ELDIN HUSEINBEGOVIC
Moderator: _BataZiv_0809
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#151 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Idi bolan na švecka-x i tamo davi narod, šta 'š sa Bošnjama?
Last edited by Velkoski on 28/08/2013 04:43, edited 1 time in total.
-
theTruePath
#152 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
hahhaah nema ovako primitivnih komentatora pa nije zanimljivo 
-
smijesni_ste
#153 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Znam da nije tema za smijanje, ali oplakah na neke komentare na ovoj 'ekskluzivi'...došlo se do toga da je možda on krivac za njenu smrt...
I ja sam prvi put čuo za njega kad mu je umrla žena...
I ja sam prvi put čuo za njega kad mu je umrla žena...
- cyber_kurajber
#154 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
citajuci sve ovo, sve mi se cini da se radi o jednoj velikoj karini od covjeka
-
Zoya
#155 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
A jos je i bio vidjan sa svojom sadasnjom hanumom i dok mu je supruga bila ziva.

Ko mu je bio muzicki mentor? Dino Merlin?TRENT wrote:Kako odmah traze opravdanje u Islamu![]()
![]()
![]()
![]()
Cinjenica je da je Eldin cmizdrio za zenom,svi ga gledali ko posljednjeg romanticara,"ne mogu joj kupiti cipele".I onda umre hanuma i on se ozeni za 2,3 mjeseca (i to beton djevojku).Ja ne znam sta je tu normalno.Da je sacekao pola godine godinu pa onda tek,ovako ispao bas kretencina koji je karijeru napravio preko bolesne zene.Ah da i ona recenica "kako mu je ovo bio najljepsi ramazan".Ma fuj.A i ne cudi me s obzirom ko mu je bio muzicki mentor.
- dust in the wind
#156 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
vidi sto velili muslimani brane velike muslimane... fuj...odmah je ta prica neka svi zive svoj zivot.... a da je neki deklarisani ateista ovo uradio, mislim da bi se roman od nekih ljudi o njihovom nemoralu napisao....kako mi se pojedinci gade... a najvise mi se ovaj pickonja, pjevac, kako se zove gadi... ljigo
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#157 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Prevaranat čisti...
- Cherry-Cherry
#158 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ljigo.
- Mahalac
#159 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Eldin Huseinbegovic i Hazim Begagic....neponovljiv KEEEEEEEZ

- ultima_palabra
#160 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
A što je apsurdno? Kažeš lijepo medijima da si u teškoj situaciji i da moliš da se poštuje privatnost tvoje porodice. Ali ne, prihvatio je igru i sad mu je neugodno kad ga isti mediji prozovu zbog licemjernosti.kamen spoticanja wrote:da ga ne znam licno i da ga ne znam dobro ne bih ulazio u ovakve price ali...ultima_palabra wrote:Ma nije problem da se neko običan oženio, ali koliko sam upratio ovaj je lik napravio brand od sebe upravo na nekoj ljubavi i brizi o bolesnoj supruzi... svi smo drugačiji, ali sad to baš onako lažno djeluje.
nije eldin na bolesti rahmetli emke pravio brand ili isto koristio za prodaju cd-ova...eldin je podmetno ledja za hanumu koja je umirala godinama,bio uz krevet istoj i zivio onako kako insan ne bi pozelio nikome...a i sam ima godine koje nije tesko razumjet
brand od njegove situacije pravili su mediji kojima je bilo jako zahvalno pisati o ljubavi,bolesti,pjesmama...jer to se cita..a apsurdno je braniti se od takvih prica...
ostalo je svakako jasno...upoznao novu,ozenio se i kraj price...ili kako se da naslutiti pocetak neke nove...za avazovog ekspresa![]()
dakle opet kazem...poznajem ga jako dobro,i znam sta pricam
Imam ja tako par (bivših) prijatelja kojima je samo bitno da se ne ogriješe o neku vjerski propisanu naredbu... a totalno zaboravili na obični ljudski moral i bonton.
- graue_maus
#161 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
prebrzo se vjencao nakon onolike price o ljubavi prema bivsoj zeni..........
- tendzera
#162 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Mozda je malo prerano al' ko sam ja da mu sudim,sretno mu bilo kako god. 
Usput,ova zemska mu je dobra.
-
NNNN
#163 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
i meni je to nekako prebrzo. pitam se od kada su u vezi ako su se sada vjenčali. da je odmah poslije smrti žene pronašao nekako mi je prebrzo da se vjenčaju nakon 4mj.graue_maus wrote:prebrzo se vjencao nakon onolike price o ljubavi prema bivsoj zeni..........
- graue_maus
#164 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ma ne sudim mu i uz to ja nisam sudija , ali on je forsirao tu neku cistu ljubav prema bivsoj zeni .......pune novine i facebook njih dvoje , tada .......sad vidim da je to cisti PR bio .........nek mu je sa srecom sa novom ............tendzera wrote:Mozda je malo prerano al' ko sam ja da mu sudim,sretno mu bilo kako god.
- graue_maus
#165 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
haj da du se ovako vidjali u javnosti ok ali da su se vjencali to mi je previse ......NNNN wrote:i meni je to nekako prebrzo. pitam se od kada su u vezi ako su se sada vjenčali. da je odmah poslije smrti žene pronašao nekako mi je prebrzo da se vjenčaju nakon 4mj.graue_maus wrote:prebrzo se vjencao nakon onolike price o ljubavi prema bivsoj zeni..........
ali imam u drustvu jedan brak imaju cerku rodjenu 3 mjeseca nakon smrti njegove prve zene .....
-
Lilyen
#166 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Cherry-Cherry wrote:Ljigo.
