ugradimo najskuplje spuzve na koju on dobije garanciju 5 godina,kozu nisam uzimao onu pravu skupu nego tu neku eko kozu samo kvalitetniju,ako nekad ode bice lijepo i promijenit boju ili bilo sta,naravno eko koza je ugradjena samo na one dijelove koji se ne hancaju non stop,dok su oni dijelovi na kojima se sjedi naslanja ili dira rukama od opet jako kvalitetnog materijala,nesto hrapavo kao pleteno ne znam kako se zove.
Suma sumarum ispade me sve to 850KM.......cak smo malo promijenili neke stvari tako da niko nema namjestaj kao kod nas
- van Basten
#170 Re: Gdje kupiti namjestaj!
http://proteas.gr/coupe_sofa_to_bunker_in_one_second-2/
ima li kod nas iko da pravi ovo?
ima li kod nas iko da pravi ovo?
-
deaileo
#171 Re: Gdje kupiti namjestaj!
rovac13 moze li kontakt osobe koja vam je radila taj namjestaj i koja slika namjestaja 
-
deaileo
#172 Re: Gdje kupiti namjestaj!
rovac13 wrote:Ja kad sam trazio namjestaj za dnevnu,svidio mi se u malagicu ali kostao 2500KM komplet trosjed dvosjed i kao tabure ali za dvoje otprilike(umjesto fotelje).Pravo fino i prakticno taj tabure se stavi ispod stola pa ne zauzima prostor kad ne treba,ali 2500KM ???
Suma sumarum ispade me sve to 850KM.......cak smo malo promijenili neke stvari tako da niko nema namjestaj kao kod nas![]()
.I tako trecu godinu to koristimo a ono jos uvijek novo kao i prvog dana.
Moze li kontakt te osobe koja vam je radila namjestaj
- rovac13
#173 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Ako nadjem broj poslacu ti u inbox,ali dabogda,davno sam ja to radio.
- P308
#174 Re: Gdje kupiti namjestaj!
Zar kod njih ima ista za 860KMblugirl wrote:Ja sam prije godinu i po kod njih narucila kauc na razvlacenje. Izgledalo mi je kao dobro rjesenje jer se jastuci za naslon samo obore kad se kauc izvuce a kad je uvucen, ispod ima prostora za odlaganje posteljine. Obzirom da mi je to rezervna opcija u djecjoj sobi, dugo ga nisam upotrijebila razvucenog. Prvi put kad sam ga razvukla, nije se mogao vise uvuci, odnosno nije mogao vise da uklopi zglob sa strane. Tako da sad klizi kad se sjedi na njemu. Vrlo nesigurno za djecju sobu. Jednom sam zaspala na njemu i zakljucila da je pretvrd i neudoban.strong69 wrote:Ima li neko iskustvo sa ovim "Inside by Eco"? Hvala unaprijed.
Kostao je 860 KM. Htjela sam proci jeftinije, rizikovala sam i zeznula se. Sad moram uzet novi i potrosit barem jos toliko. Reklamacija ne dolazi u obzir jer nisam na vrijeme primijetila i to su mi suptilno dali do znanja.
Mada, dok sam bila u njihovom salonu, izgledalo mi je kao da imaju dobra rjesenja.
-
deaileo
#175 Re: Gdje kupiti namjestaj!
rovac13 wrote:Ako nadjem broj poslacu ti u inbox,ali dabogda,davno sam ja to radio.
Hvala,bilo bi super
Saloni pravo lupaju cijene,al kvalitet upitan
Vec sam jednom kuburila sa namjestajem,na prvi pogled prava sminka,a unutra smece