I ja da dodam, ljiga jedna! Jutros na naslovnici Azre vidim sliku kez ovoliki
- Havatar
#167 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
theTruePath wrote:bas ste papci,sto vas zanima tudji zivot?
sretno im
- DaffyDuck
#168 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Hari VaresanovicZoya wrote:A jos je i bio vidjan sa svojom sadasnjom hanumom i dok mu je supruga bila ziva.
Ko mu je bio muzicki mentor? Dino Merlin?TRENT wrote:Kako odmah traze opravdanje u Islamu![]()
![]()
![]()
![]()
Cinjenica je da je Eldin cmizdrio za zenom,svi ga gledali ko posljednjeg romanticara,"ne mogu joj kupiti cipele".I onda umre hanuma i on se ozeni za 2,3 mjeseca (i to beton djevojku).Ja ne znam sta je tu normalno.Da je sacekao pola godine godinu pa onda tek,ovako ispao bas kretencina koji je karijeru napravio preko bolesne zene.Ah da i ona recenica "kako mu je ovo bio najljepsi ramazan".Ma fuj.A i ne cudi me s obzirom ko mu je bio muzicki mentor.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#169 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”theTruePath wrote:hahhaah nema ovako primitivnih komentatora pa nije zanimljivo
» theTruePath
mjesec
-
zippoo87
#170 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
kakvi moroni ovdje pisu i blate covjeka bez razloga
vecina nece u kuci da opere sudje a kamoli da sve radi kao sto je morao raditi eldin a uz to jos i paziti zenu godinama
onda se nadju cobani na forumu da blate nekoga i pisu gluposti
uostalom,njegova privatna stvar je kroz koliko ce se ozeniti,umorio se covjek ,hoce sada da se i o njemu neko malo brine,sasvim logicna situacija
to sto se ozenio kroz par mjeseci,ne znaci da nije volio bivsu zenu
sto bi rekao kemo prosvjetitelj...SIKTER
vecina nece u kuci da opere sudje a kamoli da sve radi kao sto je morao raditi eldin a uz to jos i paziti zenu godinama
onda se nadju cobani na forumu da blate nekoga i pisu gluposti
uostalom,njegova privatna stvar je kroz koliko ce se ozeniti,umorio se covjek ,hoce sada da se i o njemu neko malo brine,sasvim logicna situacija
to sto se ozenio kroz par mjeseci,ne znaci da nije volio bivsu zenu
sto bi rekao kemo prosvjetitelj...SIKTER
-
Zoya
#171 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Pa covjek duze za cukom pati kad ga nema a ne za insanom sa kojim si proveo toliki niz godina. Ne bi niko reagovao na ovu vijest da on sam nije uzdizao svoju ljubav prema zeni u zvijezde da bi kratko vrijeme iza toga popunio prazninu ozenivsi drugu.
Voljeti jednu a zeniti se sa drugom= nekako mi ne ide jedno sa drugim.
I sta rece Elma, musko je i ima svoje potrebe?
Voljeti jednu a zeniti se sa drugom= nekako mi ne ide jedno sa drugim.
I sta rece Elma, musko je i ima svoje potrebe?
- badalpur
#172 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Eldin je tako vješt manipulator. Iskoristio je svoj privatni život da bi bio u medijima i da bi stekao popularnost, izgradio karijeru pričajući o "silnoj" ljubavi prema svojoj supruzi. I sada radi isto, o njemu se opet prica i to opet zbog privatnog zivota. Covjek se drugacije ne bi ni pojavio u javnosti jer je prosječan umjetnik.
S druge strane, istina je da svako ima pravo na drugu šansu, zivot ide dalje, dakako, i niko od njega ni od bilo koga nije očekivao da ostane sam, vječno ucviljen, ali oženiti drugu ženu samo četiri mjeseca od smrti toliko "voljene" supruge je vrhunac licemjerstva i nečovječnosti. Imala sam sličnu situaciju u porodici, mlad čovjek ostao udovac, žena je, doduse, iznenada umrla, nije bolovala kao Emka. I da, i taj je isto nakon pola godine imao drugu, ali je narednu godinu to krio iz poštovanja prema roditeljima rahmetli supruge i uspomeni na nju. A ne ko Eldin, i jos se hvali koliko je sretan. kakav neinsan!
S druge strane, istina je da svako ima pravo na drugu šansu, zivot ide dalje, dakako, i niko od njega ni od bilo koga nije očekivao da ostane sam, vječno ucviljen, ali oženiti drugu ženu samo četiri mjeseca od smrti toliko "voljene" supruge je vrhunac licemjerstva i nečovječnosti. Imala sam sličnu situaciju u porodici, mlad čovjek ostao udovac, žena je, doduse, iznenada umrla, nije bolovala kao Emka. I da, i taj je isto nakon pola godine imao drugu, ali je narednu godinu to krio iz poštovanja prema roditeljima rahmetli supruge i uspomeni na nju. A ne ko Eldin, i jos se hvali koliko je sretan. kakav neinsan!
- MedenoSrce
#173 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
meni je vala bio ljigav i prije ovoga ali evo i da je ostavio zenu prije godinu kada se zaljubio u ovu svi bi rekli "supak, ostavio bolesnu zenu"
meni je on nekako ljigav priblizno kao onaj konakovic, doduse dino mi ljigaviji
meni je on nekako ljigav priblizno kao onaj konakovic, doduse dino mi ljigaviji
- manekenka u penziji
#174 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
bitno je da se kod nas narod uvijek bavi tuđim poslom, pa kakav god on bio!
- MedenoSrce
#175 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
nisu blesavi da se bave svojim poslom, moglo bi biti kakvog napretka gluho bilo